Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alisck
tag
válasz jalicsbal #48095 üzenetére
Szerintem Tv választás terén, de ne csak tvről beszéljünk, ugyanez igaz a számítástechnikára és sokmindenre, hogy akkora kínálat van, annyi féle fajta "faszságot" próbálnak már beleintegrálni a dolgokba, hogy egész egyszerűen nem tudja az ember, hogy mit és milyet vegyen, illetve még a fele extrát sem használja ki...
Valljuk be őszintén srácok, én is rohadtul olyan vagyok, hogy legyen persze benne minden, legyen full extrás, tudjon sütni, főzni, takarítani, meg örülök neki, hogy van, de amikor eltelik egy idő, rájössz, hogy basszus hiába van benne annyi funkció meg minden, abszolút nem használod ki...
Én amondó vagyok, de lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, hogy csináljanak olcsóbbat is meg drágábbat is, de felesleges mindenféle hülye szoftverekkel meg hülyeségekkel telepakolni...
De lehet, hogy én tévedek és másképp látom a dolgokat.... -
alisck
tag
válasz jalicsbal #48093 üzenetére
Valószínű, hogy az lesz a baj igen... Én azt mondom, hogy a külső médialejátszók szerintem jobbak, mint ami a tvkben alapból van... Én kb amikor kijöttek az első médialejátszók még kínából rendeltem cirka 27 ezer ft körül egy no name akármilyen lejátszót és azóta hibátlanul működik és minden formátumot a mai napig szépen csodálatosan lejátszik még hálózaton keresztül is az 50-60 gigás filmekkel sincsen problémája...
Persze 1 távirányítóval többet kell kezelni vagy veszel egy univerzális vmi jófajta logitechet.,..[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Ismerősöm keres TV-ét, és mivel a passzív 3D-t preferálja, így LG-ből keresgetne. Nekem Samu van, így lövésem sincs a 2014-es LG-ről.
Keret kb. 250.000 HUF, minimum 47-es kéne, és a fő felhasználási terület:
- Film gépről, de a saját lejátszó is ki lenne használva.
- Netezés is elvileg ki lenne használva.
- Xbox-al játék.Melyik sorozattól felfelé lenne érdemes nézelődni?
Köszi, Gábor
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
LG 49LB5500 TV-t szeretném megvenni. Mindenféle video-t lejátszik usb-ről?
mkv-k avi-k stb..
Eddig mindig Samu tv-im voltak, azok minden HD filmet lejátszottak. LG-ről nincs tapasztalatom.Előre is köszi
-
kelepce
tag
válasz Csocsesz75 #48082 üzenetére
Baloldalon a csatorna nevére kell kattintani, ekkor mutatja az adott csatornán éppen futó programot képpel és hanggal.
-
Papi86
csendes tag
válasz huncutka1029 #48075 üzenetére
Igen, már később gondoltam rá hogy a telefon nem biztos hogy kirakja full hdra de az s4 elvileg full hd-s... nah mindegy ha nem sikerül telóról kirakni a színeket, akkor természetesen paintbe hamar összedobom.
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #48083 üzenetére
Azért remélem beleférek a 3 napba...
"3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is cseréli az LCD monitorjait!" -
törölt tag
válasz TaylorPro #48079 üzenetére
A bútorhoz meg a 731V illik jobban. .
Fuvaros Az OK gombra látod a címet és az időtartamot. Az info gombra előbb egy rövidebb ismertető, másodikra már részletesebb leírás, meg műhold, és csatorna információ is látható. Valószínűleg szebb képe is lesz. Cserébe lassul a csatornaváltás, és önállóan kell programozni, rendezgetni, vagy külön programmal ( ChanSort)szerkeszteni a csatornákat. Az EPG-re is várni kell mire betölti, ott egy kis ablakban lehet a az éppen futó adást látni, mellette meg az infot, alatta meg a többi csatorna műsorát olvasni. -
Csocsesz75
őstag
Had kérdezzem meg itt is, akinek új, idei LG tv-je van és UPC Mediacarddal nézi az adást, annak műsorújság alatt van tv képe hanggal a kis ablakban bal felül ?
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #48077 üzenetére
Ez a TV-re is érvényes? Csak mert monitor van írva mindenhol....
-
huncutka1029
addikt
válasz Fuvaros #48055 üzenetére
Ezt már kérdezted.
Ha a tv tunerén hangolod be a csatornákat, természetesen lesz műsorinfó, és műsorújság is.
Megnyomod a távirányítón a home vagy a görgető gombot és a műsorinfó sávon megjelenik.
Vagy a home gombbal előhívod a főmenüt, és a programkalauz opcióra kattintasza női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
atirag
őstag
válasz Stevenstyle #48073 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem tudom. Egyelőre megrendeltem,hogy holnap megyek érte,de már eléggé beálltam a 230ezerre ez meg ugye 30-al drágább és keresem azt amivel igazán meg tudom győzni magam
-
huncutka1029
addikt
válasz Papi86 #48052 üzenetére
azt ne feledd el, hogy a telefon kijelző nem full HD, a tv meg igen.
Így vagy nem lesz teljes kijelződ, és a széleken levő pixelhibákat nem látod, vagy torz kép lesz, ami megint azt eredményezi, hogy nem tudsz minden pixelt tesztelni.
A tv kép beállítás speciális menüjében is van belső minta, olyan monoszkóp jellegű, azzal is látod ha szar, vagy nagyon nem életszerű a kép.
Jó az a vörös zöld kék fehér fekete tesztkép, paintban 3 perc, és egy USB-ről azonnal látod mi a stájsz.
Ezen ne spórolj.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz Athoszka #48060 üzenetére
A képbeállításra van itt pár segítség: [link] [link] [link], kinek melyik tetszik, ezek egy alapot adnak amit saját ízlés szerint lehet finomítani.
Én a Helyi sötétítést alacsony szintre állítva használom, szerintem így a legjobb. A külön színenkénti beállításokat nem érdemes állítgatni, csak profiknak, megfelelő tesztprogramokkal és képekkel.
A Tru Motion-t is saját ízlés szerint kellene. Elég sok idő kell mire valaki normálisan, minden profilra beállítja.alisck A két típust, csak egymás mellett, és ugyanolyan forrásról, és hajszálra ugyanazon beállításokkal lehetne összehasonlítani, egyébként semmi értelme.Én 99%-ig biztos vagyok hogy így nem lenne megkülönböztethető a két tévé.
TaylorPro, Én simán elhoznám a 731-et, azzal az árnyalatnyi színeltéréssel. Aztán meg mi lesz, ha nem kapnak a másikból? -
Stevenstyle
senior tag
válasz atirag #48072 üzenetére
Hali! Szerintem nem kérdés. A képminőség érezhetően jobb a 67x szériánál (annak ellenére, h mindkettőben ugyanaz az IPS panel van ahogy azt már a kolléga is említette) , a Magic Remote maga 10 lenne és anélkül sokkal nehézkesebb az irányítás szerintem. Persze ez csak szubjektív vélemény
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz atirag #48068 üzenetére
Az ilyen eladók igen messziről "ugatják" a témát. Vagy ami még rosszabb, azért hülyítenek, hogy a drágábbat vedd.
Mind a két tévében ugyanaz az IPS panel van, a 67x tudja a helyi sötétítést is, azonban ez a készülék szoftverében van, és a 65x szoftverében gyakorlatilag elérhetetlenül letiltják.42LM660S
-
alisck
tag
válasz ambudriver #48065 üzenetére
Hát lehet h az a probléma, hogy nem állítottad be h kérjen nevet meg jelszót... Én beltériknél szoktam ezzel szívni... állítsd be h kérjen nevet/jelszót... hátha fog menni...
-
atirag
őstag
Nem találtam egyértelmű választ arra a kérdésre ,hogy az lb650 es az lb671 között van e különbség a panelban. Mert az egyik boltban azt mondtak csak a 671-esben van ips panel.
-
TaylorPro
addikt
válasz alisck #48063 üzenetére
Ezt most konkrétan erre a két modelre érted? A 731 képe láthatóan jobb mint a 671-é? Mert akkor nem agyalok tovább a 47 LB671 és a 42 LB730 között. Marad a 42 LB730.
Más: Hívtak ma a digitalko-tól hogy jött 42 LB731 hogy jó lesz-e mert én a 730-ast rendeltem meg. Mondom nem, mert színben nem tetszik. Ok, csak így karácsonyra nem ígérik hogy megkapom.
Kitartok a gari miatt, meg kényszerből nem szeretnék mást.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
szabferi
tag
A netezés sztem a legkevesebb ami a smartságból jön....
Ami sztem nagyon jó a smart TVkben: a DLNA támogatás, 3D (ha jól saccolom a nem smart TV nem tud 3Dt, de majd javítsatok ha nem így van) illetve a Youtube app. Én ezeket használom, és bár kezdetben én is úgy voltam hogy legyen jó TV és nem kell smart, hiányoznának ezek a funkciók.
Főleg annak tekintetében, hogy mi a kínálat: nagy TVt smart nélkül szerintem már egyszerűen nem lehet kapni. Szóval a smartság mostmár nem extra hanem normál alapdolog. (kb olyan mint a kalaptartó, a Trabant 601 reklámjában még extraként volt odaírva... manapság meg már kínek tűnik fel hogy van )
-
alisck
tag
válasz ambudriver #48062 üzenetére
Lehet, hogy úgy kéne belőnöd a nas-t, hogy cifs megosztás legyen és rakni rá nevet és jelszót... Volt már pár ügyfelemnél ilyesmi probléma és aqz segített. NFS helyett próbáld a megosztást CIFS-re állítani és úgy, hogy az eléréshez kérjen nevet/jelszót...
-
alisck
tag
válasz Mp3Pintyo #48059 üzenetére
47LB731V [link]
47LB671V [link]731- 800Hz
671- 700HzÉn annyit tudok mondani a 100 és 200 Hz között, hogy az ügyfeleimnél láttam ugyan azzal a beltéri egységgel 100 Hz-es tvn a képet és 200 Hz-es tvn és bizony a 200 Hz-es nagyságrendekkel jobb volt...
De hogy melyiket vedd, az attól függ mennyi pénzed van... -
ambudriver
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy LG 47LB650V televíziót.(lecseréltem a régit) Sajnos nem látja a D-Link DNS-320 NAS-t a hálózaton. Azaz látja, csak olvasni nem olvassa. Nem DLNA szabvány. Ha a NAS-ra telepítek twonky szervert talán működni fog. (kicsit macerás)
Kérdésem: Megéri a NAS-t piszkálni, vagy továbbra is az Egreat lejátszóval használjam tovább a tv-t? Az Egreat ismeri az iso-t, mkv-t stb... gyakorlatilag mindent.
A véleményeteket előre is köszönöm!
-
alisck
tag
Mondjuk nem értem, hogy egy TVt minek kell annyi minden hülyeséggel telitenni, meg ilyen os olyan os... Teljesen igazad van pl az androidot említve, lehetne mindenen egy egységes fasza rendszer azt annyi, úgy szabod magadnak testre meg azt csinálhatnál vele, amit akarnál, szerintem mindenki jobban örülne neki. Persze azért alá kellene rakni egy jobb hardvert is...
Na de lehet h én is akkor veszek ilyen tvt... -
Athoszka
tag
Ma sikerült venni egy 42LB671V-t tv-t. Eddig tapasztalat, hogy nagyon világos képnél látszik a sarkosodás. Nagyon kis mértékben. Igaz még nem próbálgattam semmilyen beállításokat.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Vásárlás előtt állunk és 2 játékos játszik:
LG 47LB671V
LG 47LB731V
Több helyen utánaolvasva és a képeket nézve az alábbiak derület ki:
731: hangszóró előre néz
Másfajta talpEz alapján a 671-es képfrissítése "csak" 100 Hz míg a 731-es 200 Hz (LG Motion Clarity Index: 700 és 800 alapján)
Bár máshol azt olvastam ua a panel van mindkettőben.1. A 671-es hangja érezhetően rosszabb-e a hangszóról elhelyezése miatt?
2. Most akkor 100 Hz vagy 200 Hz a 671 és ha csak 100 akkor az érezhető-e a képminőségben?Előre is köszi a segítséget!
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Linkh
tag
Olvasva a véleményeket, egyre inkább hajlok afelé, hogy az okos tv helyett, veszek egy sima, fapadost. Ennek a smart résznek van valami érdemleges része, vagy csak annyi, hogy netezel a tv-n? Mert WiiU konzollal is rá tudom varázsolni a netet bármelyik tv-re.
-
Paal
csendes tag
Két hete pénteken beszereztem egy 47LB671-est. Eddigi véleményeim:
Bolt:
Én bevállaltam az Electro-store-t, ára miatt rendben volt + reményeim szerint az aktuális CIB-es hitelkártyás akció miatt még ebből le fog jönni 15 ezer Ft, így már 165K-ért sztem nagyon jó vételt csináltam. (remélem elektronikai áruház a kategóriája a kártyatermináljuknak, ha nem, akkor 180K is bevállalható ár)A tv-ről:
Pénteken kifizettem, hétfőn szállították volna, de nem bírtam magammal és szombaton bementem érte személyesen. Segítettek kivinni a kocsihoz, hátsó ülésre pont befért. Otthon a talpak felszerelése egyedül is ment, időközben már a fali tartó is megjött hozzá. Tartó kapcsán utólag jól döntöttem, hogy olyat vettem, ami kihúzható a faltól, mert az USB/HDMI portok – számomra szokatlan módon – nem a szélén vannak, így elég nehézkes lenne ezek használata.
Külsőleg nagyon szép, sajnos ennek a felülete is eléggé tükröződik, ugyanúgy mint a Samsung 42C650-es elődjének. A ChanSort ajánlásáért nagyon hálás vagyok a fórumtársaknak, mert végre egy program, amely több gyártó listáját is kezeli + a referenciaként használható csatornalista 2 perces feladattá szűkítette a Digi 130 csatornájának a rendezését. Azért kritikaként megjegyezném, hogy sajna az LG tv-ben lévő csatornaszerkesztője is katasztrófális, még jó, hogy van a program..
WebOS – kettős a véleményem.
Plusz: Ötletes, a magic remote nagyon jó, hangkeresés is pöpec, jól felismeri a magyar dolgokat is, rendezett, jól átlátható
Mínusz: nagyon lassúnak érzem, de lehet, hogy „belakva” jobb lesz.
Guide használata sztem botrány. Ennek azonnal fel kellene jönnie, közben a tv képet látni, ahogy ezt egy 5 éves Samsung modell is tudja. Minek ezt külön alkalmazásban kezelni? (Ami ráadásul 5-10mp alatt indul el – szánalmas!)
PIP – a bolt honlapja és több forrás szerint a készülék tudja a picture-in-picture funciót (1 tuneresnek van írva), de sehol sem találtam. Neten rákeresve, csak egy LG-nek írt wish-listre tette fel vki.. Akkor ezek szerint nincs benne. Vki még azt írta, valamelyik fórumon, hogy csak akkor van, ha PC van kötve a tv-hez. Vkinek erről van tapasztalata?
LG store – nem értem miért ezt a megoldást erőltetik a tv gyártók. Annyira egyértelmű, hogy előbb-utóbb mindenki Androidot fog a tv-kbe tenni és azt tölt le az ember, amit akar. Most elég szűknek érzem a kínálatot, de az általam már évek óta használt tv-n lévő youtube szépen működik, megy a hang keresés, ezt teljesen rendben van. + mobilon nézett youtube videó egy mozdulattal a tv-re átrakható, ha azonos wifin van minkét eszköz.
Az alkalmazáskínálat gondolom úgyis bővülni fog folyamatosan, így azért ez a legkisebb problémám.
Kép beállítások – jó lenne „szakértői” segítség, hogy milyen beállítás lenne a legjobb. Talán a neten ez is megtalálható lesz hamarosan.
3D – ez nekem újdonság volt, pen drive-ról nem működött tökéletesen, de külső winyón megvolt valszeg a megfelelő átviteli sebesség, így onnan szépen működik!
Digi mivel a DVB-C jelet kódolás nélkül adja, így a felvételt is kipróbáltam, jól működik. – Guide itt jön be a képbe, hogy ennek sokkal gyorsabban kellene működnieÖsszességében, bár lehet, hogy nem ez jön ki a fentikből, de elégedett vagyok a tévével!
Egyelőre ennyi, bocs a hosszúságért!
-
Fuvaros
senior tag
Kérdésem lenne azokhoz, akik DIGI müholdas Smart Cardot kaptak mostanában és otthon idei LG tv-jük van Magic Remottal:
Müködik-e az digis csatorna infó (ami a beltérin fut most nálunk) és hogyan hozható elő könnyen? Mely gombbal müködik?
Cél: átállnánk beltériről beépített Ci+ kártyára. Fotón mutatom mire gondolok: (bár ez nem az a bizonyos LG tv)
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Papi86
csendes tag
válasz nimfas #48048 üzenetére
Szia! Ha samsung telefonod van, akkor nem kell csinálnod színes képeket. Ha lehet tükrözni a samsung telót is az lg tvkre, akkor vetítsed ki a képet és csupán annyit kell tenned, hogy beírod a tárcsázóba a *#0*# és bejön egy menü ahol kijelzőt tudsz tesztelni, felső sorban ott vannak a színek is, csak rányomsz és egyből kidobja, ha van pixel hiba. Én legalábbis így fogom megnézni, ha sikerül megvenni a tvt.
-
Papi86
csendes tag
válasz TaylorPro #48040 üzenetére
Az a baj, hogy 10 hónapra szeretnénk venni a tv-t és itt Fehérváron az euronicsbe adnak kamatmentes áru hitelt. :-/ Még hétfőig várok, aztán ha nem jön akkor össze gyűjtjük kpba. De ha tudtok jó feltételeket valahol máshol, akkor szívesen várom a válaszotokat. Csak 47lb730 jöhet szóba, arról már nem mondunk le.
-
nimfas
addikt
Úgy néz ki, szombaton jön a 42LB730 tv a ledtvplaza-tól.
De mivel nem leszek itthon így apámék veszik át, másik címen.
Kérdésem az lenne, hogy mi a helyzet ha vasárnap be üzemelem, csinálok 1920x1080-as felbontású képeket:
fehér,fekete,piros,kék,zöld színben és pixelhibás a kijelző? Esetleg foltos mint az állat?LG-nél hogy van a pixelhiba? Van rá garancia, vagy csak x darab felett?
Valakinek bárminemű ilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm, csak gondoltam a kisördög nem alszik
-
razzorr
őstag
A Mall.hu-val valakinek van garanciális tapasztalata? Nem gyengén adócsaló cég egyébként, de kíváncsiságból kérdezem, hogy küldözgetni kell a cuccost, ha elromlik vagy van szervize az LG-nek és lehet velük kapcsolatot felvenni ha gond van?
Illetve, hogy ha jól látom a 42lb5610 típusnál nincs fülhallgató kimenet. Ilyen létezik? Vagy csak félreolvastam valamit? -
h1mpi
félisten
Ha boltok:
Számtech cuccok+egyéb: 220volt, iPon, Aqua, MM és most újoncként a mall.hu és az emag. Ezek gyorsak voltak nem kérdeztek csak szállították a megrendelt cuccot.
220Voltnál rendeltem 2 db elírt árú GTX980-at, persze nem szállították, de adtak bármelyik két termékre -10% kedvezményt. Ez korrekt.
Fully electric lifestyle!
-
ron8
senior tag
HY!
Valakinek tapasztalat 42LB 620V felől? -
alisck
tag
ÚÚÚ hallod ilyen helyeken abszolút nem szabad vásárolni... Adnak 10% kedvezményt, ha 40%-os hitelre veszed meg náluk a tvt vagy bármit, meg csodakártyára meg ilyenekre... Nem szabad, ilyen elcseszett bunkó begyöpösödött cégeknél venni semmit. Na meg a másik a szakértelem, hát azt inkább hagyjuk is...
[ Szerkesztve ]
-
alisck
tag
válasz Zsmester89 #48035 üzenetére
Jaja igazad van, a barátom is azt mondta, hogy inkább az olyan 50-60" felett érdekes az UDH és pont ahogy mondod még gagyik az olcsóbbak, csak parasztvakítás... Meg én mindenképp LG-t fogok venni, bár elég sokan esküsznek a samsungra, de az nekem valahogy nem jön be.... Szerintem az LG-nek szebb és jobb képe van. A szolgáltatás meg nekem aztán tökmind1, ha netezni akarok meg ilyenek akkor arra ott a gép v laptop azt cső, mit nyomkodjam állandóan a tv távirányítót...
-
Sify
senior tag
-
h1mpi
félisten
Az Euronics-ot és barátcégeit hanyagolja mindenki. Káosz, ami ott van!
Konkrétan a black friday/családi hétvége alatt ott rendeltem, de mivel nem tudtak szállítani---->nem akarnak szerintem, buktam 4-5K-t. A másik bolt (mall.hu) másnapra szállította, ingyen futárral.Ja és hülyének nézik a vevőt és kárpótlásként egy ingyen szállítást tudtak adni, amikor amúgy is ingyenes volt... GG!
Amúgy csak -10%-ot szerettem volna egy másik tv árából, de kiröhögtek gyakorlatilag. Gondolkoztam, hogy feljelentem ezt a tróger céget, mert visszaigazolás esetén teljesíteniük kell, de energia hiányában nem foglalkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
nimfas
addikt
válasz Papi86 #48034 üzenetére
Engem tegnapelőtt hívtak hogy tegnapra meglesz a TV.... Tegnap be is mentem hozzájuk, a főnök mutatta az e-mailt amit kapták 16:18-kor. "nem tudjuk szállítani"
Közben én megrendeltem a ledtvplazaból is, ők szombatig ígérték a szállítást, még jó hogy nem mondtam le! Úgyhogy most verseny van.... -
Zsmester89
őstag
válasz alisck #48031 üzenetére
55" fölött éri meg az uhd, ott már látni lehet a különbséget, ha viszonylag közelről nézed. Ahogy többen is írták, ezek az 500e alatti uhd-k még edge ledes próba cseresznyék Nem éri meg, már a tartalom hiánya miatt sem. Az oled 4K-k már jók lesznek 1-2 év múlva, én is addigra időzítem majd a cserét, nyugodtan vegyél full hd-t, abból is jobbat. LB470-től 730-ig.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Papi86
csendes tag
-
alisck
tag
válasz #94529552 #48002 üzenetére
Köszike, de a 40es az kicsi... Régi fajta LG-m volt még a nagy keretes 47"os lcd, arról leszamolod a keretet meg ilyeneket, akkor ha a 40est nézed, az kicsi hozzá képest... Bár egy barátom azt mondja, hogy ezeket az UHD tvket nem érdemes megvenni 4-500 ezer alatt, mert csak butítottak.... Ez mennyire lehet igaz? Elgondolkoztam valami kisebb UDH-n is esetleg, de nem favorizálta a barátom az olcsóbbakat... Valakinek valami vélemény az olcsóbb UHD-s tvkről?
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #48020 üzenetére
Oda jó lenne ez a webos-os tv: LG 65EC9700 4K OLED
razzorr Nem, alaptípus=fapados. Full extrás= Smart rendszer +3D +wifi +stb. -
madle
őstag
válasz huncutka1029 #48022 üzenetére
Meggyőztél, akkor mindenképpen a nagyobb lesz!
-
huncutka1029
addikt
válasz Digital51 #48018 üzenetére
teljesen jó ez a vezérlő,
Én 3 ilyet építettem be itthon 2 a nappaliban egy polc rejtett világítása lett, a 3 ik a gyerekszobába ment
Az 5 métert távval, hálózati csatival, adapterrel 5500-ért vettem a vaterán / darab természetesen.
Pár kép, még a takarólécek felszerelése előtt.
A "szemének fúrtam egy 4mm átmérőjű lyukat, és oda ragasztottam be a fal síkjába, nem is feltűnő.
Pár kép róla:[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
szaboger
tag
Sziasztok ! Garanciakiterjesztés és biztosítást, honnan érdemesebb megrendelni ha van a honlapon, vagy külön a árvilágnál ( van más egyáltalán), egy akciós bolti 2 év garanciás BF -es pénteken elhozott LG 42LB671-ről lenne sz ( 125 E Ft electrostore). Köszönöm előre is.
-
Digital51
újonc
válasz nimfas #48012 üzenetére
Bocs, itt válaszolok mindenkinek.
A TV-re felragasztás nálam nem jött be, pedig zsírtalanítottam elötte a keretet. Már másodszór engedi el a 3D ragasztó.
Alulra felesleges a ledsor, így is elég a háttérfény.( korábban feltett kép).
A led és vezérlő árak. Igen, átbaszás! Sajnos vidéken ( megyeszékhelyen is) ez a módi.Mert egy 40e Ft-s termékből hogy lessz 52900Ft, amikor a futár hazza a boltnak szinte ingyen, a boltból sem kell kimozdulnia?Tudom hogy nem a legjobb minőség a vezérlő, de erre a célra tökéletesen megfelel. A keretet magam készítettem, kb. 3eFt-ból kijött. Élettartama viszon örök plusz 1 nap.Ha kész leszek meglátod hova "rejtettem" a vevőfejet. Ezek szerint az 5m-es sornak lenne reális ára a 3e Ft. Lásd mellékelt kép. A 3e után az a bigyó a folyóméter jelölése.
U.i.: A boltos szerint az IP20-as sor is ennyibe kerül![ Szerkesztve ]
-
DaliBaba
csendes tag
válasz Digital51 #48011 üzenetére
Nem rossz nem rossz!
A falitartóshoz is simán jó mivel a csavar eleve hosszabb a konzolhoz tehát alá / elé be lehet ezt tenni simán szerintem, viszont alulra is kéne egy megoldás nem? vagy csak két oldalt és felül lesz ledszalag? A távirányítója tényleg fura viszont itt a keret volt a lényeg h h néz ki, én amúgy azon is gondolkodtam h csak felragasztom a tv hátuljára a ledszalagot körbe
De egyelőre még nem barkácsoltam össze a kis 65" öst
-
Zsmester89
őstag
Ez durván lehúzás, ugye tudod?
Ugyan ezek a termékek csomagban olcsóbbak és egy csomó helyen kaphatóak. Pl itt 6500-ért, bár tegyük hozzá, hogy ingyenes szállítással 2700-3000ft körül meg is lehet rendelni szintén ugyan azt.
Keret minek? Nem öntapadós a ledsor, amit rendeltél? Amúgy olyan könnyű, hogy egy csomag ragaccsal megoldható simán. És már spóroltál volna majdnem 20e ft-ot[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
nimfas
addikt
Bocs, de ez a vezérlő nagyon tré'.... (nagyon piacos a hatása) továbbá infrás nem rádiós, tehát a kis szemét is látható helyre kell tenni. Miért nem ilyet vettél (tudom drágább, de a szoba dísze lett volna)Rádiós vezérlő
továbbá a szalag is elég drága...
60 ledes RGB szalag
30 ledes RGB szalagKíváncsi leszek a kész rendszerre Mindenképp tölts fel képeket!
Szerk: én kínából szoktam rendelni a ledes cuccokat... szalag a töredékéből (US $9.54 az 5 méter 2400 Ft kb.) megvan a vezérlő kint is drága...
[ Szerkesztve ]
-
Digital51
újonc
válasz DaliBaba #47666 üzenetére
Hi!
Az igért képek. Sajnos még nem jött meg az RGB led,( boltban szállítólag rajta van a számlán, el nem adták, de nem találják ), ezért most csak ezeket teszem fel. A vezérlő ára (6A-os 2300Ft, a 12A-os 3300Ft).Az összes szinnek lehet szabályozni le-fel a fényerejétt. A jobb oldali programok teljes fénnyel mennek, ekkor a sebességet lehet állítani. Hálózat megszünése esetén is megtartja a beállított programot. A szalag ára 3000Ft métere, drágább mint a vezérlő. A keretre rászerelt aluidomnak 1250Ft métere.Ennek van egy félkör mü. burkolata is.Természetesen csak talpon álló 42LB650V-hez jó a keret, mivel a falikeret rögzítő csavarokat használtam fel. De szerintem a fali keretre is lehet készíteni opciót.A többi képet akkor teszem fel, ha kész vagyok vele. -
razzorr
őstag
válasz #94529552 #48006 üzenetére
Jujjj,akkor nem tudom mi legyen :/ Direkt azért akartam kártyásat és nem beltérit,hogy ne legyen plusz egy ocsmány készülékem,távirányítóval. De így meg lassabb lesz az egész. Grrr. Hihetetlen,hogy egy 21.századi technikai csúcskorszakban,ahol már a tv-k lassan kenyeret is sütnek, 2-3mp mire bejön a következő csatorna. Egy rossz crt ehhez képest gyors mint a villám.
-
parfish
csendes tag
Van ilyene valakinek?lg 40ub800v. Tapasztalat? Csak a pc-s része érdekelne irodai munkára lenne se film se játék.(nagy felületre van szükségem nagy felbontással) a 30hz gyakorlatban mit takar? mi a különbség a 60hz-hez képest a fentebb emlitett felhasználási területen?
Valamint addig amig ez a kábel
nem jön ki (én még sehol nem találtam se itthon se külföldi oldalakon :S ) addig használhatatlan lenne 30hz-n? mert ha a kábel meglenne tökéletesen ugy müködne mint a mostani full hd-s tv-m monitorként ha jol gondolom.[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Multhét szerdán telefonon rendeltem a digitalko-tól egy 42LB730v készüléket. Pénteken rákérdeztem, azt mondták hiány van és nem győzik a megrendeléseket. Hétfőn frissül a beszerzői listájuk és értesítenek. Ma szerda van és semmi. Telefonon nem elérhetőek, a tegnapi mailomra nem válaszolnak. Türelmes vagyok, de ez így csalódás. Állítólag a debreceni mm-ban sem győzik a tv eladásokat.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
razzorr
őstag
Mennyire gyors az LG-knél (normál,nem smart) a csatornaváltás? Egy Sonyt próbáltam tegnap (MM -digi adással) és elég lassúcska volt,kb.2-3mp mire megjelent a következő csatorna.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Hűtőmágnes #47996 üzenetére
Ha visszaolvastál volna tudnád, hogy a színe. Akkor még egyszer: LB670V ezüst, 671V titán (sötét szürke), 679V pezsgő.
Szerk.: Látom már válaszoltak előttem..
opeter70: olyan tisztítószerre gondol ami finom, könnyen karcolódó felületre van, nem súrolószer mert az gyönyörű karistokat fog belehúzni.
[ Szerkesztve ]
-
opeter70
senior tag
Ezt írja a gyári kezelési utasítás:
"A nagyobb szennyeződések eltávolításához törölje le a felületet tiszta vízzel vagy hígított kíméletes tisztítószerrel átitatott ruhával"
Na, ezzel se vagyok beljebb. Honnan tudom, hogy mi a kíméletes tisztítószer?
A régebbi tv-met én enyhén mosogatószeres nedves ruhával tisztítottam és bevált, bár annak matt volt a képernyője. Ez a mostani meg fényes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alisck #47991 üzenetére
Pont az utánad linkelt UHD tv, az LG 40UB800V fehér színű, de még tartalom híján nem annyira ajánlható. Az egy smart tv, 3D nélkül. A legvilágosabb a 670V, mert ott ezüst színű az alsó fémcsík, míg a 671V-nél titánszürke, vagyis kicsit sötétebb.
balbekk12 Ok, te tudod.Hűtőmágnes Aláhúztam a választ a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest