Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
Lacielvtárs #54099 üzenetére
-
Henker2
addikt
válasz
Shingen #54076 üzenetére
Jelen pillanatban még egy 72cm-es Samsung CRT TV-nk van.
Szóval most szeretnénk LCD vagy LED TV-re váltani és a T-Home kínálta 24 havi törlesztőrészletesek jönnek be nekünk, mert mostanában egyben nem lesz annyi pénzünk , hogy vegyünk ilyen TV-t. Sajnos még a MediaMarkt által kínált 10 havi törlesztősre sincs geppa.
Szóval már a 670-es széria is drága nekünk.
Mint írtam korábban a a 42LB5700 vagy a 42LB650 vagy valamelyik Samsung LED-re van pénzünk a Telekomtól való megvásárlásra
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
#94529552 #54096 üzenetére
+1, max annyi hogy egyszer beállítom és nézem
én is így vagyok ezzel, a smartot nem piszkálom, néha a média playert használom, de ritkán...
live tévét nem mert mindig tévém van, és külön boxban...
amíg nem kell nem cserélem le a boxot, feleslegesen nem adok pénzt a CA modulért.szerk: jah és minden este az elalvást állítom be, ami meg a gyors menüben van
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #54087 üzenetére
Ne foglalkozz velük. Egyszer beállítod, oszt kész. Megnyomod a settings gombot, elszámolsz 3-ig és bejön a menü. A Smart menü, Live menü azonnal bejön, gombnyomásra. Semmi gond nincs vele. Felmérések szerint az átlag felhasználó hazaviszi a tévét, és soha az életben nem nyúl a menühöz, olyan képbeállításokkal használja, ahogy hazavitte.
Lacielvtars Kapcsold ki az automatikus frissítést, hátha akkor nem ugrik fel többet. Sokan azért frissítettek, mert volt egy fordítási hiba. -
Nunder
őstag
Nem válaszolok mindenkinek egyesével, elég sok különböző vélemény érkezett, inkább csak leírom az általánosságot.
Emberek. Nem akartam én kiborítani a moslékos vödröt ennyire, csak egy észrevételem volt, amiről véleményeket vártam. Ne essünk egymás torkának, annak mindig csak sértődés, flame, meg pihenő a vége
Abban teljes mértékig igaza van mindenkinek, hogy a webOS lassú. Ha huzamosabb ideig van bekapcsolva a TV akkor valamelyest javul a helyzet, de megjegyzem én sem erre számítottam, amikor megvettem. De ez van, bőven élhető a dolog, úgyse sokat használom a smart funkciókat, csak ha nagyon kell éppen valami és lusta vagyok a géphez menni.
A legfájóbb pont, hogy nem képes kiírni azokat a nyamvadt csatornainfókat váltáskor. Ez az egyetlen, amit nem vagyok képes lenyelni. Próbáltam gyárira visszaállítani, ahogy az ügyfélszolgálat is mondta, de semmi haszna. Persze nincsenek problémák, csak megoldásra váró kérdések. Ott az Info, vagy a Guide vagy a LiveMenu, de fájó pont akkor is. Az hogy meg homogén fekete esetén kicsit felhős az nekem speciel belefér. Se játéknál, se filmeknél (akár HBO, akár gép) nem tűnik fel, az egyéb kis hibák felett meg szemet hunyok és élvezem a munkám gyümölcsét.
Nyilván örülnék, ha a webOS-t egy kicsit felturbóznák, de nem lehet mindent. Akinek rosszabb minőségű panel jutott azt sajnálom, ez egy ilyen bicikli. Nyilván ha én is totál sötétben lőnék képet a tükrössel lehet, hogy hasonló eredményt kapnék, mint itt páran.
Lényeg, hogy mindenki cselekedjen belátása szerint, de a fórumon sosem volt divat a céltalan negatívkodás, azzal se a "károsultnak" se a többi érdeklődőnek nem lesz jobb. Véleményét mindenki írja le, de ne csapjunk át személyeskedésbe, mert a sok ilyen jellegű komment között elveszik a hasznos infó, és csak megöljük vele a topikot.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Döglött Róka #54082 üzenetére
Valamelyikünk rosszul tudja. Szerintem a jog nem tesz különbséget hazai vagy külföldi alkotó között. A bevételét pedig egy igen bonyolult, átláthatatlan rendszerben osztják vissza. Egyetlen kitétel van, nem oszthatod meg a szerzeményed. Egy torrent oldal esetében az jelenti, higgy nem seedelhetsz egyetlen bitet sem. Egyébként a torrent önmagában nem illegális, ahogy egy alkotás másolatának saját célra történő beszerzése sem. És ez pont az előre megfizetett szerzői jogdij miatt van, ami az adathordozókat terheli.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
cidalain #54085 üzenetére
Azért tűnik lassúnak, mert a régi TV-ken minden azonnal történt, nem volt bonyolult menürendszer, szinte hardverből ment minden. Mondjuk programozóként nem igazán értem a lassúságot, a programoknál az adatfeldolgozás szokott lassú lenni, nem a menü és itt célszoftverről van szó, nem valami univerzális programról.
-
válasz
Diamond500 #54086 üzenetére
Nekem még nincs ilyen tv-m tehát kibic vagyok (de azért olvasom a topicot mert tervezem 67x valamelyik változatát), de a beállításokat milyen sűrűn cseszteti az átlag nyúzer?
-
cidalain
veterán
válasz
Shingen #54084 üzenetére
persze persze. de most amikor arról beszélünk hogy lassú akkor pontosan mi is lassú?
Ha én megnyomom a Smart gombot, akkor 1 mp-vel később ott a Smart menü. Nem bevillan egyből, de tekinthető beúszó animációnak
. Most azt várnánk el hogy 0,2 sec alatt legyen ott?
Ha a PC-den ráböksz a MS Word ikonra, az mennyi idő alatt indul el? Az nem lassú? Vagy a nem 250e-s telódon ha rányomsz a face appra, az mennyi idő alatt tölt be? 5-10 sec? a csúcstelókon mennyi idő alatt? 3-4 sec? ez nem lassú?
Csak kérdezem. Szerintem pontosítsuk hogy kinek mi a lassú, és hol a lassú.
-
cidalain
veterán
válasz
Döglött Róka #54082 üzenetére
Ha 12-ről a 252-re akarok menni, akkor a virtuális billt, egyébként meg inkább a Guide-ot.
Asszonypajti a normál távot szereti, de ő leokézza miután beütötte a számot (így tudja a TV-is hogy nem lesz újabb szám, és egyből odakapcsol)Lassabb mint a Box volt, de közel sem elviselhetetlen. 2 mp alatt ott van a csatornán. Nekem ez megfelelő végülis.
Viszont aki szerette P+ gomb nyomkodással végigpörgetni hogy hol mi megy, annak elhiszem hogy hullik a haja.
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #54030 üzenetére
Saját célra nem illegális a beszerzése, törvénytisztelő állampolgár lévén már az adathordozó megvásárlásakor hozzájárultál az alkotó új Ferrarijához.
-
Shingen
addikt
válasz
TeeJay #54073 üzenetére
Frissítés általában sem sokat szokott javítani, sőt inkább még használhatatlanabbá teszi bizonyos esetekben, azokat az appokat amik eddig aránylag működtek, használhatóak volt.
Régebben volt olyan mánia itt a forumon állandóan frissítgették a Tv-jüket mindenféle orosz oldalakról, csak azért mert annak a verzio száma 1 nagyobb volt mint ami a Tv-jükön fent lévő sw száma.(#54077) farkas-j +1
-
farkas-j
őstag
válasz
direwolf #54027 üzenetére
Írtad: "Én figyelmes vagyok, de legyél Te is! Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy bár valóban a technológia tudja, de a beszerezhető 3D tartalomnak csak kis százaléka lesz valóban fullHD egy aktív shutteres tv-n. És persze az is igaz, hogy a passzív 3D-n meg soha (fullHD panelek esetén) "
Nem akarok felesleges vitát generálni, mert ez már régen lerágott csont! -
farkas-j
őstag
válasz
Dave567 #54024 üzenetére
Írtad: "Az IPS-t talán ahogy Direwolf is írta, talán jó lesz az 1.5 millás tévékben, addig felhős meg koszos lesz." Egy kis helyreigazítást kell tennem. A "felhősödésnek" és a "koszosodásnak" semmi köze nincs a panel típusához, így az IPS panelhez sem! Ez egyértelműen az alkalmazott diffúzor és a megvilágítás hibája!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Virágboltban is van BD50. Vagy az se jó? Csak kérdezem.
-
TeeJay
félisten
nekem csak az lenne a kérdésem hogy aki panaszkodik az LG xx6xxV szériára az frissítette a szoftvert rajta vagy sem? néztem LG support oldalt és 2015/02/05 napon került fel egy 653megabájtos nagy frissítő csomag.
azután is lassú a TV? -
Dracula
őstag
válasz
#94529552 #53775 üzenetére
Semmi gond a bemenetekkel... Amikor nincs rádugva semmi, akkor is lassú. Maga a TV lassú sajnos.
És ezt írták máshol is, olyan, aki vette. (egy áru listázó oldalon) De akkor nem foglalkoztam vele.
Sajnos ez van. Meg kell szokni, vagy kereshetek mást. De végülis elmegy. -
MrBazsi
senior tag
válasz
poli27 #54066 üzenetére
Lb szériához hozzászólva:
haver 650 tvje is kuka volt, visszavitte, ma voltunk médiában új tv-ket nézni, vittünk pendriveon bandig teszt videót, meg Hd mkv filmet is, az eladó kicsit ki volt tőlünk mert 6-7 tv-n is kipróbáltattuk, és kb a borzalom kategória volt. 671v-nek egy fokkal szebb képe van mint a 650nek, de a menü még lassúbb.
ub850 nagyon szép, nagyon jó, ott a képminőség tényleg hibátlan, de menü ugyanúgy lassú + cserébe jó 40-50%al drágább. Samsungot is néztünk, de egyértelműen rosszabbak az lg-knél, viszont gyorsabb a menüje.
Félreértés ne essék, én LG párti vagyok, rengeteg lg termékem van, de ez az Lb széria úgy rossz ahogy van!
A belépő árúak, a középkategória, felső kat, tökmindegy ahogy olvasom itt a tapasztalatokat.
lassúak, szaggat a 3d, nem kezel srt feliratot, ( 2015ben? LOL!!) felhős, iszonyat lassú webos...
Én is nem rég vettem új tv-t, de tavaly az La szériából láttam egymás után 2 rossz készüléket, az lb szériától féltem így vettem inkább régebbi Lm szériás tv-t újat. Szerintem a középkategóriában, amiben legtöbb ember vásárol a mai napig a legjobbak közt van az lm széria. Más gyártó se jobb mint az Lb széria, samuval is van baj bőven. azért remélem 2015ös szériákat fejlesztik rendesen, mert az lb széria tényleg gáz.
aki meg azt mondja h lb széria extrém felhősödése mint pl poli27-é elfogadható, annak még nem volt jó tv-je! -
törölt tag
válasz
Ginjoey #54059 üzenetére
Ne csak a konkrét típusra keress, pl. külső feliratot csak akkor játszik le, ha a mappa neve, film, és felirat neve megegyezik, és nem tartalmaz különleges karaktereket. [link], Én nem feliratozok, így neked kell megoldani. A pana topikban is küzdenek a feliratokkal: [link], ezek mennek a mai tévék ilyenek.
-
cidalain
veterán
válasz
poli27 #54066 üzenetére
De legalabb nem 512 ram
A webos linux alapu, azert kellene ennek porognie ezen is.
Egyebkent egy android tenyleg porog, de a pc-n ha rakattintok a wordre akkor is kell 2-3 mp mig elkezdhetek gepelni. Namost ha ott nem tartom ezt lassunak, akkor a tv-vnel miert tartanam elviselhetetlennek? 3mp alatt betolt a guide.Egyedul a csatornavaltas cl kartya eseten ami lehetne gyorsabb, de ok gombbal ra lehet gyorsitani.
-
cidalain
veterán
válasz
Döglött Róka #54043 üzenetére
650 670 ugyanaz. Ugyanolyan lassunak kellene hogy legyen hisz ugyanaz van benne. Szerintem is lassu a webos, de korantsem olyan hogy megnyomok egy gombot es 5 mp mulva lesz valami.
Kis info a belsosegekrol webos eseten.
webOS
Full HD (FHD) - ARM Cortex A9 1.1 GHz Dual Core, RAM1.5 GB
Ultra HD (UHD) - ARM Cortex A9 1.2 GHz Dual Core, RAM 3 GB -
Ginjoey
csendes tag
Elindult, kinyitottam, nyomogattam. Szürke volt a gomb, nem reagált semmire. Azaz csöcs. A régi Panasonic tv-m pöccre indította a feliratot minden mellé. Miért kell olyan funkciókat kivenni az új tévékből, ami tökéletesen működött? Ez az LG ilyen szempontból egy fostalicska...
-
Ginjoey
csendes tag
LG47LB671 milyen feliratokat kezel? Csak mert mkv film nézése közben, úgy, hogy mellette ugyanazon a néven ott az srt file, nem játssza le, de még a SUB ikonra sem enged kattintani. Milyen fomrátumot ismer fel akkor? Egyáltalán felismer valamit? (ezért vettem elvileg LG-t)
-
Henker2
addikt
válasz
Döglött Róka #54054 üzenetére
Valami kockázatot vállalni kell...
-
Ginjoey
csendes tag
válasz
Döglött Róka #54054 üzenetére
És most komolyan egy 200 ezres tv-nél azzal töltsem el az időt, hogy minden filmre ráégetem a feliratot? Mire oda kerül a sor, hogy nézhetem, elmegy tőle a kedvem.
-
Ginjoey
csendes tag
Most b.sz szét az ideg. Megvettem az LG47LB671 tv-t, mondván, hogy kezeli a feliratot. USB be, egy könyvtárban a file, és az srt. is, ugyanazon a néven. Felirat be, kattintgatok a SUB gombra, semmi. Ezek szerint mégsem kezeli az srt-t? Vagy más kiterjesztéssel kell hozzá feliratot letölteni?
-
Henker2
addikt
válasz
#94529552 #54049 üzenetére
Köszi az őszinte és lényegre törő választ!
Én is így vagyok vele, hogy ha bármilyen probléma adódik vele a szervizelést intézi a cég. Azt nem tudom, hogy ha tényleg bejönne valami hiba és el kell szállítaniuk, akkor kapunk-e cserekészüléket?Illetve pubos-nak is, hogy adott egy kis hitet a 650 felé!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Leki78 #54048 üzenetére
Tv-zeshez standard, trumotion kikapcsolva. Nemileg a nappalimhoz igazitottam a fenyerot es a kontrasztot. Dynamic Contrast - low, super resolution - high, gamma - medium. Noise reduction - auto, mpeg noise reduction - auto, real cinema - on, led local dimming - high, trumotion - off.
-
pubos
tag
üdv.régóta olvasgatom a fórumot.Ezért is döntöttem LG 42lb650 tv nél.
Valószínűleg én kifogtam mert se felhősödés se foltok nincsenek.
3-4 hónapja megvan csak jót tudok róla mondani.Személy szerint bátran ajánlom mindenkinek.
Ha valaki nagyon maximalista keresgélhet élete végéig de teljesen hibátlant úgysem fog találni.
jó tv ez ebben az árban nagyon megérte.(120E Ft)
Ezúton is köszi azoknak akik anno nekem segítettek a választásban -
törölt tag
válasz
Henker2 #54042 üzenetére
Minden LCD tévé felhős amikor üres háttérképet nézünk rajta, mert olyankor az elektronika nem dolgozik.
Én tudom így is sokba kerül a hitel miatt, én is kicsit sokallom a 650V, és a H6200 árát is a telekomnál. Meg a kötöttséget. Máshonnan meg nehezebb hitelre is tévét venni, szóval vedd amelyiket akarod, szerintem nem lesz baj vele. Nekünk itt teljesen mindegy, hogy melyiket. Ha probléma lenne, mindkét márka helyszínen végzi a szervizelést. Ami itt ment az tényleg riasztó, nem csoda hogy elbizonytalanít. Én időnként a sony-topikban is látok hasonló hisztériát. -
Leki78
tag
válasz
Döglött Róka #54047 üzenetére
Leírnád, hogy te milyennel használod. Mire megjön a tv-m be szeretném gyűjteni a legtöbb hasznos tanácsot
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Henker2 #54034 üzenetére
En azt mondom varj egy honapot es akkor vegyel egy 670et. Azzal biztos nem losz melle mivel sokkal jobb panel van benne mint a 650ben.
Ezelott egy nem okos samsungot hasznaltam, a webos ebben egy hasznalhato rendszer, nem egy villam, de nem is zavaroan lassu, a 650ben nem tudom milyen SoC van, de tuti lassabb mert en erdekes modon nem kapok agyergorcsot tole...
-
direwolf
őstag
válasz
Természetesen
-
Henker2
addikt
válasz
Döglött Róka #54033 üzenetére
Ezek után akkor megint csak azt mondom, hogy bevállaljuk az LG650-et!
Hátha nem lesz vele gond!
És akkor a felhősödést meg a lassúságot hogy kell elképzelni?
-
Henker2
addikt
Igazatok van!
A Samsunghoz nem adnak 3D szemcsit, az LG 650-hez jár 2 db!
Az aktiv , passziv 3D nem érdekel, csak legyen 3D. Ez a 3D az ugye, amikor osztott képe van a filmnek?
Illetve beszélitek ezt a felhősödést ez mi? Hogy kell érteni? Illetve hogy kell elképzelni a lassúságot?
-
Döglött Róka
veterán
Erdekes ez a 650 tema, kemeny 20 rongy tobbletert lehet kapni mar 670-et ( ennyi a kulonbseg pl edigital-nal), es kapsz egy sokkal jobb panelt. Akinek 1-2 kilo kiadasanal faj ennyi plusz penz az bocsanat, de ne vegyen ennyiert tv-t...
-
huncutka1029
addikt
válasz
Dave567 #54024 üzenetére
Huncutka: Az Aktívat nem jó üzletben nézni , vagy ha mégis kevés fény legyen, és rögtön nem villog, nekem ebben is hazudtak. És saját szememmel láttam.
5000 Ft 2bd Samu szemüveg.
Én nem oldalról nézek tv-t, meg szerintem senki se.Hol nézze meg ha nem üzletben?
Villog az sötétben is, mivel ha megnézed a szemüveget, az is szinkronizálva hol az egyik hol a másik lencsét sötétíti le, annak függvényében, hogy melyik szemnek szánt képet látod a képernyőn. Ha láttál ilyet, akkor biztosan ez is feltűnt...
Ha jelet veszít, akkor jön a crosstalk, azaz a bal szem képét is a jobb szem kapja, és konec 3D
Én is néztem, még házimozi szalonban is, MM-ben a kiállított, állványra csavarozott szemüveggel 3 perc után lett hányingerem
a szalonban 10-12 perc után adtam fel.
Lehet, hogy van olcsóbban is szemüveg, de ez is tipusonként változik.
Plez milyen ajánlat? a szemüveg nem tartozék a fent említett tipusnál!
Tényleg van 2 db szemüveg 6999 ért az MM ben, de az a 2011-2012-2013-as D,E,F sorozathoz jó, ha szerencséje van, akkor jó az általa kinézetthez is, ha nem,.......akkor jön a fekete leves, és a kisebb vagyon kifizetés
Ha 4 en 5 en ültök a tv előtt, akkor mindenki a középvonal mentén helyezkedik el? egymás felett vagytok?
Mondjuk, ha 5-6 méterről nézed, akkor ez a kérdés irreleváns, de ott meg nincs 3D 84" alatt...... -
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #54026 üzenetére
Én figyelmes vagyok, de legyél Te is! Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy bár valóban a technológia tudja, de a beszerezhető 3D tartalomnak csak kis százaléka lesz valóban fullHD egy aktív shutteres tv-n. És persze az is igaz, hogy a passzív 3D-n meg soha (fullHD panelek esetén)
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Nunder #53999 üzenetére
Egyetértek veled, én is meg vagyok elégedve az én 32LB650V készülékemmel, bár nem kerestem se foltot, se felhőt, így az talán nincs is
Lenovo T60-as öreg laptopról próbáltam 3D filmet Servioon keresztül, persze wifin. A routerem nem egy gagyi, valami mikrotik, elég drága. Sajna időközönként megáll a film és töltögeti magát. 2D-nél semmi gond. Ma felforgattam a lakást és sikerült egy 2 méteres kábellel összekötni a routert a TV-vel. Megszünt a töltögetés, szépen mennek a filmek. Úgy néz ki, hogy még egy szuper routernek is kevés a sávszélessége wifin, ha két készüléket kell ellátnia. Holnap szerzek egy 10 méteres kábelt és bekötöm fixre. Még annyit, hogy egy régi 2.0-ás USB-s 40 gigás külső vinyóról is megy a 3D ezzel a módszerrel, bár kb. 20 perc után töltött egyet. Az igazi az lenne, ha a laptop is kábelről menne, de az kb. 30 métert jelentene
-
Dave567
addikt
válasz
#94529552 #54020 üzenetére
Itt senki nem kampányol, csak rá érzett arra, hogy 10-20e Ft-al sokkal jobb tévét lehet venni. Képmínőségre gondolok nem tudásra, szerintem az előbbi fontosabb.
Életekre gondoltam, nem értékre.
LG monitor birtokosa vagyok, ami kutya IPS-t használ, szépnek szép, de a jótól messze van.
Az ellenségemnek se kívánám, nem hogy tv-be, isten ments.
Sokan itt abba vannak sajnos, hogy a betekintési szög, meg a ríkító színek a mindennek a csúcsa, ezért is írom én is, a képmínőségre igénytelenek az emberek.Kb 2010 óta olvason az LG topicot, ezzel a tévével akartam kezdeni, szerintem itt volt a legelső hozzászólásom is. Bloodrayel is beszélgettem, aki nagyon eltűnt mostanába.
LA620 is volt kiszemelt ami Direct Ledes arról is halottam negatívumokat.
Így befejeztem az LG tévék nézelődését.
Az IPS-t talán ahogy Direwolf is írta, talán jó lesz az 1.5 millás tévékben, addig felhős meg koszos lesz.Csak azért vagyok felháborodva ennyire, mert nekem is hazudtak annó elég sokat, Pl az aktív 3D ről, és a Plazmáról is.
Huncutka: Az Aktívat nem jó üzletben nézni , vagy ha mégis kevés fény legyen, és rögtön nem villog, nekem ebben is hazudtak. És saját szememmel láttam.
5000 Ft 2bd Samu szemüveg.
Én nem oldalról nézek tv-t, meg szerintem senki se.
A többivel nagyjából egyett értek. De nézze meg.Na Végeztem.
Mindenkinek jó tévézést estére. -
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #54017 üzenetére
"Előnye, hogy valós full HD- képet látsz.3D- közben"
Ez ebben a formában csak akkor igaz, ha BD-t néz, ugyanis a virágboltban elérhető átkódolt tartalmak vagy függőlegesen (SBS), vagy vízszintesen (OU) felezettek.
-
koti
tag
No az én LG 55 LB650V készülékem szerintem jó. Nincs felhősödés, csak tesztképen látható némi foltosodás bevilágítási egyenetlenség. A webos szerintem is szar. A lassúsággal elvagyok, de biztosan sok embert az őrületbe kerget.
Nos a szám: 55LB650V-ZN BEEWLJG
Elvileg: 214. novemberi gyártású -
törölt tag
válasz
Morris #54015 üzenetére
Nem forgatom, csak túlzónak tartom a negatív LG kampányt amit most sony tulajként folytatsz a PH-n.
Én úgy látom hogy vannak elégedett itt 650V tulajok is, és 115-ből lehet venni egy 42LB650V-t. Ez nem semmi.
Dave567 Értéket? Na neeeee ! LG LCD tévékkel kapcsolatban mennyi tapasztalatod van? LA, LB tévékről?
Henker2 Hasonló kategória, és ár. Én a jóval kisebb betekintési szögei miatt nem vettem Samsungot.
Ehhez majd szemüveget is venni kell mert nem adnak hozzá, hacsak nem a telekomnál épp olyan akció van. -
Dave567
addikt
válasz
#94529552 #54009 üzenetére
Igazad van, elismerem hibáztam.
Hogy mit keresek itt??? Életeket mentek, a sok bosszankodástól.Henker2
A Samut, lehet tudásban megegyeznek, de kép mínőségileg nem, mert más panelt használ.
Aktív v Passzív 3D Samu aktív, az LG passzív, ha tudod nézd meg élőben, és ne teszteket olvass, mert sok a kamu bennük.Huncutka:
Ennek fussunk neki mégegyszer.. Kérlek!!! -
huncutka1029
addikt
válasz
Henker2 #54014 üzenetére
felhívnám a figyelmedet, hogy az aktív 3D, amit pl a samu alkalmaz, 8 év alatti gyerekek esetében nem használható, És mindenképpen próbáld ki egy üzletben, mert sok ember nem bírja a villódzás miatt, migrénes, vagy epilepsziás rohamot okozhat.
Előnye, hogy valós full HD- képet látsz.3D- közben
Hátránya az előbb leírtakon felül: Viszonylag fix nézési távon élvezhető csak, oldalról nem olyan nagy a betekintési szög 3D esetében! mint a passzív 3D esetében.
Nagy a veszélye a crosstalk-nak,
egyszerre max 4 szemüveget tud szinkronizálni a tv,
a szemüvegek akksiját gyakran tölteni kell.
Egy szemüveg akár 12-15.000 Ft-ba is kerülhet.És 2" kisebb mint az LG
-
cidalain
veterán
válasz
Henker2 #54014 üzenetére
Samsungnal mindig a 6400-as szeriat szoktak mondani, hogy az alatt ne vegyel.
(Mint ahogy az LG-nel a 650-est szoktak, hogy azert legalabb ezt)Igazabol nincs tokeletes dontes. Ha az altalanos tv topicba mesz, ott ropkodnek a colok, es a szazezrek. A vajtszemuek szerint a 200 alatti tv-t meg kikapcsolva is gazos nezni, meg kulonben is a tv 50 col felett kezdodik.
-
Henker2
addikt
Srácok!
Látom megy itt a 650-es típus körüli vita.
Ezek után néztem még egy TV a T-Home-nál!
Samsung UE40H6200
Tudom nem ebbe a topikba való, de akkor ha már 3D-s TV-t szeretnénk venni, mert nincs sok választási lehetőségünk és hosszabb távra tervezünk, melyik legyen? Ez a Samsung vagy az LG 42LB650?
A lényeg a szép kép a filmekhez illetve 3D majd 1-2 jó filmhez!
-
huncutka1029
addikt
válasz
borsia #54012 üzenetére
kérdezd meg a szolgáltatódat, mi a streamjének a kezdő, és végső frekije, és csak eben a sávban kerestess a tv-vel.
Ha megvan, akkor jelöld favoritnak ami kell, mentsd ki a listát USB-re, és pc-n chansort nevű progival töröld ki az összeset amit nem "favorizáltál"
Rakd tetszőleges sorrendbe, és másold vissza.
Utána a beállításokban ne felejtsd el kikapcsolni az automatikus csatornafrissítést, mert akkor átpakolja őket, ha a szolgáltató erre "parancsot" ad neki -
borsia
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy lg 39lb580v tv beállításához. Mi vel van rajta CI+ slot, kicseréltettem a dekódert egy digi smart cam-re. Itt a gondom. Nem tudom behangolni rendesen. Indítok egy automata keresést, aztán a több száz csatornából kereshetem ki a nézhetőeket. Nincs erre jobb, gyorsabb megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Shingen
addikt
Hali!
Tudtok dual play-es teszt videot a neten?
Hol lehetne letölteni? -
stancy
tag
válasz
Nunder #53999 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Nekem is december eleje óta van meg a 42LB650. én még szerencsésen 120 alatt vettem meg. Vásárlás elött olvasgattam, utána néztem a tvnek. Előre tudtam hogyha adás nélküli képet néznék, valami meg nem magyarázható okból, akkor a led technologiának köszönhetően, lenne folt vagy bevilágítás vagy mi a manó.
de mivel adással nézem, ráadásul digitálissal, így tökéletes, se folt se hiba, és gyönyörű képe van. (sportot nem nézek, nem érdekel ahogy 20 marha szaladgál egy labda után).. de kíváncsiságból sportra kapcsoltam hátha nekem is foltos vagy milyen. de semmi hibát nem láttam, pedig sífutást, meg teniszt meg ilyesmikre vetemedtem vén fejjel.
HDMI-n pc-ről néztem 3D isot.. az is olyan hogy csak ámultam. a tvre dugott winyoval meg mindent lejátszik. és úgy még szebb a 3D, az az igazi hanyatt esős. Valaki ide tett fel egy 3D demó próba videót, amiben van egy kígyó. kb 2 méterre kijött a tv síkjából, félelmetes volt.Szóval én bátran ajánlom mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
Dave567 #54005 üzenetére
Azt tudom mondani, hogy olvasd el Nunder írását, kicsit hosszú, de hátha ... Meg van elégedve a tévével, és nem kért ajánlást másikra, te egy másik hozzászólást néztél, az lehet itt a probléma. Neked fájhat valami egyedül, nem tudom milyen célod van az LG tévés topikban.
Morris LB671V-m van és semmi problémám nincs a webos rendszerrel, nem is lassú. Ha jól tudom neked meghibásodott a tévéd, ami előfordul a sony márkánál is, amíg jó volt az LG, addig csak dicsérted.
Milyen saját tapasztalataid vannak a 670, 671, 700, 731 tévékkel? -
cidalain
veterán
-
Morris
veterán
válasz
Nunder #53999 üzenetére
Gondoltam reagálok rá...
A probléma az, hogy tulajdonképpen százezer forint fölötti tételről beszélünk. Sőt, pl az én 47LB650-es tévém 200k volt a MM-ban.
Szerintem 2014/2015-ben elvárható, hogy egy készülék az egyéni preferencia rendszernek megfelelően működjön.
Az, hogy a tévé menüjének gyorsasága nem üti meg mondjuk a Samasung Galaxy Pocket telefon gyorsaságát, én speciel nem tudom lenyelni.
Mivel alsóbb kategóriás készülékről van szó, ezért az eladások alapján látható, hogy ebből a szériából jóval többet vásárolnak a fogyasztók, mint a közép illetve felső kategóriából. Ebből következik, hoy minél többet adnak el belőle, annál több a hibás készülék. Nincs ebben semmi hókuszpók, pusztán a nagy számok törvényét kell párhuzamba állítani a dologgal.
Van ám itt a topikban egy olyan tényező is, miszerint a felhasználónak ebbe bele kell törődnie, mert ez ilyen és kész!
Nem, nem kell beletörődnie! Aki kifizet egy termékért egy ekkora összeget, az elvárja, hogy rendeltetésének megfelelően tudja használni. Akit zavar, azt zavarja és nem tud megbékélni vele.
És itt most nem a kép szépségéről van szó.
A WebOS egy retek. Tetszik vagy nem, akkor is az! Borzalmasan lassú. És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy melyik készüléket veszed, 670, 671, 700, 731 stb. Mindegyiken ez van!
A panel már más. Tényleg jobb a 650 fölötti széria. Közel sem akkora a hibaarány mint az e fölötti szériáknál.
Nem írom le, most a LG tévék pozitívumait, mert vannak szép számmal.
De ha valaki LG tévében gondolkodik, akkor annak azt a készüléket kell ajánlani, amivel a legkisebb a lyukra-futás esélye!És ez nem a 650V széria!
Örülök, hogy vannak akik kifogták, tényleg. Én nem voltam ilyen szerencsés sajnos. És vagyunk még ezzel így sokan...Sorry, ha hosszú lett.
-
törölt tag
válasz
Nunder #53999 üzenetére
Teljesen jogos az észrevételed. Kicsit fel van fújva itt a dolog. Szerintem sokkal többen használják elégedetten a tévéjüket, mint ahányan ide jönnek panaszkodni.
Akinek beválik a tévéje, a többség az szinte soha nem jön a fórumba beírni a véleményét, csak azok akiknek ilyen-olyan-problémájuk van, vagy segítség kell a kép, hang, formátum, stb. beállításban.
koti
(#54001) Dave567 Milyen ajánlást? Te melyik filmet nézed? -
koti
tag
válasz
#94529552 #53991 üzenetére
Nem nézem a moslék kábeltévét, főleg analógban. Dreamboxom és VU+Solo2-m van. Annak meg, ha ismered tudhatod kiváló képe van. Mivel sok helyen szükség van valami alternatívára így van kábeltévém is. Így csaknem ingyen van a NETszolgáltatás miatt. Ha van akkor meg behangolom. Tehát ez a válasz. Köszi
-
Dave567
addikt
válasz
Nunder #53999 üzenetére
Sajnálom...
Kapsz majd másik ajánlást, de most nem tudok segíteni.Sajnos az IPS Technológia velejárója, csak valahól jobban ki jön, valaki észre se veszi, de nem csak itt, ha nem a Sonynál is van ilyen.
Ja, meg sok a "hozzáértő" itt, akik régebb óta itt vannak ki vételek.
Kerüld el messze a 650-et, ne vegyél zsákbamacskát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs