Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Mondjuk azért itt vélek felfedezni némi problémàt... Vagy ez ilyen "azt jó lesz az?" 😅😂🤔 DSE van dögivel. Vissza a feladónak? 😂
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok, sikerült zsákmànyolni a Digitől egy 55NANO763-at, olvasgatva a neten, lényegében lutri, hogy kihez milyen panellel érkezik éppen(ha nem tévedek). Egy youtube videó kommentben említették, hogy az ljp végűek VA panelesek. Erről valami fix infó, egyelőre ahogy én nézegetem eléggé annak tűnik(nem vagyok nagy kijelző szakértő). Egy 32colos ívelt Odyssey G5 va paneles monitort vàltott, annál nagyon szerettem azt a feketét amit tudott. Egyelőre itt is elégedett vagyok.
Tv-ben viszonyítási alapom max egy 2018-as 43UK6300MLB volt, azt is szerettem, bár a feketéje kuka volt az ips panel miatt és 3.5év után leadta az öltözőszekrény kulcsot.Keke
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Valakinek tapasztalata erről a tv-ről?
[LG 60UQ81003LB] -
pjen
félisten
válasz herdsman12 #112095 üzenetére
Én az MM ben olvastam a tájékoztatón. Az írásban van.
-
herdsman12
őstag
Ha van időd rá, akkor megkérdezheted a biztosítót, hogy mi van, ha 4 éves korában leesik.
Kiváncsi lennék mit válaszolnak.
Lakásbiztosítással kapcsolatos hasonló kérdéseimre csak kikerülő válaszokat adtak írásban. Szóban az ügyintézők leginkább a teljes kártérítésről habogtak, de, amikor írásban kértem, akkor megakadt a dolog. -
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom minden apró betű számít abban a szerződésben, de az biztos hogy megtesznek mindent hogy ne kelljen fizetni, vagy ne annyit. Át kell olvasni teljesen, nincs más megoldás.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Tegnap vettem egy 55" os LG oled tv t. Egy vagyonér kötöttem rá 5 éves teljeskörű garit és baleset biztosítást. A szerződésben az van, hogy totál kár esetén a mostani vételárat fizetik. Mi van, ha 47 hónaposan "véletlen" lelököm az állványról?
-
blakey
titán
válasz Tigerclaw #112088 üzenetére
Nem kamu, vannak usb-ethernet adapterek, amik működnek, neten megrendeled, ha működik jó, ha nem, akkor 14 napon belül elállsz a vásárlástól. Talán ebben a topikban is írtak típust, pl. Asix AX88179A chippel valószínűleg működni fog.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz LouiS22 #112087 üzenetére
Olvastam másik forumban, hogy bizonyos usb-gigabit ethernet kártyák müködnek annak ellenére hogy ismeretlen eszköznek ismeri fel, de elképzelhetö hogy kamu, ezért kérdeztem rá.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
LouiS22
veterán
válasz Borisz76 #112086 üzenetére
Tudom, bár az nem volt teljesen világos, hogy a kérdés erre irányul-e.
Egyébként erősen meglepne, ha a mélyben futó linuxban ott hagyták volna ezt - az USB-s hálókártyás - lehetőséget.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Borisz76
veterán
válasz LouiS22 #112085 üzenetére
Igen van vezetékes kapcsolati lehetőség de minden TV készüléken csak Fast Ethernet ( 10/100 ) csati van....azaz a Gigabites sebesség tized részét viszi át/mp.
Bár a legtöbb 4K-s filmhez ez is elegendő.
Akad pár extrém magas bitrátájú anyag, ami a szűk Fast Ethernett miatt akadozhat.Wifi-vel viszont már jobb a helyzet.
Ott már gyakran AC-s a rádió.
Az AX.....talán már az újabbakban van.Ezért is érdekes és jó a kérdés mert ha az USB-Gigabit-es hálókártyák mennek bizonyos készülékekben, akkor az jóval gyorsabb és stabilabb lehet mint akármelyik AC-s wifi.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudom volt-e már téma, hogy a LG TV-k támogatnak-e valamilyen USB-s külsö hálókártyát, akár gigabites ethernet, akár mondjuk AC, AX wifi megoldásban?
-
Gömbike
senior tag
válasz mgaben #112082 üzenetére
Nekem 75”- ban van ips, valamennyire kárpótol, de a F1 látványosan szebb a 43”-os VA-n.
Apránként teszek félre az Oledre, mert az felel meg a nézèsi szokásunknak. Dehát na. Mondjuk mire összejön az ára, majdcsak esik valamennyit az áruk.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
válasz mgaben #112077 üzenetére
A másik panel a VA. Annak sokkal jobb a feketéje.
Van Nano-m ips panellal, meg egy sima 78003 va panellal. A sima va panel köröket ver az ips nanocell panelra.A tv nézési szokásomhoz sajnos rossz panellal szeret tv-t vettem. Este, szemből nézzük, a va való erre.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Van egy lg 65uj634v típusú tv. Valószínű kiment belőle a háttérvilágítás mert elkezdett előszőr a kijelző feléig majd szinte az aljáig sötétebbé válni a kép. Ez gondolom javítható. Milyen összeg lehet ez illetve esetleg ha ilyen állapotban mennyit érhet?
-
-
mgaben
senior tag
válasz forum_user #112071 üzenetére
Nem sajnos. Anno én is egy külön oldalon néztem, de már nem emlékszem hol. Végül kiderült, hogy a 65" mind ips panel, mert akkorában csak azzal gyártják. Elvileg a másik panel típusnak kisebb a betekintési szöge, cserébe másban jobb.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Picurika
friss újonc
Segítsetek legyetek kedvesek!
Vásároltam egy új LG tévét, de a korábbi tv-vel használt Chromecasttal gondjaim vannak (legalábbis úgy gondolom azzal). Random felugrik a tv képernyőjén alul egy üzenet “A(z) Google most már elérhető”. Van hogy 10 másodpercenként, van hogy csak egyszer-egyszer, de az esetek többségében normálisan működik. Azonban mikor beindul, őrjítő.
Először azt hittem a tévével van gond, de az LG szerviz szerint vagy a YouTube miatt (az most már kizárt, mert ezután a kapott infó után kiléptem a YouTube alkalmazásból a tévén) vagy a Chromecast miatt, mert szerintük így jelzi, amikor az felcsatlakozik a netre. Persze a tévén nincs olyan opció, hogy felugró üzenetek kikapcsolása és “agyon bújtam” a Chromecast beállításait is (amennyire hétköznapi felhasználóként csak tudtam), de semmit nem találtam, hogy hogy lehetne megszüntetni ezt a problémát azon kívül, amit most alkalmazok. Kihúzom a chromecastot az áramból.. segítsetek kérlek.
(Chromecast topicban már falakba ütköztem.) -
blakey
titán
válasz laceb #112070 üzenetére
Egyszerűen, a kezelési útmutatóban benne van, olvasd el. Semmit nem kell telepíteni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Borisz76
veterán
válasz laceb #112070 üzenetére
Ha Samsung akkor sehogy.
Pár napja a az ottani fórumban is kérdezték.
Valakinek az volt a válasza, hogy nem lehet mert megszüntették ezt a lehetőséget egy FW vagy szoftver frissítéssel.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
laceb
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet rögzíteni tv műsort külső merevlemezre?
Ezt póbálta már valaki?
[link]Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
Boha
aktív tag
-
mgaben
senior tag
válasz forum_user #112067 üzenetére
Nem tudom, neked milyen panel van benne? Nekem 65 nanocell tv van, teljesen jó a betekintési szög. Ez ips panel.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
PLaci58
addikt
válasz forum_user #112065 üzenetére
Sajnos nagyon kicsi a betekintési szöge.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
junior19
senior tag
válasz koxminator #112062 üzenetére
Én gondolkoztam az eredeti kérdés felvetésekor is válaszon, de szerintem a fő kritérium miatt nem kapsz választ. Tartóságra senki nem fog neked ajánlani készüléket, s ez nemcsak LG-re igaz. Minden gyártónál ki lehet fogni olyat, hogy más miatt válik cseréssé, nem azért mert elromlott. Az idei modellekről pedig pláne nincs olyan tapasztalat, hogy meddig fogják bírni.
Én ilyen célra az alap szériából választanék(UR), esetleg Nano. QNED készüléket pénzkidobásnak tartanám szülőknek.
Inkább arra figyelnék, hogy mennyire szemből nézik a készüléket, vagy pedig több nézési pont is van, nagyobb betekintési szöggel.
A 43 és 55"-os készülékek nagy eséllyel ips panelesek, nagy betekintési szöggel, nagyobb fekete szint értékkel, így ilyen választása esetén mindig kell egy kis féby a helyiségbe.
Az 50"-os készülékek általában va panelesek, inkább csak szemből van jó kép, kicsi a betekintési szög. Cserébe kicsi a fekete szint értéke, sötétben is élvezhető képet adnak.
A sorozatokon belül pedig, hogy mire van szükség, mert csatlakozókban, kialakításban van különbség a modellek között.codec project
-
koxminator
senior tag
válasz koxminator #112036 üzenetére
Erre valaki tudna valamit mondani? Köszönöm!
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Boha
aktív tag
Üdv
Jelenlegi 42LB670V készülékem cserélném le, viszont döntés még nem született meg.
Két készülék a kiszemelt:
43NANO763QA
43QNED753RA
Nektek milyen tapasztalatok vannak az adott típusokkal (ha van) ? Megéri a felárat a qned modell ? Jelenlegi készülékemhez előrelépés mind kettő, de hosszú távban gondolom a használatát. Főként Youtube, HBO, Netflix ami menne rajta. Jelenlegi készülék 9 éves, de már több mindent nem támogat, viszont a menü még most se vészesen lassú.OBORZIL
-
pjen
félisten
válasz forum_user #112058 üzenetére
De előtte írja az USB t is. 5 volton 1 A az 5W. Viszont max fogyasztásának 0,5W ot ír.Nekem DAC2 van, ahhoz is 1A tápot adtak, de simán megy USB ről.
-
pjen
félisten
válasz forum_user #112056 üzenetére
A leírásban ott van, hogy USB táppal működik. Max fogyasztás 0,5W. Az messze nem 1A. Fog az menni USB ről
-
LouiS22
veterán
válasz forum_user #112053 üzenetére
Mire gondolsz? 5V és max 0,5A a szabány szerint, de ha megírod pontosabban, hogy mit szeretnél, az segít.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pjen
félisten
válasz forum_user #112053 üzenetére
Sokszor mlé van írva.Vagy pl, hogy HDD.
-
bela85
aktív tag
válasz bela85 #112035 üzenetére
Erre vkinek ötlete?
Van egy LG 32lj510u típusú tvm. A hibajelenség, hogy az állapotjelző (készenléti) led világit, de se a távirányító se a tvn lévő gombbal nem kapcsol be.
Kihúztam, bedugtam, semmi. Néha van, hogy bekapcsol, de nem mindig.Van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a hiba?
Köszönöm előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 43UP78003LB típusú Tv-nk, aminek eltűnt a távirányítója. Lehet valamelyik gyerkőc kidobta a kukába
Ezt kellene pótolni. Melyik típust keressem, mert több féle is van?
Hogy fogom tudni párosítani?
Jelenleg telefonról tudom vezérelni, de nem az igazi.Xiaomi 14T
-
blakey
titán
válasz forum_user #112045 üzenetére
Nagyon rossz úton jársz, jobban figyelj, olvasd el, amit írtam, + a képeken a feliratokat is olvasd el.
#112046 forum_user
A DAC átalakító áramellátását megoldhatja a TV egyik USB csatlakozása is? - ha elegendő áramot ad, akkor igen, elvileg kábel is van a csomagban.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz forum_user #112042 üzenetére
Mint írtam, van olyan DAC, aminek 3,5 mm-es analóg jack kimenete is van, pl. ez, gondolom így már látod, hogy hova kell csatlakoztatni, tehát a TV és a DAC közé kell egy toslink kábel, a DAC és a hangsugárzóid közé mehet a 3,5mmes jack csatlakozóra végződő kábel.
-
pjen
félisten
válasz forum_user #112042 üzenetére
A 3,5mm jack aljzatba. Még egy poti is szokott lenni, ha fejhalgatóval használod. Az analóg=jack.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz forum_user #112039 üzenetére
Az nem arra való, mert az optikai csatlakozás lehet toslink és 3,2mm-es is. Neked egy toslink - rca DAC (átalakító), pl. ilyen.
-
pjen
félisten
válasz forum_user #112039 üzenetére
Szerintem egy DAC ot kellett volna venned. Nekem egy DAC2 van az megold mindent.
-
forum_user
tag
Sziasztok!
A mostani új TV-ken már nem igazán van fejhallgató bemenet. Van egy 2.1-es hangfalszettem aminek 3.5mm jack a vége és azt szeretném átalakítóval a TV digital audio out-ba csatlakozatni. Vettem egy ilyen átalakítót TOSLINK dugó/3.5mm optikai aljzat adapter:
[link]de ezzel nem működik. Mivel lehetne ezt megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Edemke0029 #112037 üzenetére
Ez LG topik.
Triviális kérdés: elem merül/döglődik?
-
Edemke0029
friss újonc
Üdv.egy philips tv-rol lenne szó,nem enged valtani av-ra,vagy hdmi-re.
Most anyit ir ki digital tv.
Mit lehetne csinalni? -
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Ide is beírom, mert a "Milyen TV-t vegyek" topikban egyelőre nem sok segítséget kaptam.
Szóval karácsonyra lecserélném anyukám LG 43 UK6470 PLC tv-jét (2018-ban vettem, 2021 telén, gar. lejárta után befelhősödött a kép - led háttérvilágítás csere: 50 ezer, majd rá 1 évre megint, de a rá vállalt 6 hónap gar. lejárta után megint jelentkezett, szóval meguntam, nem óhajtok rá többet költeni). Van egy 48C21 OLED-em is, imádom, hibátlan.
Maradnék LG vonalon, viszont OLED-et nem feltétlenül vennék, mert anyukámnak nincs rá igénye, elsősorban tévénézésre használja, kevésbé (téli) sportok és filmek nézésére, "a játék az nem játék"Méret 43-55 között, de inkább talán 55, de az a max. Nem szeretnék megint olyan panelest venni, ahol fokozottan esélyes a led fényvilágítás cseréje felhősödés miatt, ezért kérdezném, hogy mi most az ajánlott széria, típus LG-ből, ami még nem OLED, nem kerül OLED árba, de remélhetőleg tartós? UR, QNED, melyik?
Ha sokat akarok egyszerre, akkor mondjátok, van még időm dönteni, karácsony még odébb (az is lehet, hogy BF-en fogok vásárolni), vagy ha nincs most jó ajánlott, akkor körülnézek más márkánál, bár nem szeretnék, mert Webost is szeretem, meg LG-t is szeretem.Köszi előre is, bármilyen véleményt is adtok.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG 32lj510u típusú tvm. A hibajelenség, hogy az állapotjelző (készenléti) led világit, de se a távirányító se a tvn lévő gombbal nem kapcsol be.
Kihúztam, bedugtam, semmi. Néha van, hogy bekapcsol, de nem mindig.Van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a hiba?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
Egy apróhirdetésben így hírdetik :
LG UHD 65'' UP75 4K TV HDR Smart (164 cm)
Ez hány éves modell lehet és alsó / közép vagy felső kategóriás ?
Valamint a 180.000-s ár reális lehet e ?
Köszönö előre is a válaszokat.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
RockCNC
senior tag
Szemezgetek a c3 55 colos oleddel.
Megéri jó tv?
Vagy esetleg van vmi típus hiba amiről lehet tudni? -
atala
addikt
Milyen okos TV távirányítót tudok venni az LG 55UR78003LK TV-hez? Itt az Emagnál sok van hozzá. Mindegyik jó hozzá?
[link] -
LouiS22
veterán
válasz Rommel6600 #112024 üzenetére
Rendben, értem. De a leírtak alapján nem lehetett kizárni a azolgáltatói hibát sem.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Sziasztok!
Új TV-t vettem. (LG 55UR78003LK)
Be lehet azt valahol állítani, hogy amikor HDMI-n nézem a TV-boxot, és kikapcsolom a TV-t, akkor bekapcsoláskor automatikusan a HDMI jöjjön be, és ne kelljen átváltani állandóan?
Az előző LG TV olyan volt. Ha HDMI-n volt, és kikapcsoltam, akkor bekapcsoláskor is a HDMI-n maradt.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Rommel6600 #112021 üzenetére
tv is, lásd telex cikk.
-
LouiS22
veterán
válasz Rommel6600 #112019 üzenetére
Tegnap késő esti hír, hogy problémák voltak Digi szolgáltatásokkal. Első körben azt nézném meg, hogy az(ok) megoldódtak-e (értsd: Digi üfsz).
-
Rommel6600
őstag
Sziasztok,
LG 75Nano5xxx tévénél (talán 2020 as modell), sikerült muternak (állítása szerint) a magicremote scrolljával csatornaváltás helyett, talán a scrollt megnyomva (?!) elkúrni a tévén vmi beállítást, mert elment a kép és azt írta ki a tévé, hogy nincs jel... Fater letöltötte újra a csatornafrissítést, látszólag minden újra működik (pl, van EPG), de most meg kép nélkül írja azt a Digitévés adásra, hogy "csak adat".Találkozott valaki ilyennel, mi a fene lehet ez? Egyáltalán lehet ezt így elállítani, vagy ez vmi HW-es hiba lehet???
Az a baj nem leszek náluk még jó darabig, de (mivel sima kikapcsolás nem segít) áramtalanítást (hard reset) javasoltam, végső lépésnek meg factory resetet de nincs nagy bizodalmam benne, hogy ezek segítenének. Bármi helpet szívesen veszek, köszi előre is!
UI.: Egy kísértetiesen hasonló problémát találtam itt (de egy kb 5 évvel régebbi LG tévénél) viszont választ már nem találtam rá.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Üdv
Az alábbi tvről kideríthető, hogy melyik régióba tartozik, esetleg használható e Magyarországon?OLED48C31LA DEUQLJP
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
A tv-m egy LG 55B7V az utóbbi napokban furcsa hibákat kezdet produkálni, először nem észlelte az ethernet portot majd a csatornák számát se írta ki. A beállításokban rámentem a "gyári beállítások visszaállítására". PIN kódot kért amihez a kézikönyv szerint beírtam a 0000-át majd megjelent a webOS logó pár másodpercig utána elsötétült a kép. Egy kis ideig nem piszkáltam de mivel se kép se hang nem volt a távirányítóval kikapcsoltam. Mikor visszakapcsoltam a három kis labda kezdett forogni és innen nem lép semerre. Valakinek bármilyen ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz FunPro #112014 üzenetére
Szervizzel vedd fel a kapcsolatot, küldd el nekik a képet is.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/javitas-garancia/javitas-igenyles-bejelentkezes
06 1 54 54 054
The Amiga, Born a Champion
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Két nap pihi után így fogadott a TV:
Ez még vajon javítható lehet, vagy nézhetek másik után?
Köszi!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Most a 2023-as 43"-os modellek közül melyik a legjobb ár/értékű választás? Nem tudom eldönteni. -
Ronam
addikt
válasz Sontir Fel #112010 üzenetére
Szerintem inkább itt érdeklődj
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
A napokban vettem egy LG 48"as oled monitort. Mivel még jó ideig él az elállás lehetősége, szeretnék futni egy kört a témában. Alapvetően elégedett vagyok vele és az elsődleges szempont a játék volt, csak utána következik a filmezés... de attól még nem hagy nyugodni a gondolat, hogy egy TV nem lett volna-e jobb választás
960 euró volt, Ausztriában még olcsóbb lenne, de ez más történet. Ennyiért nagyjából be lehetne szerzeni c2/c3 48as vagy 42es (kis szerencsével 55-ös, bár ez nem feltétlenül cél) tvt. Tetszik a displayport és az oled care funkciók. Pl nem tudom, hogy ilyen van-e a tvben. 120Hzen használom, túlhajtással 138, de akkor azt hiszem nincs gsync/freesync. A távirányító baromi ronda, ellenben praktikus, arra még sajnos nem jöttem rá, hogyan tudom windowsból vezérelni a monitor menüt
Érdekelnek az oled vonalon tapasztalatokkal bírók véleménye.
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
őstag
-
Ronam
addikt
válasz Intelligencs #112006 üzenetére
Köszi szépen a választ, ennyit tényleg megér, bár az nekem kicsit fura, hogy 40 ezret rászámolnak a másik hibára. Vajon az mitől lehet, és mit kell cserélni, ami ennyibe kerül?
-
őstag
válasz Ronam #112004 üzenetére
Tegnap este újra elolvasva az ügyfélszolgálat levelét rájöttem, hogy ők beleraktak egy linket is, ahol be tudom jelenteni a készüléket javításra. Ezt meg is tettem, és ma, pont mielőtt átugrottam volna a szervizbe, fel is hívtak.
Én két hibát jelentettem be, az egyik, hogy mindig elfelejti a csatornákat, a másik pedig az a hiba, ami neked is van. A két hiba kijavítására adtak egy 91 ezer forintos árajánlatot, de külön rákérdeztem, hogy csak a színprobléma kijavítása mennyibe kerülne, és azt mondták, hogy 51 ezer forint. Szóval PLaci58 tökéletesen eltalálta. És ha jól értem ez az összeg már a kiszállási költséget is tartalmazza, szóval nem kell vinni sehova, hanem otthon megjavítják neked. Persze gondolom ez függ attól is, hogy hova kell kimenniük, esetemben a XI. kerületről van szó.
Szerintem te is jelentsd be a hibát, írd bele a címet, ahol javítani kéne, és akkor ők fel fognak téged hívni az árajánlattal. Javaslom, hogy készíts fényképet a tévé képéről (hogy pontosan mi a hibajelenség), és azt is csatold bele a félreértések elkerülése végett.
Itt tudod bejelenteni:
https://www.lg.com/hu/tamogatas/javitas-garancia/javitas-igenyles-bejelentkezes
Adtak egy telefonszámot is: 06 1 54 54 054Amúgy nagy piros pont az LG-nek, mert eléggé gördülékenyen ment az ügyintézés. Nyilván a javítást nem rendeltem meg, mert 91 ezer forintot én már gazdasági totálkárnak értékelek, egyszerűen nem éri meg. Esetedben még akár meg is érheti, ha amúgy elégedett vagy a tévével.
Anyósom tévéje egy belépő modell, borzasztó lassú, okostévének teljességgel használhatatlan volt mindig is (bár elvileg az). Szóval igazából örülünk is, hogy megszabadulhatunk tőle. Csak azért javíttattam volna meg, ha valami értelmes összegért megcsinálták volna, hogy elajándékozzam egy rokonnak. De ennyiért nem kell.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
fornettisuti
veterán
válasz Ronam #112004 üzenetére
LG support megmondja, hol a hozzád legközelebbi szervíz, ott pedig jó eséllyel tudnak is mondani összeget.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Ronam
addikt
válasz Intelligencs #112000 üzenetére
Szuper, köszönöm! Kíváncsi vagyok mit mondanak majd .
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz fornettisuti #111999 üzenetére
Hát igen, ezért kapcsoltam ki az összes képjavító funkciót, köztük ezeket az automatikus "jóságokat" is.
Szóval elvileg nincs semmi olyan bekapcsolva, ami automatán szabályozhatná a képet bármilyen formában.ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest