Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbo73
tag
-
CyDoN
senior tag
válasz AVhelper #11891 üzenetére
egy komolyabb vendéglátó nem fogja sajnálni a pénzt a vetítőre,,,,pár SP840-et láttam már éttermekben, ami inkább már a 400e-s kategória.
Gondolom majd a wxga-s prezentációs vetítőket beakciózzák,,,ez majd nekik nagyon jó lesz, de nem a közönségnek! Sajnos egy "jó" projektor a gazdagabbak sportja!
(_._)
-
AVhelper
senior tag
Azért azt megjegyezném hogy...
a BenQ W1070 Standard módban 1270, Cinema módban 1220 lumennel valóban csak egy max. 90"-es vászonhoz elég egy nem fényszegény vendéglátóhelyen; (180 cd/m2 felületi fényességet megcélozva)
az Epson EH-TW5200 viszont Nappali (Living Room) módban 1670 lument, Mozi (Cinema) módban 1450 lument köhög ki, ami egy 103"-es vászonhoz is elég, ráadásul ez színes fénykibocsátás (Color Light Output), vagyis a fű zöldje és a mezek színei is világosak (ha már a meccset nézünk), nemcsak a 100% fehér.
-
AVhelper
senior tag
válasz Hooper #11890 üzenetére
Ne mulaszd el megnézni az EH-TW5200-őt és az EH-TW3200-őt.
Ezt előzetes egyeztetést követően itt megteheted, de nem szívesen látott az a kuncsaft, aki csak megnézi a vetítőt, aztán felmegy az árgépre, és mondjuk egy szlovák bejegyzésű webárudánál vásárol. Értjük egymást, ugye?
-
AVhelper
senior tag
Úgy tudom lesz akciós "vendéglátósoknak" való ajánlata az Epson-nak és a Sony-nak is, nagyobb fényerejű gépekkel, de köztünk szólva a kocsmák se akarnak többet fizetni 300 eFt-nál (és abba már vásznat is akarnak).
Pedig egy jó vetítővel sokkal gazdaságosabban tudnák a vendégek igényét kielégíteni, mint mondjuk több TV-vel (már csak az ARTISJUS-nak fizetendő díj miatt is). Jó, egy kicsit macerásabb a vetítés feltételeinek megteremtése.
-
Hooper
őstag
a jobb kontraszt gondolom többet ér mint a zoom képesség.. ez utóbbi az elhelyezésnél játszik ha jól sejtem. plafonról lógatom, most van fent egy konzol, de kötve hiszem h a leendő projinak pont jó lesz a táv, szóval úgyis át kell majd furni máshova.
W1200 megéri a 40-50ezres felárat a zoomot leszámítva? a 1070et nagyon dicsérik, de sidebyside nem nagyon láttam összehasonlítást.
bajnokpityu: elvileg mind2nek 6x-os a kereke.
a technológiába nem bele menve, vmelyik epsonnal (3200 - 5200) képminpség tekintetében érdemes fogalkozni?
Nem tudtok BPn helyet ahol projektorokat lehetne megnézni működés közben?
Benq 1070,1200 és az eposn 3200, 5200 érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
CyDoN
senior tag
válasz AVhelper #11888 üzenetére
Ügyesek, bár szerintem egy 2000AL-es nem túl jó, mert a VB-re inkább a szórakozóhelyek készülnek, nem az "otthoniak" és a 2000AL nem mindenhol elég. W1070-et se ajánlanám.
Mondjuk ha belegondolok a második körök azok este 8-kor kezdődnek, már nem lesz napsütés, én is ott fogok ülni egy kerthelyiségben ...egy SP840 alatt
[ Szerkesztve ]
(_._)
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Van egy hp compaq nc6220 laptop, egy laposképernyős, nagy televízió, RGB-VGA kábel (HDMI-kimenet nincs a laptopon). Ezt szerettem volna összekötni, hogy a laptop képe látszódjon a monitoron, de nem sikerül.
Mi lehet a baj a beállításokban? TV-nél source-ban mit kell pontosan beállítani? Próbálgattam az összeset, de nem ment... A laptopnál fn+f4 gombokkal kiraktam kivetítőre, a laptop képernyője elsötétült, de a tévén nem jelent meg... Lehet, hogy a felbontás rossz, vagy az intel graphics beállításainál állítottam be valamit rosszul?
Képeket csináltam a csatlakozókról, lehetőségekről, szoftverbeállításokról:
https://www.dropbox.com/sh/nqv97z23c69mkim/uLVbNzFchW
Ha valaki tudna segíteni, mit és hogyan próbáljak, nagyon megköszönném!
-
nagyúr
válasz Turbo73 #11882 üzenetére
btw már évek óta próbálkozok ezzel, hogy egy jobb DLP-t egy jobb JVC-vel összehasonlítsak vagy bármely LCoS technológia alapján működő projit, hidd el hazánkban ez elég lehetetlen, max Németország vagy USA meg Japán, ahol vannak boltok, akik több projit tartanak raktáron és az érdeklődőnek vagy a lehetséges vevőnek megmutatják ugyanarról a forrásról egyszerre ugyanolyan vászonra ugyanabban a szobában...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
bajnokpityu
félisten
válasz Turbo73 #11882 üzenetére
Lenne lehetőségem,de nem érdekel eléggé. Micsu fel van csavarozva. Meg eskü nem érdekel, h melyik feketéje jobb. Még akkor se nőne e-penisem,ha Micsu alázná a többszörösébe kerülő JVCt.
Még egyszer mondom,h nem érdekelnek a teknikai paraméterek. élmény miatt vettem meg ezt a projit. Az egy más kérdés, hogy a hirtelen döntés igazolva látszik, és ami nekem számit, abban teljesen jó a cucc.
Ha lesz egy fok szerencsém, akkor ma megérkezik a hibátlan cserevásznam. Akkor este mozizik a kiccsalád.
-
Turbo73
tag
válasz bajnokpityu #11875 üzenetére
Az elég ideálisnak tűnik. Ha van/lesz lehetőséged, akkor ott nézd meg a Mitchut egy JVC mellett. És a lényeg a mellett és nem külön-külön.
-
AVhelper
senior tag
Nem tudok semmilyen 98%-os adóról.
Azt tudom, hogy az Epson megbízásából egy ügynökség intézi majd a visszautalást. A visszautalás Európában bevett gyakorlat - a franciák imádják.
Lesz majd egy weboldal, ahol a vetítő megvásárlásával kapcsolatos adatokat (gondolom számla adatok, gyári szám, ilyesmi) kell megadni, és azt, hogy milyen számlaszámra kéri valaki a visszautalást. Nem tudom, hogy szja köteles-e, ha valaki magánszemélyként kapja vissza a 100€-t.
-
Gyeptegla
tag
válasz coldfirexx #11878 üzenetére
Tényleg nem akarom ledegradálni, de az ő szerencséje az hogy a hirdetések gyorsan elavulnak, és azzal törlődnek a negatív hozzászólások is.
-
tag
-
Gyeptegla
tag
válasz coldfirexx #11876 üzenetére
Itt már beszéltünk róla, sima válogatott elektronikai hulladékot árul, sorozatosan megtévesztve a vevőket.
Ez vonatkozik a laptopjaira, projektoraira, és a külön árult alkatrészekre is, én nem vennék tőle semmit.
Úgy rémlik, itt most smartz néven fut.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Gyeptegla
tag
válasz coldfirexx #11872 üzenetére
Csak nem a hírhedt tiptoplaptop-tól vette?
Mert akkor nem sok reményt fűzök hozzá, azon kívül hogy egy öreg szerkezet.
-
tag
Hello!
Szeretném kikérni a véleményeteket:
Egy barátom Vaterán megnyert egy licitet egy Projektorra 14.000-ért használt Sanyo-PLC-XE33.
Tudnátok róla mondani véleményt illetve hogy megéri-e?
Köszönöm
-
AVhelper
senior tag
válasz andrew-msi #11864 üzenetére
Nem hibátlan ez a kalkulátor. Pont most nézem, hogy az EH-TW5200 esetében felcseréli a "a vászon alsó szélétől a padlóig" és a "mennyezettől a vászon felső széléig" paramétereket.
-
Turbo73
tag
válasz Pro Koryak #11860 üzenetére
És te mióta vagy így ismeretlenül ilyen alpári, és komoly olvasási és értelmezési problémában szenvedő?
Bajnokpityu:
JVC nem gyárt natív 4K-s projektort, csak kamu 'e-shift' technológiát használ. A csipek 1920-1080-asok bennük. Ettől függetlenül a vitathatatlan kontraszt bajnok a JVC. Nem tudom, hogy milyen körülmények között láttad, de érdemes megnézni ideális, fekete falu helységben, hogy mit is tud. Sajnos a világos falakról visszaverődő fény drasztikusan csökkenti a kontrasztot (és a feketét), de erről inkább
BalageeYodamastah tudna sokat elmondani. Egyéb okok miatt én sem JVC-t választottam, pedig sokat szemeztem velük. Persze az a lényeg, hogy te elégedett legyél a látvánnyal. -
Nixon18
senior tag
Hello!
Tudtok valamit az Epson EPM-X3 projektorról? Alapvetően filmezésre kellene. -
AVhelper
senior tag
válasz Hooper #11838 üzenetére
Az Epson vetítők elhelyezését segítheti [ez a kalkulátor]
Egy kis bizalmas információ: áprilistól minden hivatalos hazai forgalmazótól vásárolt és a vásárlás után regisztrált Epson EH-TW5200 után 100€ visszatérítést ad a márka képviselete.
-
Pro Koryak
addikt
válasz bajnokpityu #11859 üzenetére
dehát ő már k.rva régóta projizik és ő már frankón tudja, h az összes, 10millió ft alatti dlp szar...
nekem is dlp van
Turbo73.
ennyiből soha, ne vegyél semmit, mert minig lesz, jobb-újabb . . . hát várdd a csodát, de sohasemond, h nincs tovább...[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Turbo73 #11855 üzenetére
Nem egymás mellett,de egy napon belül néztem őket. Kb olyan feketéje volt a micsunak,mint a nagy 4k JVCnek. Nem a fekete miatt lett DLPm egyébként, hanem a képi dinamika miatt, és ezen belül is azért micsu, mert többek kiemelték, hogy a bőrszin mennyire király vele. és tényleg.
Hifizek már jó ideje, majdcsak sikerül elkerülnöm a kisördögöt. hifi sokkal mélyebb mocsár, még több változó. sőt, ott sajnos a valóságot is hallottam többször is,filmnél ritkán van esélyünk az eredetit látni.
Nem mondom, h rossz a többi teknika, félre ne érts, de az én értékrendem szerint nagyon jó ez a cucc.
A kinti 3500USDs új listaáráért korrekt vételnek tartották, és mivel kifutó 1500körül megkapni, azért nem olyan rossz vétel annak, aki a 6x sebssségű szinkerékkel már ki tud békülni.
-
Turbo73
tag
Bajnokpityu:
Igen, sokkal. És ez nem vudu, mint a kábel mizéria, hanem keményen mérhető dolog. Egymás mellett nézz meg egy Mitshu-t és egy JVC-t, lesz döbb.
'akit zavar szivárvány, meg ugyanúgy fogja élvezni az LCDt is. a hatalmas képméret eleve szinte garancia a nagy élményre, akármilyen technológia'
Ja, egy darabig. Aztán elkezd bujkálni a kisördög, hogy jobbat szeretnél. Majd ha már pár éve projizol visszatérhetünk a témára.
Andrew-msi:
Akkor ne azt írt, hogy LCD, hanem, hogy a belépő LCD-k. A legolcsóbb mozigépek között a DLP-k a jobb alternatíva, annak aki bírja a szivárványt. A belépő LCD-k szarok. (Bocs ) Az 500-1500 ezres kategóriában viszont az LCD/LCOS/D-ILA komolyan veri a DLP-ket. Az igazán jó DLP-k ettől jóval drágábbak és még mindig 1 csipesek. A 3 csipes DLP übergépek meg egy átlag embernek megfizethetetlenek 5-10+ milliós áraikkal.
[ Szerkesztve ]
-
CyDoN
senior tag
válasz bajnokpityu #11851 üzenetére
ezzel én is így vagyok, tegnap játszottam pár órát egy W700-al,,,kicsi, olcsó, 720p.....ment a Fifa 135"-on. Nem érdekelt, hogy nem fullHD nem zavart a szivárvány
(_._)
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #11851 üzenetére
Bajnokpityu 4 president
Ez a mondat nagyon üt: "a hatalmas képméret eleve szinte garancia a nagy élményre, akármilyen technológia."
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
bajnokpityu
félisten
-
c4
őstag
válasz andrew-msi #11848 üzenetére
Ez a "jobb fekete" kérdés azért nem ennyire egyszerű. DC2 chip vagy DC3 (ennek van jobb feketéje), LCD-nél a Deep Black paneles gépek már verik manapság a belépő és középkategóriás DLP projektorok feketéit. Ennek ellenére a DLP még mindig dinamikusabb képpel rendelkezik. Az utolsó emlékem egy JVC DLA-X55-ről van. Nekem annak a képe sem jött be úgy igazán. Kissé laposka.
-
Turbo73
tag
válasz andrew-msi #11848 üzenetére
Ezt a 'DLP szebb fekete' felejtsd már el. A mai LCD/LCOS/D-ILA gépeknek sokkal jobb a feketéjük, a fekete részletességük, mint a DLP-knek. Amiben a DLP még mindig jobb, az az 50%-os ANSI kontraszt (sakktábla ábra), itt a jobb DLP-k 500-800+:1 kontrasztot tudnak, míg a többiek az 500:1-hez körül mozognak (csak a magasabb kategóriás LCD-k, Deep Black-el). Viszont natív kontrasztban a DLP-k 2000-3000:1 tudnak, míg egy LCD/LCOS 8000-10000:1, D-ILA 50000-80000:1. És ez a valós kontraszt írisz trükközés nélkül. Természetesen ami neked van az Epson 3500 (amerikában 8100) az egy belépő gép, ami nem tud Deep Black-et, és ilyen jó kontrasztot sem. Nem sokkal drágábban kaptál volna egy Epson 2000-est, vagy Epson 5000-est. Na azok már sokkal jobbak.
-
andrew-msi
aktív tag
válasz Hooper #11844 üzenetére
Mind a kettőnek megvan a maga előnye.
DLP szebb fekete, de nehezebb az elhelyezés és szivárványozik (ami engem pl zavar).
LCD gyengébb fekete, de jobban lehet játszani, hogy hova rakod, nincs szivárvány.
Persze van még egy csomó különbség, de ebbe most ne menjünk bele.
Ha tudsz nézz meg minél több gépet, és te dönts melyik tetszik. -
Magic
tag
Projektor vásárlása előtt állok, ebben kérem a segítségeteket.
Forgalmazókhoz fordulva a saját palettájukat kínálják-dicsérik, én pedig bizonyos összegért Best Buy-t szeretnék... A készüléket oktatásra/prezentációra(teremben,kiállítóteremben) használnánk, ahol sajnos nem garantált a jó sötétítés.Elvárások:
- hangszóró/3D nem szükséges
- HDMI/VGA bemenet kell
- USB lejátszó (kül. tömörített videoformátumok támogatása) hasznos lenne ha megfizethető
- minél jobb fényerő/felbontás
- minél több szavatosság
- ultraközeli vetítés nem létfontosságú
- jó lenne 300k-ba beleférni -
bajnokpityu
félisten
válasz szepi0808 #11807 üzenetére
Köszönöm Szepi0808 a segítséget. Nagyon nehézkes a Studiummal egyeztetni, jobban jártam volna, ha Tőled veszem... Elvileg szerdán jön a cseredarab, első dolgom felcsavarozni.
Hooper: Micsunak 4x 6x változtatható. 4x-et látom,határon van,hogy zavar-e a kerék, 6xen észre se vettem a kereket.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz andrew-msi #11839 üzenetére
Nekem mindegy hogy LCD vagy DLP, nem húzok egyik felé sem. Azt a típust szeretném amelyiknek jobb képe van, ha abban mókusok rohangálnak elemlámpával az sem érdekel.
bajnokpityu - na erről specifikációt nem láttam sehol
-
spiky03
veterán
válasz Turbo73 #11842 üzenetére
Ennyi.
A Bad Boys-ban pl azt szinkronizálták át, hogy az eredetiben az van, hogy "te fingottál?", addig a tv2-es átszinkronizált változatban "te púztál?" Gyönyörű!@(#11840) devil-k
Amúgy igen a vígjátékokat én is inkább szinkronnal nézem, de én is igyekszem mindent eredeti nyelven nézni. Olyan filmeket nézek még esetleg magyarul, amik az asszony térdeklik és engem meg annyira mondjuk nem, de megnézem vele.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Turbo73
tag
A tévékben az újra szinkron és a megvágás nem a televíziós társaságok miatt van. Nekik ezzel csak a nyűg, meg a gond van. Ez kizárólag a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (ex ORTT) miatt van, akik különböző irányelvek szerint sorolgatják a filmeket, és rakosgatják a karikákat. Ha egy tévé egy ütősebb nyolcvanas évekbeli akció filmet (Pl. 48 óra) szeretne bemutatni este 20:00 órakor, akkor meg kell vágnia és újra kell szinkronizáltatnia, különben milliókra büntetik. Milyen jó is volt a fent említett 48 órában, amikor Reggie (Eddie Murphy) azt üvöltötte az utcán Cates-nek (Nick Nolte), hogy 'tudod mit Cates, nem szeretlek', míg az eredetiben az van, hogy 'tudod mit Cates, a jó kurva anyád!'
-
devil-k
nagyúr
válasz spiky03 #11837 üzenetére
Kemény... Nem is nézek TV-t, pont ahogy leírtad, a reklámok miatt, illetve a gagyi minőség stb... Az igazság az, hogy szinkronos filmet is ritkán nézek. Pedig azért a régi vígjátékoknak a magyar szinkronja még igazi kuriózum volt, nem úgy, mint mostanság.
- mozi bolondéria -
-
Hooper
őstag
válasz Hooper #11634 üzenetére
3 BENQ közül melyiket ajánlanátok?
tesztben nekem aaz 1200as tűnt jobbnak, mégis a 1070 jobb ajánlást kapott.
az ST ugyan az mint a 1070 csak "közelebbről vetít"a szoba, távolság, vászonméret a megválaszolt HSZben van.
(sötétítés 100%, a tükörrel majd kezdek valamit)köszi!
Ja igen, epson tw3200 vagy tw5200 jött még szóba valamint két VIVITEK H1180FD, és H1185FD.
Vivitekről nem sokat tudok, csak most ajánlották.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #11836 üzenetére
Bezony ám.
De nem mindig a cenzúra miatt van, hanem olcsóbb nekik az újra szinkronizálás, mint a régi megvétel, én ilyet is hallottam.Pl valamelyik csatornán ment az Ace Ventura első része, és abban is csak Jim Carrey-nek volt az a magyar hangja aki az eredetiben, viszont a szöveg sem volt ugyan az.
Meg még régebben adta a tv2 a Bad Boys első részét, és az is teljesen át volt szinkronizálva. Már az első két mondatnál feltűnt, mert az egyik kedvenc filmem, már láttam vagy 15x és tudom a szövegét.
Ugyan így vagyok az Ave Venturával is.Én ezekért sem nézek soha sem filmet tv-ben, nah meg, hogy telerakják reklámokkal. Ami érdekel azt "kikölcsönzöm" (vagy épp megveszem BD-n ha olyan film ) és ott legalább HD-ban tudom nézni meg rendes hanggal.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Norbi 72
veterán
Nahát,nézem a Sherlok Holmes-t az RTL klub-on,SD-ben is teljeses baráti a képminőség.
-
c4
őstag
-
edyson66
újonc
Sziasztok, vettem egy Thomson RCA Scenium projektoros tv- t ( 125 cm ) tudtam, hogy rossz az izzoja es meg is rendeltem USA- bol, eredeti Philips.
Nem csak az izzot rendeltem meg, hanem a komplett hazat hütövel eggyütt ( azonos volt az ar )
Megjött, betettem, szepen ment majd kb. 1 ora mulva a kepernyö közepsö felsö resze besötetedett, szeleken is sötetedett de meg lathato. Lehet az uj izzo a hibas vagy esetleg mas ?
Kivettem es a tükör felületen egy egy helyen sötetebb, mintha kisse egett lene. Irtam a fickonak, persze ö mondja, hogy ez normalis az izzoknal es az izzo jo, persze ha visszaküldöm kicsereli. Hat a szallitas a fele ar...
köszi a valaszokat
Edyson66 -
Norbi 72
veterán
Ránéztem az Alien-re,de most elkezdtem nézni a új reményt,hogy legyen összehasonlítási alapom.79' vs.77'-es filmek felújított változatai,hát a Star Wars-on többet dolgoztak,de az Alien is elég jó lett.
De eléggé szubjektív a véleményem,ekkora méretben a kisebb hibák is jobban kijönnek..
-
Norbi 72
veterán
Srácok,nem probléma a projektornak,ha 14 órát megy egyfolytában?
Vagy tartsak szünetet?Már 7 órája megy..
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
Norbi 72
veterán
No,na reggel tv-müsorral is debutál a vászon.F1 időmérő M1 HD,gyorsan kell aludnom...
-
bajnokpityu
félisten
válasz szepi0808 #11807 üzenetére
óóó. de szép... mondjuk nálam nehezitette a vászon dolgát a felső 50cm-es kifutó, de az enyém úgy is pöndörödött, hogy félálláson állt a vászon.
Hozzá kell tenni, hogy statisztika alapján,amin sokat pöcsölök, válogatok,ott garantáltan beszopom az első választást. aztán persze a másodikkal már semmi bajom nem lesz, de azért futok pár kört, elmegy rá pár napom...
A projiba úgy ugrottam bele, hogy annyiért nem tudok rajta bukni,ha nem jönne be, és el kell adni. Pár óra alatt döntöttem. Most meg oda-vissza vagyok a képétől. Fényerőgond is megszűnik, ahogy leszáll az éjjel, tehát nem a proji a hibás, hanem az átlátszó függönyök. Össze is tudtam hasonlítani egy másik márka drágább modelljével, újra ezt venném.
Egyébként ma utamba esett pár kinai vászon, rettenet anyagból vannak, szinte átlátszanak, annyira vékonyak,bezzeg minimális a pöndörödés. Viszont vetités nélkül is látni mennyire hullámos+ inhomogén. Ez viszont nem volt jellemző a peches darabomra, azon ezek a paraméterek rendben voltak.
Meglátjuk mit lép a főnök, a helyében a következő CNV szállítmánynál 1 vászonnal kevesebbet fizetnék ki, azzal a fotóval alátámasztva,amit küldtem neki. A futárom oda-vissza útját meg remélem állja, úgy lenne korrekt, sztem, ha már szétfúrtam a födémet.
Képet a hibásról ide nem tenném ki
Kittosz: annak a 8szögletűnek,amit kölcsön kaptam, annak vagy 60cm kifutója van, nem hiszem, hogy pont ez a márka lenne. Felfogatása is más.
[ Szerkesztve ]
-
szepi0808
senior tag
válasz JohannZimu #11800 üzenetére
Ettől jobb a CNV.
Egyedi eset a Pityu vászna valószínű, hogy gyári hibás, mert eddig nem volt panasz sem a mechanikára sem a vászonra.
Nálam 265cm-ben sem volt semmi probléma.[ Szerkesztve ]
Sony VPL-XW5000ES, Sony VPL-XW6100ES SepiSreens Jolly Frame 136" 0.6 ALR 4K Zidoo Z3000 Pro Anthem AVM70 15.2ch. EMOTIVA XPA Gen3 7ch + 2x BasX500. MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5 SVS SB4000 2db.
-
StLui
veterán
válasz devil-k #11803 üzenetére
Ez még megvan a díszdobozos dvd változatban, az sem volt soha használva, pedig nagyon tervezetem sokáig egy quadrologia napot
Norbi 72: majd ha odajutsz írj róla, nem sos, csak én tegnap néztem az elsőt, most kíváncsi vagyok a többire, mennyit javult a technika, vagy nem tudom mi
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Norbi 72
veterán
Regger!
Csak hogy ne offoljuk szét a plazma topikot,most nézem régi nagy kedvencemet,a Grease-t 720p mkv-n a vetitőn,embertelen!!!
Nem tudom,ennek mi lesz a vége,de.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest