Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
neevous
üzenetére
Engem az XE1 nem hoz lázba, abszolút. Az X-Pro 1 nagyon jó, de drága, szörnyen. Az XE-1 helyett én már inkább az omd-t venném, ha ezen az árszinten keresnék. Amennyivel olcsóbb a fuji váz, annyival drágábbak az obik, szóval árban egymás mellett van a kettő. Szerintem, tehát hangsúlyozottan nem kinyilatkoztatok, csak az én egyáltalán nem alapos információkon alapuló véleményemet közlöm.
Perpill nekem az x100 izgatja a fantáziámat, csak először meg akarom fogni, hogy ez tényleg kicsi (értsd: zsebrevágható) gép-e. A zseb alatt nem nadrágzsebet, hanem mondjuk egy kabátzsebet, vagy egy hátizsák elülső/külső zsebét értem. Vagy egy bébé confort pelenkázótáska oldalzsebét...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest