Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Telekomnál vásárolt 55uj6307 tv panelhibás, volt kint a szerelő. Csereutalványt fogok kapni. Valakinek van infója ha megjön mi a további teendő?
-
pjen
félisten
válasz
Partizan182 #89795 üzenetére
Ez így van,én az egyiket ki sem bontottam.
-
-
gulyasa
őstag
-
-
RedDevils86
csendes újonc
Köszi szépen mindenkinek a választ! Ja és nem várok tőle csodàt!
-
junior19
senior tag
válasz
vonbubu #89776 üzenetére
Vakító napsütésben nézed ezt a tévét? Majdnem maximális fényerőn használod, túltolva mindent. Így nem is csoda, hogy fátyolosnak látod, s gondolom képi dinamikája sincs a képnek. A beállítások miatt tuti, hogy a 20-25%-os szürkeérték után a gamma meredeken csökken, ami "szép" világos képet eredményez.
Nekem a 6300-as van, ami a kávában és a talpban tér el. Az a szakértő sötét módban nagyon jól van beállítva, a háttérfényt kellene a megfelelő szintre állítani , a kontrasztot 91-95 közé, a színhőmérsékletet esetleg meleg1-re, ha a meleg2 nem jön be. De ezzel a színnek árnyalatát is elállítod, én inkább szoktatnám magam a helyedben. Meleg2 színhőmérsékletet használva és jól végpontozva nagyon jó bőrszínei vannak.Az Eco módot ki kell kapcsolni. -
junior19
senior tag
válasz
RedDevils86 #89782 üzenetére
Leginkább egy pontos modellelnevezés kellene, mert pont ez a modell, ami 50"-ban VA paneles, illetve talán 70-ben is, a többiben pedig IPS.
-
Partizan182
senior tag
válasz
RedDevils86 #89785 üzenetére
+1 blakey hsz-re, azzal azért számolnod kell hogy a tvd a jelenleg elérhető 4k kb legalja, csodát nem kell tőle várni.
Ezzel együtt ha nagyon nem begyere a helyesre lőtt kép az alábbiakat próbáld módosítani (az rtings settinghez képest) :
-színhő meleg1-re
-sharpness fel mondjuk 15-re
-gamma Bt1886-ra
-dinamikus kontraszt alacsony (esetleg közepes ha nagyon nem sajnálod az elveszett részleteket)Ezzel adsz neki egy pici extra mélységet, persze a pontosság / részletek rovására.
-
blakey
titán
válasz
RedDevils86 #89785 üzenetére
A kalibrált kijelző és ami "bejön" között különbségek lehetnek, kérdés, hogy megfelelő kijelzőt szeretnél nézni, tehát fontos a pontos megjelenítés vagy olyat ami neked tetszik, tegyük fel a jó színes, túlszaturált, hideg kép? Ha utóbbi akkor próbálkozz, ha előbbi akkor kalibráltasd. Személy szerint a referencia képhez vagyok szokva így számomra a rossz kép az adott anyagnak tudható be.
-
RedDevils86
csendes újonc
Jöhetnek még tippek mert amit a linkbe kaptam nem nagyon jön be!
-
Dzsedáj
tag
válasz
RedDevils86 #89782 üzenetére
Szia! Itt nézelődj: [link]
-
RedDevils86
csendes újonc
Sziasztok! Tudna esetleg valaki mondani valami ideális képbeállítási értékeket egy UK6300MLB típusú készülékhez? Tudom mindenkinek más az ízlése, de jól jönne valami támpont!
-
blakey
titán
válasz
pilóta #89779 üzenetére
Érdekes egy beállítást alkalmaztok, de mindegy, elhiszem, hogy nálatok ilyen. Még soha nem találkoztam fátyolos képpel jó beállítás mellett. A fátyolosság számomra azt jelenti, hogy a kép szaturációja egy picit "kifehéredik", eltolódnak a színek de ilyen nem lehet mivel nem nyúl bele ilyen szinten. Nekem az enegiatakarékos mód alacsony beállításához van beállítva a kép, mert úgy jobb "fekete" érhető el.
A fátyolosságot a Gamma, Feketeszint és rossz fényerő/kontraszt beállításainál keresném illetve az eltolt fehéregyensúlynál valamint a hozzá tartozó beállításoknál. A képjavítónak nevezett csodákat meg ki kell kapcsolni, max. TruMotion ttszés szerinti beállítását érdemes használni. -
blakey
titán
válasz
pilóta #89775 üzenetére
Nem lehet fátyolos, ilyen szinten nincs köze a képhez, jó beállításokat kell alkalmazni. Mondjuk az említett típust nem ismerem de egyetlen egy TV-n sem okozott eddig gondot márkától függetlenül.
(#89776) vonbubu
Az említett típust nem ismerem de típustól függetlenül ez egy brutálisan rossz beállítás, nem tudom elképzelni, hogy ez bármilyen TV-n jó lenne. -
gulyasa
őstag
Helló!
Egy LG 42LW5500 típusú 3D tévé veterán tulaja vagyok (2011-es típus, én 2012-ben vásároltam).
Még mindig jól működik, de vannak már jelei az elhasználódásnak. Lassan nyugdíjba kellene küldeni.Tudom, a TV gyártók már nem igazán a 3D-ben látják a jövőt, de azért - az állításuk ellenére - még bőven van elérhető 3D tartalom és még lesznek is.
A mostani kínálatból melyik típust ajánlanátok, jó ár/érték arányban, ami tudja a (passzív) 3D-t, 43" vagy max 50" méretben?
(Az LG oldal elég gagyin működik, mióta utoljára odalátogattam. "3D TV" kategóriában két típust ad ki: 55EG910V és 55EG920V - "ugyanaz" a TV FullHD és UHD változata. Nem is jelzi, hogy lenne kisebb képernyő méretben vagy más típus...)
-
vonbubu
újonc
válasz
blakey #89774 üzenetére
A másik TV egy 43UF778V.
A problámáson ezek vannak beállítva: standard képüzemmód,
háttérfény:100
kontraszt: 95
fényerő: 50
élesség 25
szín mélység: 55
árnyalat: 0
színhőm: C20
---
dinamikus kontraszt: alacsony
dinamikus szín: alacsony
színskála: széles
szuperfelbontás: alacsony
gamma: közepes
---
zajcsökkentés: alacsony
MPEG zajcsökk: auto
valósághű mozi: be
szemkimélő funkció: ki
helyi sötétítés:alacsony
TruMotion: ki -
-
vonbubu
újonc
Sziasztok,
tudnátok abban segíteni, hogy egy nemrég vásárolt LG 50UK6470PLC tv-n a kép miért fáytolos (mind TV adásnál, mind pedig media lejátszásnál), átnéztem minden beállítást, és pontra megegyezik a másik szintén LG tv beállításaival, amin viszont élnek a színek és nem fátyolos a kép.
Köszi előre is!
-
atirag
őstag
Van egy lg lb670v tv-m amit jelenleg olyan helyen használok ahol még nincs senni előfizetve. Hogyan tudom használni a dvb-t részét? Kell hozzá valami antenna? Mert van egy dvb-t antennám és beledugtam és nem talált semmilyen csatornát.
-
nightzone
aktív tag
válasz
Alex91 #89763 üzenetére
Próbáltam szinte minden/több kábel verziót, úgy tűnik azok jók, egyébként mind hdmi 1.4-es akár a mátrix. A mátrixon van egy hdmi A és egy B kimenet, de pl csak ha az A-ra dugom az LG tv-t akkor működik rendesen a teljes képernyő mód választó, ha a B-be van dugva akkor csak a 16:9 és a 4:3 van. Az A-ba azért nem tehetem mert az megy a samu tv-be és oda csak azon a kimeneten tudom a hangot is átvinni. A win 8 az eszközkezelőben egyébként csak azt a megjelenítőt látja éppen ami az A-kimetenre van csatlakoztatva, a B-t nem (ha ez segít).
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy 4x2-es HDMI mátrixot amivel szét tudtam a pc és a set.top-box jelét osztani 2 tévé között (LG LF652V és egy Samsung), de van egy kis gondom. Eddig ha a pc-t és az LG tv-t csak simán összekötöttem hdmi-n akkor minden képarány között tudtam váltani, de miután közbeiktattam a mátrixot csak a 16:9 és a 4:3 arány jön elő, a levágás nélkül és a többi képarány mód eltűnik a tv menüjéből, valamint a 3D megjelenítés is sokkal csúnyább (szemcsésebb, életlenebb) lett. Ebben kérnék segítséget valaki nálam hozzább-értőbbtől hogy tudnám a többi képarányt és a 3D megjelenítést is vissza/rendbe-hozni a tv menüben vagy windowsban vagy egyéb módon.
-
dorika87
őstag
Erre valaki?
-
SZATA
senior tag
Adott egy UJ sorozatú TV.
Meg lehet valahogy változtatni a sima, nem magic távirányítón lévő netflix és amazon gombok funkcióit?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! LG MR-650A távirányítón nincs felirat/subtitle kapcsoló? Ez egy kicsit gáz, ha tényleg nincs
Elég macerás így a feliratot ki-,bekapcsolni.
-
wolruf
őstag
Srácok, feladom
Tudom, volt már, tudom, tudnom kéne, de .... nem megy. Vettem egy 49UJ701V-t, ami elvileg local dimminges, de sehol sem találom a menüjében ennek kikapcsolását. Átnyálaztam (szerintem) minden irányból és nincs meg. Valakinek ötlet, hogy a specifikációk rosszak, nincs benne ilyen menüpont vagy tényleg ennyire birka vagyok?
Köszönöm!
-
V8engines
tag
Szép estét!
Ha TV-zni kell a TV (ha jól rémlik sas képpárom írta), én sima kis 32 collos okos full HD-st nézek.
Csak új korában (2016) mentem jobban NET-re, de a hangja gyalázat zenéhez, lavírozni meg finoman szólva is érdekes a sima távnyomkodójával. Filmhez (és zenéhez) ha kell, itt a házimozi. Amúgy meg az asztali gépem.Autót meg '91 előttről.
Egy kasznis -
frankstork
aktív tag
-
Dzsedáj
tag
válasz
blakey #89745 üzenetére
Passzolok. Az egyik ismerős 2-3 het vette át a vatta újat szalonból. Jön vmi facelift?!
Móncsa: Nem mondtam, hogy félni kell tőle, de senki nem vonhatja kétségbe a szívóbenyák tartósságát
pláne, ha "japppán kokas". Mondjuk a Vitarába lehet pont itthon gyártják, de az új Stift tuti japánból jön. Van egy otthon, én nagyon szeretem.
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89742 üzenetére
Az lesz bemegyek körbenézek és nem veszek semmit se mert ezekben a boltokban az eladók által képviselt stílus nekem nagyon nem jön be .
Tegnap is 20sec után az LG-re visszatette a demó adást de hogy miért azt nem tudom , lehet kellene neki adni 5000ft jattott
Kocsi vétel is tervben van, csak még megy a matek hogy Duster Vitara vagy Sx4-Scross legyen.
Az új Vitarára már 10 év lesz a garancia -
Dzsedáj
tag
válasz
Móncsa #89741 üzenetére
Akkor inkább új kocsit vegyél, ne TV-t. Bár tény, hogy az autó csak viszi a pénzt, feltéve ha nem azzal keresed a kenyered.
Viccet félretéve, azt mondtad hogy lényegében tvzni akarsz és ennyi.
Pénteken menj el, nézd meg a többi tv-t is. Ami tetszik képileg vedd meg és ne agyalj ennyit. 4k-t szinte mind tudja már, pendrive-ot szinte mindegyik fogad és filmezni is tudsz rajta. Én az LG-t javaslom a web OS miatt. Könnyű a kezelhetősége és felhasználóbarát. A beállításokat te magad nézd meg, ne az eladóra hallgass. Vannak akik bedolgoznak vmelyik gyártónak és természetes, hogy nem a konkurenciát fogja neked eladni. Tapasztaltam, nem is olyan rég...
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89737 üzenetére
Elment a többi pénz a 18 éves Felicia műszaki vizsgájára.
Olajcsere + szűrő + légszűrő -toronycsapágy csere + féltengely gumiharang csere + fékbetét csere + műszaki vizsgadíj + munkadíjPénteken hozna az Euronicsba egy LG 55UK6470PLC
meg tudom nézni a raktárban sötétben demó adással és vagy az áruházban tv adással annyit tudnak tenni hogy lekapcsolják a villanyt az áruházban.Tegnap az Euronicsban volt egymás mellett egy 55"os Samsung 199 000ft-os és egy LG 55" 2018-as modell 194 000ft-os tv mindkettőn ment az M1HD adás és az LG-n a felírat szövegének a betűi nem voltak olyan szépek mint a Samsungon, mondjuk érdekes volt hogy az eladó csak 15-20 sec-re kapcsolta át az LG-t a tv adásra a demó felvételről
-
coppola
tag
Hogyne volna, habár Sony:
-
-
csiak
tag
300 körül van jó 65'-ös LG szerintetek?
-
nightshadow
veterán
válasz
Hegyirabló #89730 üzenetére
Az SK7900 2018-as pénztárcabarát tévé 2017-es webOS 3.5-el, emiatt ehhez a 2017-es MR-650A távirányitó jár. A többi 2018-as tévén webOS 4.0 van, így ezekhez már az új MR18-as távirányítót mellékelik (már amelyikhez jár a Magic Remote).
-
Móncsa
aktív tag
Mivel én csak tv adások nézésére akarom használni a tv-t mi lenne ha nem UHD 4K felskálázós tv-t vennék hanem csak sima full HD tv-t.
Pláne ha a tróger Spiler2 is csak SD-ben fogja adni az angol spanyol bajnoki meccseket. -
Sziasztok!
Egy kis ellentmondást kaptam az LG-től. Szerintük ugyanis az AN-MR650A csak a 2017-es UJ-s tévékhez jó. Nekem viszont 2018-as SK tévém van, és a hozzáadott remote is MR650A. Akkor most kinek van igaza?
Köszi!
-
yksz
aktív tag
Hali!
Tapasztalt mar valaki problemakat DLNA kapcsolattal? Es ha igen mi lett ra a megoldas?
A helyzetem a kovetkezo. Van egy LG 55UJ670V TV-m, egy TP Link Archer C7 routerem es egy Win10 PC. A TV problema nelkul csatlakozik a Wifi halozatra, a PC pedig kabellel. PC-n kiprobaltam tobbfele DLNA servert is (LG SmartShare, Plex, Mezzmo, UMS) de mindegyiknel ugyanazt tapasztaltam. A TV megtalalja a media servereket, csatalakozni is tud hozzajuk, le is jatsza a tartalmakat, de egy ido utan (altalaban 10-20 percnyi filmnezes) megszakad a kapcsolat a DLNA serverrel, es a WIFI kapcsolatra is ezutan csak annyit ir, hogy "checking". Ezen aztan csak az segit ha kikapcsolom a TV-t kb 5 secre, majd vissza be es akkor megint tudom nezni a tartalmakat.
Lehet router gond? vagy inkabb TV wifi /dlna problema? Ha siman netet bongeszek akkor nem jelentkezik a wifi connection drop, illetve a routeren mas eszkozok is nagyon jol elvannak (telefonok).Elore is koszi a segitseget.
-
OldMike
őstag
válasz
Redneck #89726 üzenetére
Sajnos az LG már 6 évvel ezelőtt sem törődött azzal, hogy egzakt módon leírja a támogatott formátumokat. Számomra különösen fontos volt, hogy a MOV támogatott legyen, a fényképezőgépemmel készült videók miatt. Végül csak úgy derült ki, hogy vittem a boltba egy ilyen videót pendrive-on, és kipróbáltam. Működött, és szerencsére azóta is működik. Szoktam nézegetni az újabb évjáratok támogatási listáját, de jellemzően mostanában sem szokott szerepelni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
energomatt #89716 üzenetére
Persze mindenre felkészültem, egy kis mobil generátort is vittem magammal. A videó jól sikerült, simán lejátszotta a TV. Mondjuk meg is lepődtem volna ha az olcsóbb viszi, ez pedig nem.
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89724 üzenetére
Nem csak lehet, úgy is kell mivel bolti körülmények között nem tudod az otthoni igényeidnek megfelelően letesztelni, ráadásul a kiállított darabot nézed, aztán kapsz egy másikat, amit a hétvégi éjszakás műszak ragasztott össze a gyárban és az meg bevilágít, meg felhős, mert a MEO-s éppen aludt. Szóval rendelsz on-line, ha nem tetszik indoklás nélkül elállsz, kötöttségek nélkül visszaküldöd, azt rendelsz másikat, azt is leteszteled, és így tovább. Fontos, hogy az indoklás nélküli elállás csak on-line vásárlás esetén köti az eladót!
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89720 üzenetére
Szerintem a puding próbája az evés, rendelj olyan helyről, ahol több kiszemelt is van jóáron, aztán küld vissza, ha nem tetszik. Nem szép dolog, de így nem lesz belőlünk madár.
-
blakey
titán
válasz
frankstork #89720 üzenetére
direct LED, vagy edge LED a jobb? - élőben meg kell nézni, hogy melyik a kevésbé felhős, nincs egyértelmű recept egyikre vagy másikra, bármelyik lehet homogén vagy épp ellenkezőleg, felhős. Sokan hiszik azt, hogy egyiknek vagy másinak van előnye, nincs, gyártás során ha nem figyelnek a háttérvilágítás előtti diffúzor "felszerelésében" akkor bizony felhős lesz.
Tavalyi vs. idei, azt kell venni amelyik kevesebb pénzből többet nyújt, jelen esetben többnyire a tavalyi modellek.
-
frankstork
aktív tag
válasz
coppola #89719 üzenetére
A színtérrel tisztában vagyok, de direct LED, vagy edge LED a jobb? Most pl ha a jobb készülék 20ezerrel drágább, nem gond. Az idei 6300as 189ezer. A tavalyi 635, ami ugye nagyjából ugyanaz, ugyanannyi. Inkább vegyek tavalyit, esetleg magasabb kategóriájút ha annak szebb lehet a képe, vagy ideit? Elmegyek 220ig. 55", UHD, HDR, smart. Ezek az igények.
Playstation miatt szeretném -
coppola
tag
válasz
frankstork #89709 üzenetére
Direct led vs edge led jelentős különbség, aztán ott van a színtér, ami nagyon fontos. Pmi is elárul azért valamit, de valóban nincs nagy különbség köztük, mégis segíthet átbilleni valamelyik irányba.
-
blakey
titán
válasz
frankstork #89714 üzenetére
UJ ~ 2017-es modell
UK ~ 2018-as modell -
frankstork
aktív tag
Mi a különbség az UK, és az UJ között?
UKutan 4 szám jön, meg még betű, UJ után 3 szám.
Azt tudom hogy minél nagyobb a szám annál többet tud a tv elvileg. De van olyan, hogy ugyanannyiba kerül pl a 6300, mint a 634, a 635, sőt a 701 is... -
Dzsedáj
tag
válasz
Móncsa #89707 üzenetére
Nézd én csak azt tudom mondani, ha tetszik vedd meg!
Most ha össze akarom hasonlítani az enyémmel, különbség akad 1-2. Amit te nézel az Direct LED-es, azt sokan jobbnak tartják mint az Edge LED-et. A tiéd idei modell viszont nem támogatja a Dolby Visiont. Jó ez egyébként is csak aktuális filmeknél vagy olyan elérhető tartalmaknál van szerepe ahol ez a formátum a támogatott. A tiéd webOS 4.0 frissebb op.rendszer. [link]
Egy szó, mint száz én nem tudok helyetted dönteni. Okosodni én is csak tesztekből, fórumokból tudok vagy élő megvizslatásból
de TV-kben vannak itt olyanok akik sokkal jobban értik a témát, mint én.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A távirányítóm kezd haldokolni, egész jól bírta mert 6 éves már elmúlt.. Tud esetleg valaki megbízható helyet ahol gyári távirányítót lehet venni LG tv-hez nem horror áron? Vettem egy utángyártottat, de az nagyon sz@r volt. A Logitech Harmony-kat szeretem, de abból is már kettőt elfogyasztottam, gyári LG-t vennék inkább.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Viszek egy videót egy esküvőre, ahol LG65UK64 típusú, UHD TV van. Nem igazán találtam a támogatott formátumokról semmit, a biztonság kedvéért elviszem pendriveon MKV-ben (H.264 codec) és MPEG-2 videóban is.
Ugye nem lesz gond vele? Végülis csak két napot és egy kis pénzt öltem bele... Abból indultam ki hogy párom közepes LG TV-je is mindenevő formátumokat tekintve.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
LG 43UJ635V tv-vel van olyan problémám, hogy bár wifi minden be van állítva rajta és a telefon látja is mégesm tudom rá kidobni a youtube klippet. Elkezd gondolkodni de aztán semmi. Bemeneteknél van egy menüpont aholt telefont lehet 'tükrözni' telibe, full képernyőt. Az néha müködik bár ott is gyakran van, hogy nem látja a tv-t vagy fordítva nem tudom. (LG meg samu telóval is ezt produkálja)
Tudok segíteni?
Előre is köszönöm!
-
coppola
tag
válasz
frankstork #89705 üzenetére
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok! 42LA620s tv-m cserélném. A cél UHD, HDR, 55" a méretéből tudok engedni, ha az 55UK6300MLB nem jó vétel. Leginkább Playstation 4 Pro miatt venném. Ajánlottak meg samsungot, de attól eléggé fázom, és Sony-t, de szerintem nincs szebb képe, és nem is tud többet. Az említett tv jó vétel lenne, vagy nem túl drágábban van jobb?
-
dorika87
őstag
Használtok nem LG márkájú hangprojektort 2017-es tv-hez? Kinéztem pár típust, az egyik az LG SJ4/SJ5 a másik a Samsung hw-M450/K450 és nem tudok dönteni. Inkább a Samsung felé húzok, de csak akkor merem meglépni ha tudom teljesen kompatibilis lesz a tv-vel. Tehát minden funkciót el fogok rajta érni mint aki Samsung tv-vel használja? (úgy tudom Samu tv esetében bizonyos funkciók beépülnek a tv beállításai közé és tv távirányítóval lehet használni a projektort.) Ha ez nincs garantálva, akkor marad az LG a tv márkája miatt is.
Várom a tapasztaltokat. Köszönöm. -
Móncsa
aktív tag
válasz
Dzsedáj #89699 üzenetére
Én sem láttam azért kérdeztem .
200 000ft jó ár érte?Ha megrendelem a tv raktárból akkor két héten belül bármikor indoklás nélkül visszaküldhetem?
A visszaküldés költsége engem terhel ?
Csak meghatározott céggel lehet visszaküldeni?
Visszaküldés után mennyi idő múlva kapom meg a pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Adobe Photoshop
- eBay
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest