Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz bacus #138076 üzenetére

Semmi illetékességem nincs, és felesleges itt tépnem a számat billentyűzetet. Divat utálni másokat, akik csinálnak valamit. Hogy miért, azt nem tudom.
    Mackó, és a többi oktató tréningje mind hasznos, és adott esetben életet ment. Aki ezt firtatja, az egyszerűen ostoba. Az, ha valaki pályamotorozni akar, és Mackó tréninget néz hozzá, az megint csak a saját ostobasága. Tök más a kettő. Én fontolgattam a pályás oktatást is, de azt nyilván nem ott keresem, hanem mondjuk Chrobáknál. Jövőre ha megyünk TB24-en, akkor előtte befizetem magam.
    A Vérlovagokat fikázni meg megint az ostobaság netovábbja. Emberek a saját szabadidejüket, sőt, munkaidejüket áldozzák ingyen arra, hogy életeket mentsenek, és van aki ezt képes fikázni, az elkeserítő. Valamiért az emberek képtelenek felfogni, hogy van, aki önös érdek nélkül képes másokon segíteni. Szánom az ilyeneket, mert közhely, de mindenki magából indul ki. Nyilván eszébe sem jut az ilyennek, hogy feltegye a kérdést, hogy ő vajon mit tett le az asztalra.
    Mi lesz a következő? Ha elmegy valaki véradásra, akkor majd leköpik, mert biztos az ajándék csoki meg 500Ft-os utalvány miatt tette?

Szégyelhetnék magukat az ilyen emberek, de az a helyzet, hogy pont az ilyenek nem fogják... :(((

Új hozzászólás Aktív témák