Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz N0rthF4c3 #87190 üzenetére
Szia.
Hol vetted a tv-t? Mindenképpen írd meg.
Mivel tegnap kaptad meg és a 72 óra még nem járt le azonnal küld vissza, hogy cseréljék ki.
Több mint valószínű, hogy egy nem megfelelő minőségű tv-t kaptál.
Ne kísérletez "go back"! Ki tudja, hogy még mi baja lehet.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
N0rthF4c3
tag
válasz westcoastog #87191 üzenetére
Ok, este ránézek. De valahogy abnormálisnak érzem, hogy ilyen mozgása legyen valaminek egy tévében.
Attól félek, hogy lehet kiszállításnál lett vele valami gáz, nem tárolták rendesen, vagy ilyesmi. Bár ezeknél már talán mindegy, hogy állítva, vagy fektetve szállítják, nem?
-
delibab
senior tag
válasz Drótszamár #87192 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Akkor ezek szerint az airpods-ot nem bírja... ez azért fura mert a csatlakozás simán megy, akkor nem értem, hogy a hangerőt miért nem lehet állítani.
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Janos46
tag
Sziasztok!
LG 32LJ610V, ehhez van a KODI-hoz hasonló okosság, valamit a WEBOS 3.5 upgradelhető-e a 3.7-re (ha az valóban létezik)?Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
N0rthF4c3
tag
Sziasztok,
tegnap érkezett meg a tévém: LG 43Uj635V.
Nem tudom kinek van ilyen irányú tapasztalata, de konkrétan valami mozog a tévében, mintha nem lenne megfelelően rögzítve a panel.
Értsd, amikor kiveszem a dobozából, és lefektetem, hallani, hogy belül valamilyen nagyobb alkatrész megmozdul. Visszafelé ugyanez, minden mozgatásnál hallatszik.
Nem vágom, hogy mennyire normális ez a jelenség, tapasztalt bárki ilyet?
Pár percre bekapcsoltam, a kép ránézésre teljesen oké, ma majd futok vele még egy kört.
-
delibab
senior tag
válasz scream24 #87185 üzenetére
Ok, értem! Egyenlőre úgy tűnik, hogy megszívtam...
Köszönöm a segítséget!
anett1985; köszönöm Neked is! Az a szívás, hogy egy alap samsung simán tudja... miért nagy dolog egy hangerőállítás egy premium-nak mondott terméknél? De amúgy egy smart tv szerintem kéne, hogy tudja kategóriától függetlenül....
-
anett1985
csendes tag
válasz scream24 #87183 üzenetére
Nekünk uj6307 van.
JBL E25BT-vel csak a fülesen lévő gombokkal lehet a hangerőt állítani, samsung bluetoothos hangszóróval ugyanaz a helyzet, a rajta lévő gombokkal lehet vezérelni, illetve applikációval. Az airpods szerintem gomb nélküli, így annál ciki van, mert a tv távirányítójával nem lehet állítani semmit. Neked is az eszköz saját gombjaival lehet a hangerőt változtatni, vagy a távirányítóval? -
delibab
senior tag
-
scream24
senior tag
-
Alex91
félisten
[link], magic remote lg an-mr650
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
delibab
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma vettem egy 49sj810v típusú készüléket. Nagyon tetszik, nagyon fasza, viszont: bluetooth-on keresztül csatlakoztatok fülhallgatót (airpods) és nem tudom állítani a hangerőt! Ez miért van? Az ideg megöl, ez volt az egyik legfontotsabb szempont a vásárlásnál, hogy működjön, erre hangerőt nem lehet állítani... ha erre nincs megoldás akkor tuti, hogy holnap viszem is vissza és a márkát is elfeljetem egy életre pedig évek óta LG tv van itthon.
Előre is köszi a segítséget!
-
válasz szasanyi #87179 üzenetére
Igen, egérrel a képernyőre kattintva, megjelenik baloldalt felül az összefoglaló, arra mégegyet kattintva pedig a részletezés, navigációval együtt. Rádiós egeret használok de műkszik kábelessel is, valamint tévéhez készült rádiós bill+egér kombóval is. WEB OS 3.0 alatt 32LH6047- el legalábbis megy így.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
szasanyi
félisten
Ma átvettem a 42LF652V tévémhez rendelt új, gyári távvezérlőt... és nem uo. Nem az a gond, hogy a kiosztása nem egyezik meg sőt még az sem, hogy legalább 3 különböző gond ua. csinálja. A gond az, hogy nincs INFO gomb raja, amivel a felső sávban előjön az aktuális műsor és annak részletei, amit ugye lehet lapooni i előre (megnézve mi, mikor következik szintén részleteket is mutatva).
Lehet ezt vmilyen módszerrel pótolni vagy más módon előhozható-e?[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
Reggel sikeresen lelöktem a 2 hónapos 24-es LG tv-met a szekrényről és egy helyen betört az LCD panel. Gondolom nem érdemes javíttatni. Tapasztalat?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Exelsior
senior tag
Szia. nekem ugyanez a kritérium és újak közül valódi 10bites panellel szerepelt TV nagyon drágák. Itt aprón Használtan garanciával vagy doboz sérült garanciával már jó példányokat ki lehet fogni. Legyen szó LG-röl vagy Samsung-ról de még panasonic-ot is láttam. Én így próbálok most hozzá jutni egy Samusung 9xxx sorozatú TV-hez.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #87171 üzenetére
Nem tudom... Lehet a Netcast és a HTML5 inkompatilitás kezd felerősödni utóbbi terjedésével.
Downgrade egyébként hogyan kivitelezhető? Itt is olvastam, egyéb, idegen nyelvu oldalak javaslatait, sőt videókat is, de nem sikerült még kiviteleznem. Egyáltalán lenne értelme?Korábbi fw-ket gyűjtő oldalról valakinek van tudomása?
-
törölt tag
Üdv!
Az UJ szériában a webos 3.5 már jól pörög. A 3D teljesen kimaradt az olcsóbbakból. Ennyiért van pl 55uj670v, csak nézd meg valahol élőben, hogy megfelel-e neked a képminősége. A felhősödés a technikából fakad sajnos. Lehet, hogy érdemes lenne kivárnod mit hoz ez az év. Hátha érdemesebb lesz majd az idei sorozatból szemezgetni. -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
A mai este elégge kellemetlenül alakult LG32LA620S téren :/Segítséget kérnék a következőben, hátha valakiknek már van sanszos hozzá. Legfrisebb kiadott, automatikusan frissített FW.
1.) YouTube csatorna, élő streamje nem jön be. Ugyanaz egy 1 magos, AMD Athlon 64 3000+ procis, 1 GB RAM-ot gépen, simán betölt, s működik.
Tehát maga a page betölt, de a videós tartalom csak 1-2-t beszaggatva nyögte egyet, s ennyi. Ugyanez Ustream esetén is pl...
2.) Hasonló szindróma még egyszerűbb reprodukciója
RTL most weblap, Barátok közt, legutóbbi rész, vagy akármi... Itt már rá sem enged kattintani. (nem nem jelenik meg a kéz, a mutató nyíl kurzor helyett).Mi a retek van?
Szerintetek ki lehet a gubanc?Full ideg vagyok már, annyit sz...ztam már ezzel az elmúlt hónapokban. (előző FW-ken is.)
Köszönettel várom visszajelzéseteket.
-
veterán
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Kb. 3 éve írtam ide és kértem tőletek segítséget TV választásban, Azóta is nagyon szuperál a TV ami egy 50LF652V 50" 3D, a többséggel ellentétben én mai napig élvezem a 3D filmeket, de sajnos ahogy láttam az új TV-kben már nincsen...
Szeretnék újból segítséget kérni, TV-t szeretnék újítani és szeretnék maradni az LG márkánál mert mindennel megvagyok elégedve bár a webOS 2 nem túl acélos a sebességét tekintve de ez legyen a legnagyobb gond.
A jelenlegi kritériumok a TV-vel szemben:
55 col
4k HDR10Leginkább PS4 Pro és 4K HDR film tartalom miatt vásárolnám de a főbb tevékenység rajt a amédia lejátszás lenne. A keret az max. 250K Ft.
Illetve a másik kérdésem ezeknél az új UHD-s tévéknél is "félni" kell a felhősödéstől? Mert a mostani TV-men is van egy minimális.
Előre is köszi!
-
TommyGun
őstag
MediaMarktba 19.990 az LG AN MR650A
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kicsit elvesztem e lehetőségekben.
49UJ701V készülékemhez szeretnék egy RGB led szalagot. A képernyő szélétől milyen távolságra érdemes ragasztani? Milyen erősségűt nézzek? Azt tudom, hogy külső táposat szeretnék, távirányítóval. Valami ilyesmit.
Van esetleg bevált szalag, amit ajánlotok? -
veterán
válasz stemplar07 #87000 üzenetére
-
Leslie1966
senior tag
válasz szakmaster #87157 üzenetére
Igen, ez típus van nekem is, ezt csinálja. Azt hittem rossz a HDD. Oda adtam anyósomnak , most egy 49UJ670V van helyette, sőt a nem okos 43LF5400-as sem produkálja ezt az anomáliát.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett pénteken a rendelt tv. LG 43LJ594V
Van valakinek itt, ilyen vagy hasonló tv-je?
A képbeállításokhoz kérnék segítséget.
Nem találtam semmi tesztet erről a modellről, jó lenne valami írás amit kipróbálnék én is.
Ez a típus sima LCD, vagy IPS LCD?
Az összefoglalóban lévő 2017-es modelleknél szereplő egyik linken azt írja, hogy IPS?!Tazi
[ Szerkesztve ]
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Egy LG 42LA620S TV van a családban és az utóbbi hónapokban a Time Machine funkció elkezdett hibásan működni. Ha műsort szeretnék felvenni, felveszi a kívánt műsort, de a felvétel utána nem látszik a rögzített műsor listában. A time shifting tökéletesen megy de a sima felvétel nem nézhető vissza. Másik hddvel is próbáltam, ujrainicializálás után jó egészen a tv kikapcsolásáig. Tapasztalt valaki ilyet? Szüleimnek fontos a rögzítés funkció csak nincs már semmi ötletem, mit lehetne tenni. A hdd egy wd portable 2,5 kis winyó.[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Ennek a screen share funkciónak kell valami extra beállítás? A hálozaton látom a tv-t de amikor küldeném eszközre pcről akkor szürke ez eszköz keresése opció!
D-day 2002-01-04 01:54
-
lovas93
tag
válasz Leslie1966 #87145 üzenetére
Igazából nekem nem a lejátszó a fontos - mivel már inkább screen share-el nézek filmet rajta, vagy USB-n keresztül - hanem az 5.1-es hangcucc, ami bitang jól szól és jó lenne, ha a youtube videókat meg az egyéb dolgokat is meg tudnám szólaltatni vele.
-
scream24
senior tag
Biztosan átsiklottam felette. S azt gondoltam az újabb készülékkel nem megy a kékfogas kapcsolat.
Nem ismerem az általad felhozott típust, de ez nem pont fordítva működik. Hogy külső forrásból pl. mobil tudjon fájlokat fogadni bluetooth-on? Nem hinném, hogy kiküldené a hangot pl. egy fülesnek. De , mint írod hamarosan megkapod, s kiderül.Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
atee
őstag
válasz máyköl #87144 üzenetére
Tökéletes egyik sem lesz. Döntsd el neked mi a fontosabb. Illetve lehetőség szerint nézd meg élőben is.
Nagyon bele lehet menni, hogy hány bites panel meg input lag stb...
A végén nem tudsz majd választaniÉn is a két márka között variáltam. Mert nekem a média lejátszás is fontos volt. Sony, Pana ebben pl . nem jeleskednek. Hiába vannak ott jobb képminőségek.
Amiért LG lett az leginkább, hogy eddig is LG volt és maximálisan megfelelt a médialejátszó képessége. Így nem nagyon volt ebben kockázat.
A smart rendszere is jobban bejön. És a dizájn is nekem jobban tetszik!Nem mellesleg nekem tetszik a képe nagyon is az 49UJ6517 készüléknek!
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
Breki
veterán
-
scream24
senior tag
Miért nem jó neked a beépített bluetooth? Símán összepárosítottam egy Sony SBH20-al, korábban írtam róla.
Az ajánlottakból biztosan. Érdemes usb 3.0-ást nézegetni időtállóbb , ez egy elég jó áru darab, sok panasz nincs rá: WD Elements 1TB
Itt nézz szét, olvasgass: Külső merevlemezek
Ha netán hentereg otthon egy laptopvinyó, akkor csak egy külső házat kell venned, úgy még olcsóbb.Személy szerint amióta a vhs kikopott, én nem rögzítettem semmit. De nyilván csak olyan minőségben tudja rögzíteni amilyenben a készülékre érkezik, azt is tömöríti, gondolom nem veszteségmentesen. Tehát ettől nem kell tartanod.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Leslie1966
senior tag
válasz msgt.fubar #87141 üzenetére
Nekem egy USB 3-as rackben van egy 1TB-os Samsung HDD, simán kezeli.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
máyköl
veterán
Srácok, maradjak az LG -nél?
1-2 “szaki” szerint jobban járnék a Samsunggal (elvileg ugyanabban a kategóriában szebb a kép). Az Lg -nél a magic remote az, ami a leginkább tetszik. -
Breki
veterán
válasz msgt.fubar #87141 üzenetére
Természetesen lehet, valaki itt korábban ajánlott is egy vinyót szerintem egy Wester Digital volt Mediamarktól 19 ezerért, persze most nem találom pedig érdekelne, pont ilyesmit akarok venni. Azon gondolkozom, hogy külső vinyót vagy külső házba rakható vinyót érdemesebb-e erre a célra beszerezni.
Nekem jelenleg egy 64 gigás pendrive van bedugva simán másol rá.
Te tudsz olyan adást ami 4K-val jön?
Nem nagyon néztem a beállításokat felvételkor, de szerintem jelenleg ez még nem szükséges, nem is tudom tudna-e olyan tv adást rögzíteni, nálam hozzáértőbbek majd megmondják.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
lovas93
tag
Sziasztok! Valószínűleg volt már ez a kérdés, de azért remélem segítetek nekem. Adott egy új LG tv és egy régebbi LG DVD lejátszó 5.1-es hangrendszerrel; a TV-n nincs scart csatlakozó, a DVD-n viszont csak az van és persze RCA. Azt meg tudtam oldani, hogy a UPC media boxba beledugtam a scartot így a TV adást ki tudja sugározni az 5.1-es hangrendszer, viszont mást nem. Kérdés, hogy milyen kábellel tudom megoldani, hogy a DVD-t egyből a tv-vel tudjam összekötni, és minden tartalmat az 5.1-es hangrendszeren élvezhessünk? A scart-RCA átalakítót már próbáltam, de sajnos a TV hangját nem sugározza ki a DVD felé, csak a media boxét.
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok,
LG 49UJ635V típusú LED TV-hez bármilyen külső HDD csatlakoztatható USB-n keresztül, amire az adásokat fel szeretnénk venni? Illetve milyen méretűt érdemes? 4K-s a készülék, ami azt jelenti automatikusan, hogy 4K felbontásban rögzít, vagy be lehet állítani FHD-t is?
gottagofast
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
32LV5590 smart tv.Mivel 2011 novemberi ezért frissítettem a legutolsó 2016-os szoftverre. A youtube bejön, de a böngésző nem támogatja a teljes képernyős üzemmódot. Le kellene hozzá telepíteni a chromeot. Na itt elakadtam. Tudnátok segíteni a folytatásban, ha egyáltalán lehetséges? Köszönöm!! -
Breki
veterán
válasz #52931072 #87138 üzenetére
Rendellenesnek nem nevezném lehet félreérthetően írtam, nagyon halk és nagyon ritkán van, csak valamit fel akartam hozni amit észrevettem. Láttam olyan tv-t ami átkapcsoláskor sokkal hangosabb hangot ad mindig.
Usv-s csak annyi csatornalista másolása usb-re usb-t be gépre én hozzárendeltem a programot és táblázatban szerkesztem, mentés vissza tv-re ott csatornalista betöltése és kész.
Pl nálam így volt
1. M1
2. M1 HD
3. M2
4. M2 HDTévén ha töröltem a nem HD-kat áttekinthetőbb lett, de ugrott a számozás 2, 4 stb, így most folyamatos ezzel a módszerrel és pillanatok alatt megvan.
Azért az alkalmazást ajánlom nagyon frankó amikor behozom tableten az egész csatornalistát egy képernyőn és csak rányomok a számra amit szeretnék meg se kell jegyezni mi hányas meg végigkapcsolni, és ugye van touchpados rész is, frissítéseket is le lehet tölteni stb. Már csak akkor lenne frankóbb ha a tv műsoros appal is össze tudnám kapcsolni és lenne tableten egy tv műsoros guide. Nézném a tv műsort tartalommal és ha valamire rányomok mert megtetszik bejönne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Én nem tapasztaltam ilyen rendellenes hangot, esetleg próbálkoztál polaritás váltással? Talán segíthet, ha fordítva csatlakoztatod a hálózati dugvillát. A régebbi tv-mnek földelt csatlakozása van, ennek már csak két pólusú. Egy ups-t is beiktattam elé, mert nem szeretem félbehagyni a filmet azért mert áramszünet van.
Az kivédi a feszültségtüskéket is, amik amortizálják a tv tápját.
A csatornalista szerkesztés tényleg elég macerás. Nekem digi sat van, nem lehet szolgáltatóra keresni mint a kábeltévénél. Mondjuk én nem tudom, hogy kell csinálni ezt az usb-s megoldást. Az első csatornakeresés után kiválogattam és sorba raktam a működőket, ami időigényes. Viszont egyszer kell megcsinálni, azután csak akkor kell foglalkozni vele amikor változtatnak a csatornakiosztáson. Az már nem olyan nagy macera.
Az usb perifériákhoz nem tudok szólni, mert nem használok ilyesmit. Amit tapasztaltam, hogy szinte bármilyen vezetékes vagy rádiós egérrel elboldogul. Nekem még magic távirányítóm sincs, remekül elboldogulok a fapados távkapcsolóval.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz #52931072 #87130 üzenetére
Nekem is 49uj635v van nekem is teljesen jó, nem is értem az itt felsorolt sok problémát, szerencsére egyik sem jelentkezik.
Annyi, hogy kb öt naponta acsatornaváltáskor hallok néha egy kis hangot kb mintha egy erősítőbe dugnánk egy jack dugót csak sokkal halkabban. Azt is egyszer azután egy hétig megint semmi. Ez a legnagyobb bajom vele. :-)
Ja mewg ez az idióta csatornalista szerkesztés, hogy usb-re kell másolni ott szerkeszteni majd vissza. De már ez is pikk pakk megy, csak a szolgáltatóm szereti év elején variálni.
Bluetooth-os dologgal kapcsolatban azon gondolkoztam, hogy jön nekem a korábban itt is kérdezett cucc
Ezt bedugva USB-be nem lehet kikerülni azt a hülyeséget, hogy saját cucc kell hozzá?
Nekem nem szükséges, de itt sokszor olvasom, hogy használnának másik fülest.A MR600-ast nem jó hozzá, korábban írtunk alternatívákat, igazából én nem is értem, hogy sokaknak miért olyan fontos app-al tökéletesen kezelhető, szerintem pl jobb mint az eredeti távirányító.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #87134 üzenetére
A hozzászólások alapján sokaknak gondjuk van a különböző inhomogenitásokkal. Csere esetén sem mindíg lett jobb. Nehéz tehát javaslatot tenni, de én lépnék mert mint írtam biztosan zavarna, azonban ez szubjektív már eléggé, de valahol Téged is zavar, ha már felvetetted...
A 3 test probléma nem megoldható.
-
OldMike
őstag
válasz DeFranco #87132 üzenetére
Egy nagyon óvatos próbát esetleg megérne tenni. A hátlapi panel csavarok meghúzása nem mindig szokott jól sikerülni a gyárban, ez pedig befolyásolhatja a fényeloszlást. A folt melletti két szomszédos csavaron lehetne kicsit lazítani, illetve szorítani, közben a lefényképezett kép esetén figyelni, hogy történik-e változás.
Azt azért hozzátenném, hogy ez a módszer inkább az edge LED megvilágítás esetén hozhat némi eredményt.42LM660S
-
DeFranco
nagyúr
válasz DarthSun #87133 üzenetére
hát azért sötét szobában közepes kompakttal kézből automata módban képminőséget nem lehet demonstrálni, egyedül az volt a cél, hogy a folt látsszon. a sarkos inhomogenitás ennél sokkal sokkal kisebb mértékű.
szemből amúgy nem látszik. reklamáció is lehetne, de el is állhatok 14 napon belül tényleg az a kérdés, hogy ennyiért kell-e érdemes-e belemenni, vagy valami egyenetlenség adódik mindnél.
szerintem huang pö hanyagul igazította el egy réteg szélét a gyárban, és nem feküdt fel rendesen, azért van benne ez a geller.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Nekem egy 49uj635v van, ami csak a káva színében különbözik a 634-től. Én elégedett vagyok vele, de sokan támadják ezt a szériát a direct led háttérvilágítás meg a rgb-w miatt (minden negyedik alpixel fehér). A smart része kiváló, a webos3.5 pattog mint a nikkelbolha. A hangja tűrhető. Ebben az árkategóriában még pár philips meg samsung tv-t láttam (meg persze egy rakás nonémet is akár 55 colban is). Egymás mellett meg kell őket nézni valahol és el tudod dönteni melyiknek tetszik jobban a képe.
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Rég jártam erre. Úgy adódott hogy lecserélnék egy régebbi TV-t és egy LG 49UJ634 vagy 635-öst néztem ki. Azt kérdezném a tapasztaltabbaktól, hogy milyen alternatíva van még ebben a max 170k ársávban hasonló vagy jobb paraméterrel, és esetleg hol érdemes megvenni jó áron?
Másik kérdésem, hogy melyik MR távirányító kompatibilis vele és azt esetleg hol lehet fellelni? Egy jó állapotú MR600-ast tudnék szerezni. Működne vele?Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
trojka
csendes tag
Valaki segitsen chansort-al rendezet listát miért állitja vissza a tv csat frissités kikapcsolva
-
bobby45
tag
Sziasztok, valaki hátha tudna segîteni, xbox 360 kontroller plusz vevő kompatibilis lesz e egy LG49UH620V tv-vel?
Konkrétan a Gamefly alkalmazásra gondolok tvn, és ehhez szeretnék kontrollert viszont egyik üzletből azt írták vissza hogy nem garantálják hogy működni fog a tv-vel ...
erre gondoltam, vagy esetleg tudtok olyat javasolni amivel biztosan működni fog?
-
trojka
csendes tag
válasz thotzoltan #87121 üzenetére
beleteheted de nem fogja felismerni oda ilyen valo pl ebbe megy az elöfizetöi kártya
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
becopyzom ide, amit anno egy másik topicba tettem be de nem kaptam rá konkrét választ, remélem itt "családon belül" kicsit előrébb jutunk
szóval egy hete vettem egy LG32UJ500V tévét.
elégedett vagyok vele, tök jó tévé, alapbeállításon is szép képe van, bár az ideális betekintési szög tényleg szűk, nem kicsit.
végignéztem eizo monitorteszttel, egy dolog kivételével hibamentes, ami hibája van azt enélkül is észrevettem, a bal alsó sarok irányában, a lábtól jobbra van az alsó kávánál egy rész ahol vagy a bevilágítás egyenetlen vagy a panel valamelyik rétegét gyűrték meg egy ponton de van egy kb. fél szilva alakú és méretű sötét folt. ez csak homogén fényes részeknél látszik és akkor ha nem pont szemből, hanem kicsit felülről nézem (mondjuk állok a tv előtt, attól 1,5 méterre). szemből, "szintben" nézve nem látszik sehogy sem. tehát nem a négy sarok ék alakú bevilágítási egyenetlenségére gondolok, hanem az ujjal is mutatott "hibára".
nem tudom ez objektíve mennyire gáz, mennyire adhatna okot reklamációra (vagy esetleg indoklás nélküli elállásra, van rá 14 napom), vagy ennyi gebasz mindegyikkel lehet?
hajlok rá, hogy ezért ne vigyem vissza, illetve ne álljak el a vásárlástól, tipikus élőben nem tapasztalod csak tudod hogy ott van és önkéntelenül odanézel hiba. ha akarom látom mert látszik ha nem előtte ülök hanem állok egy méterre a tévé mellett valahol a szobában, és persze oda is nézek, de egyrészt "üzemszerűen" használva nincs nyoma másrészt tartok tőle, hogy a következővel is lesz egy ilyen fajsúlyú gond.
mit gondoltok? ennyi belefér vagy érdemes megfutni a kört esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
TV-t keresek 55" és 4K felbontás amit elvárnék. Kettő típust is láttam az olcsóbbak között, de nem látok lényeges különbség közöttük. Valamelyik újabb? Árban elég hasonlóak. 55UJ6307 és 55UJ635V -
dannyl
addikt
Sziasztok!
Van egy 55UH6507 TV-m, és egy TP-Link Archer C5 routerem. A routerbe egy pendrive van dugva, a TV a hálózaton. Lehet-e, hogy ezt a pendrive-ot lássa a TV? -
Aethel
aktív tag
Üdv!
Gyors kérdésem lenne csak, LG 60UJ634V típusú készülékkel rendelkező tulajdonosoktól kérdezném hogy mennyire bírkózik meg a masszívabb 4k tartalommal, hálózati meghajtóról? Egy NAS-ról érném el a cuccost, régebbi Sony TV-m azért meg-megakadt a fullHD-s tartalmaknál ha kissé magasabb volt a bitráta, ezt nagyon szeretném elkerülni
-
scream24
senior tag
válasz gago1975 #87093 üzenetére
Szerintem kár lenne vitatkozni. Nem ezért járnak ide emberek.
S ahogy látom catlaca fórumtárs 13 MB/s írt, ami 104 Mb/s.
Tehát a Deepwater Horizon: 76,2Mbit/sec filmre is elég.
Az usb 2.0 480 Mb/s ami 60 MB/s elméletben, ez gyakorlatban max 35-40 MB/s.
Persze ezen értékek eléréséhez minőségi pendrive, vagy külső hdd kell. Sajnos sokan nem olyat használnak, s ebből van a legtöbb probléma.Látom már mindenki kifejtette a véleményét még telefonáltam.
[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
törölt tag
válasz Márton #87106 üzenetére
Filmje válogatja.
Az Avatar például nálam etalon 3D-ben. A HDR világgal még most ismerkedek, de tetszik, csak meg kell barátkozni a gigantikus bitrátákkal. Sajnos az enyémből kispórolták a 3D-t. Felárat viszont nem akartam bevállalni érte. Így is örülök, manapság ekkora tv-t lehet venni ilyen olcsón.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz gago1975 #87095 üzenetére
"Akkor Hol elég a 13Mbit/sec?"
De hol írt 13Mbit/secet?
Tudom, hogy leálltak a 3D tv gyártással, attól még használtan, garival szeretnék venni.
FHD 3D-m van most, az 1024x768-at nem tudom honnan veszed, mivel 1920x540 az egy szemre jutó felbontás. 4k tv-nél pedig 3840x1080 lesz, ez a vonzó számomra."Én személy szerint nem bírtam a 3D-t"
Rendben, tudom sok ilyen ember van. Éppen ezért mivel kezdtem az első hozzászólásomban?
"Akinek van/volt 3D tv-je és tetszett is neki a hatás"A linket köszönöm, nem is rossz!!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
törölt tag
válasz Márton #87076 üzenetére
A napokban néztem hdr uhd verzióban a star trek sötétségbent és pazar látványt nyújtott, noha nekem egy olcsóbb 49uj635v van. A régebbi tv-nk 3D-s, azon én élveztem a filmezést. Szerintem a látáson is múlik, hogy mekkora élmény. Feleségemmel egymás mellett ülünk és ő úgy látja mintha az orráig érne a tv-ből kilógó faág, én viszont csak kb fél méteresnek látom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gago1975 #87093 üzenetére
Megabájt per másodperc nemkeverendő a megabit per másodperccel. Általános iskolás számtech alap. Nagy B Bájt, kis b bit. Egy bájt hány bit? Saját tapasztalat, a tv-kbe állítólag 100 megabites vezetékes hálózati intrfészt szerelnek. Én dlna megosztással filmezek és az 55GB-nál nagyobb uhd mkv-k már időnként pufferelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.