Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ma megérkezett az új tv-m, 70UN7400. Létezik valami leírás ajánlott/optimális beállításokról? Ha igen, be tudná linkelni valaki? Köszönöm
-
creed33
aktív tag
-
Robertó79
tag
Tudnátok ajánlani csatornaszerkesztő progit lg lb 650 es illetve lk 610 es tvhez (valamint van agy samu tv is)
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után ma megrendeltem a 50 nano793-t.
Remélem jól döntöttem...majd kiderül
-
janek2
tag
Sziasztok.
A készülék LG 55nano903na.
2 különböző bluetooth fülest lehet csatlakoztatni? -
Mike088
csendes tag
válasz
Gyarmati_ #104073 üzenetére
Easeus programmal mindent megtaláltam, már mentem is ki az adatokat. Nagy megkönnyebbülés. Viszont írtam az LG-nek a problémával kapcsolatban és ha burkoltan is, de elismerték, hogy leválasztáskor bizony előfordulhat ilyen. És utánaolvasva bizony mással is történt már hasonló eset.
-
Sziasztok!
Valamiért LG 49SK8100PLA tv-n egy idő után rettentően belassul a wifi, 0.3-0.6Mbps körülre speedtest szerint, de érzésre is, mert alig fut le, plex-en filmezni esélytelen, akad folyamatosan, de a youtube és a többi netes app is katasztrófa.
Valaki találkozott már ilyennel?
Meg néha a távirányitót se akarja venni, van hogy percekig nyomogathatom, nem történik semmi sem. -
Catman
aktív tag
válasz
herdsman12 #104075 üzenetére
Egyébként kereséskor kihagytad a kódolt csatornákat? Mert akkor azért hiányzik a 43-as.
-
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Nano91 tulajokhoz lenne egy kérdésem.
Az úgynevezett felhősödés jelen van ennél a szériánál is?
-
mrmft
senior tag
Gondolom ez az, LG honlapjan a support ful alatt mindig megtalalod.
[03.21.36]
1. Improved no video issue when switching specific HDMI ports
2. Software update contains minor bug fix
Jol megszivatott, ujrainditas utan nem fejezte be a telepitest. Aramtalanitani kellett, majd igy inditva meltoztatott befejezni. -
Orgi
addikt
Sziasztok,
idős édesanyámnak karácsonyra vettem itt hardverapróról használtan egy LG 47LW5590 3D TV-t. A tévé 1 hónapig működött gond nélkül, most azonban írta távol élő édesanyám, hogy a kép közepén megjelent egy csík és alatta gyakran remeg a kép, minden forrásnál csinálja. Esetleg tudja valaki mi lehet ez, lehet-e javítani és érdemes-e?
-
AkosKJ
tag
válasz
herdsman12 #104058 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ilyenbe hasonló a, gondolkodtam akkor működik 😜
-
dunc
nagyúr
Jött ma egy nagyobb frissítés, a 793 am ra, miket tartalmaz?
-
Catman
aktív tag
válasz
herdsman12 #104054 üzenetére
Kipróbáltam, ahogy írtad, de nem vettem észre, hogy több csatornát talált volna. És a 43-as csatorna (film now) nálam is hiányzott. Úgyhogy maradtam a DIGI lehetőségnél. (Kipóbáltam, hogy itt is átírtam az induló frekvenciát 114500-ra, de nem tapasztaltam változást.) Így viszont a 43-as csatornát is megtalálja.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Mike088 #104061 üzenetére
Adatmentés topic, hátha.
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
LG TV-m minden (alvó módból való) bekapcsolás után megnyitja az alkalmazás választót (a horizontális menüre gondolok), ilyet régebben nem csinált. Van lehetőségem arra, hogy ezt kikapcsoljam. Ha igen, akkor hogy?
Van egy soundbar-om amire a TV bluetooth-on kapcsolódik. Van rá opció, hogy a TV bekapcsolásnál automatikusan kapcsolódjon a soundbar-ra. Ha igen, akkor ezt a beállítást hol találom?
-
Mike088
csendes tag
Most kipróbáltam a formázás funkciót egy kis pendrive-on. Ugyanolyan info fájl került bele. Lehet mégis arra nyomtam volna rá a leválasztás helyett? Pedig ide a rozsdás bökőt, hogy nem. Így bucsót mondhatok az adatoknak szerintetek?
-
pilu01
senior tag
válasz
Samott #104053 üzenetére
Minden hdmi-n ugyanaz a helyzet.
Laptoppal, asztali géppel is próbáltam, minden lyukat a régi és az új kábellel is, és MŰKÖDIK!
Ami érdekes, hogy az UPC setup boxot átvittem másik szobába, másik tévére, és ott tökéletes.
Elméletileg a TV így jónak tekinthető, meg a kábelek is.
De akkor hol a hiba? -
herdsman12
őstag
válasz
AkosKJ #104055 üzenetére
Kb 3,5 éve megy nálam egy ilyen Bt adapter, Bluedio fejhallgatóval.
A fejest használom máshoz is és utána 5-10 másodperc alatt megtalálják egymást.
Mo-n is komoly választék van belőle.
TV USB-ről is töltődik, de egy idő után durva zajokat produkál. Évek óta fixen egy tápra dugva tökéletes, nincs durva zaj.
(LF630) -
Mike088
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gáz van és szeretném a segítségeteket kérni. Vettem egy LG 32LM6300-as készüléket. Még ismerkedem a Tv-vel ma külső merevlemezről filmeztünk rajta és a film végén le akartam választani a meghajtót kihúzás előtt. Hát kiderült, hogy óriási hibát követtem el vele. Az otthoni menüben rámentem a leválasztás gombra (nem a formázásra mielőtt megkérdeznétek) és eltűnt minden adat a meghajtóról! Több mint 900 gb film, kép és adat veszett oda. A számítógépemen csak egy Lg mappát látok benne egy info fájllal aminek a tartalma a következő:
{"INFO":"{ \"core_os_release\": \"4.7.2-50913\", \"returnValue\": true }{ \"device_name\": \"m3r\", \"returnValue\": true }"}A kérdésem az lenne: A leválasztás funkciót az LG úgy értelmezi, hogy töröl mindent?
A másik pedig, hogy vissza lehet állítani az adatokat, vagy barátkozzak meg a gondolattal, hogy mindent elbuktam ezen a meghajtón?Előre is köszönök mindent!
-
AkosKJ
tag
Sziasztok!
Van egy LG tévém, régebbi LgLB650V tv. Sajnos nincs benne Bluetooth adapter.
Meg lehet oldani azt hogy egy Bt fülest hozzá csatlakozztassak egy Jack-- BT adapterrel?
Valaki próbált már ilyet ?
Sennheiser Bt350 a füles.
Vagy halott ötlet mivel ha az adó megy is nem tudja a füles hova csatlakozzon ? :S
Előre is köszi a válaszokat ! -
herdsman12
őstag
válasz
Catman #104049 üzenetére
Csatorna hangolás:
Automatikus - Kábel - További szolgáltatók - Induló frekvencia: 114500 - Befejező frekvencia: 790000 - Hálózati azonosító: Automatikus - Csak digitális, Kódolt csatornák átugrása.
Így minden frekvenciát megtalált, nem kellett utólag kézzel beirkálni semmit.
Az első beállításoknál a Digi lehetőséget választottam, ebben az esetben a Jeltesztnél láttam, hogy 114000, 122000 frekvenciákon talált csatornákat és nem is volt teljes a lista.
Nem is csodálkoztam volna semmin, ha nem nyomok a Letöltés/Nyomtatás gombra, ott látom, hogy 114500 és 121500 lenne a pontos freki.
Szerencsére nem nyitottam meg az említett összefoglalót, mert akkor még lehet, hogy most is az SR, QAM és más idegen régiók beállításával görcsölnék.#104050 sandró60
Egyszerűbb is lehetne a csatornahangolás, nem fórumozó user kapásból a Digi választásra nyom, aztán csodálkozik, hogy hiányzik pár csatorna. -
pilu01
senior tag
-
sandró60
addikt
válasz
herdsman12 #104048 üzenetére
Erről a fórumról hallottál? [link] Az összefoglalót megnyitod
Itt minden le van írva a Digi tv hangolása -
Catman
aktív tag
válasz
herdsman12 #104048 üzenetére
(Nekem 55nano903) Nem túl biztató, amit írsz... Mit választottál csatornahangolásnál? És miben nyilvánult meg, hogy nem voltak jók a frekvenciák?
-
herdsman12
őstag
válasz
Catman #104043 üzenetére
Háromszor szerkesztettem meg a sorrendet a ChanSort-al (jelzi, hogy webOS 5 még nem tuti), másnapra összekeveredett minden.
Pár napja a saját szerkesztőjével pakoltam át, HD/SD párosból az SD-t zároltam a sor végén.
Most stabilnak látszik, nem változik semmi.
Érdekesség, hogy az automatikus csatornahangolásnál nem a Digi volt a jó választás, mert így az alsó frekiket nem jól találta el, bár a csatornák ott voltak (114500, 121500 helyett 114000 és 122000 kHz-et állított be).
Másik, amit már nem akarok megfejteni, hogy a 43. csatorna üres, és a rendezés után is úgy maradt. Egyenként nincs humorom minden csatornát feljebb pakolni, több kijelöléssel meg nem működik.
(75NANO903NA) -
válasz
agressor12 #104046 üzenetére
Csupán az árkülönbözetet érzem túlzónak... főleg ha nem használod ki a 120Hz-et.
Jaja, legyen NAAAAAGY! -
válasz
agressor12 #104042 üzenetére
gyorsabb smart menü
Wwwáó.Dolby Vision
Ezzel a kontraszttal "szódával elmegy". -
Catman
aktív tag
Kipróbáltam az áramtalanítást, de nem segített. Mindegy, majd észreveszi egyszer az új firmwaret...
Másik problémám, hogy a channel manager-ben elrejtek pár csatornát (az SD-ket, amiknek van HD párja), de folyton "elfelejti", mutatja a rejtett csatornákat is. Mitől lehet ez? Használjak inkább külső csatorna lista szerkesztőt?
-
Catman
aktív tag
Sziasztok, pár napja feldobta a TV, hogy új firmware van, de éppen nem értem rá, nyomtam egy cancel-t. Azóta viszont nem ajánlja fel a frissítést, és ha nyomok egy check update-et, azt mondja, nincs új firmware. Mi lehet a gond?
-
pontyos
senior tag
hello. A Samsung 65Q90T széria a képen [link] látható elég kis talppal kapható, van esetleg ebből más szériaszámmal más talp esetleg? Pl a két szélén stabilabb megoldással, meg talán jobban is nézne ki
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
A 863-as Nano nak milyen lan ja van 100-as vagy gigás?
Nem nagyon láttam erről infót -
pilu01
senior tag
Sziasztok
Van egy 43UN71003LB tv-m.
UPC boxot használok. Cisco 8685DVB
Mikor bekapcsolom mindkettőt, nem megy át rögtön a kép.
Csak a HDMI felirat van a tv-n.
Ha újraindítom a tv-t, vagy a boxot akkor elindul a kép, de van hogy mindkettőt ki-be kell kapcsolni.
Ilyenkor felvillan egy pillanatra a kép, majd elsötétül ismét, majd ha szerencsém van elindul.
Ha egyszer elindul, utána már folyamatos, nincs több hibajelenség.Noname hdmi kábelt használok, lehet ez a kiváltó ok?
Vagy a régi UPC box okozhatja ezt? -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! [ENNEK] LG-be ilyen árkategóriába van riválisa?Köszönöm!
-
plejik
addikt
Nos nem bántam a tv vásárlását. (CX3). Gyönyörű képe van, betekintési szögek fantasztikusak, semmit nem kellett kalibrálnom Ai bekapcsolva és tökéletes.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
55NANO793NE az nem va paneles ugye? Az 50 esről olvastam hogy
va paneles. Egyébként van lényegi különbség a kettő között valamelyik javára? -
medvepók
csendes tag
Sziasztok, LG 43NANO793 legfrissebb firmware + UPC/Vodafone Connectbox Wifi + Macbook Pro és iMac is: akad az AirPlay 2,4 és 5 GHz-en is, segítsetek mi lehet az oka? A routerre direkt rálátással is. Kapcsolódnak, hang tökéletes, a kép viszont durván akad, kb 1 frame/sec vagy még annyi se.
Ugyanitt kérdés, hogy egyszerre tényleg csak egy Wifi jelszót jegyez meg ez okosságos tv? Ha váltok 2,4 és 5 között újra be kell írnom mindig?
Köszök! -
KIA Ceed
tag
Sziasztok,
Adott egy Samu Galaxy6 és egy LG 43UK6950PLB. A youtube videók gombnyomásra átmennek a TV-re azzal a pici jellel a videók sarkából, míg a Facebook videóknál nem találja a TV-t. Gondolom buta kérdés, de mi a titka? A Telefon MI BOXS-re alapból kitudná tenni a face-t is, de a TV-re nem megy. Köszönöm!
-
DJosef
őstag
Bocsi kicsúsztam a szerkesztésből.
Reggel jelzett frissítést.
Feltettem de sajnos az Xbox Series X 4K120Hz hibát nem javították ki benne. Korábban már írtam róla ha 4K120Hz és a VRR is aktív egyszerre akkor nem kap jelet a TV.Amíg nem javítják a hibát addig három variáció van ami működik a Xbox beállításokban.
4K☑️120Hz☑️VRR❌
4K☑️60Hz☑️VRR☑️
1440p☑️120Hz☑️VRR☑️Ha nem kapnál jelet egyáltalán tegyél be egy DVD lemezt es úgy már vissza fogod tudni állítani.
Azok az XBOX SERIES X tulajok akiknek 4K 120Hz VRR kompatibilis LG tv-je azoktól szívesen hallanék tapasztalatot, hogy nekik működik e vagy sem.
Az Xbox support oldalon tudnak a problémáról:
4K/120hz
Known issue: If you're using a 4K@120Hz TV that also supports VRR you might encounter no signal or a corrupted image when the Xbox is configured for 4K120+VRR. This issue occurs with various TVs from LG, Samsung, or Vizio. -
toompa
őstag
válasz
sixer66 #104007 üzenetére
Szerintem rendelj hozzá egy tápegységet és cseréld ki.
Ez csak az első google találat volt:
[link]
Ha nem mered cserélni, cseréltesd, de ne ezzel a szerelővel.
4500.- ft-os tápot 40-ért...
Én sosem szedtem szét tévét, de ezt tenném.
Ebay-en 10-15 között mennek szállítással, szóval a linken lévő jó ár, ha nem horror a szállítás. Nézd meg. -
sixer66
senior tag
Sziasztok, van egy 49UF850V típusú LG Led tévém és az a gondom vele, hogy konkrétan hiába van bedugva, nem világít a kis piros "stand by" led és be sem lehet kapcsolni. Volt szerelőnél, aki azt mondta elvileg táp hibás, de lehet, hogy nem. Erre is 40.000 forintot mondott, de egy "lehet"-re nem kezdek el befizetni. Van esetleg ötlet mit tudnék vele azon kívül csinálni, hogy kidobom, mert azért sajnálnám. Esetleg valakinek van itt hibás készüléke, amiben még az alaplap/táp rész jó és esetleg ki tudom próbálni, hogy az e a gond?
-
Kátai
senior tag
Szeretnék egy db csatornát módosítani,úgy,hogy nem akarnám az egész tv csatornalistáját újrahangolni.Vagyis ráállok egy csatornára és ott kézi hangolással keresném meg azt amelyiket szeretném helyette.Lehetséges ez?
-
Alien!
senior tag
válasz
TeeJay #104004 üzenetére
Nem olvasni kell róla, hanem megnézni élőben. Nekem itthon volt alkalmam hasonlítgatni, a nano színek teltebbek jóval. Az rtings pedig sokszor brutálisan félrevezető, az én dell gamer monitoromra mértek egy 600:1 kontrasztot, ezen az oldalon meg 800-1000:1-et, kis kalibrálás után simán az utóbbit hozza (a gyári valóban el van cseszve), ráadásul közel IPS-es színekkel.
Ha rtings alapján vásároltam volna, akkor valszeg nem veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11