Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Nekem 32-es 650-es van, akkor ebben nem IPS panel van? (most olvasom 1hsz-ben)
-
huncutka1029
addikt
válasz
Nunder #52094 üzenetére
és majd mérgelődsz, hogy nem minden bönésző oldalon, és alkalmazásban működik a billenytűzet, és nem lesz magyar a kiosztás, nem azt írja amit leütsz, és elő kell venned az egeret, vagy a magicet....
De te tudod, ha nem fog hiányozni a pénz a családi kasszából, akkor jó a tapipados billentyűzet is. -
tkonya
aktív tag
válasz
huncutka1029 #52095 üzenetére
Köszönöm!
Olyan kábelem pont van. -
-
cidalain
veterán
válasz
Shingen #52091 üzenetére
Nekem csak eger van, de onmagaban ugy vettem eszre semmit nem er.
Kell a normal tav, meg az eger egyszerre. Es ez mar 2 dolog. Nem tetszik, mar rendeltem is MR-t. Bill nem hianyzik, online tartalmat atnyomom Dlna-n, vagy miracaston. Indexet meg prohardvert nem fogok teven nezni ugyse. Pontaz a lenyeg hogy tabozol, kozben a tvben megy a hatter.Jofogason lattam MR-t 6500-ert. elvileg MR500-as, de csak azt irja LB tevekhez, kep sincs. Garirol nincs info. Csak tolem messze van. Aki arerzekeny annak ez jo vetel lehet. Itt is van [link]
Hogy a pekbe lehet elohozni pl a Smart menut csak egerrel?
Nekem ehhez kell a normal tav is. Aztan ha mar elo van akkor mar elvagyok egerrel is -
darál0w
Jómunkásember
kérdés...
magic remote, vagy vezeték nélküli bill és egér kombo lenne a jobb megoldás, ha netezni, illetve filmezni akar az ember a TV-n?
filmezésnél beletekerni lehet egérrel?
-
luckyman
aktív tag
Leragadtam a BT fejhallgató témánál. Valaki nem próbált ilyet vagy hasonlót? Sokat késik vajon, vagy korrigálható, netán észrevehetetlen?
-
törölt tag
válasz
olasz69 #52081 üzenetére
Nekem nem számít a rang. Még mindig a Hz-ek bűvöletében vagy? Miért foglalkoztat ennyire, már kitárgyaltuk ezt is. Szerencsére LG-nél jól működik a mozgásmegjelenítés, LB671V-nél tökéletesen, a tiéd az LB730V meg még jobb, és szebb is
, de itt még az 50Hz-es LB5610-es tulajoktól sem láttam panaszt rá. A samunál és sonynál is többen panaszkodtak ennek a hibás működésére az olcsóbb modellek esetén.
-
tkonya
aktív tag
Viszont a fórumhoz kapcsolódóan. Nézegetem egy jó ideje a 42lb650v-t.
Nekem sajna nincs optikai bemenetes "hifim", telekom beltérit rca-val rákötöttem erősítőre, hát az valami gatya rossz volt. Ezen a tévén a fejhallgató kimenetet használhaton erre a célra, vagy ez felejtős??? -
olasz69
senior tag
válasz
jézusom #52059 üzenetére
Az 500Hz-et nem láttam de ,
LG
Motion Clarity Index alatt sőt a "táblázatod-ban" szerepel a 800 és 1000 MCI-s lg mellett a 700hz-es/200Hz valósként/ ami az én "táblázatom szerint 100Hz-es! pl:LB671v!! De a samunál van 7-800 és 1000 hz-es CMR-ben 200Hz alatt! Érdekes?Pumma Szia Uram! Milyen érdekes,én 2008 óta vagyok itt,és mégcsak qvázi-tag vagyok
-
picstike
tag
Felvettem a kapcsolatot az atomtv-vel. Nagyon segítőkészek voltak és törekvőek. Nem beszéltek félre,nem vezettek meg semmibe. Kértem ajándék HDMI kábelt 2m és azt is megadják grátiszban. Vihetek tesztanyagot,kipróbálhatjuk és választhatok megfelelően.
Ez mind írásban,de gondolom, vásárláskor is ezt várhatom! -
picstike
tag
válasz
huncutka1029 #52076 üzenetére
köszi
-
törölt tag
válasz
Nunder #52070 üzenetére
Az itthoni 30k-hoz képest igen, de a Logitech K400 ugyanott 25$-ért még jobb lenne, de szerintem onnan csak USA-ban elérhető, ráadásul nem is magyar kiosztású.
Fang Jó kis belépőmodell az 5610, a kisebb méretekben sokan viszik, de 55-ösben én is inkább a 6-os szériás LG-ket nézegetném. -
huncutka1029
addikt
-
picstike
tag
Atomtévénél érdemes vásárolni LG tv-t? Garancia amit adnak hozzá gyári,v.bolti? Meg vagytok elégedve atomtv-vel?
-
lenko
aktív tag
A tényszerű adatok pedig 39lb650v és 50 esetében.
39LB650V:
T390HVJ01.2 FHD 39INCH 1920X1080 300CD COLOR 72% 16/9 3000:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W/T-Con, 37.32W/32.4W/4.92W, 8bit, 10000K, 178/178, 5.5ms(GTG)LVDS(4ch) AU OPTRONICS CORP50LB650V:
-FGP1 FHD 50INCH 1920X1080 300CD COLOR 68% 16/9 1600:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W.O/T-con 55.4W 8Bit 10000k 178/178 6ms(GTG)_nOTS LG Display Co., Ltdtehát a 39 kontrasztban, és válaszidőben is veri az IPS panelt papíron..
-
Fang
aktív tag
Sziasztok!
55LB5610 típussal milyen tapasztalataitok vannak? Akár más méretben is érdekelnek az információk. Jelenleg egy 47LM660 típus van otthon, ha ehhez képest nincs visszalépés a képminőségben az nekem már elég
-
Shingen
addikt
válasz
Nunder #52070 üzenetére
Igen az eredeti árához képest ami 100$ volt most meg 40$, tényleg jó ár.
De ha azt nézem, hogy $(275Ff), akkor a 40$ is 11000 Ft.
Nem mindenki áldozna ennyit rá, főleg hogy egy 5000 Ft vez nélk. egér+bill megteszi.Persze ha vki ilyet szeretne és tetszik neki ez a tipus és van is rá kerete, ennyiért tényleg jó.
-
Nunder
őstag
Kilógtam a szerkesztési időből...
Bagóért lehet venni a Logitech TK820-at amazonon. Próbálta esetleg valaki webOS TV-vel? Nem tudom, hogy szuperálna, de nagyon csábító.
-
Nunder
őstag
válasz
Watt25 #52068 üzenetére
Többi bemenetnél, adásnál nem vettem még észre, de ha jól tudom, lehet külön állítani minden bemenetre, hogy milyen legyen a képarány. Akkor a HDMI-re kipróbálom a "Levágás nélkül" opciót, ha még mindig fennáll a kilógás. Jelenleg minden "Eredetin" van, hátha akkor ez megoldja. Köszönöm a tippeket.
-
Nunder
őstag
Tegnap elég érdekes dologra lettem figyelmes 42LB650V-vel kapcsolatban. A gépemmel HDMI kábellel van összekötve, és működik is flottul.
Azonban FullHD-re állítva a felbontást, észrevettem, hogy az Asztal képe "kilóg" a panel keretein túlra. NVIDIA vezérlőből elkezdtem állítani a méretezést, és a tökéletes kihasználtsághoz a felbontást csökkenteni kellett 1842x1040 környékére. Így viszont széltől-szélig belefért a kép. Futtattam pár tesztet (pl. szter. 3D tesztet) és jól is nézett ki, viszont ez a felbontás eléggé macerás.
Miután visszaállítottam a monitorok kiterjesztését, visszarakta a felbontást FHD-re (a fő monitor egy Dell 1920x1200-as felbontással) és ekkor nem lógott ki a kép a panelen túlra, és mégis FHD-t írt a vezérlő.
Belefutott már más hasonlóba? Ezzel az eredménnyel még nem volt módom tesztelni, hogy fut-e normálisan játék vagy film, de korábban pl. a Shadow of Mordornál vettem észre, hogy hiányoznak bizonyos tartalmak.
-
Reális
újonc
válasz
Reális #52005 üzenetére
Erre valami ötlet:
"LG671.
A böngészővel szerettem volna YouTube filmet nézni.Így a listázás, a film leírása stb egyszerűbb , jobban áttekinthetőbb mint a kiemelt alkalmazásból. A filmeket szépen elindítja , majd 1,5-2 perc elteltével kiírja hogy a memória megtelt és leállítja az alkalmazást.Néhány másodperc múlva újra indul, és a folyamat megismétlődik, le áll újra indul stb. Van egy 250-es vinyó ráakasztva ,ez működik is , mert a műsorfelvétel megy. Bár itt is van egy kis hiányérzetem , mert a HD adásoknál csak 17-18 percet lehet visszatekerni .Ráadásul , ha felvette a jelzett időtartalmat visszaugrik 0-ra , és újra kezdi a felvételt , így nem mindig lehet visszanézni.Miért vannak ezek?"
Még valami .Vagy 3 napja jóval lassabb a csatornaváltás közötti idő szerintem , mint addig volt .Nem frissített , nem állítottam semmit. Mi okozhatja .Digi cam.os. -
lenko
aktív tag
válasz
stancy #52030 üzenetére
LG 39LB650V: матрица AMVA (Acer Unipac Optronics)
T390HVJ01.2 FHD 39INCH 1920X1080 300CD COLOR 72% 16/9 3000:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W/T-Con, 37.32W/32.4W/4.92W, 8bit, 10000K, 178/178, 5.5ms(GTG)LVDS(4ch) AU OPTRONICS CORP.Tehát nem MVA, hanem AMVA panel van benne!
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #52025 üzenetére
Hát ez komoly!
-
embe
nagyúr
válasz
szaszalino #52052 üzenetére
Felment. De nekem nem tűnik gyorsabbnak mint a 04.62.40; volt.
-
embe
nagyúr
válasz
szaszalino #52056 üzenetére
Elkezdtem szedni.... magyar nyelv van benne?
-
szaszalino
csendes tag
válasz
amtibacsi #52055 üzenetére
A [04.62.43] verzió tuti nem lehet fent neked, ez a frissítés talán el sem jut Európába, szép hazánkba meg végképp nem
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
szaszalino #52054 üzenetére
Most nem tudom megnézni, majd holnap. Ezen a linken nem látok letöltést, bár tabról vagyok a netet. De azt hiszem a legújabb, amit a TV ajánlott. Bajom nem volt vele, de gondoltam ez gyorsabb lesz. Nem lett
-
szaszalino
csendes tag
Melyik verziód van fent?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
szaszalino #52052 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni
Frissítettem tegnap, de azóta a telefonról nem megy át a kép. Tabletről igen, irányítani mindkettőről tudom. Régebbi szoftvereket lehet találni valahol ?
-
szaszalino
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A Hongkongi angol nyelvű oldalról letölthető az LB650-es szériától az LB8700-as szériát egybeölelő frissítés.
Szoftververzió: 04.62.43 - nem a mi régiónk, de - kettő napja tesztelem, tökéletesen működik, érezhetően gyorsabb. -
Gilthanas
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen Samsung TV-je van valakinek? UE55HU6900 Ha nincs akkor azért tudnátok róla mondani ezt azt? Olvastam róla jót is kevésbé jót is..
Szeretnék rajta grafikai tartalmakat is megjeleníteni és játszani is 4K-ban. Ez a TV IPS paneles?Az input lag vajon milyen szinten lehet? Ebben a netes adatbázisban sajnos nincs benne.
Élőben több helyen is kerestem, de nem volt kiállítva.
-
EmThor
addikt
Mikorra várhatóak az új modellek?
Lenyomják a mostaniak árait?
Tavaly ilyenkor nem követtem a trendeket...
thx -
olasz69
senior tag
válasz
jézusom #52023 üzenetére
Akkor ez kamu? [frissítés] 800/1000=200Hz,a 200/400/700=100Hz a 100/200=50Hz
lehet a 600asszériaközépkategoriaa700felső?? -
J.J. András
őstag
szervusztok,
van valami magyar vagy német teszt az LG 42LB670V vagy 671V ledes tv-ről ?
Köszi
-
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52042 üzenetére
Ahogy mondani szoktak: olcso husnak hig a leve.
Akiknek nem lett garis problemajuk azok ugyan olcsobban vettek, de tudtukon kivul asszisztaltak egy afacsalo cegnek. Es emiatt tart itt ez az orszag. Mindenkit atvernek, becsapnak, a penzt meg lenyuljak. Borzaszto.
- eszem agaban nincs gazdasagi, politikai vitat nyitni, szoval abba is hagyom. -
cidalain
veterán
válasz
huncutka1029 #52040 üzenetére
A kommentek kozott pedig irjak hogy marpedig ugyanaz a kor. A weboldal is atiranyul a .net domainre. Ahogy leveszem egy embernek volt egynehany webaruhaza, mindegyik hasonlo uzleti koncepcioval. Ha az egyik boltja bebukott, akkor nincs messze a tobbi bebukasa sem.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
LG lb650v tipusú tv-nk van és arra lennék kiváncsi hogy a tab képernyőjét át lehet-e varázsolni a tv-re?
A tabon win8 van és mindkét eszköz wifivel kapcsolódik a netre. -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tessék További link a hírben.
-
sicc33
aktív tag
Miert irja a tv hogy 5 perc mulva kikapcsol? Semmi idozites nincsen beallitva ...
-
huncutka1029
addikt
válasz
#94529552 #52020 üzenetére
Pumma, ha elfogadsz egy jó tanácsot, az 1 HSZ ne csak LB specifikus legyen, mert jönnek az új modellek, és nem esz aktüell.
Szerintem inkább a top 10 ismétlődő kérdés kellene.
Mi az a passzív 3D, OU, SBS jellemzők, DVR, mi kell hozzá, Widi, miracast, DLNA , Csatornalista mentés, stb.
Ha belekontárkodhatok, lehet hogy én is dobok egy két infót, pl évjárat jelölések, szám, és betű kombók a tipusokban.
mit szólsz? -
cidalain
veterán
válasz
Ha egy termek atlagara x petak, akkor aki ennel olcsobban arul az jo esellyel egyebkent ilyen ceg. Az aru papiron kulfoldrol fog jonni, kulfoldi olcsobb afaval (vagy anelkul, hisz kulfoldi szallitas eseten nem kell megfizetni azt sem bizonyos esetekben). Akiknek van esze, azok a webshopot, es a ceget is kulfoldon uzemeltetik, ugy nincs bukta. Ugy latszik vannak akik nem fizettek eleget a konyvelocegnek, hogy ilyen alapveto hiban bebuktak.
-
cidalain
veterán
válasz
stancy #52000 üzenetére
Elo menu/rogzitett es nincs itt, csak az amit par nappal korabban eloben vettem fel real time.
Pc-n is lathato lenne, a tv letrehoz egy mappaszerkezetet abba pakol fileokat (lejatszani itt valoban nem lehet, de latszani latszik)
Ennek a mappanak akkora a merete csak mint a probafelvetel volt, mert az utan is megneztem. Kb 350 mega a mappa ami a 12 perces probafelvetelemnek felel meg.
A fajlok datumai is szombatiak, nincs ma hajnali datum itt. Ebbol az jon le, hogy el sem kezdodott a hajnali rogzites. -
Morris
veterán
Ideiglenesen beraktam egy-két infót a jelenlegi első hszbe. Ha van még, akkor mondjátok, és berakom oda, hogy egy helyen legyen, ha kapunk téma összefoglalót.
-
huncutka1029
addikt
Aki webshopból akar rendelni, most volt a híradóban, hogy bukott az egyik hálózat.
A Címe alapján, és a honlap részletből amit a tv-ben mutattak a Bemutatóterem.hu az .
BP Rottenbiller utca.... Csak körültekintően, mert az üzletet bezárták, de a weblapjukon még befogadják a rendelést, aztán meg lehet perelni hogy visszakapják a pénzüket az ügyfelek.
Állítólag 82 milliárd Forint bevétel után nem fizettek ÁFÁT, illetve csalták el...
Durva nem? 2 milliárd értékű árut foglaltak le, és közel 1,6 milliárd értékben pénzt, autót....3 szor volt az év webshopja, az ország boltja 3-ik díjazottja volt tavaly műszaki cikk kategóriában!
-
Morris
veterán
válasz
huncutka1029 #52022 üzenetére
Áh, jóvan, béna vagyok, összekevertem egy pillanatra a direkt ledet az edgével!
-
Morris
veterán
válasz
huncutka1029 #52011 üzenetére
Akkor az 50LB650V az milyen?
-
törölt tag
válasz
bajaki #52007 üzenetére
Itt inkább: LCD TV monitorként
Morris Már el van kezdve az összefoglaló írása:
rwu: Mivel felmerült az igény egy 1.hsz-ra (tényleg nem ártana), megkérnék azokat az embereket akik szeretnének ebben segíteni, hogy a az online szerkeszthető fájlba írják bele a felmerült problémát és arra a megoldást is (a megoldás végére kérném, hogy a nicked-et írd oda, az ugyanis az első hsz-ben is szerepelni fog).
Íme a link. link az 1. hsz. megírásához
Előre is köszönöm a közreműködést!
Üdv,
rw -
Shingen
addikt
válasz
sz.z.csicsi #52013 üzenetére
" Ha valaki megfogja kérdezni mit javasolnak a tv tulajok akkor mondjuk,hogy olvass vissza.? "
Néha jobban járnának a ha keresőben keresnének.
De nem erről van szó, persze le lehet írni újból és újból, csak nem kellene egymás torkának esni ebben a témában, mint régebben volt rá pl.
Mert pl. ha 2013 vki vett egy la740S ami a felsőkategóriás készülék volt az edge ledes, nem tud mit csinálni mert ha ilyet akar az ilyen technológiával volt szerelve.#52014) Morris
Ilyen kezdeményezés régebben is felmerült, de nem lépett rá komolyabban senki. -
Morris
veterán
Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy legördülő első hsz-t?
Abba mehetnének az aktuális infók. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Shingen #52010 üzenetére
Ha valaki megfogja kérdezni mit javasolnak a tv tulajok akkor mondjuk,hogy olvass vissza.?Olyan sok újdonság nem történik,hogy mindig újabb témáról szóljon a fórum.
Már én is leírtam ezerszer tapasztalataim és egy szikrát nem zavar ha valaki rákérdez.(#52011) huncutka1029 Kivéve amelyik nem.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #52006 üzenetére
Na megnéztem a winyót.
El sem kezdődött a felvétel rá. Nincs semmi olyan ami extra helyet foglalna.
Így jön a kérdés, hogy mit cseszhettem el?Tehát elvileg giude alapján beállítottam az időzítést a műsoron, kis piros ikonnal meg is jelölte. HDD-t kiválasztottam, majd TV-t kikapcsoltam.
A következő bekapcsolásnál reggel a TV azon a csatornán állt ahonnan fel akartam volna venni (nem azon volt amikor kikapcsoltam)
HDD csatlakoztatva volt
HDD-n semmi anyag nem volt ebből, az időzített felvételnek nincs nyoma.
(Korábban élő adás real time felvétele működött erre a HDD-re)Ötlet valakitől?
-
-
Shingen
addikt
Szerintem ne kezdjük ezt újból.
DIRECT LED VS EDGE LED
Ez már sokszor ki lett tárgyalva régen oldalakon ment itt, hogy melyik jobb és miért.
Pl. ha vesszük a La szériákat ott a legelterjedtebb tipusok a 620S, 660S, 690S volt, melyekből csak a 620 volt direct led, többi edge led.
Idén meg fordítva Lb-nél a legelterjedtebb 650, 671, 730 ez most direct led, aztán a LB870V meg edge led. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
jézusom #51992 üzenetére
Sztem 730 tól feljebb ami edge led.Az LB sorozatnál.
Mindkét verziónál kompromisszumot kell kötni valamiért.
Sztem az edge fényesebb és szebb képet produkál(de ez csak az én véleményem) viszont a gyors mozgás megjelenítésnél az én készülékeimnél tapasztalva jobb a direct led(nem hullik szét a kép trumotionnál)
Trumotion nélkül viszont mind kettő borzasztó rossz.Csodálom és csodálkozom azokon akik nézni tudják úgy. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Használ valaki itt LG 32LB5610 TV-t monitorként?
Egy ilyen vásárlásán töröm a fejem, monitorként is elég sokat lenne használva. Van valakinek tapasztalata ezzel a tévével ilyen használattal?
-
cidalain
veterán
válasz
stancy #52000 üzenetére
Élő menü-ben van felvételek almenü talán?
Amit real time vettem fel korábban, az ott látszott most is.
Sokat nem tudtam reggel tökölni vele, mert jönni kellett dolgozni. Így a winyót nem dugtam be pc-be megnézni a helyfoglaltsága alapján hogy rávette csak nem látom, vagy eleve rá sem vette. -
Reális
újonc
Szép napot !
LG671.
A böngészővel szerettem volna YouTube filmet nézni.Így a listázás, a film leírása stb egyszerűbb , jobban áttekinthetőbb mint a kiemelt alkalmazásból. A filmeket szépen elindítja , majd 1,5-2 perc elteltével kiírja hogy a memória megtelt és leállítja az alkalmazást.Néhány másodperc múlva újra indul, és a folyamat megismétlődik, le áll újra indul stb. Van egy 250-es vinyó ráakasztva ,ez működik is , mert a műsorfelvétel megy. Bár itt is van egy kis hiányérzetem , mert a HD adásoknál csak 17-18 percet lehet visszatekerni .Ráadásul , ha felvette a jelzett időtartalmat visszaugrik 0-ra , és újra kezdi a felvételt , így nem mindig lehet visszanézni.Miért vannak ezek? -
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #52002 üzenetére
a direct led miért nem tetszik?
a kisebb tévénk edge ledes, az újabb nagyobb direct ledes, semmivel nem rosszabb a képe a nagynak és fogyasztásban sem igazán sok a gyári adatok alapján.
55 collos direct ledes új tv (650V) szépen muzsikál nálunk.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #52001 üzenetére
ez igaz, ezért is kérdeztem. nincs LG infó arról, mit tartalmaz a frissítés.
olyan gondok vannak, hogy amióta digis parabolás smart card van a tvben, az infokéréskor sokszor nem az éppen futó müsor neve jön be, hanem az előző. de ez gondolom digis szolgáltatás hiba, bár a Kaon beltérin meg minden jól jön be a másik szobában.
írtam az LG-nek, de (ma) nem jött igazán szakszerű válasz a frissítéssel kapcsolatban:
"Tisztelt Sz.... G.....!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Igen elérhető már az Ön készülékére a 04.41.32 szoftververzió. Jelen pillanatban ez a legfrissebb elérhető szoftver az Ön készülékére.
Reméljük tudtunk segíteni.
Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljeskörű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
K... F....
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat -
huncutka1029
addikt
válasz
sz.z.csicsi #51989 üzenetére
ez nem védekezés, hanem tényközlés.
Nem mondtam, hogy ez így rendben van, de el kell fogadni sajnos, mert nincs ráhatásunk.....
Én is látom, tapasztalom ezeket a hibákat, és kompromisszumokat.
Ez az egyik fő oka, hogy még nem cseréltem le a 2011-es LW tévéimet!Meg azéer, mert nem tetszik a direkt led, én az edge led "barátja" vagyok.
Majd az oled sorozatokon már elgondolkozok.... ha emberi áron lesznek, és elfelejtik ezt a hülye hajlított designt.... -
huncutka1029
addikt
válasz
Fuvaros #51986 üzenetére
cidalainnak is szól!
Általában ha jól működik minden a tv-n felesleges frissíteni.
Sajnos az LG nem ad ki change logot, így soha nem lehet tudni, mebe nyúlnak bele.
Én évek óta mondom, hogy ha nincs baj, minden úgy működik ahogy kell, nem szabad egyből minden frissítést letölteni, és engedni, meg kell várni, míg kiderül mi változott.
sok kellemetlen meglepetéstől megóvhatod magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával