Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazolini

    senior tag

    válasz migabi24 #89168 üzenetére

    A helyzet az, hogy nagyon más a felállás, mint volt előtte. Nem tudom érvényesen összevetni. És sok időbe is telt, mire megvalósult, plusz sokáig volt dobozokban minden, kissé homályba vesztek már a zenei emlékeim.
    Azelőtt egy közel 18 négyzetméteres könyvtárszobában volt felállítva a rendszer, most egy 38 nm-es hodályban. Az ösvényként szolgáló Kácsa tápkábel még be sincs járatva, s itt van a mizéria ezzel az irányhelyességgel is.

    Degeczi:
    Egy hifis barátom szerint pl. (idézem) "...ugyan az áram 50 Hz-en váltakozó írányú, de a felhasznált áram-teljesítmény nem, ami a készülékekbe folyik, az egyfelé megy-halad, akkor is, ha közben "előre-hátra" mozog. Többet megy előre, mint hátra, s ilyen módon van hatása a vezeték kristályainak az elektronok rendeződésére."

    Kiskokó:
    Én amondó vagyok, hogyha már egy valag pénzt beletoltam a szabványosított óraszekrényve, életvédelmi földszondába, a teljes ház újrahuzalozásába, akkor nehogymá' 50e ft-ot sajnáljak egy jó ösvényre, s ez nem elszállt dolog még, nem 3x10mm2-es anakondát építettem a falba. Csak egy Merlin-Gerin biztosíték és egy Furutech (legolcsóbb) konnektor közé tettem egy hifi minősítésű kábelt. Ennyi.

    dgyuri:
    Igen, emlékezetemben még a Triangle Antalok voltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák