Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gofry
senior tag
válasz
Toobee
üzenetére
Pont igy voltam en is
babonkent jo volt 😃😃
amig el nem maszott az orlemeny finomsag is. Utana csomagoltam.
Amugy discordon most mar jut minden napra egy 65 os kescseres dogles. Szoval lassan ez a 2%, meg marginalis hiba temat ketkedve fogadom.
Az uj batch elkeszultet es az eladasokat kitoltak februarra. Szoval vehetjuk ugy is, hogy Dec-januar ujratervezes, hibas darabok csereje. Utana johet a tobbi -
Alabástrom
senior tag
Nekem ha tiszta, akkor nem tapad rá semmi. 3-5 használat után gondolom olajos lesz a kávétól, utána rátapad. Elmosogatom, onnantól megint nem tapad rá egy darabig.
-
Tomace91
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ha jól emlékszem neked az AVX féle van, én is vettem hogy kipróbálom, de egyelőre ugyanaz a tapasztalatom nekem is, hogy olyan szinten feltapad rá minden, hogy az brutál. Ma a lesepregetést is abbahagytam annyira nem akart lejönni így inkább vízzel elöblítettem. Szimpla user error gondolom.
-
-
vikla007
aktív tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Óoo, asszem le vagyok maradva
Hát akkor megpróbálom ezt
Köszönöm
-
gonnok
csendes tag
PSA: Valaki felrakott HW apróra egy barista Robotot 130k-ért.
-
vikla007
aktív tag
Disztribútorból melyiket ajánlanátok?
Vst kosarat használok. (eddig megvoltam nélküle, de most azt gondolom hátha...)Köszi

-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hát ez mókás. :-D
Nyilván azt veszi meg mindenki, ami mellett dönt. -
killboy007
csendes tag
válasz
Flashback
üzenetére
Kávéverzum, Dunaharaszti
IMS competition van elvileg polcon.
https://kaveverzum.hu/IMS-Sage-16-18g-54mm-szurokosar -
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem gondolnám "csak hájpnak" a változtatható fordulatszám. Itt is volt róla szó korábban.
Az AVX mint márka meg vsz. alsóbb ligában focizik, mint a Sage. -
Van olyan hely BPesten/Pest Megyében ahol szürökosarat lehet venni a polcról?
54mm kellene. -
-
-
Bobbysolo
tag
válasz
mutyi
üzenetére
Napi hány kávé fog készülni? Mennyire fontos a hab? Mennyire ragaszkodik a gépi őrlőhöz (géphez)? Csak új gép játszik? Egyszerű használhatóság a fontos, vagy a jó kávé? Hirtelen ezek jutottak eszembe. Egyébként itt ilyen egyben gépet nem hiszem, hogy ajánlani fog bárki is.
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
450 000 Ft-ig bezárólag ki milyen szettet venne?
Ismerős szeretne venni egy gépet, egy Sage 880 touch-ot néztek ki.
Én egy AVX DB1 PRO 2024 Dual bojleres kávégépet és hozzá egy DF64 II Single dose őrlőt gondolnék. -70 ezer a különbség az utóbbi javára, előáztatást tud, 3 járatú van benne.
Ha van egyéb ötlet szívesen veszem. Egyszerű használhatóság miatt a Sage-t mondanám, de véleményem szerint valszeg jobb kávét készítenei a másik kombó.
Az meg már drága játék lenne, egy Sage-t venne és hozzá egy külső őrlőt... -
Toobee
veterán
Acaia Lunar, Felicita Arc és Incline, Kingrinder K2 eladó
Még minden megvan, alkudni szabad, beszámítás mehet. Mivel minden cucc újszerű vagy új, akár a fa alatt is jól mutat.
-
Toobee
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Tengely, csapágy vonalon lesz nálam a gond. Ide raktam fel pár a anyagot a supportnak (első indítás is rajta). Egyébként ettől függetlenül ma is rohadt jó presszókat ittam vele (slow feedinggel még működik).
Lagom Casa 65CL megakadás/stalling -
hoffman_
nagyúr
-
-
verti1
tag
válasz
Mano66
üzenetére
Szerintem ez erősen ízlés kérdése is. Volt itt szó a CM által használt színkódokról. Az egy jó kiindulási alap. Én a mostani két száraz feldolgozású tételből az Etiópot választanám. Azzal nem nagyon lehet mellé nyúlni, édes, fekete teás. Illetve a La Cadrela kolumbiait. Az is biztos egy izgalmasabb tétel.
-
Mano66
senior tag
A mostani CM kínálatból melyik kettő, ami ízben filterben a legjobb. Szégyellem! Még kimondott filtert soha nem rendeltem.
-
válasz
Speti69
üzenetére
tényleg, én is akartam írni ezzel kapcsolatban. nálunk is fogy, és valóban remek. direkt rápróbáltam túl frissen is, akkor még volt benne némi szénsavasság, de szintén jó volt. a legutóbbi tesztpöri, ahol páran letúlpörköltöztük, egyszerűen csak túl volt pörkölve a mi ízlésünknek, ez nincs.

-
Speti69
csendes újonc
CasMotól a lassan 1 éves kávés pályafutásom alatt még a legutóbbi, 11.28. tesztpöriből rendeltem először.
Ahogy megjött, 4 felé dobtam. Meglepően világosnak tűnt. Agyban gyenge voltam, meg mi bajom lehet, 10 naposan már rápróbáltam. Pont olyan szerencsém volt vele, mint anno Paljoc Yirge 2esével. Adott őrlőbeállítás túl nagy volt neki, de robottal lehetett kompenzálni. Amolyan modern presszó lett. Hosszabb előáztatás, majd rövid 7bar és gyorsan ejtve elkészítve. Picit teásabb jelleg, ízben talán sárgadinnye meg trópusi gyümik, végén azt mondanám még cseresznye is, bár inkább a boroknál mozgok otthonosan, így baromi furcsa, hogy a kávékban egyszerre megjelenik piros bogyós és fehér húsú gyümi is. Lényeg, hogy ebből a babból nem is vágyok hagyományos presszóra, egyszerűen remek így
. Ha ilyen a tesztpöri.... -
válasz
HunLogin
üzenetére
Wow!!!
Akkor hadd repüljek rá mégegyszer a témára, hátha tudsz tapasztalatot megosztani!
A kérdésem kb. arra irányul, hogy milyen tapasztalataid vannak a függőleges síkban működő sík késes őrlővel, illetve hogy van-e olyan, amit olyan jellemzőnek tartasz, ami ebből a tájolásból adódik.
(...persze olvasgattam, de nem kommunikáltam a szerzőkkel.)
-
válasz
korpas15
üzenetére
szia
bármilyet, amit szeretsz
Ha inkább a klasszikus csokis-kakaós ízvilágot keresed (Grand Cru alapján erre tippelek), akkor nyugodtan mehet az Impresso Classic vonal, sötétebb, krémes, testes kávék.
Ha a gyümölcsös, világosabb világot keresed, akkor Impresso Speciality, vagy Roastopus kb bármelyik tétele (vagy bármelyik más pörkölő, de ha ezek szimpatikusak elsőre, akkor nyugodtan, nem lősz mellé).Személyesen alapvetően kezdésnek a sötétebb világot ajánlanám, kevésbé nyűgös, szép lefolyás, nagy crema, szinte garantált a sikerélmény Robottal
de ha kifejezetten a világos vonal érdekel, szerintem abban sem fogsz csalódni, manuális gépnél szépen ki tudod mozogni az esetleges hibákat
Milyen őrlőd van? -
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Jövő héten nekem is érkezik egy Robot és szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek milyen kávét rendeljek kezdésnek? Impresso? Roastopus? Jelenleg Goriziana Grand Cru van itthon. Kezdő vagyok még a témában, jelenleg nyomásfokozós kávéfőzőm van, tehát jó kávét még nem ittam. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Parci
üzenetére
agree to disagree. van annyi kvs vackom, hogy nem látok csillagokat egy új kütyü miatt. arról nem is beszélve, hogy azt gondolom, fényévekkel jobb a géppark, mint a kóstolásra, ízérzékelésre való képességeim, ez meg az én tapasztalatom. szóval ha valami nekem markáns különbség, akkor azt ennyi év játék után már valósnak könyvelem el.
ui.: semmi sértődés nincs benne. évek óta mondod, hogy révbe értél és hogy nincsenek különbségek egy pont után. akkor te már boldog vagy, aki meg nem így érkezett meg, had próbálkozzon. én nem hiszem, hogy világmegváltás van, de pont abban a korszakban kávézunk, amikor annyi új információ, mérés, szakmai cikk jelenik meg, ami felül írja vagy módosítja az évtizedekig sziklaszilárdnak hitt vallásokat, amennyi még soha. szerintem meg vannak különbségek, még nekem is

Toobee:
ez, ha nem is tökéletes, de egészen korrekt válasz. -
vicces1
aktív tag
Ja, max. 7napos pöriket postáznak.
-
vicces1
aktív tag
Elba@sztam a rendelést,
2tétel őrültet tettem a kosárba.Már feladták, Eight Coffee lengyel pörkölő.
Omni roast mindegyik,
Kell valakinek beszer áron ami nagyon baráti, mindenféle kedvezmény, kupon, free shipping volt.?
Jó lehet nyomásfokozóssal presszóra, kotyesz, frenchpress,
tiramisuhoz luxus aroma😉
Vagy ajándék.
-
vannak különbségek késprofilok között, én is elfogyasztottam pár őrlőt és nem egy nagyon olcsót választottam.
de nagyon-nagyon tanulságos például apám f64 evo késes darálójából kapott kofit inni. teljesen nyugodtan lehet jópár 64 mm-es sík vagy xy kúpos kést választani és nem kell aggódni, hogy nem lesz meg a világbajnok-20% kofi otthon.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
dehogynem, van sok köze. nem azt írtam, hogy nem érezted a kávékkal, azt, amit, hanem azt, hogy a valós külonbségek, amiket éreztél, annak ezen a ponton nincs sok jelentősége in the grand sceme of things. és ebben biztos is vagyok, mint tapasztalt, de nem tévedhetetlen ember.
jópár ízérzékelős témakörben eltoltam már a biciklit a hardcore-ig, pontosan ugyanazt tapasztaltam mindenhol. hifizel. négy őrlő onmagában igazolja ezt valahol. nem kell megsértődni, nem pejoratíve mondom, ez egy hobbi, mindenki arra a részére fekszik rá, ami boldoggá teszi. nálam ez mára szinte semennyire sem az eszköz.
-
kchris78
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy pár hónap után minden megszokássá válik, plusz ha nincs fél óra reggel kávéra akkor idő sincs megtapasztalni az ízeket, akkor meg fölösleges hifi ármagasságba felmenni. Nekem erre elég barista express.. Használtáron vettem egy újat 130 körül.. Ha tovább akarok lépni veszek egy jobb őrlőt de félig klasszik vonalra a csokis kicsit citrusosabb ízekhez ez is elég.. Már jól be tudom lőni a mennyiséget, szemcseméretet. Régi őrlő meg megmarad decafnak.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Válasz:
Thank you so much for your detailed reply. I've shared these with our engineers and we agree this is not a normal performance we expected out of the Casa.
I understand it must have been quite frustrating and disappointing to experience this (in fact I would feel the same too if I were in your shoes). During our R&D, we did develop the grinder with consideration to use it with light roast, so we are definitely expecting the Casa to be able to do so.
As a solution moving forward, we could replace/swap the unit - would that work for you? May I also ask if you have a secondary grinder in the meantime? Our engineers are currently investigating this issue further and are working on a solution. We unfortunately did receive reports that stalling had happened to a few units, which suggests it is a low likelihood incident, but we believe it should not happen at all. We expect to have this resolved in about 2-3 weeks - that will also allow us to send you a replacement unit with no uncertainty.
If you don't have any other grinder to use, you can keep using your current Casa. And once we fully address the issue, I will arrange for a replacement unit to be exchanged with yours.
Please feel free to exchange your thoughts with us, we are here to ensure you have a smooth and satisfying experience with us.
Kind regards,
Chantelle -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"...a grado hemp helyett, egy perc után látom, hogy az bizony game changer 🤷"
--> Felteszem, hallod is
Egyébként mindenféle muzsikát is hallgatsz rajta, vagy "főleg valamilyet"?
-
-
icm
tag
válasz
Parci
üzenetére
Ja persze az újdonság, a hype ereje megvan. Nem vitatom, hasonlóan voltam a Sculptorral. Számomra ott a Grindinglabs kése inkább volt teás / filteres élmény nekem, később lett a Lab Sweet, az már közelebb áll hozzám. Nem vagy nagy szétszálazós, de kevésbé volt testes az a kés, a labsweettel meg visszajött a test. Lehet visszarakom egyszer - bár lehet jobb lenne egy másik Sculptor gyári késsel fej-fej mellett (esetleg valakinek van kedve összekóstolni így?
). -
válasz
Parci
üzenetére
Persze, hogy hifizős. Erre épül egy (szűk) iparág. Különben mi szükség lenne pl. havonta több új "legjobb" "game changer" őrlőre..
Több, mint egy év után is akárhányszor próbálom valami másik fejhallgatómat a grado hemp helyett, egy perc után látom, hogy az bizony game changer 🤷
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Toobee
üzenetére
érdekes kérdés az is, hogy a bab vagy a beállítás számít többet, mert azt gondolnám, ha nullázás után 2-es álláson hidegindítással elment a sötét bab, akkor 5-6 álláson egy világos is menni fog. aztán lehet, hogy baromira nem.
icm:
gyári SuperJolly késeket cserélte nekem fragola Fio F64 késekre. akkor még "az volt a menő" és nem mellesleg olcsó, kb akkor kúsztak be a topicba a drága kések, ha jól emlékszemParci:
semmi köze ehhez a placebonak vagy az időnek, mind a négy őrlő egymás mellett van, egyértelműen össze lehet őket hasonlítani. -
hozzátenném, hogy - ilyen téren - szinte mindegy is, hogy egy új, várt, sok forintos őrlőnél az ember az első kávékkal milyen soha nem látott ízeket tapasztal. kb. egy év használat után gondol valamit, de azon a ponton elő kéne szedni a régi darálót is és megnézni, hogy azonnal és főleg visszahozhatatlanul eltűnik-e a világmegváltás.
erősen hifizős vonal ez már.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Biztosan ki volt ez már többször tárgyalva, de én eddig még nem tettem papírt a Robotba. A füzet nem is mutatja, csak említi, hogy a fém screen HELYETT lehet használni, a videók amiket néztem néhol egyáltalán nem tesz, van ahol alulra és felülre is, ezt már tényleg túlzás nekem. A méret pontosan ugyanakkorának tűnt mint a sima 58mm-es papír, ami amúgy sokfelé beszerezhető..
-
Toobee
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Most próbáltam direkt nagyon hosszú főzési idővel is és egyáltalán nem szárít, keseredik. Várom a működő példányt belőle
Még slow feedinggel is elakadt.
The Naughty Dog Colombia ARISTOBULO RAYO Gesha x Lagom Casa 65CL -
hoffman_
nagyúr
válasz
Toobee
üzenetére
nekem olyan ízek jöttek elő közepes-világos pörkölésekkel, amiket 64mm flatben sosem tudtam beállítani, kihozni. konkrétan várom, hogy nyissak új kávét, pedig a nyitott is remek. valószínűleg sok őrlő tud már ilyet pár éve, de a 25 mikronos JX-el ritkán próbálkoztam, a flat meg meg flat.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Slowfeed, hotstart - lassú etetés, melegindítás. Lagom Casa 65CL egyelőre így megy nálam, bár elfogadhatatlannak tartom, de a 65-ös kés meg érdekel nagyon, szóval azért megy a kóstolgatás és 3 presszó meg egy AP után azt érzem, hogy ez egy nagyon jól sikerült késprofil (filter pörik, modern italok vonalon).
-
sz.zs.
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Akkor már inkább ezt vedd meg.
Csak ma akciós! -
Mano66
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt a [Bookoo] tengelyt össze hozni a gyári Robot órájával? Vagy talált valaki valami hasonló megoldást fémből az óra áthelyezésére. Képet kérnék róla. Sajnos a nyomtatott verzió tényleg nem nagyon bírja a koccintást. Még az oldal irányúval nincs is gond. De véletlen fentről ütöttem meg. Tört mint a ropi (valaki innen a fórumról jellemezte így). -
-
capafog23
őstag
Hol tudok WDT viz spriccelő flakont venni? Lehetőleg offline aholl át tudnám venni holnap vagy a hétvégén.
-
dethroner
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tényleg ennyire rossz a helyzet? Természetesen a helyén kezelem a dolgokat, tudom hogy ebből nem lesz egy olasz élmény, de tényleg egy-két fokkal nem lesz jobb pl [ezek] valamelyikével őrölt kávé, mint egy bolti darált? -
válasz
dethroner
üzenetére
Itt két (három) dolog is limitál: a Dolce Gusto (meg az utántőttős bödönke). A mákdarálók pedig nem kv őrlésre vannak, teljesen össze-vissza szemcseméretet kapsz és még véletlenül sem lesz kettő egymás után egyforma. Úgy értem teljesen más lesz és muter nem érti mi a bré van... De az biztos, ha frissen őrli bármivel is, már előrébb lesz a bolti porított instant zarándokszarnál.
-
-
dethroner
veterán
Üdv srácok!
Tudom szentségtörés lesz a kérdésem, előre is elnézést érte, de nem tudnám jobb helyen feltenni. És karácsonyi ajándék lesz, szóval elnézést
Muter utántöltős kapszulát használ Dolce Gusto géphez. Tampere már van, de valahogy jobb eredményt szeretnék neki a bolti darálmánytól, ezért néznék neki valami őrlőt, kicsi pénzért
Tudom, ezeknél sokszorosan jobb gépeket használtok, de ha nagyon szorít a pénztárca, az Emag oldaláról mit vennétek 10 rongy alatt? [link] -
-
sz.zs.
őstag
Lehet valahol kapni Robothoz való 57 mm-es szűrőpapírt? Gyárilag ugyebár van benne egy csomag, dehát az véges.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Toobee
üzenetére
dehogy vallatja, az összes közbeszerzést meg villamos hálózatfejlesztést ilyenkor szórják ki, otthon se vagyok két hete, utálom a decembert.
majd talán vasárnap tudok darálni egynél többet. elfogy a Calypso, megnézem majd, hogy mit bontsak, a legvilágosabbat kéne. van Seashell, Seahorse, Starfish, Squid, Siren, szóval kb minden... pörkölés dátum fogja eldönteni inkább.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
... meddig fogyasztható?
Egyébként ittam már kávés stout-ot, az teljesen jó volt! -
Toobee
veterán
Gyári 65, akinél működik. 10 őrlésen van túl, remélem vallatja rendesen.
Nem tudom megítélni, hogy kóvályog-e a kés, nincs hozzá mérőeszközöm. Tengely+háromszögben van egy bemarás, abba megy egy közdarab, aminek a késben van a bemarása. A berakott képeimen látszik. Tehát nem tudod többféleképp összerakni. Biztos kell még szétszednem, akkor majd megnézem, hogy a csavar meghúzása előtt van-e valamennyi játéka a kúpos késnek.
-
Toobee
veterán
Még kiküldés előtt azzal húzták az időt, hogy idő közben át kellett tervezni a csomagolást a biztonságos szállítás érdekében. Akkor ilyen tipikus multis bullshitnek gondoltam, szimplán megcsúsztak a gyártással, de most már elképzelhetőnek tartom, hogy csomagoláson belül kaphatott olyan ütést, amitől külsérelmi nyom nem keletkezett, de a finom alkatrészek nem kedvelték.
Most visszaraktam a 65-ös kést és kalibráltam újra a nyomatékszenzort. Egyébként ultra jól ki van találva: egy késcsere kb bruttó 2 perc mindennel együtt, de akkor már dobozban van a másik kés is. Filtert daráltam, hot starttal: ígéretes ez a kés. Arra jutottam, hogy játszok még vele, max elpukkan. Így is úgy is cserét fogok kérni (vagy egy jó P100, 01 discount kódot
). -
icm
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Ez a tengely lötyögés ez nagyon nem jó. De pár dologra lehetne szűkíteni szerintem:
- Akár eredhet a csapágy sérülése, hibája miatt is. Nem tudom milyen csapágyat használnak, de az ipari csapágyak az ütéseket ritkán kedvelik... nem tudom megtippelni mikor kaphatott, meg mitől kaphatott ilyen ütést. Nem is gondolom, hogy olcsó kínai csapágyat tettek bele... nem a KinGrinder ellen beszélnék de nem meglepő, hogy ott volt csapágyhiba.
- Ami eszembe jutott, hogy a 3 ágú őrlemény kisöprő az eddig is megvolt, ha az akad be akkor az véleményem szerint a 48mm késsel is be kellett volna akadjon. Mármint nyilván beakad mert a tengelynek van játéka... de inkább ez a játék vagy abból ered, hogy rossz a csapágy vagy pedig a kés nem jó. A 48mm-es késsel nem volt gondod, viszont a 65mm-el igen. Simán elképzelhető, hogy excentrikusan lett rögzítve (nem bántásból mondom) vagy alapból van egy kis excentritása - ezt ők tudnák megoldani gyártáskor.
Az ismerősödnek akinek jó a 65mm-es késsel az gyárilag 65mm volt vagy Ő is kapott kést és berakta? Esetleg ha megnéznéd másik leállt casa tengelyét? Vagy ez másoknak is szól, akinek van, náluk is hasonlóan lötyög a tengely? Mindenkinek akinek lötyög nem jó a casa a 65mm-es késsel? -
Toobee
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ezt a kérdéssort kaptam az imént:
Hi Dávid,
Thank you so much for reaching out and sharing your thoughts with us. We truly appreciate your support.
Firstly, I want to thank you for being one of our early customers for Casa. I’m very sorry to hear that your experience with the Casa has been disappointing so far. It’s certainly not the experience we want for our customers, and I appreciate your patience as we work to make this right.
May I ask if you still remember what grind settings and beans (brand and roast level) you were using when you experienced the two stalls with the 48MS burrs?
Also, do you mind if we ask a few more questions to help the diagnosis process (when using the Casa with the 65CL burr set and when it encountered the stalling)?
1) May I ask what grind setting you used? 2) May I know how many grams of beans you grind at a time? 3) Could you please share a photo of the beans you are using? 4) Could you please send us a video of the stalling while grinding behavior of your Casa? 5) If the grinder still stalls while grinding beans, does it resume operation and grinding when you turn it on again?
Have you ever tried to rest the motor sensor of your Casa?
I am sorry for asking too many questions at a time and we're so sorry for any inconvenience caused. Rest assured, we will do our best to provide a satisfactory outcome!
Looking forward to hearing from you!
Kind regards,
Chantellewww.option-o.com
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
babonkent jo volt 😃😃

Eddig eszembe se jutott kipróbálni
Ez az első motoros őrlőm.

).
Tényleg ennyire rossz a helyzet? Természetesen a helyén kezelem a dolgokat, tudom hogy ebből nem lesz egy olasz élmény, de tényleg egy-két fokkal nem lesz jobb pl