Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
mattheus
üzenetére
Hogy akarsz motorral menni bárhova ha sehol nem mered otthagyni. Előző meg mostani motorom is simán volt, hogy napokig kint volt valahol. Itthon van garázs neki persze. Ha meg progizni mész akkor is, nem valami egészséges, hogy folyton kimész megnézni.. autóval is ezt csinálod?
Parkolóhelyet meg úgy nézz ki előre, hogy ne tudja eltorlaszolni egy autó.. én szinte mindig járdára rakom, aztán a sarkon zebránál vagy ahogy épp a járda adja lejövök és ott csatlakozom a forgalomba.
Munkába is mikor megyek reggel lerakom az épület előtt a déli közelében aztán estig ott pihen.
Meg akármikor sétálok valahol kismillió motor mellett elsétálok ami járdán parkol, van, hogy látok olyat amiről tudom, hogy hónapok óta áll. Senki nem rúgta fel, meg lopta el..
Meg nekem van egy AirTag ha vinnék max látom merre, de ezen nem izgulok.
Ilyen hozzáállassal szerintem nincs értelme motort venni, az lenne a lényege, hogy felszabadít nem az, hogy remegj tőle folyton.
Meg szerinted a 10-15 milliós motorokat is folyton ellopják? Persze megtörténik de egy 100ezres Swiftel is, de nem akkora probléma itthon mint ahogy beállítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest