Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Hol lehet letölteni az új beta firmwaret (05.01) lf652v-hez
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #74098 üzenetére
update: feltettem, simán felment: minden beállítás, csatorna stb. megmaradt
-
Turbobacsi
senior tag
jól gondolom hogy a 32LF630-as fw jó a 32LF632-re? (az angol weboldalról leszedett fw multlanguage?)
-
törölt tag
válasz
Cypresss #74082 üzenetére
Nem tudom, még ismeretlen, de hasonló méretben van, és elvileg képileg is a 2015-ös LG 60UF695V-hez hasonlítanám, bár utóbbi tavalyi modell, nincs még webos sem rajta, csak a régi egyszerű Netcast menü. Mindkettő PMI (Picture Mastering Index) 1200-at tud. De a 60UF77 vagy 60UF85-ös jelzésűeket bátrabban javasolnám.
Scarabeus Változó, akár 3 nap alatt is elkészülhet ha van készleten a megfelelő alkatrész, de most inkább ez legyen a legkisebb dolog, hogy 3 nap vagy 1 hét.
-
Konyika
senior tag
válasz
Black Dragon #74091 üzenetére
Nekem már 04.05.00 van fent. Igaz nem magától frissült
Nem tudom, hogy van ez a frissítés az LG-nél? Van akinél engedi frissíteni 04.05.01-re másnak meg a 04.00.90-re se ajánlja fel?
-
Jocy
aktív tag
válasz
salieri. #74092 üzenetére
Szia.
Az LG angol oldalán már jó ideje a 04.01.00 van fent [link], mint hivatalos, onnan töltöttem le én is, többen írták már itt, hogy a nemrégiben vásárolt tévéjükön már ez a verzió volt gyárilag.
Arról, hogy a magyar oldalra miért nem került fel még mindig, fogalmam sincs.
Nem kapkodják el, az biztos. -
salieri.
őstag
válasz
Black Dragon #74091 üzenetére
Na én meg onnan szedtem le tegnap és azt telepítettem
Legfrissebb firmwaret honnan tudom beszerezni ? -
Black Dragon
addikt
-
salieri.
őstag
Hali! Akkor ez nem a legfrissebb ?Ezt raktam fel tegnap pen driveról : 04.00.90
-
KZP
őstag
Tegnap megint jött egy firmware frissítés (42LF652V), így most 04.05.01 lett a verziószám, gondolom, csak valami apróbb javítás lehetett.
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
Lehetne LG lf652v kérdésem VA vs IPS tekintetében.
Sportműsorok esetén van különbség a két panel között?
Mik az előnyök/hátrányok a kétféle panelt tekintve ennél a típusnál?
pl.:szín, felhősödés, stb. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
#94529552 #74081 üzenetére
Igen, egész éjszaka áramtalanítva volt, minden vezetéket kihúztam belőle, majd csak a tápot vissza, de ugyanúgy semmi.
Rendben, beregisztrálom interneten és bejelentem, persze nem leszek buta, és azt írom nekik, hogy egyik bekapcsolásról a másikra történt mindez.
Van tapasztalatod az ügyfélszolgálatukkal? Körülbelül mennyi időbe telhet a mai bejelentéstől a működőképes TVig tartó folyamat? -
Viktoár
addikt
válasz
#94529552 #74081 üzenetére
Őszintén szólva nem is nagyon állítgattam még a tv-t viszont ha nem a plex lejátszón kersztül nézem a filmet hanem a smartshare-n akkor nem "laggol". Szóval ezt a sorozatot úgy nézzük és problem solved.
Apropó van valami leírás ehhez a tv-hez (lb650v) hogy mit, milyen értékre érdemes beállítani hogy a legjobb (valósághű) képet kapjuk?
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
[Erről] van valakinek tapasztalata. Érdemes beruházni?
-
törölt tag
válasz
Viktoár #74079 üzenetére
Igen csak az lesz a hiba oka. A Valósághű mozi funkció kikapcsolás nem segít esetleg?
Scarabeus A tv áramtalanítása is megvolt vagy fél óráig, és minden vezeték kihúzása? Nem gondolnám hogy telepíthetó új szoftver, ahhoz működő tv kellene, de meg lehet próbálni. Én nem találgatnék, és nem is kombinálnám az időjárással, csak simán beregisztrálod a honlapon, és bejelented a hibát. Te nem ronthattad el, garanciális tv, csinálják meg. Ha villámcsapás éri, annak nyoma szokott lenni, arra meg a lakásbiztosítás lehet a megoldás (ha van kötve).
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Az LG 43LF632V típusú TV-m nagyon úgy tűnik felmondta a szolgálatot emiatt a csuda jó időjárás miatt...
Adott a TV, és mikor bekapcsolom akkor az LG logó egy percig is látható (normális esetben ez 2 másodperc) majd utána elkezd villogni a kép. Elsötétül, vissza jön a logó, nem sötétül el de háttérvillágítás látszik. És ez akár fél órán keresztül is mehet. Természetesen semmire sem reagál a távirányítón található gombokra. Menübe, sehova sem lehet belépni, mert ugye logó után állna fel a web OS 2.0Szoftveres probléma lehet a dolog háttere, amit a vihar miatti áramingadozás okozott... Tud valaki valami ötletet, hogy van-e rá lehetőség házilag - gondolok én itt egy pendriveot a TV-hez dugva szoftver helyreállitással, újratelepítéssel - próbálkozva elhárítani a hibát? Ha jól értelmezem a garancia levelet, ilyen esetekre az sajnos érvénytelen, így szervíz lenne a téma, ami persze gondolom nem lenne olcsó mulatság.
Minden ötletet szívesen fogadok, és megköszönnék!
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
LG lb650v tv-nk van és NAS-ról szoktunk filmezni.Minden szépen megy ahogy kell viszont az egyik sorozatnál meg-megugrik a kép,vagy hogy is mondjám olyan mikrolagg féle.Mintha eldobná a képkockákat.
Amit eddig néztünk filmeket azoknál a framerate 23.976 és semmi gond nincs.Ennél a sorozatnál meg 25.000 a framerate, ez lehet a probléma forrása vagy máshol keressem a hibát? Van erre megoldás hogy ne "laggoljon" a film?
-
liderces
csendes tag
Sziasztok! meg tudná e mondani nekem valaki hozzáértő? LG 32PG6000 plazma tv szervízkódját? Sokat kipróbáltam de nem tudtam belépni. Köszönettel üdv
-
Watt25
veterán
válasz
Sevaszabi #74052 üzenetére
Amit én a kézikönyből ki tudtam deríteni: van két CI+ foglalata és két műholdbemenete. A kérdés tehát csak az maradt, hogy a konkrét PIP funkciót tudja-e ilyen megoldással. Az egyértelműen le van írva, hogy nézhetsz egy műsort, miközben egy másikat rögzítesz. Lehet, ennek több értelme is lenne...
Leírásban a MultiView (ami a PIP lenne) résznél 3 lehetőség van: Teletextet, alkalmazást, vagy HDMI bemenetet teszel a tévé adás mellé. Tehát nem képes szerintem két tévé adás megjelenítésére. -
TeeJay
félisten
nagyon ideges vagyok nem tudom mi a fuck van
adott egy LG 42LB670V TV
DIGI DVB-C kábel szolgáltatás van, újra hangoltam mindent, kimentettem USB-re
chanshort-ból lekaptam a legújabbat
faszán átszerkesztettem mindent
elmentettem, vissza USB-re és próbálnám a rendezett listát beolvastatni vele de mindig azt írja
"hiba az eszköz inicializálása közben" vagy mitöbb pendrive-al próbáltam
mindhárom hátsó USB porton
már halomszor újra szerkesztettem a chansort-tal
mi a fene ez találkozott már vele valaki? -
jas39
tag
Srácok, másnak is van problémája a Youtube app 4K videók betöltésével? Az info csík oldalán látható a helyes felbontás, ami idáig 4K volt, az most 98% ban csak HD!
Akkor ha a webes felületen próbálom, akkor lassan, néha betölti. Thx! -
dudzsi
tag
válasz
Konyika #74062 üzenetére
Hát nem értem miért nem megy fel a frissités. Leformáztam az usb-t, letöltöttem újra a firmwart, megcsináltam ugyan ugy a LG_DTV mappát. Felismeri hogy van frissités-nyomok egy telepitést-belépek a beállitásokba és ott látom hogy frissit és jóval a vége elött kiirja hogy nem sikerült a frissités. Kikapcsolom a tv-t bejön az LG logo és utána a WEBOS logo "mintha történt volna valami" elindul a tv és a verzió változatlan.
Pendrive méret számit?
-
seasonic
csendes újonc
Sziasztok!
140 Ezer forint áll rendelkezésemre és 49 colos képernyőméretet szeretnék. (monitornak is használnám filmnézéshez, játékhoz).
Ezt a 2 tv-t néztem ki: Philips 49PUH4900 (ez 49 colos és uhd) 139 ezer
vagy: LG 49LF510V (49 colos ips) 119ezerVagy van esetleg más ötletetek? Mennyire lenne pixeles az sd adás udh tvn? Esetleg van valami youtube link ilyenről? Előre is köszönöm!
-
petya2012
őstag
-
hcs57
addikt
válasz
Sevaszabi #74057 üzenetére
Csináltam már hasonlót, de egyikre sem tudtam teljesen odafigyelni. Azonban, ha az egyiket rögzíted, a másikat megnézve, utólag meg tudod nézni teljes élvezettel. Amit szeretnél, az egyrészt anyagilag sem kevés összeg, és biztosan nem úgy élvezed megosztott figyelemmel.
-
Sevaszabi
csendes tag
Igen, a fej alkalmas akár 3 készülék kiszolgálására is. Ebből 2 menne a 2 tuneres készülékbe a második meg az emeleten egy másikba.
Olyankor jön jól - szerintem - a PIP, amikor 2 meccset szeretnél nézni, mert izgalmas mind1ik (jön az EB!!!) vagy amikor reklám megy addig a reklámos képet feltolod kicsibe és nem maradsz le semmiről sem
Persze lehet kapcsolgatni is a csatornákat oda-vissza és oda-vissza stb.
Tudom ez egy kényelmi funkció, de "kinek a pap kinek a ...." -
Sevaszabi
csendes tag
Igazad van! Részben!
Azért írtam be ide is, mert van/lehet olyan guru, aki esetleg a Philips topikba ma vagy holnap nem néz be, de ide meg igen és esetleg reagál rá érdemben.
Gondolom van olyan fórumozó itt is, aki otthon van a Philips -ben is! Remélem
Ha nem lennék időszűkében nem írtam volna be ide....Egyébként ha már itt tartunk az LG -nek van olyan készüléke, ami megoldás a problémámra!
-
Sevaszabi
csendes tag
Kedves Mindenki!
Szükségem lenne egy információra, amit még a Philips magyarországi képviselete se tud, ill. jelenleg folyamatban van a kiderítése, de ennek már több órája....
48"PUS7600 modellt szeretném megvenni! A remek képen felül nekem fontos a beépített dupla műholdvevő, amibe a Digitől kérnék 2 db CI kártyát és így a Multiview funkcióval kihasználni a kép a képben lehetőséget és így egyszerre 2 csatornát nézni.
Ha kábel tv-re lenne lehetőségem (sajnos nálunk nincs), akkor azt tudom, hogy a dolog működne.
Persze úgy működne a "tányéros vétel", hogy ha HDMI -n jönne a beltériből az adás (forrás1) a másik pedig az egyik tunerből (forrás2), de ebben az esetben 2 távirányító kellene. Ezt nem szeretném. Elég fapados megoldás lenneSajnos se a MM -ban se a Philips nem tudott válasz adni, hogy a készülék tudja e a fent írtakat.
Az Edigitálnál 05.25 -ig van akció így elég kevés a hátralévő idő, addigra kellene az infó!A Philips topikba is beírtam....
A válaszokat előre is köszönöm!
-
bandaMDD
csendes tag
Hali!
A MM-ban 230.000Ft-ért adják a 49UF851-et, én vettem is egyet gyorsan. -
törölt tag
válasz
Krissz80 #74046 üzenetére
Sztem mindhárom LF652V-ből van.
hello28 Megoszlanak a vélemények, hogy kell-e már 4k tévé, a magánvéleményem szerint a jobb LCD-knél nincs hátránya az UHD tévéknek, az oledet nem tudom, de vanOLED topik is. Foci EB-re vagy az olimpiára biztos akcióznak valamit, vagy aztán a novemberi Black Friday-re is.
aram01Kösz, akkor nem sietek vele.
-
Krissz80
senior tag
Arról hallott már valaki, hogy csak a 42-es LF652v-ket szerelték VA panallel is, az 50"-osat nem?
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnek kérni tv vásárlás elott állok de a problema hogy a 4k nyomják es az ugyebár a forrás kevés !!
Nézegettem es a gondom hogy az Oled ami tenyleg szuper es kérdésem az lenne érdemes ma oledet venni vagy várni vele hogy kiforrja magát !??
Dilemma ugye pl van full HD oled meg van a 4k !!
Es 4k nincs anyag de annyi penzt kiadni hogy nem lehet kihasználni az rossz!!
Esetleg valakinek véleménye hogy full HD oled vagy várni vele vagy esetleg 4k majd kicsit lemegy az ára!!
Köszönöm eloreis a segítséget nektek !! -
nagyfejü
őstag
Hali!
Valakinek sikerült már felvarázsolnia a Plex et a tv jére??
Nekem sehogy sem akar sikerülni.üdv
-
törölt tag
Sziasztok!
Frissítettem LG42LB650V tv-t.
Mert ha nem használták a netet 2-3 hetente újra be kellet írni
a wifi nevet +jelszót.
Ezek után már nem lehet csatlakozni hiába írom be!!!
SOS segítsetek kérlek. -
aram01
nagyúr
hali
LB-re
ez a legfrisebb? LB 05.05.00 -
salieri.
őstag
Sziasztok!
A fali konzolom vízszintes ( fix ) elemének magassága most 82cm-es tv-hez van belőve (VESA 100)
Helyette szeretnék egy 106cm-es LG 42LF652V tévét ,amiről már érdeklődtem korábban. (VESA 400)
Be lehet majd állítani a fix elem újrafúrása nélkül ,hogy a 106 cm-es tv alja ugyanolyan magasan legyen ,mint 82 cm-es?
A jelenleginek így néz ki a hátlapja a függőleges elemmel. -
Lehiñito
senior tag
-
w333
félisten
válasz
Lehiñito #74011 üzenetére
kellemesen csalódtam, de nekem kicsinek tűnt.
Ott minden TV kicsinek tűnik (direkt hogy minél nagyobbat vegyél) a nagy TV -k között amik 60-70-80" méretűek, persze hogy ezt érezted, mikor hazaviszed majd meglepődsz rajta hogy milyen nagy, én is ugyan így voltam vele ... mondtam is páromnak hogy a Media Markt -ban ez sokkal kisebbnek tűnt de ez hatalmas
-
Konyika
senior tag
válasz
Lehiñito #74011 üzenetére
Tesco-ban vettem és gyári garanciával. Eddig hibátlan
652V
Lehet szidni a Tesco-t de szerintem egy kisvárosi más mint egy budapesti. Itt majdnem mindenkit ismerek személyesen. Gariztattam már náluk és korrektek voltak, csak kicsit sokáig tartott. 40 napig volt oda táblagépem de hibátlanul kaptam vissza.
-
Lehiñito
senior tag
Úgy látom az atom tv illetve a tv raktár webshopoknak elég egyforma a honlapjuk és szóról szóra megegyeznek az ott kiírtak ezze a tételes árúátadással. Lehet hogy egy tulajdonos lenne?
Voltam nemrég az MMben. 50lf652v volt kirakva amit teszteltem hd anyagokkal.
Tetszett a képminőség (IPS panellel volt szerelve), kellemesen csalódtam, de nekem kicsinek tűnt.
55ös sajnos nem volt kirakva csak az 55lf632 tipusból (a kiállított darab VA panellel volt szerelve. Azon is lejátszottam a Hd anyagokat és nem nagyon tudok arra sem rosszat mondani.
3méter a nézési távom, (kb. olyan messzire álltam az üzletben is próbálgatás közben).
Érezhetően nagyobb az élményfaktor az 55ös javára így nálam csak ez a méret jöhet szóba, hogy ne legyen visszafejlődés mert jelenleg egy 51"-os tv-t használok aminek ráadásúl 4centis a kávája.
Így optikailag sokkal kissebbnek tünne az 50es lg.
Jövőhéten megejtek pár telefont, hogy hol milyen garival adják és hogy milyen panellel árulják.Ti hol vettétek ha nem vagyok indiszkrét és milyen garival?
-
gy.selmi
csendes tag
Van-e már valakinek tapasztalata az LG 43UH668V UHD TV-vel?
Megláttam, beleszerettem, de mivel elég húzós az ára, nem kapkodnám el a vásárlást. Nem tudom, milyen lehet rajta az SD adás, valóban gyorsabb-e a webOS 3.0? Csak a Média Marktban kapható, ahol nagyon kevés az info. Mit jelent a "V" jelzés? -
Klara_
őstag
válasz
SharpSA #73980 üzenetére
Este, beszurodo kozvilagitas es masik helysegbol atszurodo feny mellett, TV mogotti vilagitas nelkul:
Kepuzemmod: Halado2
Hatterfeny: 17
Kontrszt: 84
Fenyero: 52
A tobbi ugyanaz mint az elozonel.Nalam olyan, hogy sotet szoba gyakorlatilag nem letezik. Soha nincs tok sotet. Kutya, gyerek jatek, akarmi mindig van a kornyekunkon, nem akarok ralepni egyikre sem.
@(#73987) toby_as
Passz ezt en a sajat viszonaimhoz, a sajat szemem alapjan lottem be a test disk segitsegevel. -
törölt tag
válasz
Andrej1 #73998 üzenetére
A digi beltérije nem csinál ilyeneket. Az stb beállításait kellene átnézni, vagy a telekomos topikban érdeklődni.
Májküll Nem lehet, hogy pixelhibára is ellenőrzik a tévét? A pcdream már rég tulajt váltott, nemtom most van-e még ilyen beüzemelés+tesztelés kiszállításkor. A led tévéplaza ezzel a módszerrel szállított, saját futárral.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
xy2003 #73999 üzenetére
Megnéztem a honlapjukat.
Én kicsit idegenkedek attól, hogy kibontják és bekapcsolják a készüléket mielött elküldenék.
Én jobban szeretem, ha gyári bontatlan terméket kapok.
Ha már megengedik, hogy a futár jelenlétében fizetés elött kinyissam a dobozt és kivegyem a tv-t, akkor nem tudom mért nem fért bele, az hogy be is kapcsolhassam, ha már egyszer ők már bekapcsolták.
Ha ne adj isten pixelhibás akkor vihetné is vissza a futár egyből és át sem kellene venni.Asszem régen így volt a pcdream shopnál, nem tudom mi van most velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Androidos tablet topic
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Drive
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest