Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
válasz
Lacielvtárs #88998 üzenetére
Mert ha villam karod lenne, lehet be sem kapcsolna......
Nekem villámkárnál csak a hálókártya ment ki egyszer.
-
T1 Galaxy
csendes újonc
Kinek van LG 60SJ810V? Mondjon valamit , hogy milyen és megéri-e megvenni, sürgős lenne itt a futball vb.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
d.tiborz #88997 üzenetére
Villamvedett hosszabbító vagy inkább túlfeszültség védett aljzat/hosszabbító ?
Nem mindegy a kettő.
Én túlfeszültség védett elosztot használok, de az a villám ellen semmit nem ér.
Javaslom informálódni az időjárás iránt, nem sértésnek szánom, tapasztalatbol írom, én már oda figyelek ilyenreEsetleg egy resetet még megprobalnek...
Mert ha villam karod lenne, lehet be sem kapcsolna a tv...Jól tetted a biztosító ha van akkor fizetik az esetleges javítást
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #88996 üzenetére
Áramtalanítás volt (kb 15 perces).
Este semmi jele nem volt a viharnak, hajnali 2-3 óra körül egy k.. hangos csattanásra ébredtünk. Villámvédett hosszabbító van, de az nem oldott ki. HDMI-be kapott valamit.
Biztosítóhoz bejelentettem, várom a válaszukat. -
d.tiborz
aktív tag
Tegnap éjszaka egy közeli villámcsapás kinyírta a tv-m (49UB850V) HDMI bemenetét. A kábeltévé műsorral minden oké, de ha HDMI bemenetre kapcsolok, kihagy a kép, fekete képernyő-lejátszott film váltakozva jelenik meg. Van esélyem javíttatni, volt ilyen hiba valakinél?
-
fecke78
senior tag
válasz
Lacielvtárs #88991 üzenetére
Köszönöm válaszodat , én is az oled felé hajlok .
-
T1 Galaxy
csendes újonc
LG 60SJ810V Super UHD tv-n a futballmeccseket és teniszt (Winbledon stb.) nézném.Jó-e sportközvetítést nézni a a tv?
-
T1 Galaxy
csendes újonc
LG 60SJ810V megéri-e megvenni? Milyen a kép, hang, a mozgásmegkelenítés? futballmeccseket, teniszt, Spektrum tv-t néznék.
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
Jelenleg egy panasonic GT60 m van 50"
lecserélném a 2 model közül melyik a ti választásotok
Lg 65UJ634V ez úgye65" 4k
vagy LG 55EG9A7V ami csak full hd de OLED 55" ?
Kérlek segítsetek még ma döntenem kell ! -
bodo753
tag
Sziasztok!
Vettem egy samsung ue40mu6402-t számítógéphez.
A problémám hogy nem tudom rávenni -ha egyáltalán lehetséges- hogy chroma 444 10 biten menjen.
vagy 422 és akár 12 bit,vagy 444 és 8 bit.
Ezt egyáltalán tudja a tv,vagy ha veszek egy 2.0-s hdmi kábelt azzal működni fog? -
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok,
kinéztem egy Tv az E*agon, 109e a 43 UJ620V. Nagyon jó árnak találom, főleg ahhoz képes a LG 43UJ6307 mindenütt egy 10-15e forinttal drágább.
Mi a különbség a két tv között? kerestem a neted, de nem találtam érdemi különbséget sajnos sehol.Most egy 50es LG LF632-t használok kint a nappaliban és keresek a hálóba egy kisebbet.
(nem akarnék a Samu 43 MU6103-ét megvenni ha azt mondjátok h ezek a 43as LG-k ugyanilyen szuperek)Köszi!!!
-
tylerszeged
csendes tag
hello!
lg43uj6517 tulajokhoz szól a kérdésem: milyen beállításokat használtok?
eddig a fórumban talált "dr gonzo" féle beállítást próbáltam, saját próbálkozásokon és youtubeos beallitásokon kívül, de egy régi sima sony lcd-hez képest olyan mintha a képre hánytak volna, egyedül néhány youtube videónál szép, de amúgy fakó, a legrosszabb a fehér, tisztára élettelen de közben hátulról túl világos is, a totál fekete képnél meg a 4 sarokban látszik egy világos bevilágítási nyom
bocsánat ha nem szakszavakkal irtam csak amit tapasztalok
eléggé unom már hogy bárhogy állítom rossz és nem tudok hozzászokni (a sima alap beállítosból is mind csúnya volt)
elöre is köszi ha valaki tud megoldást
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Mitől van ez a jelenségem ha a 4K-s TV-re fullhd cuccot dugok? (PC, PS4)
Csak GAME és PC módban csinálja, VIDEO módra állítva nem.
UPC set top boxon nem látom ezt a jelenséget.
MIndegy melyik HDMI portba dugom a cuccokat.
Ha a PC-t 4K-ra állítom, akkor megszűnik a hiba.Miért csinálja ezt a TV ha nem natív 4K-t kap?
(nincs benne felskálázás)A típusa: TCL U55P6006
Aki megfejti és megmondja a kiküszöbölés módját, annak veszek egy rekesz sört.
Videó itt /google drive, egyből nézhető/:
Köszi hogy elolvastad.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémàm lenne, hogy egy 32 collos LG led egyik pillanatról a màsikra megmakkant. UPCmedia card van benne, bekapcsológombra reagàl, be is kapcsol, ezenkivül se hangra se semmire.Adás nincs, àramtalanitottam màr, kàrtya ki-be de semmi csak az lg logo bekapcsolàskor... Van ōtletetek? Kōszōnōm szépen.
-
dkaro
őstag
válasz
barcalaci84 #88964 üzenetére
Nem tudom. mkv-t nézek és nem aktív a felirat gomb pedig benne van az mkv-ban.
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Egy elsősorban focimeccs nézésre használatos 55"-os LG-nél mennyire ajánlanátok a Super UHD nanocelles modelleket mondjuk egy 55UJ7505-össel szemben?
Mennyire számít egy totálkép esetén a kamera gyorsabb mozgásánál a magasabb képfrissítési frekvencia?Nem feltétlenül a legtökéletesebb megjelenítést keresem, de ha szemmel jól látható a különbség, akkor talán érdemes 30K-t hozzátenni egy SJ modellhez. (?)
Köszi, CHL
-
BOSCH75
csendes tag
LG UJ6307 hez van valami kép beállitás leirás(ugy értem értékek stb)valakinek esetleg?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
UberMutant #88976 üzenetére
Megtaláltam!
Így már világos, és köszönöm a segítséget!
-
UberMutant
őstag
válasz
Hegyirabló #88975 üzenetére
elolvastam , és megértettem, sajnálom, ha neked ez kevés.
3.2. Az eredeti készülék vásárlási dátumától számított harmadik, negyedik és ötödik évben
jótállást minden gyártási hibából származó meghibásodásra: ingyenes javítást,
ingyenes alkatrészcserét, illetve cserét, amennyiben a készülék nem javítható. Ha a
készülék cseréje szükséges az “5 ÉV GONDOSKODÁS” időtartama alatt (esetlegesen
ismételten is), akkor vagy az új készülékre a csere időpontjában érvényes, a
jogszabályokban meghatározott jótállási / szavatossági jogok illetik meg az ügyfelet,
vagy az “5 ÉV GONDOSKODÁS” eredeti, jelen Feltételek 4. pontjában meghatározott,
lejárati dátumáig az LG által a jelen Feltételekben meghatározott jogosultságok.
Alkalmazásra az kerül, amelyik az ügyfél számára összességében kedvezőbb. A
Feltételek elfogadásával a Résztvevő kijelenti, hogy a “5 ÉV GONDOSKODÁS”-ból eredő
jogosultságaival és előnyeivel nem él vissza, nem tanúsít megtévesztő magatartás,
valamint jóhiszeműen jár el.pl egy rész a részvételi feltételkből és így tovább
-
Hegyirabló
veterán
válasz
UberMutant #88972 üzenetére
Igen, én ezt elolvastam, de gyanítom, hogy te nem tetted ugyanezt meg. Itt ugyanis szó sincs róla, hogy mit takar, mi tartozik a plusz 3 évbe. Ez csak a promóció reklámja.
-
Vinczuska
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki behalt a tv-m UF850V 2év 1 hónap után.Az összes adó eltűnt róla és nem tud behangolni egyet sem, nem reagál az usb-re sem. Az alkalmazások működnek. Mi lehet a baja? -
TaylorPro
addikt
Tegnap jött frissítés 47LB671V-re.
-
UberMutant
őstag
válasz
Hegyirabló #88970 üzenetére
miért nem olvasod el? ott a honlapjukon
[link] -
Alex91
félisten
válasz
Hegyirabló #88970 üzenetére
Ahogy en ertelmeztem, az az, hogy nem teljesen ugyanaz, mint a 2 ev. Mintha itt neked kellene gondoskodni a szervizbe juttatasrol...
-
Hegyirabló
veterán
Tudja valaki, hogy mit jelent LG-éknél az öt év "gondoskodás"? Ez csak egy jól megfogalmazott semmi, vagy ez tényleges öt éves kiterjesztett garancia?
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Ha van még aki xxLA650s-t és feletti modellt használ, van egy nem használt MR400G magic remote-om...
-
ttpityu
csendes tag
Sziasztok
A TV mellé adott gyári magic távirányítót lehet helyettesíteni hagyományos távirányítóval?
A 49SK7900PLA mellé adott AN-MR650A távirányító helyett, ami kezeli a menüt is rendesen, meg mindent. Hol lehet ezt megtudni? Néztem kínait egy ezresért, csak olcsóbb sima tv-zéshez, mint a magic. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
A beépített lejátszón nézek dlna-n filmet. Az mkv tartalmazza a feliratokat de nem jeleníti meg. Van vmi trükk vagy csak az a megoldás járható ha odamásolom az srt-t? -
SZATA
senior tag
válasz
odipapa #88945 üzenetére
A hibaelhárítási infóknál hiába 4K a stream a Viewport: 1920x1080x2. Tesztvideók is ezt támasztják alá és a neten máshol is panaszkodnak rá.
Érdekes, hogy 4K tévé kell mindenkinek, mert az milyen király, ilyen alapvető "bakit" meg senki nem vesz észre, hogy még a YT-ot sem tudod 4K-ban nézni.
(#88960) norberto_th:
Nekem simán megy. Olyan frekvencián fog csatlakozni, amilyenen a megadott SSID+jelszó mögött van. -
norberto_th
aktív tag
A tv gyári visszaállítása megoldotta az eltűnő csatornák peoblémáját, sőt még gyorsabb is lett a tv úgy veszem észre
Viszont haverom azt mondja hogy ő a 4k-t yt-on wifin keresztül nézi, nekem viszont vagy nehezen tölti be, vagy szaggat, de kábelen szuper. Mi okozhatja ezt? Nem 5Ghz-en csatlakozik a 670V? -
d.tiborz
aktív tag
válasz
Grande Ale #88956 üzenetére
Vagy a SCART-aljzat is jó lehet, ott is jön ki analóg audio a kép alapján.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Az 55UJ6307 pendrivera és külső merevlemezre egyaránt tud tv adást rögzíteni? Illetve egyszerre hány adás rögzíthető?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Lacielvtárs #88955 üzenetére
Arra gondoltam, hogy egyes, amit képet kitettél. Egy ilyet kell venni. Köszönöm!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Grande Ale #88954 üzenetére
Szivesen, mit értesz azon hogy egyes az egyik fele?
Arról a tévéről vagy digitális hangot tudsz levenni, optikai kábellel vagy analóg hangot a fules aljzatrol, egy ilyen kábellel.Vagy egy ilyen 'átalakítóval az optikarol. [link]
Szerintem nincs több lehetőség. -
Grande Ale
őstag
válasz
Lacielvtárs #88947 üzenetére
Uh, basszus... Tényleg! Köszönöm, akkor kell másik kábel, aminek egyes az egyik fele.
-
olivera88
veterán
Lehet csatlakoztatni úgy telefont LJ 32 500 V re h USB tárolóként használja a TV és megtudjam nézni rajta a videókat, képeket?
-
dkaro
őstag
válasz
Lacielvtárs #88949 üzenetére
Köszi, toldó nincs ilyenből, hogy a kábellel ne kelljen szenvedni?
-
dkaro
őstag
Van koax kábelhez L alaku pici leágazó? Nem értem miért hátulról kell bedugni az antennát és nem oldalról. Ha falon van a TV kb meg kell törjem a kábelt mert kicsi a hely.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Grande Ale #88946 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
A családban van egy lg 42lm615s tévé. Szeretnék a hifit rákötni. Sima rca audio kábelt bedugták a tévé audio kimenetébe, a másikat ugye a hifibe, ahogy kell. A hang nem megy át, mi lehet a hiba? A tévé beállításaiban nincs analóg audio kimenet, sehol nem találni. (az én Lg tévémben van)...
Nem vagyunk technika analfabéták, de ez egyszerűen nem megy, nem szólal meg. Kell valamit a tévén állítani, csak nem találjuk? -
Rico45
őstag
Nem semmi, hogy ezek a led tv-k milyen silány módon vannak össze tákolva.
A ledeken lévő kis prizmák gyengén vannak rögzítve, valamilyen fos ragasztóval.
Szépen gondolnak egyet és lepottyannak.
Szerelő több 10ezerről beszél. Szerviz meg 40 körül.
Hát ha rá szánsz egy délutánt akkor orvosolhatod.
Nekem sikerült :-) Yt. Csodákra képes :-)Üdv
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Kellene egy 109cm-es LG Smart FullHD TV ami kezeli a magic távirányítót is. Nem nagyon akarnék 4K TV-t, de lehet nem lesz más választás és ezt kell megvennem: [link]
Olcsón kell vállalható TV a hálószobába, Thome IP TV-hez. Szóval valami tipp vagy tuti vétel?
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Vettem egy LG UJ55634V tv-t. Próbálnám hálózatról lejátszani a filmeket de nem megy.
A NAS-on engedélyezve van az UPnP de nem lát minden mappát a TV és amit lát abban nem tudja lejátszani az mkv-kat.
Mit kell még állítani, hogy minden látszódjon és menjen? -
BOSCH75
csendes tag
Üdv egy kérdésem lenne,van egy teljesen uj 4 napos LG UJ6307 uhd smart 4k tv 108 cm,upc kábel tévé van rajta és wifin a net,szinte tökéletes még a 4k videok is a netről gyönyörűek,viszont van egy olyan hogy pár csatorna ha megy a film mintha a kép begyorsulna(leginkább mozi +hd,paramount,film+...)sport tévéken 4k műsoron semmi a többi hd-n is kristálytiszta..mi az oka?esetleg beállitás vagy az adott csatorna hibája?ha van aki jobban ismeri ezt a tv tipust légyszives irjon köszi
-
trojka
csendes tag
üdv adot egy 610v a csatorna másolása menüfolyton eltünik csak visszaálitás hozza vissza eddig angol menüsen megvolt most már ugysincs még visszaállitásra sem jelenik meg mitöllehet ez?
-
Ļantos
aktív tag
Adott egy LG UJ701V
Pendrive-t tennék bele filmekkel. Kéri, hogy ő formázhassa le, ok. Namost ezekután beleteszem a MacBook gépembe az meg nem ismeri fel. Ha a Mac-el formázom akkor meg a tv nem ismeri. Ötlet?
-
levin70
tag
-
tibcsi94
csendes tag
Sziasztok!
Megbetegedett az LG 42LD650-ZC tévém, bekapcsolás után LG logóig jut csak el, ott megáll. Korábban azt csinálta, hogy tv nézés közben megakadt egy képnél majd ez a kép elkezdett vibrálni. kikapcsolás majd teljes áramtalanítás után bekapcsolható és újra működött pár napig, majd még egyszer megcsinálta ezt ami után következett be a mostani állapot, hogy csak az LG logóig jut el. Valaki tudja, hogy mi lehet az oka? Előre is köszönöm!
-
gubacsino
aktív tag
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Új TV-t vásárolnék, és az oprendszer + a magic remote miatt elsődlegesen LG-t szeretnék.
Szempontok (fontossági sorrendben):
-55"
-4K
-alacson input lag PS4/PC játékokhoz
-filmlejátszás (4K is) menjen hálózatrólA büdzsé nagyjából 250 000 Ft.
Eddig két típus esélyes (ezek közül is inkább a második):
LG 55UJ6307
LG 55UJ701VViszont olvastam illetve láttam képeken is, hogy hajlamosak ezek a modellek a felhősödésre, a local dimming olyan szinten
ótvarzavaró, hogy sokan teljesen ki is lövik. Ezekről itt mik a tapasztalatok?
Illetve ilyen típusú hibánál garanciában cserél az LG? Input lag tekintetében a 701V-ről 15 ms körüli mérést találtam, ez valóban reális?Ha esetleg más modellt javasoltok hasonló paraméterekkel, azt is szívesen venném.
Köszönöm! -
SZATA
senior tag
Ha CC2-t használsz, az ugye alapból csak wifin tud lógni. Holt mindegy a TV maga hogy kapja a netet.
A telefon is mindegy, azzal csak vezérled, a megjelenítéshez nincs köze.
Vagy a twitch oldalán van a hiba, vagy azt próbáld meg, hogy a CC beállításaiban váltod az 50 Hz, 60 Hz módot. Ezt a Google Home appban a telefonon, vagy chrome böngészőben a cast belső linken tudod állítani. Utóbbihoz nem tudom fejből a teljes címet pontosan, talán chrome://cast . -
barcalaci84
őstag
Vettem egy lg 55 uj 6307-t...
A PC - t ha rakotom Hdmi-vél akkor hogy állítsam be ha filmnezes a cél... 4k és full HD filmek sorozatok.
Melyik nvidia controlpanel beállítás kell nekem? Melyik hdmi port a kössem, hogy nevezzem - e át PC-re stb...? -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Belinkelném ide egy másik topik-ból a hsz-em LG TV-hez köthetően, mert talán itt akad olyan, akinek lenne megoldása.
Köszi előre is!
-
ro_bert17
őstag
válasz
Lacielvtárs #88898 üzenetére
-
Gömbike
senior tag
Sziasztok!
Lassan már közeledik az éves forduló (kis megszakításokkal, mivel befelhősödött és kicserélte az LG a tv-t), hogy kényeztet az 55 UJ6307 készülék.
Eddig az USB mindent evett, lejátszott. Memó kártya, pendrive, külső vinyó.
Viszont ezt a kártyát nem hajlandó még megtekinteni sem:
A kártya a fényképezőgépben tökéletesen működik.
A tv-n ezt a feliratot lehet olvasni:
" Az USB-tároló rendszere nem támogatott és nem olvasható. Szeretne a bemeneti listára lépni, hogy minden tartalmat kitöröljön, és a TV-jén való használathoz formázza az USB-t?"
Oké, hogy formáznám a kártyát és előtte leszedek minden képet. De épp ez lenne a lényeg, hogy áttöltés nélkül tudjam megnézni a képeket.
Ami érdekes még, hogy a tv-ben és a fényképező gépben is van Bluetooth is. De mégsem tudnak kommunikálni.
Az meg megint hosszadalmas, hogy a telefonomra áttöltetem a képeket, majd a telefont megosztom a tv-vel.
Lényegesen egyszerűbb lenne, ha megoldást tudnátok javasolni, hogy tudjon működni: " Kártya olvasóstól bedug hátra, adatot megjeleníti a masina, majd kártya olvasóstól leválaszt"
Köszönöm válaszotokat!
-
SZATA
senior tag
Szerintetek az normális dolog, hogy WebOS 3.5-ös UJ sorozatú TV-n is csak 1080p-ben jön a YouTube a gyári appal?
Hiába választom ki a 4K felbontást, a forrás az jön, de csak az interpolált FullHD képet kapom. (Viewport: 1920x1080x2)Esetleg benézek valamit? Elég érdekes lenne, ha nem lehetne a YT-n sem real 4K felvételt nézni egy UHD tévén?!?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
HDMI ARC a TV műsoroknál szépen működik, mikor elindítok egy filmet/zenét a média szerverről nem jön hang.
Típus: 55LH6047
Valaki tud rá megoldást?
-
Attas
aktív tag
válasz
badcoy #88911 üzenetére
Mivel a másik kinézett tv is LG és előtte is LG volt így a szoftver gyorsasága ismerős lesz. Nem pik-pak a csatorna váltás, van közte szünet... viszont mégis azt mondanám, hogy az egyik legjobban kezelhető tv szoftver (tesztek szerint is) az az LG tévékben van, főle a Magic Remote-val. A 4K tartalmak úgy gondolom mind a két tévén csodásak. A PS4 az csodásan fog kinézni mindkettőn.
-
norberto_th
aktív tag
Miért lehet az, hogy beteszem a viasat hd és a Mozi+HD csatikat a kedvencekbe (upc mediacard) és eltűnik állandóan, de csak ez a két csatorna?! Llandóan, mindennap, komolyan nmhiszem el, hogy mi lehet ez? Tv bug? Vagy állítsam gyári visszaállításra és újra beállítani mindent, az segíthet? LG670v.
-
badcoy
csendes tag
Köszi az infot,minden ilyen tapasztalat sokat segít. Én még 2 napja 229EFt-ért láttam edigitalon,rá is nézek MM-re.
A hang az nekem annyira nem lényeges.mert Lg hangporjektort használok.
Viszont a bevilágítás, illetve a tv szoftver gyorsasága, kezelhetősége annál inkább fontos.Mindig Tv,használok, FHD adásokat néztem eddig is (foci), az az eddig régebbi Lg Tv-n is nagyon szépen nézett ki. A 4K-ra gyúrok, egyrészt filmek másrész PS4 miatt.
-
Attas
aktív tag
válasz
badcoy #88907 üzenetére
Szia!
2 hete van meg az utóbbi (49SK7900PLA) 230000ft ért vettem, de ma láttam a media markt reklámújságban, hogy már 199999ft-ra volt akciózva.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. A hang beállítással kicsit el kellett pepecselnem, mert bár nagyon jól szólt, valamiért a dialógusok halkak voltak az egyéb hangok mellett. De már az is OK. + elsőre PC-n megcsináltam a csatorna rendezést, rátöltöttem, de másnapra elfelejtette, de úgy, hogy sok csatornára nem is lehetett odakapcsolni. De utólag valószínű Én hibáztam, Az első program keresésnél nem tettem be a CI kártyát, (Vidanet) Ugyan megtalált mindent csak a zömét nem engedte. Beraktam a kártyát és újabb keresés nélkül jó lett. A többit leírtam. Nos a hiba után újra programoztam,(már kártyával, majd ismét PC-n csatorna rendezés, és azóta tökéletes.
Adás hiányában, pl csatorna váltások közötti 1-2 sec-ben látszik a megvilágítás, de amint van kép ez teljesen eltűnik, meg vagyok elégedve a feketével. A HD adások szépek a full HD filmek gyönyörűek. A kezelhetősége remek. A teló tükrözés (pl youtube)remek funkció!
Egy negatívum, de ez nem is a TV-nek hanem az LG-nek szól. (Meg is reklamáltam) A leírásban (LG.hu) az szerepel a felvétel funkcióknál, hogy "Felvétel és lejátszás: Igen" Ebből arra következtettem, hogy tudja azt, hogy felvesz egy csatornát, míg egy másikat nézek. Merthogy más tévéknél az van odaírva ugyanezen résznél, "Csak az aktuális csatorna" pl SJ810V
Nos 2 tuner hiányában ez sem tudja, csak félreérthető. Szerintem.
Summa summarum Én nem bántam meg. Előtte egyébként nekem is LV5500 volt. 7-8 évig...
A 50UK6470PLC-hez nem jár Magic Remote, külön kell megvenni. (az pedig nagyon jó dolog.)Remélem tudtam segedelmet nyújtani, még ha csak egy oldalúan is..
-
ACAB95
tag
Üdv
Adott egy LG 42la667s, sajnos a távirányító eltört és nem működik csak a magic motiont tudom használni. A kérdésem az lenne, milyen alternatív távirányítót tudnátok ajánlani ami működne az adott tévével? Köszönöm! -
badcoy
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárálás előtt állok.
200-250EFt-os kategóriát lőttem be.Tetszenek a 2018-as Lg modellek. Jelenleg is az van, egy 5 éves 42Lv5500-as.
Amit kintéztem és mivel új modell nem tól sok info van még róla az :
1.
LG 50UK6470PLC (200Eft)
Ez a display spec szerint Va paneles,ami tetszik.DCP3 90%, Direct LED, HDR 8bits + FRC2.
LG 49SK7900PLA (229EFt)Ez IPS,viszont 10bit HDR, DCP3 90%, illetve az új A7 processzoros,PMI értéke magasabb. Edge LED
egyébként nagyjából azonos tudás.30Eft árkülönbség
Nekem 4k filmek, illetve 4k játék amire használnám.
Tudtok valami közelebbi infot esetleg valakinek tapasztalata a fent említett két típusról?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Tegnap én is vásároltam egy LG (60UJ63) készüléket .
Egyenlőre nem tudtam teljesen kipróbálni de az rögtön feltűnt,hogy jelszó meg minden nélkül csatlakozott a netre. Hol tudom ezt módosítani mert tuti nem a vezetékes ne-tre csatlakozott ,hanem a házban valaki máséra
+samsung tv után furcsa az LG -
Pálinka
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megoszom veletek a tapasztalataimat.
Pénteken tuljdonosa lettem egy LG 55Uj634V tip. televíziónak. Minden frankó volt vele és tetszett is egy dolgot kivéve: fekete képernyőnél a jobb alsó sarában zavaróan bevilágított és a jobb oldalon enyhén felhősödött. Persze csak olyan mértékben ami inkább zavaró. De mivel engem idegesített ezért visszavittem a médiába, ahol kicsit nézegették, persz ott a világítás miatt már nem látszott ez a jelenség.Rendensek voltak (mivel netem rendeltem ezért rögtön vissza is adták a pénzt) gondoltam nézek egy másikat helyben. Az eladó rendes volt mutatott egy új modelt UK sorozatosat. Gondoltam csak nem volt szerencsém ezért ott helyben kibontottuk és megnéztük, berakott egy tök fekete képet. Jól megvizsgálva viszont ott is észrevettem egy enyhe bevilágítást. Persze az első mondta, hogy "ez megszokott ezeknél a televízióknál".
Szóval erről letettem de gondoltam megnézem az azonos árban lévő samsung UE55MU6102-t.
Berekta a fekete képet és csak annyit tudtam kérdezni: nem kapcsolt ki a TV? vagy a háttérvilágítás? megnyomta a távirányítót és bejött a menü.Gyakorlatilag olyan fekete volt a képernyő mint az LG kikapcsolt állapotban. Bevilágítást nem láttam rajta, pedig kiállított darab volt amin fel van nyomva a fény.Szóval most itthon van, a benyomások:
Előny: bevilágítást fekete hátérrel sem nagyon látni csak ha nagyon keresem. Széles fillmnél az alsó-felső csík se szürkül majdhogynem az is fekete.
Hátrány: A képe mintha fakóbb lenne, a színek nem olyan élénkek mint az LG-n. A panel csak 8 bites nem HDR10. Az LG-nek jobban tetszett a képe amikor nem láttam sötét képet. -
bebeago
tag
válasz
MikaVejneGI #88894 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest