Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
válasz csaba12242 #38098 üzenetére
Nem figyelted a logot, a bolt adja a garit, nem gyári. Csak bizonyos termékekre van gyári gari, írja is a garancia menüpontban. A tiednél én a bolti garit látom és nem a gyárit, ott van a teherautós képen, hogy 2 év pcdreamshop gari. De lehet, hogy tévedek, akkor bocsi, hogy rád hoztam a frászt.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
zsombor22
aktív tag
válasz #04441088 #38096 üzenetére
Igen.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz #04441088 #38092 üzenetére
Szia!
Én most rendeltem meg egy 55LA660s-t a Digitalko-tól most van -15% hivatalos LG garival én vettem hozzá termék biztosítást is.
42LA660S 159.792FT[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
törölt tag
Még lemaradt, hogy egy pár jó, megbízható webshopot tudnátok ajánlani? 220 volt és az aqua annak tűnik?
-
törölt tag
Sziasztok.
Ha veszek egy LG 42 LA 660 S-t bármelyik boltban(media markt,euronics...) vagy webshopban(aqua, 220 volt..) , akkor kell lennie a TV hez 4 db 3D-s szemüvegnek és 2 Dual Play szemüvegnek? -
Gicz
addikt
válasz Túrósmákos #38088 üzenetére
HDMI-vel kötöd rá, vagy hálózaton keresztül játszod le a filmet?
-
zsombor22
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Megrendeltem az LG 55LA660S-t,remélem jól döntöttem.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Túrósmákos
csendes tag
válasz 1stVikman #38084 üzenetére
Akkor mivel lehet a gond?
Mint írtam a tv tutira jó,le lett tesztelve..
csak a pc-n történt változás az újratelepítés
az összefésülés szó nem biztos,hogy idevaló pont!
Arra értem,hogy összerakja a tv a képet csak olyan mintha szellemképes lenne.
De mihelyt mondjuk laptopról látszom le a filmet máris jó!!
Ez nem lehet a tv hibája gondolom![ Szerkesztve ]
-
Túrósmákos
csendes tag
válasz Zirowe #38083 üzenetére
Akkor szerinted mivel van a baj?
Hiszen mint írtam a TV a PC újratelepítése előtt jól működött,és más PC-el most is jól működik?
Tehát?
A telepítés előtt volt egy pár film amit megnéztünk 3D-ben nagyon jó képe volt a TV-ek
Telepítés után fennt maradt ez a pár film viszont már szar a kép!
Ugyan ezek a filmek a laptopon átküldve a TV-re megint csak jók!
Akkor csak a PC-él lehet gond nem?
Mint írtad megjelenik a két kép igen csak mikor 3D-re rányomok utána is olyan mintha szellemképes lenne,erre írtam,hogy nem fésüli össze rendesen a képet!Várom a válaszodat!
[ Szerkesztve ]
-
szagnes69
aktív tag
Tegnap feltett kérdésemet megismételném..., bár már annyira nem égető a probléma.
A segítségeteket szeretném kérni. Az egyik ismerősömnél vagyunk, akiknek LG LM 660-as tévéjük van. Szeretnénk zenét lejátszani laptopról (Windows 8) a tv-re hálózaton keresztül. A mi otthoni tévénk (Sony) esetén ez megy: a laptopon lévő zene fájlon jobb gomb, lejátszás a következőn, kiválasztom a tévét és bármi megy a tévén, akkor is elindul a zene. Itt az ismerősöméknél ez nem működik. A tévéről hozzá lehet férni a zenéhez és le is játssza, de fordítva a laptopról indítva csak próbálja elindítani a zenét, de a tv-n nem lehet látni. Van valami beállítás amiről esetleg nem tudunk? Sajnos nem ismerem a tévét.
Segítségeteket előre is köszönöm!Most már inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán képes az LG tévé fogadni videofájlt laptopról, vagy csak fordítva megy?
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz Zirowe #38083 üzenetére
De valamiért mégsem érzékeli a jelből, hogy milyen képet kap.
Mintha nem ismerné fel a 3d mintát vagy ilyesmi. Nekem az a furcsa, hogy másik géppel, hdd-vel megy, akkor miért pont az ő gépével nem?
Bár az is igaz, ha a képe megjelenik a tv-n, akkor túl nagy hiba nem lehet a pc-n. -
Zirowe
nagyúr
válasz 1stVikman #38080 üzenetére
De jelen esetben a pcnek nem kell semmit se csinálnia, mindent a tv végez.
Tehát ha van dupla kép, szín és hang, akkor a pc elvégezte a dolgát.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
_q
addikt
Tudja valaki mit tartalmaz az új LG frissítés ami a napokban jött ki? Nem raktam fel, mert volt már rá példa, hogy csak rosszabb lett a szoftverfrissítés után, így szívesen fogadnék tapasztalatot.
-
_q
addikt
válasz Túrósmákos #38079 üzenetére
XBMC-vel próbáltad?
-
1stVikman
senior tag
válasz Túrósmákos #38079 üzenetére
Akkor még a vga körül lehet valami apró beállítási gond.
Tv kizárva, lejátszó kizárva, és ha ugyanaz a film megy máshonnan, nálad meg semmivel sem, akkor a vga driverek és beállítások között néznék még szét.
Más filmet is próbáltál a saját gépedről, esetleg olyat, ami eddig jó volt? Ha azoknál is ezt csinálja, akkor tényleg nem tudok a vga-n kívül másra gondolni. -
Túrósmákos
csendes tag
válasz 1stVikman #38078 üzenetére
Ha a TV távirányítóján nyomok egy 3D gombot akkor kiadja a lehetőségeket SBS OU meg egy pár még...ilyenkor van az ha a megfelelőre megyek szellemképes és húzza szét a szemedet a szemüvegben,erre írtam hogy olyan mintha nem fésülné rendesen össze a képet!
Sima 2D-3D be működik igaz nem annyira látványos de az jó
Külső vinyóról és pendriwe-ról is jó a 3D..
Hugom laptopját rákötöttük a TV-re ott is jó a 3D
Csak a PC-el lehet valami csak senki nem tudja mi...
Azóta ilyen amióta újra lett húzva a PC...
A TV gyári állapotán már túlvagyok semmi eredmény! -
1stVikman
senior tag
válasz Túrósmákos #38077 üzenetére
Nyomj a tv-n egy gyári beállításokat.
Ha a pc-n minden rendben, akkor jobb ötletem nincs.
A tv távirányítóján ha nyomsz egy 3d gombot, és kiválasztod, hogy SBS vagy OU, akkor mi történik?
Vagy sima 2d-nél ha bekapcsolod a 3d-t, mondjuk 2d->3d módba, akkor a beállítások/ kép/ 3d alatt tudod resetelni külön csak a 3d beállításait.
Ezeket próbálnám. Azaz először csak a 3d, majd az egész tv gyári állapotra állítását. -
1stVikman
senior tag
válasz Schatt #38008 üzenetére
Úgy látom még nem kaptál választ.
A Win7 beépített dlna kliense úgy működik, hogy a C:/users/ felhasználónév/videók stb mappákba kell tenni a megtekinteni kívánt médiát. Te hiába osztasz meg egy másik mappát, azt nem fogja neked dlna-n megjeleníteni, mert arra nem képes.
Töltsd le egy dlna klienst, lehet az LG sajátja a smartshare, vagy itt sokan használnak Serviio-t, Plex-et.
Utána már egyszerűbb dolgod lesz.(#38075) Túrósmákos
Valami kodek vagy driver hiányozhat. Próbáld meg több fajta lejátszóval, pl. VLC vagy Km Player. Illeteve nézd meg a VGA-d driverét, telepítette-e a hdmi portot normálisan.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Túrósmákos #38073 üzenetére
Mert nem a pc "fésüli" össze, hanem a tv, ha ou/sbs forrásról van szó.
Nyomd meg a 3d gombot.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Túrósmákos
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Vettem egy LG42LA620-as dögöt,ami nagyon szuperül működik!
Számítógépről nézegettem vele a 3D-s filmeket semmi gondom nem volt,mikor hazahoztam a TV-t rákötöttem a PC-re és néztem..
Igen ám,de újra lett a gép telepítve és azóta egyszerűen nem tudok a PC-ről 3D-s filmet nézni,olyan mintha nem fésülné össze a két képet!!
Kipróbáltam tesóm laptopjával tökéletesen működik!
A PC-n már mindent megpróbáltunk állítani de sehogy sem jó!Légyszi írjatok valami megoldást mert szét.... a méreg már!
Előre is köszönöm!
-
g0dl
addikt
Új frissítésben van DLNA hangsáv váltás? Valaki csak felrakta már.
-
Zirowe
nagyúr
válasz bubuxp #38069 üzenetére
Nincs.
A "telikép", amiről te beszélsz, nem telikép, mert a nagyítás levág a képből, részletek vesznek el, romlik a felbontás, stb.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz bubuxp #38067 üzenetére
Mert az a teljes kép.
Amiről te beszélsz az a nagyítás, ami dlna-n nem érhető el, azonkívül, hogy nagy butaság a funkció.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bubuxp
tag
Helo,LG 50LA660S "Allshare play" nézek filmet 3-d vagy bármit és nem tudom teljes képre kitenni.. Csak ezeket engedi "eredeti vagy teljes" de mind2-vel 16/9 a képarány és sávos.. "volt más típusú tv-m és az kitette film mod 2-re kellet állítani" valami megoldás van erre?
[ Szerkesztve ]
-
sigsig
csendes tag
válasz petya2012 #38064 üzenetére
Szia!
Benne van a Prémiumban, de kell hozzá aktív HBO előfizetés és az mellé kapod a kódokat ( 4 vagy 5 eszközre lehet egyszerre aktiválni)
Nekem anyósom adta, jól működik, képminősége azért nem egy 1080p
És ne számíts szuper filmkínálatra...van rajta viszonylag sok film de többnyire régiek. -
sigsig
csendes tag
LG Frissítés
Sziasztok, tudja valaki mi van a frissítésben ami most jött le?
LG LA 660-hoz és ha jól láttam 600 mega körüli. -
petya2012
őstag
Valaki tudja,hogy ez a HBO GO hogy működik??
nekem nincs ott a prémiumnál
-
Zirowe
nagyúr
válasz petya2012 #38057 üzenetére
Invitel nem a conaxon, hanem coaxon keresztül megy, a conaxos kártya csak a kódolás miatt kell.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz petya2012 #38052 üzenetére
Nem értem, írod, hogy hdmi boxon menne a sat rész, akkor minek ide a tv keresése?
A tv nek is van sat tunere, de ha boxról megy, akkor értelemszerűen a tv tunere nincs használva.
Kérdezd meg a szolgáltatót, hogy tudod-e használni box nélkül, mivel a tvd alkalmas rá.
Illetve tv típust sem írtál, tehát csak feltételezem, hogy van benne sat tuner, tavalyiakban általában van.
[ Szerkesztve ]
-
loncsika
tag
A 2013-as lg tv-kről itt egy hivatalos összehasonlítás: http://www.lg.com/us/support/products/2013%20LG%20LED%20Comparison%20chart.html
Illetve van egy magyar oldal, ahol a válaszidőket is kiírják, de most nem jut eszembe a neve és az előzményekben sincs, pedig ma jártam ott.
Megvan! http://electrostore.hu
[ Szerkesztve ]
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki ért itt a kábel-műholdas előfizetésekhez???
olyan kérdésem lenne,hogy nekem most van Inviteles kábel tv-m conax-on keresztül
szeretnék digit-t(műholdast)set top boxosat(hdmi-n menne be a tv-be)ez megoldható vagy nem??a tv-n mindkét szolgáltatást fogni és hol ezt hol azt nézni??
köszi az infót
-
zsombor22
aktív tag
válasz laszlo168 #38036 üzenetére
Ma lementem a MM ba megnéztem a panasonic-ot,szép képe van,a smart része és a hangja elég gázos,meg kár hogy csak ezüst színbe létezik.(Tudásba szerintem az lg szintjén van)
A 55LA660s ára 297e a Panasonic TX-L50ET60E 249e de -5 col.
Különben beleszerettem a 55LA660s be.[ Szerkesztve ]
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Az egyik ismerősömnél vagyunk, akiknek LG LM 660-as tévéjük van. Szeretnénk zenét lejátszani laptopról (Windows 8) a tv-re hálózaton keresztül. A mi otthoni tévénk (Sony) esetén ez megy: a laptopon lévő zene fájlon jobb gomb, lejátszás a következőn, kiválasztom a tévét és bármi megy a tévén, akkor is elindul a zene. Itt az ismerősöméknél ez nem működik. A tévéről hozzá lehet férni a zenéhez és le is játssza, de fordítva a laptopról indítva csak próbálja elindítani a zenét, de a tv-n nem lehet látni. Van valami beállítás amiről esetleg nem tudunk? Sajnos nem ismerem a tévét.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Shingen
addikt
Hy!
LA690S usb portjai azok usb2 ugye?
THX
風林火山
-
solor
tag
Üdv mindenkinek!
Egy gyors kérdéssel fordulnék felétek: fiamnak meg akarom mutatni a régi Playstation 1 játékokat a 42LA620-on, de csak fekete-fehér, interferáló kép jön be. A hang rendben van. Tudja valaki, hogyan lehetne korrekt képet kapni?
Az alacsony felbontással tisztában vagyok, csak az érdekelne, lehet-e hasonló szines képet elérni, mint a régi crt-n...Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Watt25
veterán
válasz szucsinka #38037 üzenetére
Semmit, mert csak a Digi által adott CA modullal megy, tehát tőlük kell kérni.
Szerk.: Most látom...
kábeles digi tv-ém van upc
Most akkor UPC-d van, vagy DigiTV? Bár, mindegy, mert a válasz ugyanaz, szolgáltatótól kell kérni CA modult.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz #04441088 #38018 üzenetére
Esetleg azt tudja valaki, hogy össze lehet e hangolni a TV-t a DiGi-s beltérivel?
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy összehangolni, de...
Ha kábeles Digiről van szó, akkor dobd ki az ablakon a beltérit, mert ezekhez az új tévékhez már nem kell.
Viszont, ha műholdasról, akkor csak SmartCAM-mal megy, azt kell a Digi-től rendelni (és a box-ot visszaadni nekik.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Schatt
csendes tag
sziasztok!
Segítséget kérnék, adott 2 win7 ultim. alapú gép (pc és noti) a noti új, egy xp-s helyett jött amin nero mediahome futott a megosztáshoz.
Gondoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Szépen csatlakoztam az otthoni csoporthoz megosztottam a filmek mappát de semmi a tv a pc-re belép de hiába látja a találati listában a notit is, belépéskor engedély vagy csatlakozási hibát ír.
Mi a bánat lehet a baja?
köszi AtiÜdvözlettel: Attila
-
levin70
tag
válasz #04441088 #38018 üzenetére
barátom innen vásárolt, jó a véleménye:[link]
Esetleg azt tudja valaki, hogy össze lehet e hangolni a TV-t a DiGi-s beltérivel? ha LG 42LA660S-t veszel akkor beltéri nem kell. olvasd el az összefoglalott fent.
[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
zsombor22
aktív tag
válasz laszlo168 #38027 üzenetére
Ezek a kerek árasak mintadarabok,már mindenhol csak a minták vannak ( én az Auchanba dolgozom innen tudom)
A Savoyába is van egy minta de az kint van fél éve napi 20 órába mennek.(az már sok)[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Az auchan-ba biztos nincsen már mert kifutó széria.
Körül nézek a többi helyen.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Én is aqua-ba szerettem volna tv-t venni.
Ha nem ott,honnan érdemes vásárolni.
Egy 55LA620S-t szeretnék.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
samspade
csendes tag
válasz dimrus2 #38010 üzenetére
Köszi a választ, közben én is megoldottam. Leírom hátha más is így járt: Prémium menün belül (zöld háttér, nagy ikonok) opciók jobb alul, majd "Prémium inicializálása". Ezután gyorsan indult az HBO Go és a többi app is. Gondoltam, hogy valami egyedi probléma lesz, mert olyan szar frissítést csak nem adnak ki, ami mindegyik alkalmazást tönkrevágja.
-
törölt tag
Sziasztok!
A foci VB előbb szeretnénk lecserélni a régi tv-t. Max. 150-160 e Ft lenne rá a keret. 80 % ban csak sima tévézésre lenne, a maradékban 3d-s filmek nézésére, netezésre.
Jelenleg melyik az az LG TV, amelyik best buynak számít 160e Ft alatt? Az LG 42LA660S-t nézegettem jónak tűnik és sokan jó véleménnyel vannak róla. Akinek ilyen tv-je van meg van vele elégedve? Olvasgattam itt a topicban is pár véleményt, de nem találtam túl sokat.
Esetleg azt tudja valaki, hogy össze lehet e hangolni a TV-t a DiGi-s beltérivel?
Ti honnan rendelnétek? Aqua megbízható webshop?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz _Dumber_ #38014 üzenetére
Próbálj meg venni másik fajtát (amiben ki lehet ezt kapcsolni) ezt meg add lehet hogy még rá sem fogsz fizetni de ha buksz is egy kicsit ezen akkor is lehet hogy megéri ezt neked kell mérlegelni. Hacsak nem szolgáltatós és azért CI + és párosítva van a kártyádal.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz _Dumber_ #38009 üzenetére
Beállítások->Tuner(sat ikon)->CI adatok. Innentől CI függő de pld itt Modul Options -> Smartcard Messeges: OFF. Ami most van a TV-be annál az opciók ON, 10SEC,TF10SEC,OFF. Én Mascom modulokat használtam eddig amiket Ebay, stb rendeltem használtan 5-6 e FT -ért max. de mindbe volt ilyen funkció Conax,Irdeto, Crypto, Alpha Crypt stb.
-
Schatt
csendes tag
sziasztok!
Segítséget kérnék, adott 2 win7 ultim. alapú gép (pc és noti) a noti új, egy xp-s helyett jött amin nero mediahome futott a megosztáshoz.
Gondoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Szépen csatlakoztam az otthoni csoporthoz megosztottam a filmek mappát de semmi a tv a pc-re belép de hiába látja a találati listában a notit is, belépéskor engedély vagy csatlakozási hibát ír.
Mi a bánat lehet a baja?
-
Schatt
csendes tag
sziasztok!
Godoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Mi a bánat lehet a baja?
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lg 50LA660S-t szerettem volna venni,még pár helyen kapható 265e körül de nemsokára ki fog futni.
Most találtam LG55LA620S tudom ez gyengébb be most ez is 260e körül kapható még.
Nem nagyon tudok dönteni csábító az a + 5 col,viszont a 660s többet tud.
Vagy várjam meg az új LB-s szériát,de ott meg attól félek 260e ért csak max 47 es lesz belőle.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
gyugyo79
addikt
válasz huncutka1029 #38002 üzenetére
Érdemes megnézni a CI beállításait nekem csak olyan van amiben le lehet tiltani a CI üzeneteket, így amikor nagyon ritkán zavar támad az erőben akkor sem ír semmit ki.
-
forras2
őstag
-
huncutka1029
addikt
válasz _Dumber_ #37956 üzenetére
nekem is Pr- conaxom van, nálam meg időnként azt csinálja, hogy a Viasat 3 nál zavart csatorna üzenetet dob,és le kell okézni, hogy eltünjön amikor léptetéssel váltok nálam a 6-os programhelyen van, ha az 5-ről lépek át akkor ezt írja.
Amikor visszafelé lépkedek, soha nem ír ilyet.
Ilyenkor kiveszem a modult, kikapcsolt TV-nél, majd bekapcsi, amikor kiírja hogy hogy nincs modul, akkor beteszem, majd utána beteszem a kártyát.A műsorújság egy idő után teljes lesz, de bekapcsolás után valóban csak azokon a csatornákon jelenik meg, amire már kapcsoltál.
De ez nem a modul hibája, hanem a tv memóriája nem tárolja el.kikapcs után ez is törlődik.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
fila
senior tag
Pont ettől féltem, a hiperek műszaki osztályát járva nekem is ez tűnt fel.
Esetleg van ötleted LG-ben melyik típusnak van legalább olyan feketéje, mint a B650-nek?
42-es LG szeretnék mindenképpen, viszont nem szeretnék sokat ráfizetni.
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest