Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marseille199
senior tag
válasz t72killer #20693 üzenetére
Bocs a linkért, telóról vagyok. Én ilyet használtam többször 5D MkII+ 24-105/4 105/2.8 makró obikkal, sokszor vakuval, videóleddel és portrémarkolattal, iszonyat pöpec cucc!!!!
www.cfoto.hu/termekek.php?termek_id=352Szerk.: És ez itthon van és gyorsan megjön.
[ Szerkesztve ]
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
t72killer
titán
válasz Mhamster #20694 üzenetére
Hmm, köszi a visszajelzést, jelzésértékű volt Ha a 3$-os csoda nem válik be, akkor ez jó lesz, amúgy nem tűnik drágának (erős gömbfejem volna rá).
(p.s.: legközelebb légyszi a link-gombbal linkelj tartalmat, így, "húzós-dobozban" macerás kimásolni+megnyitni)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Mhamster
tag
Igen, ezekkel az olcsó cuccokkal vigyázni kell, nekem van egy ilyenem:
http://media.220volt.hu/product/600x600/Cullmann+Magnesit+Copter+allvany+fekete+CB2.7+mini+gombfejjel.jpgde ez megtartotta még az 5dmkIIIat is 16-35-el is probléma nélkül. Mondjuk nem is 3$
[ Szerkesztve ]
Canon AE-1 + Yashica 124 G
-
t72killer
titán
Az durva, h még az 50es is sok neki, én meg a 105-ös nikkorban reménykedtem lehet csinálok lemezből egy kicsi ellensúlyt - vagy inkább beszerzek vmi ilyet.
-
gorgo
őstag
válasz t72killer #20691 üzenetére
Egy nehezebb obi úgy lehúzza majd előre, hogy nem győzöd szorítani a csavart, amitől ez a 70g-os kütyü kapásból beadja a kulcsot. Az én alumínium kis háromlábam gömbfeje nem tartja meg a G3+50mm canon obit, pedig max. 1kg adapterrel, mindennel.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
t72killer
titán
[ Szerkesztve ]
-
-
trialboj
őstag
válasz madgie #20678 üzenetére
Pont most találtam egy érthető leírással készült videót, s ott olvastam ezt a twixtor plugint, szóval magát a gh2 őt nem lehet felhúzni ilyen magaslatokba ugye?
Még 1 kérdés amit lehet tudnom kellene de sajnos nem tudom.
Ez a sok hack amik a neten terjengenek mind csak a videó minőség fokozására szolgál? Mert abban elég jó amúgy is a gép, viszont a fotóknál már hamar elvérzik, alacsony ison is. Persze sajnos nincs módom hozzá gyártott komolyabb obikkal használni, csak átalakítóval néhány m42 el, de azokon sem olyan élesek a vonalak.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
madgie
titán
válasz trialboj #20677 üzenetére
Látszik a sok fals adat a lassításnál, ez szoftveres dolog, például a twixtor-ral te is próbálkozhatsz ilyesmivel. Az a lényeg, hogy minél több legyen az alapanyag képfrissítése (GH2 esetében ntsc 60p 720p-nél), és rövidebb záridőkkel vedd fel az anyagot, hogy éles frame-ek legyenek (ezekből jobban tud interpolálni a szotfver, mint az elmosottakból).
-
trialboj
őstag
Lehetséges a GH2 vel[link] ilyen szuper lassításra, vagy ez valami kamu dolog?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
robi-k
őstag
No-no, nem orosz - székely (Marosvásárhelyi születéssel)!
Én meg - a munkakörömből adódóan részben - tolmács létemre kötelezően kell hogy tudjak oroszul, emiatt sok orosz oldalt nézegetek - és használok - a gyakorlás érdekében (na meg nem utolsó szempont, hogy ott sok minden megtalálható, ami máshol tiltott tartalom)Visszatérve az obira: tehát kár rágódnom, hogy jó-nem jó?
U.I.: Úgy látom, ez a Fuji tudhat valamit (ez lenne a karácsonyi ajéndékod)
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz sebgutkopf #20655 üzenetére
Amit írsz, azt általában elolvasom, ezt is tettem, a vitát elkerülendően emeltem ki az első mondatban hogy ez az én véleményem és nem kőbevésett kinyilatkoztatás.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
robi-k
őstag
Nehéz megfogalmazni (mivel teljesen szubjektív megérzésről van szó), de az érzésem olyan, mintha élesebbnek kellene lennie a 20-nak (mások fotóit nézetve alakult ki bennem ez a benyomás). Itt vagy egy teljes méretű, gépi jpeg kép, de tudok linkelni RAW-ot is.
Mi a véleményed a kép alapján? -
madgie
titán
-
Tulku
veterán
válasz madgie #20670 üzenetére
Na végre...de annyira azér ne szeresd meg, mert visszaveszem pár hónapon belül az tuti...
Szerintem ez elmebaj...egy fényképezőgéppel fogok videózni...mert a GH1 marad.
Mondjuk videósoktól kérdem; egy stabis lencsével mennyire versenyképes egy GH1 a videó táborban?
Gondolom 300 ezer körül videó kamerák azért elverik...vagy nem?
(ilyen videó szekciót én még nem láttam...összes cég magasan jelenthet a panának...a sanyi is gazdagon...) -
Tulku
veterán
-
robi-k
őstag
Tanácsot/segítséget kérnék: van egy érzésem, hogy a használtan vett Pana 20/1.7 objektívem nem teljesen 100%.
Ezért hogyan tudnám leellenőrizni, ill. Pesten vagy Székesfehérváron ki tudná leellenőrizni a gépén, hogy van-e esetleg gond az objektívvel. Természetesen a sört/bórt/egyebet állom
Köszönöm előre is -
Tulku
veterán
válasz madgie #20659 üzenetére
Akkor ez a te sportfogadásod...más bemegy a lottózóba, kitölti és várja hogy nyerjen...
Neked is előjön ilyenkor mondjuk egy 3-as találat felett érzett életörömPostán pedig Sherlock Holmes-ok vannak...mert mi az ami olvasható?
Hogy van egy várdai János az árpád úton....nagy szó hogy megkaptad brada....[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz madgie #20657 üzenetére
Hű de értelmes népek dolgoznak a kínai postán, nem tetszett nekik a latin betűs címzés... Amúgy ha siránkozol a boltnak, hogy nem kaptad meg, és befenyegeted őket negatív ratinggel, akkor valszleg küldenek másikat.
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz OPiiPO #20647 üzenetére
Látom nem olvastad el amit írtam. Direkt leírtam, hogy kerülendő a digitális analfabétaság. Viszont a kütyühasználatot kontrollálni és koordinálni kell. Gondolom nincs gyereked, amit írtál abból ez jön le.
Nagyon könnyen meg lehet különböztetni az olyan gyerekeket, akiknek ész nélkül mindent szabad azoktól, akikkel a szülők foglalkoznak és nem csak a villanypásztor neveli. Akikkel a szülők foglalkoznak szellemileg jóval fejlettebbek (iskolában és azon kívül is jobban teljesítenek mind sportokban, mind szellemi szinten), felelősségtudóbbak és kiegyensúlyozottabbak.
-
titán
válasz Marseille199 #20651 üzenetére
fb-n belül keresve viszont megvan
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nord_
veterán
válasz Marseille199 #20651 üzenetére
A kért oldal nem található.
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már itt. Szerény kis oldalam, aki esetleg teheti, likeolja, meg osszon meg bátran!
http://www.facebook.com/pages/Hungarian-Street-Photography
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
Tulku
veterán
Amiről nem ejtettél szót, s nekem sajna szúrja a szemem az a külömbség...illetve a helyes betűrend; különbség.
Jóval kevésbé fordul elő, de zavar az egyenlőre (=egyenlőre nem tudok dönteni) illetve a helyes betűrend; egyelőre.
Barátom úgy magyarázta a különbséget (18+) hogy a szadomazochista gyilkos vágja áldozatát az erdőben egyenlőre... (óvatos: )
-
OPiiPO
veterán
válasz sebgutkopf #20620 üzenetére
Ez itt már eléggé OFF de leírom a véleményem: én spec nem szeretném ha a gyermekem funkcionális analfabéta lenne. Tudomásul vehetjük, vagy elzárkózhatunk előle, de ez a világ már nem az amiben felnőttünk. Ha egy gyereket elzárnak (= félig vagy teljesen) a digitális oldaltól, az komoly, alig behozható hátrányt fog okozni neki egész hátralévő életében.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Freddy76
addikt
válasz sebgutkopf #20643 üzenetére
Csak úgy szabad... Nem vagyok híve a "tegyük a tévé elé a gyereket, addig is nyugtunk van" nevelési elvnek... Persze szerencsések vagyunk, mert van három hadra fogható nagyszülő rajtunk kívül, így bőven van kinek foglalkozni a gyerekkel. Amúgy könyvezünk sokat, az ipad mellékes neki is...
Gondwana, az nem "lécci" helyesen?
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Gondwana
addikt
(... és a vajdasági grammar nazi folytatja - bocs, de magas labda:
légyszi vagy légyszi' = legyél szíves, aminek a többesszáma legyetek szívesek. Cserébe mi rendszeresen megkapjuk, hogy az nincs rendben, hogy mi az autót hajtjuk, viszont a kekcskét meg a szamarat vezetjük.)Szerk.: Magyarázat részemről elfogadva.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
sebgutkopf
őstag
válasz Freddy76 #20624 üzenetére
Ha jól értem nálad megvalósul a szülői felügyelet melletti eszközhasználat. Ez a szememben a mai technika egy megfelelő alkalmazása a gyerekekkel együtt. Látja, hogyan használod, esetleg ő is nyomkodja, azt és arra, ameddig rendben van a tartalom. Nálunk is az van, hogy youtube csak anyával, vagy apával lehet. Anya mutat éneklős dolgokat, apa meg autós és vicces videókat, persze a készüléket ő kezeli.
-
t72killer
titán
válasz sebgutkopf #20641 üzenetére
Aki kitalálta, annak nem hiszem, hogy van gyereke (ha meg van, akkor el kéne venni tőle...)
-
t72killer
titán
válasz robi-k #20638 üzenetére
Ez még elég messze van a megvalósítástól, egyelőre csak levédették az 5letet. Keresettség: érdekes kérdés, mert több jó FT üveg megy oly m43 vázon (pl 14-54 mk2), nem létszükséglet.
Ár: a sima, AF-konverzió+IS nélküli Oly adapter is horribilis összegekbe kerül, ezt nem akarom elképzelni... Apropó adapter: beszereztem egy ilyen gyönyörűséget, ha már b#&inagy lencsét akarok adaptálni
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
Érdekes adapter: Olympus patent: 4/3 to m4/3 adapter with built-in autofocus and image stabilization.
Gyanítom, hogy az Oly ezt az adaptert nem az OM-D gépekhez szánja? És kérdés, hogy mennyire lenne keresett (gondolom, az ára sem lesz filléres)? -
HÁZIGAZDA
válasz PRO-peller #20634 üzenetére
nem leszel letiltva, és lehet linkelni, ha muszáj. azért nem szeretjük, mert nem klasszfejek odaát.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
andersen10
aktív tag
Megjött a Pana 100-300-am
Ebben a takony időben nem lehet értelmes témát találni, de az első próbálkozások biztatóak.
Általános vélemény szerint ez az obi 100-150 mm-en penge, aztán fokozatosan lágyul, bár végig használható.
300mm f5.6, 100% képközépi crop. Ez ugye a worst case ennél az obinál.
Valóban nem borotvapenge de bőven jobb, mint amire számítottam. -
Tulku
veterán
válasz PRO-peller #20631 üzenetére
Igen de az x10-et vinni kell egyből a szervizbe szenzorcserére...és az egy bő hónap...persze így is nagyon jó vétel...
Illetve a másik tesztoldal linkjeit itt nem szeretik...
-
PRO-peller
senior tag
-
Mhamster
tag
Tudom, hogy nem apró, de (szerintem) jó ajánlat, hátha valakit érdekel, ha gond, törölhető :
Olympus E-P1+14-42 I. obi (mindkettő ezüst)3229 expóval, 2014.02.20-ig garival számlával dobozzal minden tartozékkal 65ezer. (HUF)Ha dec-ig elviszi valaki, akkor ajándék: Golla táska (9e), Sandisc 8 Gb UHS-I 45 Mb/s kártya (kb10e), Canon FD-m4/3 adapter (3-4e), Canon 300 mm f/5.6 objektív (10-15e)
[ Szerkesztve ]
Canon AE-1 + Yashica 124 G
-
t72killer
titán
válasz andersen10 #20626 üzenetére
Ezerköszi! a 9mm f/5.6 különösen tetszik, a többin van egy icipici lágyulás a széle felé - bár minek nincs
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
szolgálati grammar nazi közlemény, és előre is elnézést érte: légyszi ne csesszétek már el a -val/-vel toldalékolást, nem bírom tovább nézni, tanultuk mindannyian elemiben. 9-18-cal, nex 5-tel. gondoljátok csak meg, ha lenne nex 2, akkor azt írnátok, hogy nex kettőel? csokoládéal? mindig -val/-vel a toldalék, és ha a szó utolsó betűje mássalhangzó, hasonul hozzá. akkor is, ha mozaikszó és kötőjellel írod a toldalékot (pl: nex 5n-nel). köszésbocs..
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Freddy76
addikt
Az a durva baszki, hogy az unokaöcséim (12, 18 évesek) suli után hazajönnek, és a faszbúkon meg chaten diskurálnak azokkal az osztálytársakkal, akikkel a suli után is beszélgethetnének egyet... Nálunk az ipad mesenézésre van, ott találtunk pár aranyos mesét (inkább csak színes, zenés rajzfilmek), egyszerűbb, mint dvd után szaladgálni... Nálunk mondjuk ez azért nem probléma, mert nagyon sokat vagyunk a gyerkőccel, megszokta, hogy nem a tévével játszik, hanem apu-anyu-nagyszülővel... Nekem még faszbúk profilom sincs, meg a feleségemnek sem...
t72killer: mit értesz teljes méretű kép alatt? Milyen gyutávon, mekkora rekesszel, raw, vagy jpg?
-
jmakk
őstag
Hát de nem....Tuti valami gyerek nélküli marha marketinges ötlete volt!
Jó néhány gyerköcnek lehetnek ez miatt rémálmai és kezdenek el sírni vagy félni, ha valahol egy bohóccal találkoznak vagy látnak egyet pl. a tévében. Szívesen elbeszélgetnék még azzal is, aki a végső jóváhagyást adta, hogy mehet a nyomdába a plakát! -
jmakk
őstag
Már az sem jó ha szimplán kimegy az utcára. Legalábbis itt a nagyfalu környékén. Nálam most ez a Murder című kiállítás plakátja ütötte ki a biztosítékot. Még az asszony is megijed tőle, nemhogy gyerekek.
Jó lenne, ha eltakarítanák a francba, de sürgősen! -
sebgutkopf
őstag
válasz OPiiPO #20618 üzenetére
Andersen-el értek egyet. Egy másodikos gyerek még ne éljen egy virtuális világban. A számítógép és net megismerése fontos, ne legyen elektronikus analfabéta, de a gyerekkorát ne egy virtuális közegben élje le. A neten nagyon sok olyan tartalom van, még youtube-on is, ami nem egy 8-9 éves gyereknek való, még kisebbnek pedig végképp nem. Nethasználat vagy szülői felügyelettel, vagy erősen korlátozott felhasználói fiókkal szabad csak a gyereknek megengedni. A gyerekek nagyon vonzódnak a kütyükhöz és ezen kor fogékonysága kritikusan fontos a fejlődésükben és személyiségük kialakulásában. Ismerje a netet, tudja használni, de a lehető legkevesebb időt töltse vele.
Egyébként az ilyen kiskorúaknak pl google fiókot se lehet nyitni, európában 13 év a korlát (kivéve Spanyolország ahol 14, Hollandia pedig 16). Nem véletlen szabályozzák ezt. -
t72killer
titán
válasz andersen10 #20617 üzenetére
"Na ha nem lesz 5 Nikkorja fél éven belül megeszem a palacsintáimat "
Hjam. 1.4-es sort neki, aztán fél év múlva kiárusítás féláron (bár még így is sok...)
Más: valaki fentebb írta, hogy van oly 9-18-a. Esetleg kérhetnék pár teljes méretű képet vele? Amit eddig a neten láttam, elég meggyőző volt, jó lenne megúszni a 7-14-et (legfőképpen ennek az árát).
#20620: ez áll ránk felnőttekre is... A párom főnöke (egy finn nő) iszonyatosan net/iphone-függő. Én csak ritkábban látom, de a tünetek egyre durvábbak, már fel se néz a kütyüjéből, csak válaszol vmit, aztán köszönés nélkül, folyton pötyörészve elmegy. Mi lenne vele, ha kivennék a kezéből?
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz andersen10 #20617 üzenetére
"Le is álltunk vele, nem akarok cybergyereket. Lassan ő lesz a kisebbség a suliban akinek nincs facebook profilja, másodikban..."
- lassan ő lesz a kisebbség a suliban, akinek nem természetes a net?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
andersen10
aktív tag
válasz Freddy76 #20615 üzenetére
Erre van egy sztorim nekem is: Fiamnak az első szava, mint a legtöbb gyereknek a "NEM" volt. A második pedig az hogy "PONTU". Nem értettük. Mi az a pontu?? Csak lassan esett hogy ezzel a mesetévé pont hu -t követeli újra Le is álltunk vele, nem akarok cybergyereket. Lassan ő lesz a kisebbség a suliban akinek nincs facebook profilja, másodikban...
Rabi Mikihez: én csak azon mosolyogtam, hogy írta, egy (50-es) obival próbál boldogulni, meg talán még egy szuperzoom. Na ha nem lesz 5 Nikkorja fél éven belül megeszem a palacsintáimat
-
Marseille199
senior tag
válasz Freddy76 #20615 üzenetére
Unokaöcsi dettó. Mondjuk neki egy évvel idősebb korában lett a családban. De már youtube-on keresgél, meg játszik, meg minden. Svédországban az oviban ipad-en tanulnak...
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #20614 üzenetére
Hát, azt hiszem, zord apa leszek, mert az omd-t nem kapja meg egy darabig...
Amúgy elképesztő, 15 hónapos, erre ma reggel odamegy a kanapéhoz, az iPad tokját becsukja, kinyitja (mágneses a tok, ha kinyitják, az unlockolja a kütyüt), így lényegében bekapcsolta, majd rábökött a YouTube ikonjára (mondjuk ez az egyik ikon a tálcán a három közül, tehá nem sokból kell keresgélni). Ekkor tanácstalan lett, rámnézett, én elindítottam neki az aktuális kedvenc kisvonatos filmecskét, és boldogság. Basszus, két éves korára tök természetesen fogja kezelni az iPad-ot... A vezetékes telefont meg már csak múzeumban fogja látni...
-
Mercutio_
félisten
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #20612 üzenetére
Esküszöm nem ismertem a szekrénymeséket . Az a macis kép a kreatívkodjunk egy témára topikba készült, ahol az e heti téma a félelem... Meg lett hosszabbítva ma estig, tehát ha valaki érez magában késztetést, még tehet képet...
Meg aztán ha jól nézem ez a harmadik kép a flikkeremen, ami nem a gyerekről szól... Kicsit egysíkú a témaválasztásom az elmúlt 15 hónapban .
Amúgy tegnap fotóztam a szobájában, és odaült az ölembe. Belenézett a keresőbe, és teljesen elcsodálkozott, hogy azon keresztül nézi a világot. Majd felpattant, és egyik szemével hunyorítva, a másikat a keresőre szorítva elindult kifelé a konyhába, de csak az előszobáig engedtem, ott már nincs szőnyeg, márpedig járólapra nem jó leejteni a gépet...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz redzsi #20610 üzenetére
Affranc, már kezdtem örülni, hogy valami hazai látványosság
Freddy76: Na tessék még ez is, pedig már eddig is gyanús voltál a szekrénymesék jellegű képeddel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #20609 üzenetére
Amikor Londonban voltunk az Asszonnyal, felmentünk ide, nem kellett volna. Történelemb.zi vagyok, a II. világháború politka és hadtörténete különösen érdekel (az aláírásom is egy Winston Churchill idézet). Ezek után kb. 5 órát voltunk a hajón, én úgy élveztem, tobzódtam, mint egy maci a málnásban. A feleségem utólag mondta el, hogy ő azon szórakozott, hogy én mennyire lelkes vagyok...
Ez, és a Cabinet War Rooms a két legmenőbb londoni látnivaló... Szerintem...
-
gorgo
őstag
..én azért sokkal szívesebben olvastam volna egy M9+Summicron megideologizálást. FF uncsi, lássuk be, azért azt sokkal többen megengedhetik maguknak...
Egyébként szerintem sincs semmi baj a váltással, legalább még mosolyogtam is egy jót. Annyi elég lett volna hogy: "Váltottam, mert csak." Kész."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Freddy76
addikt
Nézzük a dolog jó oldalát: így lett jóáras 9-18-am...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest