Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
ÚGY tudom, az LM 620 fél matt kijelzővel van,
Nincs beépített wi-fi, és magic motion vevő, ezeket külön kell megvenni hozzá
LM660 ezek alapból beépítettek, és úgy emléxem, ez az első típus amiben 3 USB hub van, 1 kifejezetten a HUB támogatáshoz.
Ennek valamivel fényesebb a kijelzője.
Én valszleg ennek ellenére ezt venném nem a 620-ast. -
atirag
őstag
Ha tv nézés közben lassul a net,de annyira,hogy 3.5Mb-ből lesz 100k.Ja és DLNA-n nézek filmet a pc-ről.
Az a router gond vagy természetes? Tapasztalt már valaki ilyet? -
benvolio
őstag
Nekem a tavalyi modellre LW5590-re 2TB-os van dugva semmi gond nincs vele, szintúgy az 500Gb-ossal se volt. Ha 2,5"-osba gondolkodsz /azaz külső táp nélkülibe/ akkor én lehetőleg olyat vennék amihez szimpla USB kábel elég, mert van amelyikhez "Y" kábel kell és az csak a "helyet" foglalná a TV bemenetén.
-
Milan24
aktív tag
Szerintetek megéri megvenni az LG 42LV3400-as Ledes FULL HD-s tv-t? Nekem végülis csak a tv nézésre kell meg, hogy a laptopom rákössem, és úgy nézhessek Full HD-s filmeket. Mik a vélemények erről a TV-ről? Akinek van ilyen a tapasztalatait megoszthatná velem. Ma láttam a tescoba szép képe van de valami mese ment rajta csak. Köszi!
Link: http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/LG-led-lcd-tv-42LV3400.jsp
-
g0dl
addikt
válasz
huncutka1029 #12090 üzenetére
Értem, az lm620s kontra lm660s kérdésben is tudnál segíteni?
-
Flashget
félisten
válasz
huncutka1029 #12090 üzenetére
őőő nem biztos, hogy nem lehet.
Samsungra létezik egy megoldás.
Milyen particiót formáz az LG? ha linux alapú az is mint a samsung és XFS particót hozz létre van megoldás csak több konvertáláson esik át a fájl (amit én inkább megoldanék egy asztali felvevővel vagy olyan médialejátszóval ami .ts-be rögzít)
PVR alternatív megoldás (2012-06-02) -
ZaenN
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Külső HDD-t szeretnék venni a tévémhez, de előtte szeretnék megbizonyosodni, hogy a TV-m kompatibilis a külső HDD-vel. Ezt hol tudom megnézni?A TV-m típusa: 42LM620S
Előre is köszönöm a segítséget!
-
g0dl
addikt
Szerintetek mi az érdemi eltérés, amiért érdemes az lm620s helyett az lm660s-t választani? 42" ról lenne szó.
Jól értem, hogy az lm az idei termékeket jelöli?
Illetve ezek bármelyike alkalmas-e (,vagy alkalmassá tehető) hordozható formátumú adás rögzítésre? -
joe2119
tag
Mitől van az ,ha az LG 47 LM660S TV - men bekapcsolom az internet böngészőt mindíg az írja ki ,hogy kevés a memória és leáll ? Hogyan lehet memóriát felszabadítani ?
-
Nekem 669s-em van és számítógépről HDMI-n átdobott filmek elég halkak, van valami tippetek arra vonatkozólag, hogyan lehetne növelni a tv hangerejét (humoros megjegyzéseket nem kérek
.
Arra tippelek hogy olyan funkció van bekapcsolva a tv-n ami csökkenti a hangszóró valós teljesítményét (ez csak tipp). -
proly01
őstag
válasz
huncutka1029 #12075 üzenetére
Be mountoltam.Le is játsza meg minden csak nem 3D ben.Ilyenkor?
-
hudekira0
tag
milyen tv-t ajánlotok 100 és 125 ezer ft-s intervallumban xbox360hoz? (lcd-t nem plazmát szeretnék)
-
huncutka1029
addikt
válasz
gulyasa #12072 üzenetére
Na szép,
Az ilyen LG partizán akciók miatt kapcsoltam ki vásárlás után azonnal a frissítést, és csak miután itt jól kitárgyaltuk, mi lett jobb / rosszabb, frissítettem csak.
Ezt az ütemezés dolgot azért szerintem orvosolni fogják,
De ez egy újabb remek ok arra, hogy Örökre letiltsam a FW frissítéstKöszi az infókat.
-
proly01
őstag
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy a 3D BD25 és a BD50 .ISO kiterjesztésű filmeket milyen programmal tudom lejátszani PC-n?
Nagyon köszi.
Ui:Mert állítólag ezeknek sokkal szebb a képe és a 3D je is mint a .mkv kiterjesztésűeknek.Ki szeretném próbálni.
-
gulyasa
őstag
42LW5500
Sajnos felfedeztem még egy elveszett funkciót az új 05.12.05 fw-ben...
Nem csak a HUB-ot és a DVR-t nem lehet bekapcsolni a szervizmenüben, hanem már a sima ütemezés funkció sem működik.
Hasznos volt, mert sokszor valami más csatornát néztem és hogy ne felejtsem el, beütemeztem, hogy a híradóra - illetve arra a csatornára - kapcsoljon a megfelelő időben.
Most ugyan az EPG-ben ott van, látszik, hogy egy későbbi műsort valamelyik csatornán az OK gombbal lehetne beütemezni, de nem történik semmi. Az "ÜTEMEZÉSI LISTA"-t (kék gomb) kiválasztva sem.(Mondjuk a hub és a dvr kilövése nem jelent nagy hiányt - amíg lehetett volna, sem állítottam be -, mert külső médialejátszót használok és a rögzítésre/timeshift-re is van egy digitális STB-m - okosan megtartottam a CRT tévéről váltás után is...)
-
Milan24
aktív tag
Szerintetek megéri megvenni az LG 42LV3400-as Ledes FULL HD-s tv-t? Nekem végülis csak a tv nézésre kell meg, hogy a laptopom rákössem, és úgy nézhessek Full HD-s filmeket. Mik a vélemények erről a TV-ről? Akinek van ilyen a tapasztalatait megoszthatná velem. Ma láttam a tescoba szép képe van de valami mese ment rajta csak. Köszi!
-
Milan24
aktív tag
Szerintetek megéri megvenni az LG 42LV3400-as Ledes FULL HD-s tv-t? Nekem végülis csak a tv nézésre kell meg, hogy a laptopom rákössem, és úgy nézhessek Full HD-s filmeket. Mik a vélemények erről a TV-ről? Akinek van ilyen a tapasztalatait megoszthatná velem. Ma láttam a tescoba szép képe van de valami mese ment rajta csak. Köszi: Üdv.
-
Azurooandrew
tag
válasz
Fail3D! #12023 üzenetére
Szia, nem is megdöbbenéssel olvasom a véleményed a 660s-ről. Nálam az 5 éves Bravián relatíve gyönyörű képe van a MTV HD adásának, azt előtt pedig éretlenül állok, hogy egy 10 GB-s mkv képe hogy nem brutálisan szép egy 2012-es LED tv-n.
Minden rendben van (felbontás, képarány illetve kábelek ?
-
hudekira0
tag
sziasztok
az LG 32LW4500 3D tvn ha xbox360 al játszok csak singlet akkor élvezhető nem lesz semmi gáz? -
Mészyke
csendes tag
válasz
huncutka1029 #12064 üzenetére
Nos egyenlőre nincs se hub, se hdd a tv-n, csak a menüben engedélyeztem.... egyedül a magic motion van rajta az 1-s usb-n... néha tolok rá winyót, de csak filmnézés gyanánt..
-
huncutka1029
addikt
válasz
Mészyke #12058 üzenetére
Számos ok / lehetőség van,
1
vagy nem támogatja a tv a hubot, amit használsz,
vagy nem jó portjára tetted. próbáld végig a hub 1 portra tedd a HDD-t amit DVR-hez használsz,ezen ne változtass!
2 portra a magic-et.ha nem változik, akkor próbáld a többi portot.2
ha nem jön be, akkor csatlakoztasd az USB 2 portra a tv-n amire rá van írva hogy LG APPSa hubot meg azUSB1-bemenetre amire HDD van írva.
Ha egyik sem segít akkor cserés lesz a magic.
Az enyémnél is hasonló tüneteket produkált mielőtt meghalt.
Bekapcsnál jó volt, pár perc utn nem volt kurzor, még pár perc után már semmi nem működött csak a kikapcs. -
Jared00
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek akár pozitív akár negatív véleménye az Orion PIF32D3D LCD Televízió ről amihez 4db 3D szemüveget adnak?
Köszönöm
Üdv -
csinturi
tag
Köszi a választ benvolio, huncutka1029. Így már világos minden.
130ft-ért vettem egy olyan kütyüt amit benvolio belinkelt, és azzal már tökéletesen szól a hifin a tv. -
sony309
őstag
válasz
huncutka1029 #12057 üzenetére
Köszi a választ!
-
Mészyke
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.... vettem egy magic motiont a LW5500 tv-m hez... tökéletesen működött amikor feldugtam.. települt.. párosult és működött is szépen.... azon a a napon, de másnap mikor bekapcsolom a tv-t az istenért nem akar a varázslatos része működni.. az infrás (hangerő, csatornaváltás) az működik. Ha kihúzom az usb-ből és visszadugom ismét kapcsolódik és fajentosul műxik megint... de másnap már megint nem.. azt azért hozzá tenném, hogy a usb hub támogatást bekapcsoltam....
-
huncutka1029
addikt
válasz
sony309 #12052 üzenetére
Bár már válaszoltak,
de én is megtesztem.
1; nem tud 2 vagy töb partíciót kezelni a TV, ez csak 1-2 Samsung tv kiváltsága sajnos.
És ha megformázza, akkor PCn nem is használhatod tovább, mert más a file rendszer amit használ, ráadásul .str kiterjesztéssel rögzít, és a headert egy külön filében tárolja, ezért nem is lehet visszafejteni az adatfolyamot, csak azon az egy TV-n amivel felvetted.
Tehát ha van 2 Lg-d akkor sem tudod a másikon sem megnézni...2;
a DVR vinyóra elkülönít egy kis részt a tv, és ide folyamatosan veszi a timeshiftre az adást, 2 óra utána elkezdi felülirni. a csatornaváltásokat is megjegyzi, de ha elindítod a DVR-t akkor már nem enged csatornát váltani.
HDD nélkül is működik a timeshift, pendrive-val kapacitás függő, asszem min.4, vagy 8 Gb-s kell hozzá
-
Watt25
veterán
válasz
nymark #12051 üzenetére
Szerintem nem. Passzív 3D és half-SBS kép esetén egy szembe 960x540-es felbontású kép jut. (A függőleges pixelszám amiatt csökken az 1920 felére, mert ugyebár a két képet paszírozzák be a normál felbontásba, sorok száma pedig a váltott soros megjelenítés miatt feleződik.)
Blu-ray esetén, ha jól tudom van, lehetőség valódi 1920x1080-as felbontást kicsikarni szemenként, tehát passzív esetén 1920x540-as felbontású képet lát ilyenkor a szemed. -
sony309
őstag
Újabb kérdésem, 55LW5590 tulajokhoz:
1.) csak teljes winchestert lehet vele formáztatni DVR felvételre vagy particiót is?
2.) a timeshift csak pendrive esetén műkődik vagy winchester esetén is?
Ha sok a hülye kérdésem, szóljatok!
-
nymark
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés.
Passive 3d esetében ügye a két fél kép egyszerre jelenik meg felezve a felbontást.
Ez egyben azt is jelenti hogy égvilágon semmi értelme BluRay lejátszónak, teljes frameByFrame miatt., hisz kb az lesz az eredmény mint egy half-sbs-nél?:-)?
-
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
55Lw5590 tip.-ú TV-vel kapcsolatban volna kérdésem:
-csak készenléti állapotba tudom tenni a TV-t, kikapcsoló gomb nincs, csak az áramtalanítás marad?
-egyes filmek képe olyan, mintha home videó lenne és nem egy mozifilm!
Lehet ezen változtatni?
Valamelyik képjavítót be illetve kikapcsolni vagy ez a LED-es LCD sajátsága?Köszönöm
-
Kroni1
veterán
válasz
benvolio #11894 üzenetére
"Ha nem akarsz semmit állítgatni a szervízmenübe akkor feltehető, de zárolni fog bizonyos lehetőségeket ahogy itt írták korábban mások. Vagy előtte állítsd be ha valamire szükséged van /pl. hub,THX/ és utána frissítsd."
Hello! Nekem 55LW5500 van, és csak a DVR funkciót aktiváltam.. A THX menüpont akkor elvileg ebben is aktiválható?! És mit takar pontosan, THX hangrendszer támogatást?!
-
PLaci58
addikt
válasz
etnies16 #12039 üzenetére
A HDD vagy TV felvétel, vagy PC. A TV megformázza XFS formátumra, amit a PC nem lát. Amúgy se lehet jelenleg mit kezdeni a felvett anyaggal, mert kódolt. (Linux alatt látható vagy ezzel a programmal Win alatt is)
Felvenni csak a digitális tunerről lehet (DVB-T vagy DVB-C). -
CBool
tag
Végül megrendeltem a 660S-t, remélem jól döntöttem!
-
etnies16
csendes tag
Lg Lw5590-es tv-m van, most vettem hozzá egy 200GB-os maxtor küldő HDD-t, meg is formázza a tv, de valamiért nem tudok rögzíteni, azt írja hogy hogy HDMI kábel nem támogatott, mi lehet a gond. A másik dolog meg hogy ha újra rádugom a laptopra, akkor nem ismeri fel a HDD-t, gondolom a tv-s formázott formátum miatt, hogy tudom újra láthatóvá tenni? előre is köszi
-
-
junhum
tag
válasz
aszamóca #12016 üzenetére
NTFS-be van formázva, de kézikönyv szerint kezeli! Nálam nem!
Hálózatos probléma még mindig fent áll, pedig meg van osztva!
Annyit elértem már hogy a dvr funkció mintha élne, az észreveszi a HDD-t ( csak nincs digitális jelem
)
Én vagyok sügér vagy tényleg nem jó valami?
-
SaLa123
csendes tag
Sziasztok,
tegnap nézegettem a mindigtv adásait és meglepve tapasztaltam, hogy az EPG alatt szólt a hang és a képe is maradt... Mintha egy hete nem így lett volna, új fw jött vagy csak rosszul emlékszem? -
SaLa123
csendes tag
Sziasztok
-
Yogi Bear
aktív tag
Hali
Valakinek nincs meg véletlen az LW659S típushoz az eggyel régebbi firmware verzió
(05.01.10 and 05.11.08 ... azt hiszem) lementve gépre?Ha más verziók is megvannak azok is kellenének.
Ha valakinek megvan dobjon egy pü-t.
Köszi
-
nextman
aktív tag
UPC-nel van m1 HD es sima m1 csatorna is. Valtogass kozottuk, amikor epp HD-s musor megy.
Szerintem kellene, hogy lasd a kulonbseget.
Mekkora a TV-d? Minel nagyobb, annal inkabb latszik. -
válasz
Watt25 #12022 üzenetére
lm 660s
elofizettem hd ra.. de tny hogy m1 m2 adast neztem most
de koze nics a hd hoz.. axn hd jobb valamivel... de ha berakok egy 10 gigas hd-t olyan mintha xvides filmet neznek szoval koze nincs a tv nek a hdhoz
de meg az analog es digitalis tv adas kozti kulonbseget se igazan latom... igaz hogy nincs most 1mas melle allitva de a tegnapi tv s utan aztmodnanam ugyan az....
-
Watt25
veterán
-
udv, letezik hoyg megnerdeltem a upc hd csaomagot de alig latok kulonbseget a hd es a digitalis sot madjhogynem az analog adas kozott? vagy ez ilyen es csak en vartam a csodat?
-
nemisfontos
csendes tag
Várható az Olimpia körül újabb akciózás, esetleg 5 év garanciával egybekötve, vagy ezek után már csak karácsony környékén lesz ilyen?
-
csinturi
tag
Üdv!
Adott egy 32LG3000-es tv, aminek elég gyatra a gyári hangszórói. Gondoltam, javítok a hangzáson, és összekötöttem rca kábellel egy sztereó music centerrel. A tv-én audio L és R be dugtam a kábelt, és ugyanígy a music centeren is, és aux-ba tettem. A tv-n kikapcsoltam a saját hangszorókat. Ennek ellenére nincs hang a music centeren.
Úgy sejtettem, hogy a music center rossz valamiért, de mikor rákötöttem egy sima asztali cd-lejátszót, az szépen szóét rajta.
Mit lehetne bűvészkedni, hogy a music centeren szóljon a tv? -
aszamóca
aktív tag
válasz
junhum #12013 üzenetére
Ha FAT 32 a file rendszer, és tartalmaz a tv médiajátszója számára lejátszható formátumot, akkor mennie kell. Esetleg próbáld meg, hogy bedugod a PEN-t, és kikapcsolod majd vissza a TV-t. Nálam az ámítógép HDMI kimenetét csak ilyenkor ismerte fel. Gondolom induláskor beolvassa újra a beviteli eszközöket.
-
sazo
tag
Sziasztok!
LM660 + Samsung Portable 640 gigás merevlemez. A TV megformázza a mervlemezt, kíírja, hogy rendben működik. My Apps-ban látom a DVR-t. Eltelik pár óra, felvennék valmilyen műsort, kiírja, hogy akarom-e formázni a merevlemezt, majd semmi nem történik. Mit csinálok rosszul? Szívesen veszek bármilyen ötletet.
Köszönettel
-
junhum
tag
válasz
BloodRay #12012 üzenetére
Szia!
Bemásiltam a nyilvános könyvtárakba (C:/user/...) filmeket! Meg megosztottam a filmek könyvtárat (ott is a koma keze az ikonon)
Igazábol sok idöm nem volt fele foglalkozni de hogy USBt nem veszi észre az nem tetszik!
Benne vagyok a 3 napos cseregariba még beleférek!
(bocs helyesírásért csak traktoron telóról írok) -
junhum
tag
Sziasztok!
Van egy 660s-em a media player részt nem tudom rávenni a működésre!
helyi hálozaton a számítógépet látja (win7) de nem talál fájlt ismeretlen hibát ír!
Usb-t rádugom nem csinál semmitHibás lehet a készülék vagy én nem kapcsoltam be valamit?
-
hudekira0
tag
sziasztok
az LG 32LW4500 3D tvn ha xbox360 al játszok csak singlet akkor élvezhető nem lesz semmi gáz? -
Yogi Bear
aktív tag
válasz
huncutka1029 #12002 üzenetére
vagy egy android/iPhone LG Remote programmal + Wi-Fi kapcsolattal.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #11999 üzenetére
Sikerült is simán begudtam a kábelt érzékelte , van már rajta net. egyenlőre fain, csak ez a távirányítóval való irkálás borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD