Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Jó kis helytakarékos koncepció
: [link]
-
kk831228
addikt
Erről lehet tudni valamit? : [link]
Elég tetszetős.👌
-
kk831228
addikt
válasz
Alabástrom #136123 üzenetére
Ìgy van , előfordul sajnos 151c -vel.
Nem kell miatta aggódni, valószìnűleg nem etette olyan babbal , hozzáteszem nem olyan sűrűn fordul elő , de lètezik. Szemèly szerint nem fagyasztgatom , nem vagyok nagy felhasználó meg HC se, amit veszek iszom folyamatosan . A többi kevès , meg elvan addig a zacsiba.
-
kk831228
addikt
válasz
Alabástrom #136114 üzenetére
Hiába a nagyobb kondi, ha olyan a bab megfogja azt is.
Majdnem rávettem magam hogy cserèljem , de miután havernál csere után is megfogta, nem erőltettem.
Ìgy majdnem, hogy fölösleges , mert nem tudod melyik fogja megfogni, annyi hogy a kisebb CM szemek , de abból van azèrt pár fajta . Ha meg forgás közbe dobod bele, nem fogja meg a kis kondival se.
-
kk831228
addikt
Csak rendeltem mèg 400 g CM -Meseta-t amìg elèrhető.
-
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035 #136087 üzenetére
Akkor rosszul emlékszem, akkor lehet azt mondtad , hogy nem èri meg...
-
kk831228
addikt
válasz
RetepNyaraB #136035 üzenetére
Fragolàéra se nagyon volt kereslet , itthon legalábbis.
Külföldön biztos jobban fog menni.
-
kk831228
addikt
válasz
RetepNyaraB #135956 üzenetére
Igen, mostanában nem divat...
-
kk831228
addikt
válasz
RetepNyaraB #135895 üzenetére
Mo megyünk 3 - an , jó lenne egy Robotot kipróbàlni, vagy megkóstolni mit tud...
-
kk831228
addikt
válasz
JackFeryll #135891 üzenetére
2 Ultranhangos tisztìtàs között...
-
kk831228
addikt
Kinek van már? [link]
-
kk831228
addikt
válasz
pető bá' #135825 üzenetére
Ez a Graef tudja a pressszó tartomànyt megbìzhatóan? Nem ezekkel kellett kìnlódni, alàtétezgetni stb...?
Lehet keverem valamivel.
Igen érthető, de attól hogy nem akar világos pörit nem baj ha egy megbìzhatóbb, minőségibb szett van . Persze lehet a hófehérke tökéletes, nem követem az awx vonalat.
De az is igaz, hogy egy olcsóbb szett pont arra jó, hogy ràjöjjön az ember, akar -e ezzel igazán foglalkozni , vagy inkàbb vesz egy automatàt, és nyomja a szemes lidl kàvét bele.
-
-
kk831228
addikt
válasz
Parci #135511 üzenetére
Pont ìgy vagyok, van egy 2000 ft-os , meg van egy timemore , amit az automata időmérő miatt vettem. Igazàból előàztatàs miatt semmi értelme az időmérésnek , egy cseppre is bekapcsol màr. Azóta se hasznâlom
, ràadàsul még le is merül. Màr ez is ötször annyiba kerül, mint a màsik kis sz..r , ami soha nem merül le , egyből mér, nem kell neki több gramm hogy mérjen stb.
-
kk831228
addikt
Szombathely , Modam Speciality kàvézó , szép kis hely és a kàvé is elfogadható , ha valaki erre jàr.
👌
-
kk831228
addikt
válasz
Vadasz03.24 #135298 üzenetére
Görögbe voltunk pár ève szigeteken, nem nagyon találkoztam jobb kávèval , csak azzal a finom frappèval...
-
kk831228
addikt
válasz
Alabástrom #135295 üzenetére
németekhez most ért el a "szén" , eddig ittàk a löttyöket, most màr azért néha becsúszik presszó is.
Még 10 év és odaér a vilàgos pöri is , bàrcsak mindenben ennyivel elöttük jàrnànk...
-
kk831228
addikt
válasz
Alabástrom #135066 üzenetére
Olyan hátrány van , hogy nem egyszerű elfogadható minősèget produkálni.
Amennyit szenved vele az ember , ès utána meg csak kevès lesz.
Èn is próbálkoztam règebben , de elengedtem , igazuk volt az itteni profiknak , csak hát èn is úgy vagyok , na majd èn...
Duppla presszót gyorsan meglehet szokni.
-
kk831228
addikt
válasz
Halley #135022 üzenetére
Igen , de nincs annyira kőbevèsve presszó 1:2 ,1:3 meg a világosabbakat van aki hosszabbra is engedi, èn 1:2 fölè nem megyek soha . 18g kávè max 36g ital , ez egy duppla presszó. Párszor iszol normálisan elkèszìtett ilyen dupplát , nem fog hiányozni a 120ml .
Ha " teázni " szeretnèl az más.
-
kk831228
addikt
válasz
RetepNyaraB #134956 üzenetére
Na erre én is kìvàncsi vagyok....
-
kk831228
addikt
válasz
kovacsit75 #134642 üzenetére
df83 ver 2 , Niche Duo , Mazzer Major...
-
kk831228
addikt
válasz
kovacsit75 #134630 üzenetére
Jobbnak kell lennie csak hogy mennyivel az a kèrdès . Rancilio új áráèrt van több lehetősèg...
-
kk831228
addikt
válasz
Alabástrom #134608 üzenetére
Max 9 bar , de mostanában inkább már 7.5 körül a "menő"
Világosabb pörik kisebb nyomást szeretnek . A "szènnek" mindegy hogy 9 vagy 11...
-
kk831228
addikt
Üdv , olyan kèrdèsem lenne hogy van -e itt esetleg valaki , aki RO vizet használ , ha igen akkor visszasózott vagy mèg az elötte lèvö szűrt, lágy vizet èrdemes használni?
-
kk831228
addikt
válasz
RetepNyaraB #134179 üzenetére
Igen , az olasz meg mèg van egy kettő sima presszóhoz nagyon közeli , azok elfogadhatóak .
-
kk831228
addikt
Ezekkel azt tudod, hogy bekevered valami sima ócsó szemessel ès mindig csak keveset adagolsz hozzá , akkor talán nem fog beìvódni az a f...s aroma az őrlőbe...
Ők csak jót akartak , de nem tudják mi az újhullám valójában.
Ilyenkor, úgy sajnálom őket, ès nincs szívem kidobni vagy elajándèkozni tovább, lelkiismeret fúlurdalásom lenne , pedig többet èrne.
-
kk831228
addikt
válasz
kchris78 #133904 üzenetére
Nekem is van egy ehhez hasonló ebay -es, 2-3000ft volt ès sokszor jobban tetszik, mint a másik timemore ami 4-szer annyiba kerül . Annyi, hogy azon van stopper funkció is ami megint olyan hogy előáztatásnál semmi èrtelme , szóval az olcsóbb is tökèletes, ès nem is merül le soha kb.
-
kk831228
addikt
Szerintem rájöttek CM -nèl , hogy a TP-k be nagyobb pènz van , lehet ezután mindennap lesz TP...
-
kk831228
addikt
válasz
gdavid44 #131292 üzenetére
Söpréssel kijön az összes kb, és második indításra(Major) ha minden igaz, a Majornak a legrövidebb a garat része azt a legegyszerűbb söpörni, ha csak cukrásztölcsér van rajta, viszont az a legnagyobb. Sajnos mostanában nem nagyon van, aki a belsejét "javítja" a külső csak esztétika. Nekem is szét kellene borítani és átnézni /cserélni amit kell. Előbb keresni kellene olyat, aki szétszedi és normálisan fel tudja szabályozni, utána nézelődni. Mazzer mindig van eladó...
-
kk831228
addikt
válasz
mikej95 #130361 üzenetére
Szerintem ha eddig nem volt kotyogód akkor ez se lesz hosszútávú, mivel az nagyon messze van a presszótól, kotyogó arra jó, ha viszonylag gyorsan akarsz k@vét inni, és inkább a mennyiség a lényeg. El kell dönteni, hogy a kávézói ízt szeretnéd valamelyest megközelíteni, vagy csak a a koffein a lényeg az íz másodlagos.
Gyanítom, hogy inkább a presszót szeretnéd megközelíteni, arra pénzkidobás lesz a Bialetti is meg az a kézi hajtány is.
-
kk831228
addikt
válasz
Peti...(16v) #130176 üzenetére
Hőmérséklet szabályzás jobb viszont nincs flow, flow-t fontosabbnak gondolnám...
Nem mintha veszélybe lennék, hogy hirtelen el kell döntenem...
-
kk831228
addikt
válasz
Peti...(16v) #130161 üzenetére
Hát jahh, azért a szivattyú se mindegy, csak a Bia a legjobb ár/érték arány most...
-
kk831228
addikt
Jászkisér, de nekem Silvia van, igazából ugyanazt tudja mint a Gaggia...
Hozzál kávét mert az mindig szűkös...
Egy automata nem lesz olyan legalábbis 2-300-as kategória, viszont megvan a létjogosultsága, gyors és ha a mennyiség a lényeg, nincs párja max a kapszulás. Személy szerint szeretem a minőséget, de sokszor nincs idő sz... kodni, meg azért én is megiszok napi 5-8 kávét, és nem mindig van kedvem rendelni a 20000ft /kg - os cuccot, olyankor ott az újramelegített kotyogós, vagy automatás vagy bármi, haveroknál a szarvasi stb.
Ha gyors, nagy mennyiség "kínlódás" nélkül a lényeg, nem a minőség akkor felejtős a karos meg úgy kb minden amit itt a topikban olvasol...
-
kk831228
addikt
válasz
Richemano85 #129794 üzenetére
Ha el tudod viselni a műanyagot, a Delonghi után valószínűleg igen
, legjobb ár /érték arány újonnan... Vagy veszel valami kézi cuccost kicsit olcsóbban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest