Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
LG 652v tv-vel találkozott már valaki olyan problemaval,hogy Huawei telefonnal nem megy a ScreenShare?
-
Diamond500
senior tag
LB650V tudja a DVB-T2 HEVC-et? MindigTV átállás szempontjából érdekelne, mert nem szimpatikus nekem egy külső dekóder használata.
-
Diamond500
senior tag
Napokban/hetekben jött egy frissítés LB 650-re, valaki felrakta már? Milyen változások vannak benne?
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #86870 üzenetére
Megoldva, hozzá kellett adni a tárolót, én azt hittem automatkusan látja majd, mint a pendrivnál
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy LB és egy LF 652-es 3D-és TV-ém és most vettem egy Adata 1TB-os vinyót.Mikor csatlakoztatom a TV-ékhez nem történik semmi, nem látja a TV,felvenni nem akarok rá, csak lejátszani. Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok van 2 TV LF,LB 650 és nem állítódott át az óra egyiken sem. Wifin van mindkettő TV , a menüben automatikusra van téve, mi lehetett a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Erre valaki? [Downgrade LF650]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! LF652V-re szerettem volna visszatenni a [04.05.01] firmware-t, de a telepítőfile-t nem találom sehol, és az [LgDTVUpDater_Izm_09_2015.zip] is elavult hozzá Nincs esélyem?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Helló !
Van nekem 2db LB/LF 652-es TV-ém és az lenne a kérdésem, hogy az elalvás időzítőt nem lehet valahogy könnyebben beállítani? Úgy értem, hogy ne kelljen a menübe belépni, aztán le lapozni és odalapozni az megfelelő időhöz.. telefonomon van egy távirányító progi, és azon van egy "sleeep" gomb, azt nyomogatva, váltogattja 30-60-90 stb időket.. a TV saját távirányítójával ez nem megoldható?
-
Diamond500
senior tag
válasz Black Dragon #69854 üzenetére
Túltárgyaltuk! :peace:
-
Diamond500
senior tag
válasz Black Dragon #69852 üzenetére
A kérdés az LG oldalra vonatkozott, és a válasz is. Hivatalosan nem tudható, most az hogy valaki összeírkálja milyen változasokat talált, az más kérdés.
-
Diamond500
senior tag
válasz szombatitomi #69847 üzenetére
Auschan-ból van nekem LB és LF széria a 652-esből, mindkettő VA
drk88: sehol nem tudod megnézni
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Van valami észrevehető változás az új szoftban?
-
Diamond500
senior tag
"A régebbi LG tévék megkapják a webOS 3.0 light verzióját" [link]
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #68301 üzenetére
Senki nem néz 3D-ét serviooval!??
-
Diamond500
senior tag
Helló! Nekem egy régebbi 4-5 éves wifi routerem van, és ha 3D filmet szeretnék nézni servioval akkor szinte folyamatosan pufferel, akadozik. Ha vennék egy újabb gyorsabb routert akkor megoldódna ez a gondom? ( 42 lf650v )
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
válasz Dragbajnok #67115 üzenetére
Nekem 2db (LB;LF) is van itthon, de egyiknél sem látok bevilágítást.. egyenletesen fekete..
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #65124 üzenetére
Hozzáteszem, most egy 32-es lb650-em van a hálószobában, az én elvárásaimnak megfele a kép minősége, persze ahogy írjátok sokkal nagyobb méretben ez változhat..
-
Diamond500
senior tag
Értem, köszönöm a válaszokat! "Blokkosodás" alatt mit értünk, köze van annak a TV méretéhez?? Felénk sajnos nincs nagy választék, szóval valószinűleg MindigTv-ém lesz elég sokáig...
-
Diamond500
senior tag
Srácok, kb 2,5 méteres távolságból, MindigTV adások nézéséhez szerintetek 43" vagy 49" a megfelőbb nappaliba?
Tudom, tele van a net ilyen leírásokkal, de engem most személyes tapasztalatotok érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Nekem az a kérdésem lenne, hogy UHD TV -ékhez csak MR távok használhatók? Vagy mennek "hagyományossal"is?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #64913 üzenetére
Megoldva tárgytalan..
-
Diamond500
senior tag
Helló! Tundátok nekem segíteni, hogy mitől lehet az hogy ha HDMI-vel összekötöm a PC-ét a TV-ét akkor a kép átmegy de a hang nem.. eddig jó volt, azóta csak frissítve lett a TV.. LB650V / GTX550ti
-
Diamond500
senior tag
"LB" szériához eredeti origi távirányítót honnan lehet beszerezni? (AKB73756565 hagyomáyos távot)
-
Diamond500
senior tag
Én is felraktam ezt a 05.00.15-öst, elsőre bejön! Főleg, hogy csatornaváltás után rögtön kiírja az aktuális műsor címét.. meg a elalvás időzítőt is könnyebb kezelni vele. (Tudom sokatoknak már régen fent van, de nekem ez most újdonság)
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Nekem most 05.00.15 -ös frissítési lehetöséget kínalta fel a TV, akkor ez most az új WebOS ?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Helló! Elnézést ha volt róla szó, de most mi újság az lb széria új fw-vel? Van valami hír?
-
Diamond500
senior tag
Na, hol vagyok, HDD topic?
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
válasz indigen205 #59453 üzenetére
Vagy az LG TV remote androidos progival..
-
Diamond500
senior tag
Srácok, nekem ki van kapcsolva a automatikus frissítés, mégis most reggel jelzett, hogy új frissítés van. Ez most minden bekapcsoláskor "nyavajogni" fog nekem, amíg nem teszem fel?
-
Diamond500
senior tag
válasz xszabó csaba #57598 üzenetére
Nincs flash, feljtsd el... már régen nem támogatott.. máskép már nem tudom leírni
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
válasz xszabó csaba #57588 üzenetére
Nincs megoldás, nem lehet..
-
Diamond500
senior tag
Hm.. tegnapi dátummal felkerült ugyanaz a frissítés ami eddig is fent volt, csak ápr.20-as dátummal, ki érti ezt? Software_File(Version_04.45.04).zip 18/05/2015 654,984K
-
Diamond500
senior tag
650v -ről Euroniccs oldalán azt írják "PIP van" kép a képben funkcióra gndolnak? ..és tényleg van? :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.