-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Hikvision #89873 üzenetére
Ahonnan elhoztam ott olyan vastag hangfal kábel volt rákötve a hangfalakra, mint a csuklóm.
Biztos drága lehetett.
Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy sokkal részletesebb hangzást nyújt a Studio 290-hez képest. Én nem is igazán hasonlítanám össze a két megoldást, mert más kategória. A Studio 290-es rendszert én házimozihoz használom, szerintem arra tökéletes mert van benne dinamika/erő de még pont részletes amennyire kell. A Dynaudio tényleg zenére lett tervezve, nagyon komoly még úgy is, hogy nincs meg szegényemnek a háttér technika. A sztereó szett nem nálam lesz hanem egy ~5x5-ös szobában ahol ki tudja futni magát, ráadásul családi házban ahol nincsenek falszomszédok. Alakul ez.
(#89871) salesman szalagos magnót visszaraktam a helyére, ahova való.
Az vinyl hangzása nekem tetszik, de egyáltalán nem tartom jobbnak egy minőségi LOSSLESS digitális anyagnál. Én azért még az analóg korszakon nőttem fel, de már akkor is éreztem a hiányosságát. A vinyl is csak arra jó hogy nosztalgiázzunk. Az Abba lemezeket kb ~5 alkalommal vettem ki a tokjából, de már tiszta por az egész. Nagyon gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest