- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
-
RetepNyaraB
veterán
Szevasztok!
A minapi bulin valamelyik részeg állatnak sikerült behorpasztani a magassugárzó dómját. Szól, tehát csak a kis kupola sérült. Tudtok ajánlani hangszórószervízt, amelyik ezt a régi Vifa cuccot helyrerakná?
Szerk: közben olvasva átnézek a hangfalépítő topikba is, de ha van 5let,ne tartsátok vissza; egészségtelen!
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Kiskokó
veterán
Senkinek nincs tapasztalta , véleménye a kis Cambridge Audio minix-ről ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
migabi24
nagyúr
Van valakinek tapasztalata, hogy egy amerikai stílusú könnyűszerkezetes házba milyen hangzásra számíthatok? jelenleg vályogházba lakunk itt egész jól szól a rendszer, de épül az új ház és nem tudom mire számíthatok jobb vagy rosszabb lesz szerintetek?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen régi 20 éves vagy régebbi hangsugárzóknál ha a közepén lévő domborulat be van nyomódva kissé, akkor óvatosan kinyomható? jár ez a benyomódás valamilyen kárós hatással? El nem tudom képzelni,hogy nyomódik be.
Illetve a szomszédnak van egy ilyen nagy... tényleg derékig érő, régi JVC hangcucca...erősítő, rádió, régi bakelit lejátszó. Ezek képviselnek még valami értéket?
-
-
nokia5201978
tag
Sziasztok.Pár nappal ezelőtt vettem egy tannoy eclipse 2-est.Szép is jó is, most olvastam a kis könyvében ,hogy 45w rms ami elég kevésnek tűnik.Soha nem hallgatom hangosan a zenét, ezért is nem érdekeltek a wattok,az erősítők potija 9 órától még nem volt fentebb tekerve....Viszont arra gondoltam ,hogy ennél a hangszórónál lehet jobban oda kell figyelni nehogy leégjen a tekercs(nem csak én hallgatok rajta zenét)Szóval ,mire kell ilyen esetben figyelni ,honnan tudjam mi a sok pl neki?Persze tudom ,hogy ha torzít az már sok de még az előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny98
újonc
Magnat 144 012-ről valakinek véleménye? Nem találok róla semmit se magyar se angol nyelven.
-
Snoop-y
veterán
válasz
salesman #88583 üzenetére
A DSF mert az tarol metadatat is mig a dff hasznalatakor csak a filenevben tudod ezt megtenni illetve a meta adatot maganak a lejatszonak az adatbazisaban kell tarolnod.
Amennyiben a lejatszod tamogatja a DSF-t akkor mindenkeppen azt.
Minosegben semmi kulonbseg sincs koztuk. (Tenyleg nincs akkor sem ha kek zseles bogyok vagy gumikacsak vannak a hangfal tetejere allitva
)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
janek2
tag
Sziasztok.
Van 1 pár ELAC 67.2 hagfalam amihez erősítőt keresek.Egy Yamaha R N602 típusú erősítő jó lenne hozzá?janek
-
salesman
őstag
Valaki nemrég ajánlotta (hálás köszönet érte utólag is) az iso2dsd programot.
Melyik beállítás a legkedvezőbb hangminőség és kompatibilitás szempontjából:- Phillips DSDIFF
- DSDIFF Edit Master
- Sony DSFTürűűűdrááá!
-
karmaresz
senior tag
Nem ismerem ezt az eszközt, de az első, velem szembejövő teszt alapján nem is feltétlen akarnék komolyabb ismeretséget kötni vele, ha a DAC része fontos:
This DAC doesn’t feel musical to me. Quite the opposite. I find the treble and bass a bit too sterile for a portable player. On a zero EQ phase setup, the X3iII performs shoulder shrug-worthy, at best, when used as a USB DAC.
[link]Inkább néznék egy dedikált DAC-ot a helyedben, ami a forrás változtatásával is sokáig kiszolgálhat. DSD-t meg ne erőltesd egyelőre, ennek akkor lehet szerepe, ha már minden mást kimaxoltál. Mondom mindezt úgy, hogy egy jó rendszerben én előnyben részesítem a DSD-t a PCM-mel szemben.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Grizzlu
tag
Kedves fórumtársak,
Impedancia-illesztés ügyében kérek segítséget, azon belül is tranzisztoros esetben. Csöves erősítőnél elég komoly a konszenzus, ámde félvezetősöknél nagy a szórás a vélemények tekintetében a neten mindenfelé. Van aki azt írja, mindent szabad, mert a tranzisztornak nincs is ellenállása, csak névleges, van ahol azt mondják, hogy beépített védelem van a modern cuccokban az ebből fakadó hibák ellen, van ahol azt, hogy kisebb ellenállású hangfal megsüti az erősítőt...
Tehát, mi szabad, és mit nem?
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
-
NGA
addikt
Egy pici segítséget kérnék.
szeretnék otthon dsd-t hallgatni, és ha jól olvasom, akkor ezekhez kell külső dac vagy egy lejátszó.
Jelenleg egy Huawei P9-em van, de ha ezen játszom le a poweramp-al, akkor az sima 16/44-en játssza le.
Találtam az ebay-en egy xDuoo X3II-t, ami kb 30e-ért beszerezhető. Érdemes vele foglalkozni? Vagy jobb lenne egy külső dac? Nem akarok az egészre sokat költeni, csak szeretném, ha jobban szólna, mint a telefon alaphelyzetben. -
Kiskokó
veterán
Csao
Kis segítséget szeretnék kérni a szakiktól
Lehet valaki épp olvasta is mikor aktuális volt.
Lényeg
Vettem egy Yamaha R-N303 + Monitor Audio Monitor 100 párost.
A nagy hifi mellé kelleni fog egy kicsi a szobába.
Na mármost ezt eddig is tudtam és nem javult a helyzet de a Yamaha erősítő nem fér el valami kényelmesen az asztalon a hangfalak és a monitor mellet ezért valami kompaktabbra szeretném cserélni.Ő lenne a kiszemelt ha minden összejön amennyiért a yamahát el tudom adni annyiért megtudnám venni
Cambridge Audio Minx Xi hálózati erősítőSzerintetek elegendő lehet ez az erősítő a Monitor 100-hoz? (gondolom azért igen, de csak megkérdem)
Ez az erősítő jól gondolom, hogy hangban is előre lépés a yamahához?
A kompakt mérete miatt nagyon jól jönne de akkor már jó lenne ha jobb minőségű is lenne.
Szerintetek jó vétel lehet?Ebből adódik a másik kérdésem.
A fenti párosban zenehallgatásból kialakult véleményem hogy ennek a yamahának elég kicsi a térképzése és olyan nem is tudom szürkés élettelennek hangzik a hangja. Vincentel is kipróbáltam már a Monitor100-at (igaz más helyen)érezhetően jobb volt igaz mélyben azzal is kikopogósodik elég hamar.A lényeg, hogy belevágjak szerintetek a cserébe?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Az AUDIOQUEST FLX 14/4 hangfalkábellel van valakinek tapasztalata? Gondolkodom a vételén. Vagy ha valakinek lenne Cable Talk 3.1 ami csak a polcon porosodna szívesen átvenném. Vagy egyéb javaslatokat is elfogadok. Jelenleg ROTEL RA-920AX (hamarosan érkezik az utód 935BX személyében), Wharfedale Diamond 10.1 amit hallgatok.
-
válasz
AMDFan #88566 üzenetére
Naja. Nekem van Oyaide Neo D+ Class B kábelem (10k-s USB kábel), próbának vettem, de a Benchmark DAC1-et nem igazán érdekli, hogy mi van mögötte, pedig a többi USB kábelem eléggé gagyi.
Mindenesetre most így van egy szép zöld, strapabíró USB kábelem is.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
p76
senior tag
Klotz USB A-B kábel az ajánlott? Van esetleg más fajta is olcsó de jó kategóriában?
Ki szeretnék próbálni egy jobbat a lenti tapasztalatok miatt.Úgy jártam hogy egy új 1200 forintos Hama kábelt (másfél méter) használtam a okosteló+UAPP->Hama OTG (2000 Ft)->Ez a Hama->külső DAC láncban.
Tesztelgettem az új HD6XX fejesemet és olyan furcsa volt hogy eléggé bright üzemmódban szólt pedig inkább warm-nak kellene lennie.
Kicseréltem az USB kábelt egy Dell monitorhoz kapott ugyanolyan USB kábelre és hirtelen minden elmélyültAz a vicc hogy nem is tudom megmondani melyiknek van jobb hangja, csak azt hogy teljesen más.
Most ez tök jó mert van 1 dark meg 1 bright fejhallgatóm egy áráért, csak kábelt kell cserélnemRemélem az nem számít hogy az egyik kábel fekete a másik meg szürke
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Onkyo A-8940 erősítővel? Milyen minőség? Érdemes megvenni? Mennyit érhet?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
szakibá... #88543 üzenetére
Köszönöm.
-
karmaresz
senior tag
válasz
Dorian #88550 üzenetére
Nekem is abban az időszakban volt. Egyértelmű, hogy nem egy tökéletes hangfal, viszont ár/érték arányban még mindig nagyon jó. Azóta eltelt 15 év, így az akkori 30e Ft most legalább 50-60e.
Ha van más ötleted, oszd meg nyugodtan, mert ebben az árkategóriában akkoriban mozogtam utoljára.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Grizzlu
tag
válasz
salesman #88553 üzenetére
Sejtettem, egy kérdést megért. Nem tudom, mibe kerülnek itt az egyes alkatrészek és mi a lelke a dolgoknak, ez a hifi nekem új terep.
@88554 Snoop-y: Értem én, de ennyire nem lehet kisarkítani a dolgokat, plusz a méret sem mindegy. Én tudok forrasztani és kapcsrajzot olvasni, meg ládákat gyártani, és harmad áron kihoztam egy Marshall JCM 800 kópiát otthon, ami simán szól úgy, mint egy bolti, csak nem 450-be fájt, hanem 150-be mindenestől. Szóval annyira nem lehetetlenek ezek a küldetések minden esetben
Köszi azért!
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
Grizzlu
tag
válasz
karmaresz #88547 üzenetére
Mindenképpen állóban gondolkodok.
Egyébként az építés mint olyan mennyire járható út? Asztalos vagyok, nem jelent gondot a szerkezeti kialakítás. Továbbá forrasztás és alapvető elektronika sem gond. Csináltam már magamnak csöves gitárerősítőt.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz
karmaresz #88547 üzenetére
Tannoy Mercury M3-am volt régen, szerettem, de sztem ezekre a stílusokra nem feltétlenül jó választás. Közepe nagyon jó, de (azért nagy túlzással) "se teteje, se alja" .
Viszont a hangjához képest tényleg olcsó, én 2003-ban 30-ért jutottam hozzá használtan.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Beretvás
veterán
Sziasztok.
Kellene nekem egy minőségi rca kábel de azt sem tudom mi számít annak már.Nagy a kínálat elvesztem. Kérlek adjatok pár tippet..
-
karmaresz
senior tag
válasz
Grizzlu #88542 üzenetére
Szerintem a te esetedben igen. 25nm már általában állót igényel, bár mindez függ a helyiség kialakításától és a hallgatói pozíciótól. Ha teheted, vadássz egy 10-15 éves, jó állapotú Tannoy Mercuryt. Ezeket sokszor 50-60e Ft környékén meg lehet venni.
Esetleg ezt is meghallgatnám: [link]
Remélem, mások tudnak ajánlani a kereteden belül is.(#88546) p76: Ne bízz senkiben, semmiben, csak a saját füledben.
[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
válasz
karmaresz #88539 üzenetére
Nekem most a forrással van gondom.
Az új fejhallgatóval csináltam megint egy Pc+Jplaymini versus Android+UAPP tesztet és a Jplaymini sokkal jobban szól.
Pedig már egészen megszoktam ezt az okosteló+UAPP->külső DAC használatot.
Mégiscsak az lesz a sorsa a telónak hogy majd vezérel egy jobb asztali lejátszót? -
kukulec
őstag
válasz
szakibá... #88543 üzenetére
Élőben is nagyon jó!
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
dgyuri0123
nagyúr
-
szakibá...
senior tag
Ma egész nap Debussy van a MÜPÁban, teljesen élvezhető az élő közvetítés!
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
Grizzlu
tag
válasz
karmaresz #88539 üzenetére
Köszi
Jelenleg a korábbi Panasonic hifim megmaradt hangfalait használom. Kezdésnek nem rosszak, aztán majd nézelődök, mit tud a piac.
De gondolom a tuti minőségként árult 15-20 ezerbe kerülő ezer éves használt polchangfalakat el lehet felejteni
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #88525 üzenetére
Játszani jó, de ez a mikrofon másra való. Szóval tudsz vele mérni, csak az eredmény hitelessége lesz kétséges. 15-30e forintért tudsz normális, megbízható mérőmikrofont vásárolni.
Megelőzendő az újabb fake news hullámot... A helyszíni méréseknél szándékosan ingyenes szoftvert használok, hogy az érdeklődők lássák, nincs semmi varázslat a történetben. Tervezéshez jóval komolyabb szoftvereket is alkalmazok, de ez másik történet. Mérés és tanácsadás mellett akusztikai oktatást is tartok havi rendszerességgel, amin méréssel, szoftverekkel is foglalkozunk.
[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz
Grizzlu #88536 üzenetére
Sajnos a belépő szinten nem nekem van a legnagyobb tapasztalatom. Ráadásul a forrás mellett a hangfalakat tartom a legkritikusabbnak egy láncban. Emiatt minőségi zenehallgatáshoz egy-két, ritka kivételtől eltekintve, 50-e Ft alatt ritkán merek ajánlani még használtban is. Ha ekkora a tér, nálad, az külön szükíti a lehetőségeket.
Érdemes figyelni a hardveraprós, AVX-es, hifipiacos hírdetéseket. Amennyiben akad valami, ami izgalmas, akkor itt lehet megszondázni a közvéleményt.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
karmaresz
senior tag
válasz
nokia5201978 #88533 üzenetére
Mára az, hogy Kínában gyártják már nem feltétlen pejoratív jelző. A nálam működő DAC és előfok "echte" kínai, mégis nagyon megérték az árukat. Ha a fejlesztés és mi,őségellenőrzés az eredeti cég kezében van, akkor azért meg lehet bízni ezekben.
-
Grizzlu
tag
válasz
karmaresz #88521 üzenetére
Köszönöm!
Milyeneket ajánlanál? Lenne rájuk úgy 30 ezrem, használtat vennék. A szoba amiben szolgálnának 25 m2.
A zenei stílus meglehetősen vegyes, főként metál és komolyzene szól, de néha teszek fel technót, trance-et is.MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Dorian #88532 üzenetére
Hasonló cipőben vagyunk, annyi különbséggel, hogy én nem nemakarok, hanem nincs időm (de te is erre utalsz a 48órával amit én is sokszor mondogatok) illetve eljutottam arra a szintre az idők folyamán, hogy a szakember (aki tényleg az) annak van tapasztalati és tudás háttere amivel évek mire felveszed a versenyt. Más kérdés, hogy ezután ezen is túljutottam mert a szakemberem drága még a vizszintes se sikerült neki kőműves létére, sokszor inkább megcsinálom magam de úgy sokkal hosszabb és rögösebb az út. Ellenben fapaci jó szakember hírében áll.
AMDFan: fantomtápos a DACom, még megfontolom amit mondasz mert amúgy nem drága valóban.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
AMDFan
addikt
válasz
Dorian #88532 üzenetére
Én is ezt írtam kb. Ellenben akinek hobbija a hifi, hifis fórumokra jár, olvasgat a témában, órákat tölt el ezzel, annak szerintem nem nagy megterhelés olvasgatni a REW manualjat. De hát mindenki másképp működik. Én a tudatos mérésekkel értem el a legnagyobb ugrást az utóbbi 6 évben.
[ Szerkesztve ]
-
nokia5201978
tag
válasz
karmaresz #88531 üzenetére
A heco nem rossz...de a magasai nekem kicsit sok.van egy acoustic research status 30 dobozom az pl mindenben jobb tőle.A heco helyett is egy angol doboz szeretnék,azokban még nem csalódtam.Valószínű az eclipse lesz a befutó ,bár úgy tudom már ezeket is kínában csinálják
-
Dorian
félisten
válasz
AMDFan #88530 üzenetére
Valaki viszont nem akar időt, energiát szánni, hogy megtanuljon mérni, és főleg kiértékelni, helyes megoldást kiválasztani. Pl. én egy baromi lusta ember vagyok, pedig még érdekel valamennyire is az épületakusztika
Majd ha egy nam 48 órából áll.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
karmaresz
senior tag
válasz
nokia5201978 #88528 üzenetére
Azt nem árultad el, hogy miben legyen jobb, illetve miben nem elégít ki a Heco.
Gyenge a mélytartomány, túl közvetlen a magas, nem jó a színpadkép, dobozhangot kapsz?
Ahogy írtam, nem ismerem ezt a Mission hangfalat, de ha a kettő közül kellene választanom, a Tannoy Eclipse 2 mellett tenném le a voksomat.[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz
gordonfreemN #88527 üzenetére
Ő is elkér egy huszast a mérésért, és ugyanúgy REW-et használ ha jól tudom. Viszont ő elmeséli, hogy mi micsoda a mérésen, ezzel megspórolsz némi guglizást. Amúgy én akkor is vennék mikrofont ha fapacival méreted be a szobádat, mert utána ha bármin változtatsz le tudod mérni, hogy mi és mennyit változott. Azt ne felejtsd el, hogy ezekhez a mikrofonokhoz 48V fantomtápos bemenettel rendelkező hangkártya is kell.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #88492 üzenetére
Igen, igen.
-
nokia5201978
tag
válasz
karmaresz #88523 üzenetére
Padlón álló dobozok jobban tetszenek,de ha ebben az árban van jobb állványos vagy ,polc hangfal az is jó.Az mv 6 -ot nincs lehetőségem meghallgatni.Elvárások ugye ebból a keretből nem túl nagyok ,abba a helységbe nem is kell,csak hogy azért jobb legyen mint a régi heco.Szerinted attól az mv-6 jobb lehet?Esetleg tannoy eclipse 2. ?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
AMDFan #88526 üzenetére
Köszönöm a tippet. Egy barátom vesz ilyet, zenél és énekelni veszi. De kölcsön adta volna játszani.
Köszönöm az ajánlatot, el is teszem de én a magam részéről fapacira voksolok, ha majd ráér tavasszal. Addigra befejezem a dolgaimat amik felszívták a forrást¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
AMDFan
addikt
válasz
gordonfreemN #88525 üzenetére
Szerintem teljesen alkalmatlan, mert nem egyenes a frekvenciamenete. Legalábbis egy gyors google keresés alapján azt találtam, hogy 100Hz alatt elkezd beesni, magasban pedig kiemel. Most 12 ezer forintért lehet kapni a hitspacenél ECM8000 mérőmikrofont, otthoni körülmények közé szerintem ennyiért nincs most jobb.
-
gordonfreemN
addikt
Ismeritek ezt a mikrofont:
AKG Perception 420
Mennyire számít jónak ez? Pl szobaakusztika mérésére?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
karmaresz
senior tag
válasz
nokia5201978 #88516 üzenetére
Körbenéztem kicsit a piacon, hogy mit is lehet kapni 70e Ft környékén.. Ha kizárólag új és álló hangfalpárban gondolkodsz, úgy nem sok lehetőséged marad. Megnéztem pár külföldi fórumot is, ahol többnyire nincsenek nagyon elájulva tőle. Csinos egyébként, de ezt a Missiont nem hallottam még. Ha teheted, menj el valahova meghallgatni saját zenékkel is.
Hasonló helyzetben én még gyűjtögetnék, vagy használtat vennék. 60-100e között már jönnek nagy nevek, jó sikerült belépő sorozatai szép állapotban. Ezekkel sokáig boldog lehet az ember.[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Igen. Sok esetben jó tud lenni, főleg ha meg kell dönteni kicsit felfelé a hangfalakat amit azért jellemző desktop felhasználásnál, zeneszerkesztésnél. De a rezgéselnyelő hatása is korrekt, mert kevésbé fog az asztalod zenélni, inkább a hangfal saját hangját hallod majd.
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
-
Grizzlu
tag
Elnézést a sok hülye kérdésért, még csak most csöppentem bele ebbe a világba...
Szóval adott az ajándék Luxman erőlködő, meg majd lesz hozzá CD is, de emellett sokat hallgatok zenét gépről, javarészt lossless formátumban. A hangkártyám egy ilyen PreSonus, amivel meg vagyok elégedve eddig.
Namármost olvasom, hogy Digitális Audio Konverter, meg minden.. érdemes ezen hangkari és az erősítő közé venni egyet, vagy elfogadhatóan megoldja ez a kártya magában a feladatot?
Köszi!
-
nokia5201978
tag
válasz
karmaresz #88515 üzenetére
Szia. A másod rendszer elemei, heco spirit 200
Erő:denon 560 tuningolt
Dac: fx audio x6.
Forrás laptop.
A helység 4*4.Halgatott zene:dallamos techno , klasszikus: ludovico Einaudi.
Újat szeretnék,keret 70E.Az említett mission mv 6 most ennyibe kerül ,szerintem jobb lenne mint a heco-m.[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz
nokia5201978 #88514 üzenetére
Elsősorban: jó lenne ha röviden bemutatnád a teljes másodrendszeredet.
Másodsorban: jó lenne ha pár szót írnál a helyiség méreteiről, anyagi keretedről, a csere okáról, kedvelt zenei stílusokról és arról, hogy használtat, vagy újat preferálsz-e.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
nokia5201978
tag
Sziasztok.Másod rendszerben lévő hangfalaimat szeretném lecserélni(Heco spirit 200)Első sorban újat szeretnék helyette,igazából egy jelöltem van,MISSION mv 6.Ez jobb lenne mint a heco?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Grizzlu
tag
válasz
salesman #88506 üzenetére
Ez tetszik
Érdemes?
Korábban úgy hallottam még évekkel ezelőtt, hogy az Onkyo jó cucc. A topikleírásban nem kerül említésre a márkanév, mint vásárlásra érdemes brand.
[ Szerkesztve ]
-
Grizzlu
tag
válasz
salesman #88503 üzenetére
Köszi
Kedvet kaptam hifizéshez. Következő lépésként be szeretnék szerezni hozzá egy használt, ámde vállalható CD lejátszót. A keret max. 15 ezer. Találni ezért jót?
-
Grizzlu
tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy használt Luxman LV 100 erősítőt. Milyen minőséget képvisel?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
AMDFan #88500 üzenetére
Köszönöm, erre lettem volna kíváncsi!
Egyébként 1 db Grande Utopia ára 30 millió forint. És ez, mint tudjuk önmagában semmit sem ér.Még annyit megjegyeznék, hogy engem a jelenlegi rendszerem is kielégítene, ha csak nagyon jó minőségű, audiofil felvételek léteznének. Ezeknél a felvételeknél éreztem azt először, hogy elégedett vagyok, de nyilván egy jobb rendszeren ezek is még jobban szólnának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- általános iskolai rendszergazda
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...