Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsoakos
csendes tag
-
gyetvair
csendes tag
Üdv!
Érdekelne a véleményetek az LG 47LW9500 nano led tv-ről. Egy ilyen vásárlásán gondolkozom de igazábol nem találok róla semmit az interneten. Jó-e egyáltalán a nano led ? -
cicur99
tag
Sziasztok!
Használ valaki a HelloHD szolgáltató által biztosított AD100 tipusú beltéri egységet LB sorozatu WebOS TV-hez? Milyen paraméterekkel működtethető a Magic távirányítóval? -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Samsung UE40J6300 vagy LG 40LF630V? Ha az LG, akkor miért azt? Más tipp esetleg 150k körül (lehet tavalyi modell is)? Köszi!
-
Laacko
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, ma vettem egy LG 42LB580V-as készüléket.
Délután beüzemeltem és nagyon jó volt minden, azonban kb 4 órája wifi problémába ütköztem.
A tv érzékeli, hogy van a közelben router, viszont ha a beállításokban szeretném kiválasztani, egyszerűen nem látja őket... Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását is, de az sem segített :S
Ma délelőtt vettem és ötletem sincs mi lehet a baja -
Yogi Bear
aktív tag
válasz
huncutka1029 #62072 üzenetére
Köszi.
-
_Dumber_
őstag
WebOS 2.0-n hol lehet megnézni a digitális adás jelerősségét?
-
katzy86
csendes tag
Sziasztok!
Gazdaja lettem egy LF652V-nek. Az Egyesult Kiralysagban vettem, itt is hasznalom. Megoldhato valahogy magyar appok telepitese? A Store nem kinalja fel, gondolom az UK lokalizacio miatt. -
-
bacsoakos
csendes tag
sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon és a Tv témában is igazából. Most állok televízió vétel előtt, és a véleményeteket szeretném kikérni. A két kinézett darab a 40ub800v illetve a 42lb630v. Tudom az első 4k a második meg fullhd. Amire igazából kíváncsi lennék, hogy melyik lenne a jobb választás. Amire leginkább használnám az tv nézés, illetve külső hdd-ről filmezés. A tv nézés az műholdas digi-ről menne, a filmnézés pedig hd vagy fullhd filmek. Ami még talán fontos lehet, hogy elektrooutleten néztem őket és az ub800 121ezer lenne magic remote távirányítóval, az lb630 pedig 107ezer lenne magic remote nélkül (valószínűleg ehhez is megvenném külön) szóval 115ezer körül számolhatjuk. Ezek tudatában szerintetek melyik lenne jobb választás, illetve ha tudtok jobb alternatívát ebben a 110-120ezres árkategóriában akkor azt is szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm a válaszok.
-
vigyori78
őstag
válasz
huncutka1029 #62072 üzenetére
4K 60p is megy mind a két típuson és 2db HDMI 2.0 bemenet is van mindkettőn
-
törölt tag
válasz
Yogi Bear #62067 üzenetére
Mert vannak az üfsz-en gondolom kezdők és tapasztalatlanok is, legközelebb linkeld be nekik az oldalt: [link] Minden műszaki jellemző egyezik náluk, kivétel az, amit ők elírnak vagy félregépelnek.
Az üzletek spontán árazását pedig nem nagyon kell érteni, csak inkább kihasználni érdemes. -
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #62071 üzenetére
Arra gondoltam először,hogy bevágom aztán láttam,hogy ha megfordítom egyszerűbb,de akkor nem fordítok,marad az olló!
Nem gondoltam,hogy nagy tudomány Köszi az infót és a videót! -
huncutka1029
addikt
válasz
Yogi Bear #62067 üzenetére
Yogi, higgy nekem,
UF8517 -esem van.
Böngészőből, most játszottam le 1080p 60FPs videót kifejezetten a teszt kedvéért. és röccenés nélkül viszi!
Tehát kamu, hogy csak 24p-t tud megjeleníteni! 25-30 60p megjelenítésére képes a panel, és a hardver is elég hozzá. Bocs a mocorgós képekért, csak gyorsan telóval vettem fel, hogy meg is tudjam mutatni a kétkedőknek.
itt megnézhetedÉs itt az eredeti amit megnyitotam: "TECSŐ"
Érdemes lenne az LG ÜSZ dolgozóit leültetni, és elolvastatni velük a fórumot, vagy kipróbáltatni velük a tv-t, hogy tudják, mit is kell válaszolni, ha kérdez valaki. -
huncutka1029
addikt
válasz
olasz69 #62064 üzenetére
nem szabad megfordítani a lencsét, a polár fóliának azonos oldalon, pozícióban kell lenni.
nem nagy tudomány, én is csináltam itthon
Csak nem szabad sokat levágni belőle, mert akkor a keret, mellett, lehet kis hézag...... -
cidalain
veterán
válasz
_Dumber_ #62068 üzenetére
Sot ugy is hogy be van programozva hajnal 2-re, es este 10kor kikapcsolod, akkor hajnal 2kor bekapcsol, es felvesz (ezalatt az lcd meg a hang kikapcsolva marad, ugy vesz fel)
(Lehetoleg ne legyen sokminden mas a winyon, mert lassan ismeri fel akkor a tv - nekem vol rajta egy kepek backup 60000 fotoval, azt kb 3-4 percig szkennelte. Amig felterkepezi a winyo tartalmat addig nem csatolja, es nem tud ravenni sem)
-
_Dumber_
őstag
válasz
tonnni1 #62066 üzenetére
A TV-ben 1 tuner van .. ezen nézett műsort tudod felvenni.
hazudtam.. lehet benne több tuner is: lp Analóg, vagy kábel digitális, vagy földi digitális (ezek 1 bemeneten), vagy műhold digitális (másik bemenet).
Van TV ami analógból is tud felvenni, és ezért képes párhuzamosan is rögzíteni és egy másik tuneren tv-t nézni... (vagy digitálisat rögzít és analógot nézel ) ezt ki kell próbálni, de alapesetben sajnos azt veszi amit nézel.
Ha a tv-t kikapcsolod, akkor megkérdi, hogy az adott felvételt folytassa e. Tehét a TV kikapcsolt állapotban is tud felvenni. -
Yogi Bear
aktív tag
válasz
#94529552 #62058 üzenetére
Kérdeztem az LG ügyfélszolgálatot, egy korábbi hozzászólásomba be is írtam, hogy azt mondták, a két készülék között annyi a különbség, hogy az UF850V lejátszik böngészőn keresztül 30 fps-es videókat is, míg az UF8517 és tsai csak a 25 fps-es videókat játsza le.
Csak azt nem értem, hogy ha csak ennyi a tudás beli különbség, akkor az MM-ben miért kerül az UF850V 80k-val többe? (420k vs 500k, tegnap még 510k)
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Vásároltam a tv-hez egy külső merevlemezt, egyelőre még ismerkedek vele. De űgy látom, hogy csak akkor tudom felvenni a műsort ha az adott csatornán vagyok? Amikor elkapcsolok leállítja a felvételt. Nincs erre valami megoldás? És ha ki van kapcsolva a tv, akkor tudok felvenni?
-
asturel
őstag
Valakinek sikerult mar 2015-os modellt downgradelni?
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz
idegbeteg18 #62060 üzenetére
Plusz ha gáz van,és kevés a 2 Lg,még a mozis szemüveget is meg tudod venni hozzá kb 220Ft-os darab áron és ha már nem akarod a mozist 3D-re,tudsz belőle készíteni dualplay szemüveget!
1-es a-a "lencse", 2-es b-b " lencse"!A tegnapi webos ru linkem helyett itt látszik a hivatalos fw-k és a beta fw-k topikja is!
Mivel a kezdőoldala a WebOs-tv beszélgetésnek keressetek -
cidalain
veterán
válasz
idegbeteg18 #62060 üzenetére
2 db jar hozza gyarilag, legalabbis hivatalosan magyar piacra szant verzional.
Ez tobb lehet ha valamelyik bolt ad hozza meg ajandekba. -
idegbeteg18
tag
Sziasztok!
49UB850V-hez alapra jár a 3D-s szemüveg?
Előre is köszi a válaszokat. -
törölt tag
válasz
rayenduun #62055 üzenetére
550B? Ha eddig nem volt ilyen problémád vele, akkor megpróbálhatod a Tv visszaállítását a menüből( utána újra kell programozni a csatornákat, és beállítani a tévét), vagy nem tudom ezekhez van-e szoftverfrissítés. Ha ezek nem segítenek, akkor hívd az LG szervizt.
Yogi Bear A Téma összefoglalóban itt fent van egy leírás és egy videó is egy UF8517-ről. (szerintem az UF85xx-ek tudásban és funkciókban mind egyeznek, de erről talán kérdezd meg az üfsz-t.)
-
A Forkplayer-rel van valakinek tapasztalata?
-
rayenduun
újonc
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni,van egy 32LB55-ös tv-m és jelentkezett rajta egy olyan hiba hogy tv-nézés közben vagy x-box-ozás közben szellemkép jelentkezik.Legfőképp vízszintes képmozgásnál.Esetleg tud valaki valami megoldást?Segítségetek előre is köszönöm -
olasz69
senior tag
válasz
asturel #62046 üzenetére
Az orosz fordításból úgy értelmezem,hogy elvileg ugyanazok az fw-k csak más számozással illetve más névvel lettek ellátva adott területen,ezért érdemes feltenni,illetve letölteni.
A verziószámoknál mindig a kisebbre mehet a nagyobb,de van downgrade lehetőség is!
Akkor szerintem: Biscayne-ből Badlands lett,ezt tegyünk fel!így már értelmét vesztette
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Akinek az új Lg Tv Plus app nem akar működni,mert nem kompatibilis a készülékével (Android 4.2 felettire való) az szedje le pl. innen a 2.0.1 verzsönt ami android 4.1-re jó még!
Annyi hogy ki kell kapcsolni az adatforgalmat/wifit a telón és addig lépni amíg kapcsolódni szeretne a tv-hez!
Így engedni fogja használni!
A gond csak az,hogy ezt mindig offline módban lehet csak indítani :-(Üdv
-
asturel
őstag
válasz
olasz69 #62026 üzenetére
LF652V-re néztem itt , de nem teljesen tiszta ez a rész: "(on the system biscayne instead badlands)", csak a biscayne fw-re lehet rátenni vagy ezzel már "biscayne" lesz a tv-n?
Névszerint ezt tenném fel: "a test access for our countries -> 04.00.15 from 09.2015 (on the system biscayne instead badlands);" -
olasz69
senior tag
válasz
Beni2360 #62042 üzenetére
pedig milyen finom volt a bambi
(#62044) Jorgos01 a rom cseréhez nem feltétel a root....
itt nem néztél szét : needrom pont com
-
Jorgos01
tag
Leszedtem az appot a ViSAS és olasz69 által írt oldalról (köszönöm srácok).
Most telepítéskor azt írja ki, hogy "Probléma adódott a csomag elemzésekor".
(Az ismeretlen források engedélyezve vannak).
A telefonon valóban 4.1.2 android verzió van, akkor felejtsem is el hogy lesz valaha "LG TV PLUS" a telefonomon vagy van még valami lehetőség (root nélkül). -
-
Yogi Bear
aktív tag
Hátha valaki le akar csapni a lehetőségre:
Extra akció az MM-ben??? 55UF850V -> 330.707.-
Korábban 509.999.- volt, az 55UF851V most is annyi.
-
olasz69
senior tag
-
Yogi Bear
aktív tag
Van valakinek UF850V tévéje? Írna róla néhány sort, mik a tapasztalatok, mennyire elégedett, stb?
-
TRob1
veterán
válasz
olasz69 #62025 üzenetére
Azért volt a kérdőjeles szmájli, mert nem voltam biztos benne. Csak úgy emlékeztem hogy Ő kezdte el... de sztem mindegy is, lényeg hogy szokott lenni.
(#62034) _Dumber_ :
Ebben csak az a gáz hogy nekem is F6 van, fel is van telepítve, szépen működött is ahogy kell... viszont az új frissítésnél már az alább említett probléma lépett fel, és így már nem is müxik a régi sem mert frissítést "követel". -
Jorgos01
tag
Szerintetek létezik az, hogy egy LG F6-os telefonra nem tudom letölteni az LG TV Plus alkalmazást, mert azt írja ki a Play Áruháznál, hogy "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval", és fel sem kínálja a letöltés lehetőséget.
Ha ez igaz, akkor gratulálok az LG-nek.
-
pomk
őstag
Beszéltem LG ügyfélszolgálattal chaten. Factory Resetet javasoltak és azt, hogy az automatikus csatornfrissítés legyen kikapcsolva. Kérdeztem, hogy ha ez nem oldja meg, akkor mi lehet a gond. Alaplap hibát mondott...kiváló...
Bízom benne, hogy a reset megoldja a hibát és nem kell gariztatni... -
Gtaati
őstag
Helló!
Az UB850-re én is megszoktam osztani a béta firmwareket innen
-
olasz69
senior tag
Ha megjelenik új fw,Innen letölthető lesz!
Trob1@az előzőhöz még :
-
-
TRob1
veterán
válasz
#94529552 #62021 üzenetére
Beleolvasgattam kicsit a tesztbe. Van pár érdekes mondat, pl. az utolsók között is: "Az LG mégis gondoskodott arról, hogy a 6-os sorozattól felfelé minden idei modellnek legyen egy olyan tulajdonsága, amelyre érdemes felfigyelni: ez pedig a webOS, vagyis az új okostévé felület. Amely az első valóban használható interfész: gyors, egyszerű, átlátható. Használata közben csak egyetlen kérdés merülhet fel, mégpedig az, hogy eddig miért nem ilyen volt?" - Erről ennyit az örök elégedetlenkedőknek.
És bizony a teszt idején még nem voltak az új fw-k amikkel tényleg jóval gyorsabb lett.
-
soldi3r
veterán
Hirtelen felindulasbol vettem egy 42LF652-t. Eddig jobb, mint a 13.3"-as monitor
Van valamilyen javasolt beallitas, vagy hagyjak mindent a defaulton? -
-
mrx1212
tag
Vásárlás előtt állok.
Ezen két verzión gondolkozom :1. LG 42LF652V (2015) Passzív 3D
2. Samsung UE48H6400 (2014) Aktív 3DKi mit javasolna?
LG : Az árukereső oldalán említik többen hogy foltos a kijelző (felhősödés) esetleg valakinek van ilyen televíziója valóban fent áll a probléma?
Volt egy LG 42LW5500 típusú tévém sajnos ott is volt ilyen! (főleg fekete háttérnél volt látható)
A 3D (passzív) sem voltam elájulva viszont az aktív 3D még nem próbáltam!
A másik szobában van egy régebbi típusú Samsung LE40C650 tévé azon még most is penge kép van "felhősödés" nélkül
A Samsung UE48H6400 itt van valami betegség?
-
Shingen
addikt
válasz
idegbeteg18 #62008 üzenetére
Üdv a klubban.........
-
vigyori78
őstag
válasz
idegbeteg18 #62008 üzenetére
Na ez a váltás
Üdv a táborban ,sok sikert hozzá. -
tothms70
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Tegnap sikerült elég jutányos áron hozzájutni egy LG 49UB820V-televízióhoz.
Ha tudna valaki segítséget adni a kép beállításához előre is megköszönném. -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! itt nincs senkinek la660 modellje? Csak mert kérdezném ha frissítettek akkor mi változott és flash meg maradt e?
-
idegbeteg18
tag
Jövőhéten én is becsatlakozok az LG táborba (49UB850V) egy régi 55 centis crt tv-t vált.
Remélem problémamentes lesz a használata.
Üdv. mindenkinek! -
asturel
őstag
válasz
vargalex #62002 üzenetére
Támogatja az a WebOS-t is, még a leírásában is benne van, de LF652-vel tökéletesen működik is. Én ezt használtam míg nem vettem Magic Remote-ot. Az időnként jelentkező lag-ot is javították egy hete.
LG Tv Plus-ban végre javították a 'Please update' bugot, most már network errort ír marshmallow-on, lollipopon persze megy.
-
vargalex
félisten
válasz
Jorgos01 #62000 üzenetére
Szia!
WebOS TV-khez az LG TV Plus alkalmazás kell. Az LG TV Remote a 2014, vagy annál régebbi nem WebOS alapú készülékekhez való. Ahogyan egyébként mindkét alkalmazás leírásában megtalálható ez az infó és a támogatott készülékek listája.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Nem vagyok jártas mostanában tv-k terén. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy 2013-as LA620S vagy LA660S-nek mi a mostani megfelelője 2014-es és 2015-ös modell tekintetében? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!