Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Nem ismertem, kösz az infót!
Lehet, hogy hasznos lesz majd. -
gpbenedek
csendes tag
Érdekel valakit egy saeco poemia HD 8325 gép? 2 karral, az egyik nyomásfokozós, a másik mentes, új kartömítéssel. Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle.
-
gpbenedek
csendes tag
válasz
vicces
üzenetére
A kalibrálás semmi mást nem csinál, mint eltolja a skálát (asszem 7 egységgel kb.) Ha nem kell szűkebbre húzni, 5-nél is tök jó szerintem. Ha esetleg jelentősebb durvább őrleményt is használna valaki, akkor nem érdemes a skála közepére húzni az espresso tartományt, hiszen akkor az alsó rész kihasználatlan, a felső meg nem elég.
-
vicces
addikt
válasz
sortiefish
üzenetére
nekem a gyári beállitással előfordult, hogy teljesen lecsavartam már, de akkor sem volt elég finomságú a kofi.
nekem 800-as van és ezt is átkalibráltam. most 24-25 körül jön a "szexpresszo" - kb a tárcsa fél állásában
-
kk831228
addikt
válasz
sortiefish
üzenetére
Megnyugtatò kb. ennyi szerintem...

-
von toth
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Írtátok sokan, hogy Graef 702-ből 4-5 ös állás, de szerintem érdemes az összes alátéttel használni a kúpos részt vagy megszakéretni egy hozzáértővel, mert én egyszer elvittem a kávéklinikára egy mikrokapcsoló gonddal és ott rendbetette úgy a fazon, hogy 15-re lőtte az espressot. Ma is 2 személlyel 14-en megy szépen, azelőtt én is 4-5-6-on használtam. Szerintem az egy kicsit kevés.
-
Daneeka
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én szarabb kávékból ilyesmit főzök.
20g kávé tamperelve (úgy rémlik 20g alatt nem elég nagy az ellenállás)
75g körüli forrásról leszedett víz. Fém szűrő. Teszek egy AP papirt a tampolt kávé tetejére, hogy ne keverje fel a víz.
Most olyan kotyogós körüli daráláson van mert már nincs kedvem teljes testsúlyal tornászni a bögrén, hogy átmenjen. Fém szűrővel, kb. 20-30s nyomás rémlik. -
zolnagy
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én most kipróbáltam celf javaslatára finomabb állásban az aeropresst és nagyon finomakat húzok (tolok) így. Graef 702 10-es állás (5 az eszpresszo). Ma próbáltam 8-on, de az már túl tömény volt. 10-en viszont szépen egyensúlyban voltak a savas és mokkás ízek. Persze gondolom ez is kávéfüggő...
-
Toobee
veterán
válasz
sortiefish
üzenetére
Ma már nagyon tetszett a kollégáknak. Főleg miután csapra került az Etióp is. Tejhabosítással még meggyűlt a baja kolléganőmnek, nyalhattam tisztára mindkét gépet, meg a pultot, de alakul ez
Egy szavam sem lehet. Nem hiszem, hogy sok helyen van ilyen géppark, meg 5-10 ezres kávék. De ez már nagyon más téma. -
sortiefish
tag
-
Bazsee71
őstag
Erre kíváncsi lennék, AP tuning espressora (Primo).

Kellene valaki, aki mostanában jön haza az egyesült államokból, mert majdnem 60$ lenne ide a posta.

-
Bazsee71
őstag
válasz
sortiefish
üzenetére
Ez sajnos nem oldja meg a problémát.

Parci: a tapasztalatlan kollégák inkább ne nedvesítsenek kávét, még a végén véletlenül többet kap az Atom.

-
csendes tag
válasz
Toobee
üzenetére
Köszi a beszámolót!
Örülök, hogy csészeminőség szempontjából nem okoz csalódást a cucc.A negatívumokon nem szomorodtam el, inkább kihívásnak tekintem a dolgot. Itt úgyis majdnem minden kávés eszközt tuningolunk előbb-utóbb!

@Bazsee71
Igen, ez a súly lesz a megoldás szerintem is. Az egyik (azt hiszem ausztrál) fórumon valaki egy műanyag vitaminosdobozt használ az Atomhoz, amibe pénzérméket tesz, így szimulálva kb az adott térfogatnyi bab súlyát. Állítólag az sem jó őrleményminőségi szempontból, ha túl nehéz ez a leszorító súly, szóval inkább valami könnyebb műanyagból lesz célszerű esztergáltatni, ha ez a sufnituning vitaminosdoboz beválik és valaki elegánsabb megoldást szeretne. -
Bazsee71
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Lehet ebben lesz a ZM kés megoldása a Majornál, mert ugyanez a helyzet. Kell egy kúpos kialakítású súly, ami a babok szerepét tölti be. Ez legalább állandó is lenne.
Egyébként csatlakozom bajnokpityuhoz, szerencsére a Majorral sem tapasztalható semmi spriccelés (csak nyitott kart használok).
-
Toobee
veterán
PY Abessyn Mocca is zenélt az előbb. Jó kis daráló ez, ha nem számít a használhatóság, csak a produktum
Ja meg szerintem durván sok pangó marad, de pörög rendesen, napi 10-15 kávénál nem érzem hátrányát, de szerintem otthonra nem feltétlen lenne jó választás. Már csak azért sem, mert ha nincs a tartályban kávé, akkor nem hajlandó kitolni magából az őrleményt.
-
törölt tag
Akkoriban többnyire csak kotyogósok voltak, meg volt egy olyan fajta is, ami egy kisebb kuktához hasonlított, egy előrefelé kigörbülő csővel, amin kifolyt a kávé. A bolti darálók közepes-durva darálékot produkáltak, mindenki itta, amit kapott.
Aztán a módszerváltás környékén győzött a kényelem, és a vásárlók megkapták az előre darált kávét, nem is sejtve, hogy ez tulajdonképpen visszalépés, még akkor is, ha a boltban darált kávé is elég hamar megdöglött. -
Toobee
veterán
válasz
üzenetére
Olyan 1 kg Get Up-ból az utolsó 250 gramm már jól jött le. De még mindig érzem, hogy már csak egy picike hiányozna és eldugulna. Szakaszosan ejti az őrleményt. Viszont mindenféle vudu nélkül lehet nakedet csapolni. Nem spriccel semerre, gyönyörűen összeáll. Az utolsó képen meg látod, hogy mikor már üresben járnak a kések, akkor mennyi kávét sikerült kipiszkálni belőle az egyik dugulás alkalmával. Olyan infót is kaptam tegnap, hogy üres tartály esetén is garantált a dugulás, mert nem fog kijönni a kávé. Ezzel nem is próbálkoztam már. Korábban írta valaki, hogy nagyon kevés őrlemény marad benne. Üzemszerű működésnél nem tudom, hogy ez hány grammot jelent, de az ilyen garatok nem arról híresek, hogy olyan marha kevés kávé maradna benne. Az utolsó fotó netes, az enyém fémrácsos. Én azon csodálkozom, hogy ezen egyáltalán át tud jönni az őrlemény.
-
sortiefish
tag
válasz
gpbenedek
üzenetére
Hogy ne hinném el csak nem jól fogalmaztam.
Azért foglalkoztat, mert amit leszedtem is nagyon ridegnek tűnt meg a mostani is elég rideg amire lecseréltem az előzőt a kar is nehézkesen megy fel és le Gondolom az sem mindegy, hogy 9mm vagy 8,5mm pláne, ha a gyári meg egy 3. méret.
Kösz a tippet újra megnéztem és a most találtam a Danetti-nél is gyárit."Most találtam egyet gyorsan lehet, hogy ez az eredeti még nem találtam infót erről. Árban viszont ez kerül a legtöbbe. Bár ez nem tudom ad-e bármennyi többletet hozzá."
Arra gondoltam, hogy azon kívül, hogy hivatalos alkatrész forgalmazó nem találtam infót arról, hogy eredeti vagy nem. Önmagában meg, hogy többe kerül nem győz meg, hogy jobb is, ha eredeti akkor nyilván jobb. -
csendes tag
válasz
Toobee
üzenetére
Kíváncsi vagyok, mire jutsz vele. Az enyém megjön a héten.

Ha jobban belegondolok, nálam is elsőre bedugult az Atom és porszívózni kellett. Ezek szerint ebbe mindenki belefut elsőre (a Seattle Coffee Gear videóban is említi Gail, hogy nekik is bedugult amint nagyon finomra állította).
Az őrleményállító tárcsa érzékeny a beállításra, már egy finom állítás is nagy hatással van a szemcseméretre. hogy az eszpresszó és a filter őrlemények között ne kelljen rengeteget tekergetni. Valószínűleg ez is hozzájárulhat a duguláshoz.
-
gpbenedek
csendes tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Cadynél is, talán Danettinél, kávégépboltban is van eredeti, az drágább. Vedd kézbe, ha nem hiszed el, tartósabb, jobban tömít. Nekem sem jött be az utángyárott. (GC)
-
Takuun
aktív tag
Sajnos nem sok infót találok, így érdeklődnék, hogy használ-e itt valaki Bialetti Mini Express-t? Egyszemélyeset vennék ezért érdekelne, hogy mik a tapasztalatok vele. Jelenleg egy sima 3 személyes kotyogóst használok.
-
sortiefish
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Graef CM 702
Jó, hogy említed, mert ez is foglalkoztat egy ideje, hogy melyik számít jónak.
Két félét láttam 8,5mm és 9mm-t. meg melyik a gyári és melyik az utángyártott.
Ilyet vettemSzerk.:
Most találtam egyet gyorsan lehet, hogy ez az eredeti még nem találtam infót erről. Árban viszont ez kerül a legtöbbe. Bár ez nem tudom ad-e bármennyi többletet hozzá. -
Bazsee71
őstag
válasz
sortiefish
üzenetére
Inkább egy ezres, 100x jobb a gyári, mint az utángyártott. Mind élettartamra, mind tömítésre (az utángyártottal nekem eresztett, ha nyitott kart használtam).
Milyen darálót használsz?
-
sortiefish
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Dolgozom rajta, hogy ne csak a víz verjen, ha kávét kell főznöm a GC-al.
A mai reggeli két dupla most egész jó lett megint.
A darálás miatt vannak javarészt gondjaim, de jó, hogy tegnap sokat beszélgettünk az Atom kapcsán az őrlésről, mert el is felejtettem, hogy a jó lefolyáshoz és a kioldáshoz az espresso-nál a finom és a durvább szemcséjű őrleményre is ugyanolyan szükség van. Nálam meg folyamatosan az van volt, hogy hol lassú vagy hol gyors olykor meg mondhatni tökéletes a lefolyás. Láttam is, hogy egyszer púderesebb máskor meg durvább az őrlemény azt hittem nekem is elmászik valamiért az őrlő beállítás, de tegnap rájöttem, hogy van amikor benn marad a finomabb őrlemény emiatt durvábbnak látszik a szemcseméret máskor meg több a finom őrlemény a kosárban ekkor meg finomabbnak látszik a darálás. Viszont nem a beállítás megy el ilyenkor, csak ki kell találnom, hogy-hogy tudom azt elérni, hogy minél egyenletesebb legyen az eloszlás minden őrlés után. Ma csak egy egy spriccelést kaptak a babok és jónak tűnik az eddigi 3-4 spriccelés lehet, hogy sok volt és vagy összetapadtak a finom szemcsék vagy benn is ragadhattak. Nem tudom, de próbálgatom. -
sortiefish
tag
válasz
Rendo84
üzenetére
A hirdetés szerint még soha nem voltak bekapcsolva. GC és GB csak használtan van ez meg vadi új. Ha most keresnék főzőt és nem 3 hónapja akkor ezen az áron nem kérdés, hogy megvenném-e.
Lehet, hogy cserélni kell a tömítéseket, de meg lehet kérdezni Simit vagy Fragolat, hogy tudja-e vállalni és, hogy mennyiért cseréli ki a tömítéseket, ha ki kell benne cserélni.
Nekem azt mondták egyszer, hogy ez műszakilag ugyanaz, mint a GC ami azt jelenti, hogy nem drága és van hozzá alkatrész. Tömítés: Én úgy is tetetnék bele PID-et meg Rézcsövet is így a tömítés annyira nekem nem volna nagy gond. A ráfordítható összeg az mindig felülír mindent, de attól még a 70 ezer ezekért a gépekért alkalmi vételnek számít szerintem. -
Bazsee71
őstag
válasz
sortiefish
üzenetére
Én azért örülni szoktam, mikor a kényszer használat után elcsomagolhatom a Brikkát, és a GC-n húzhatom a napi kávét.

Rendo84: Egy átnézést megér, de nem feltétlen lesz vele baj. Ezek kemény hőterhelés mellett is évekig bírják a strapát.

sz.zs.: Megerősítem, az Intermezzo gusztustalan!
Danettitől viszont érdemes lehet próbálgatni a blendeket. Illetve továbbadom a stafétát adp-nek, hogy a Break Rosso-t lefikázza. 
-
Rendo84
senior tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Azért ezzel vigyáznék picit. Ha jó pár évig be sem volt kapcsolva, vélhetően szinte az összes tömítés cserés egy ilyen gépben, mert elértek. Ezzel számolni kell. Csodálkoznék is ha nem csepegne sehol.
Nem nagy összeg ezeket megvenni, de nem mindenkinek van hozzá affinitása szerelgetni.
Egyébként legalább 60-at egészen biztos hogy megér. -
soldier2
őstag
A kétszemélyesen biztos, hogy íves, most néztem meg a kedvedért
na meg mert most főtt le, és el kellett mosni. Egész jó kávékat készít ebből a Kalmár féle kávéból (csak meg ne tudja Gábor hova került a kávéja
. Érdekes látni, ahogy minden nyáron fellángol a brika láz, de ezért nem véletlen, hogy hazaérve a többség beüzemeli a Gaggiát, vagy akármi mást. A másik dolog ami szöget ütött a fejembe, a Ronin videójában lévő már-már tojáshab szerű crema. Ez régen, mikor rendszeresen brikkáztam a Tchibó és társaiból megvolt a kis DeLonghi darálóval, de mióta csak hébe hóba tolom inkább kevesebb, de kisebb buborékokból álló habot kapok. Az íze viszont jobb mint emlékszem, ezeket a kávékat nem tudom keserűre készíteni. -
celf
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
azt hittem, h nekem is olasz 4 személyes brikkám van. nekem nem üvegfedős.
egy kérdés: a felső filter gyárilag ívelt, vagy egyenes?
mert egyzser kölcsönadtam, és lehet, hogy nagyon megpakolták, vagy a tűzönfelejtették, és kicsit azóta mintha a fémszűrő meghajolt volna.
de lehet csak nem vettem észre, és ilyen volt korábban is. majd lefotózom.
-
sortiefish
tag
válasz
Deer76
üzenetére
Kérdezz rá azért a fórumon 1-2 dologra konkrétabban mire vagy kíváncsi.
Mire kellene, tuningot szeretnétek-e később ilyesmi.
Én úgy tudom műszakilag ugyanaz, mint a GC és ez ráadásnak vadi új sőt ezeket már kapni sem lehet és, ha megnézed mennyiért mentek.
Daráló meg a Graef 702 az biztos, hogy jó hozzá. Én most futom vele a köreimet, de mint olvashatod komolyabb darálókkal is kell olykor futkorászni.Másnak meg futkorászás nélkül is szuperál a 702-es is. Ez a szakma már csak ilyen ahogy látom, kell hajtani a dolgokat, hogy eredménynek azt kapd amit elképzeltél. -
Deer76
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
A kotyogós az nekem van. Majd a vacak kis 1 személyest akarom valami Bialettire lecserélni. Lehet nem Brikkára, hanem Mokkára. Sógoromnak van 4 személyes Brikkája, de indukciós tűzhelyen nem tudja használni és venni akar egy normális kávéfőzőt. (A mostani egy Hausmeister azt hiszem.)
-
sz.zs.
őstag
válasz
klepto
üzenetére
Mi itt nagy átlagban a frissen pörkölt kávékat fogyasztjuk és favorizáljuk. Ebben az árkategóriában szerintem a legjobb választás a Velencei Gondolások kedvence lehet szerintem.
Utóbbi Segafredo a legalja, "ihatatlan szemét" kategória sztem, de majd Bazsee mingyá jól megmondja!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Milyen szemes kávét tudnátok ajánlani Saeco Minutó géphez, ami testes, zamatos, és megunhatatlan koffeinbomba?
Eddig a legillatosabb, és legkrémesebb a Pellini Break Rosso volt (fehér csomagolású), viszont az íze meg sem közelítette az illatát, ami betöltötte az egész szobát.
Ami az árat illeti, egy Pellini szintet még elfogadhatónak tartok (ha olcsóbb az sem baj), de egy Lucaffe már biztosan nem fér bele árban.
Ja és még valami: természetesen próbáltam a piros Segafredo Intermezzot, de az nekem túl keserű és középszerű kommersz vacaknak tűnő kávé volt... -
Sinisi
senior tag
válasz
cotagg
üzenetére
Nekem ezzel a "ráccsal" az a tapasztalatom F4-nél, hogy ha nincs benne a garatelem, hiába az antisztatikus fésű, úgy repkenek a kv. "szemek" szanaszét mintha meg akarnák úszni a melegvizes zuhanyt...
Éppen azon gondlokoztam, hogy kiveszem azt a fésűt mint ahogy Jolti, hogy úgy mit mutat... hátha... mert egyelőre ez az elem rendesen megfogja az őrleményt (szóval némileg "útban" van)...
-
Toobee
veterán
válasz
cotagg
üzenetére
Pár daráló megfordult már nálam, olyan 20+ de ennyit még nem szoptam egyikkel sem. Mezei user nem tudom mit kezdene vele, akinek pl élete első gépe. Késő délután húztam már 2 naked shotot gyönyörű lefolyassal. Reggel megnézem elmaszott-e, mert előző nap ezt csinálta. De már most sem jött olyan szépen ki, mint a videókban, érezni, hogy meg megakad. Szóval nem teljes az öröm. Viszont mindenfele vudu nélkül, karba orlessel, tomoritessel nulla spricc. Pedig a naked büntet azonnal.
-
Deer76
aktív tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Sógorom felvette a kapcsolatot az eladóval, meglátjuk mi lesz. Ha azt mondjátok jól jár vele, akkor rendben.
Köszönöm a tippeket.
(Darálóból majd újat vesz, Graef-et). -
cotagg
tag
Csak a rácsot természetesen.
Ha leveszed a rácsot, akkor a csôr végén sztatikusan töltött örlemény jön ki, ami aztán tapad mindenhez, ami csak a közelébe kerül. A rács arra való, hogy ezt megelôzze. Természetes, hogy az eltávolításának ez a következménye nem? Feltéve, hogy okkal rakták oda. És nem minimális töltôdésrôl beszélek, amit a szûrômagasító tölcsér megfogott volna. Tényleg nem nagyon tudom mit mondhatnék még errôl… -
Deer76
aktív tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, ha tudtok jó gépet, írjatok. Kb max. eddig az ársávig (max 70k, de inkább alatta).
-
feketedini
tag
Sziasztok! French Presshez tudnátok ajánlani őrölt kávét? Jelenleg nincs normális darálóm, majd szeretnék beszerezni egyet, mert tudom, az lenne a jó megoldás.
-
Deer76
aktív tag
Sógorom kérdése:
Milyen ötlet kávégépet nézni Ebayen?! Nagy rizikó rendelni 20 - 30 e Ft értékben egy Gaggia Classicot, majd 15 e Ft -ért felújítani? Felújítatni hol lehet?Esetleg tud valaki eladót, ami jó?
-
mester6
tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Igen , igaz a statikus nyomás más mint a tényleges kávéfőzés alatti nyomás.
Azért a kávéfőzésben nem érdemes dogmákat fabrikálni, gondolj a nyomásprofilozható gépekre.
Van aki 9-10 barra állítja az OPV-t és próbálkozik a kávéfőzés menetében pl 6 barral is igen jó kávéfőzési eredménnyel.Néhány nyomásmérő műszer is eleve úgy van skálázva, hogy 3 tartomány van megadva amelyben a megfelelő érték 7-9 bar közé esik általában zöld színnel jelölve..
-
sortiefish
tag
válasz
mester6
üzenetére
Találtam egy cikket, de majd a szakik kijavítanak, ha tévedek az abban leírtak szerint 10-re kell belőni, mert úgy lesz meg a tuti 9 bar.
" Ezt statikus nyomásmérésnek nevezik, ami azt jelenti, hogy nincs áramlás a porszűrőn keresztül. A nyomás, amelyet célozni kell, 10 bar és 9 bar között van. Ez azért van így, mert a 9 bar statikus olvasás és a dinamikus leolvasás, vagyis a fej átfolyása közötti különbség kevesebb, mint 1 bar. Ezért be kell állítania a gépeket 10 barra, ami 9 bar dinamikát ad."
-
sz.zs.
őstag
-
sz.zs.
őstag
Mértem nyomást a GC-n. 10,5-11 bar között mozog. Érdemes lejjebb vennem? Ha igen, pontosan mennyire?
-
sortiefish
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én már kezdem kapizsgálni.
Sőt lehet lassan visszatérek én is a Mokka-hoz még a Brikka sem kell, mert abba sem akarom darálni a babot jó a tégla is azt nem kell a fagyiba betenni.
A mai shopping -3K befőttes üveg, lassan elfogy a kezdeti lelkesedésem és leülök gondolkodni.
A kis kávét ami még volt itthon át is raktam dunsztos üvegekbe és be a fagyiba. Lassan húsnak már nem is lesz benne hely.
Lassan tényleg aktuális lesz ez a kisfilm, hogy Vissza a kotyogóhoz.
-
jolti
senior tag
válasz
cotagg
üzenetére
Nagyon jól tudom, hogy mire való az a rács.
De annak ott van jelentősége, ahol doserba, vagy tölcsérbe jut ki a garatból az őrlemény.
De itt, mivel egyből egy csőbe jut nincs jelentősége. Pont ez a baj szerintem, hogy kicsi a cső átmérője és könnyen el tud dugulni.
Pont hasonló problémával küzdöttem 3 évvel ezelőtt, mikor a macapot doser-mentesítettem. -
Sinisi
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
A brikka életet tud mentei :-)
Kíváncsi vagyok, hogy a környékünkön nagyon rövidtávon belüli "legjobb" kv.-t adó jura auómatához képest mit fog hozni eredményként! (persze uo. kv.-val kellene tesztelni és nem egyszer összevetni...) Szóval igen, úgy néz ki, hogy kitőrőfélben a brikka láz :-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- JBL Partybox 320, GARANCIÁLIS
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet, hogy hasznos lesz majd.

van róla info, hogy mekkora nyomást épit fel?

Ja meg szerintem durván sok pangó marad, de pörög rendesen, napi 10-15 kávénál nem érzem hátrányát, de szerintem otthonra nem feltétlen lenne jó választás. Már csak azért sem, mert ha nincs a tartályban kávé, akkor nem hajlandó kitolni magából az őrleményt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Danettitől viszont érdemes lehet próbálgatni a blendeket. Illetve továbbadom a stafétát adp-nek, hogy a Break Rosso-t lefikázza.