- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
Üdv
Édesanyám telefonja is frissült oneui 7-re. A lehúzható értesítés függönyt hogyan lehet visszaállítani hogy ne két szélen kelljen lehúzni, hanem simán lefelé legyintéssel egyben legyen a kapcsolók és az értesítések?
GoodLock kell hozzá? Melyik modul és hol kell visszaállítani? -
Ablakos
őstag
Van valakinek ötlete a következő hibára?
Két simmel használom(használnám), de a belső helyen lévő nem akar működni, ha az első helyen is van sim. Magában (csak második helyen) jó, együtt nem. Minden kártya rendben van. Gondolom hardver(mechanikus) hiba így kizárva.
Így nem lehet telefonálni és fogadni hívást. Érdekes, hogy a nem fogadott hívásról viszont sms az így is mindig megérkezik a "használhatatlan" simre. -
negro
őstag
válasz
United7078 #557 üzenetére
Igen latni csak ha wifin vagy akkor eltunik a 4G, 5G es csak legorgetve latod. Ha kikapcsold a wifit akkor megjelenik alapbol is. Illetve nem latni azt sem VoLTE-en vagy-e csak ha lehuzod a savot. Nem nagy dolog csak furcsa es ilyen valtoztatasoknak szerintem nincs ertelme.
-
Vtwo
senior tag
válasz
United7078 #551 üzenetére
Detto.
Én se értem hova tünt a vekker. -
negro
őstag
válasz
United7078 #551 üzenetére
Ez a 15-el jott. (sajnos mert ez nekem sem jon be) Ha pl wifin vagy azt se latod milyen halozaton vagy csak ha le huzod a savot. Gondolom igy akartak, hogy kevesebb helyet foglaljanak el az iconok. % is mint karakter eltunt a toltotsegnel ugye.
@Clander
Nalam szerencsere nincs illetve nem volt meg ilyen gond. -
Clander
tag
Sziasztok, mióta feleségem A34-es telefonját frissítettem, azóta csinál anomáliákat a készülék. Pl. lefagy és nem reagál a bekapcsoló gombra, újra kell indítani a telefont. Olvastam, hogy a Samsung elvileg tud a problémáról és sok felhasználót érint. Más is tapasztalt hasonlót? Köszi előre is a válaszokat.
-
United7078
csendes tag
Sziasztok!Tudna segiteni valaki?Az ébresztő ikonja eltünt az értesitősávból.Csak úgy látszik ha lehúzom a sávot.Ébreszt,de hova tünt az ikon?Ha tudja valaki köszönöm ha leirja.!
-
Vtwo
senior tag
Nálam 1 gigával több ramot eszik az új rendszer és mintha kicsit jobban enné az aksit is.
-
Gardoni
aktív tag
Nekem nagyon bejön az új rendszer, érezhetően nálam sokat javult rendszer sebessége, és ez 'hál istennek most nem ment az üzemidő rovására. Az mellékes most hogy tegnap már a 16-os droid is megjelent.
-
gézu
őstag
Ma reggel feldobta a One UI 7 frissítést nálam is. Azonnal nyomtam is a később-re. Péntek 13-án nem telepítünk frissítést.
-
blue eyes
tag
Nekem is eddig jó.
-
Gardoni
aktív tag
Igen, hozzám is. 💪
-
negro
őstag
Nalam mar jelezve az Update 15-re.
-
djtörök89
kezdő
2 év használat és durván 500 ciklus, és az Accubattery szerint 92%-os az akku állapota. Azért az nem olyan rossz.
-
koszos91
tag
-
Ablakos
őstag
Hol lehet azt megnezni, hogy a beérkezö hívás, sms melyik sim kártyára jött?
-
Gardoni
aktív tag
Megkapta már valaki az 15-ös frissítést?
-
blue eyes
tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék, nekem nem jelenik meg Play áruházban a gsam battery monitor, és ha másnál sem, akkor honnan érdemes letölteni Nekem pro verzió volt még 3 napja müködöt.
-
lac10
csendes tag
Ez mondjuk egy kiszámítható hiba. Nem egy öröm, de kezelhető.
Amikor új volt, akkor párszor nem értek el rajta, na az csúnya dolog. Kikapcsoltam a wifi hívást, aztán hogy attól e vagy sem, nem tudom, de mostanában nem volt elérhetetlen.
Regen a kollégám ha bement a KÖKI terminálba, ott es csak ott lehalt a telefonja. Hiába jött ki, az mar nem tert magahoz, újra kellett indítani. Magic. -
lac10
csendes tag
Éjszaka neha lekapcsolom energia takarékos módba. Reggel vissza, wifi bekapcs, net megy.
Kimegyek a buszhoz, bekapcsolom a mobilnetet hogy az első ajtós buszra felszálljak. És a mobilnet persze nem kapcsol be. Busz elmegy, telefon ujraindit... -
s_zoltan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat első körben beadtam szervizbe hátha találnak valamit, ha nincs javulás akkor pedig kipróbálom amit itt javasoltatok illetve az a52s topikjában olvastam.
-
mrbego
aktív tag
válasz
s_zoltan #517 üzenetére
Az A52s topicban ez gyakran felmerül. Nekem főleg nyáron van ilyen gondom. De már rutinosan a kijelzővel kifelé rakom zsebre, így nincsenek véletlen érintések.
Amugy az A52s-nél a fő gond, hogy nincs közelség érzékelő szenzor, csak virtuális. Gondolom az A35-nél is így lehet. -
s_zoltan
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hasonló problémával már találkozott-e valaki. Van egy több mint 1 éves A34-esünk, tartalék telefon alig használva egy Digis kártyával hempergett eddig otthon a bútoron, asztalon, szekrénybe. Gondoltam egyet 2 hete s átraktam a kártyám a telefonba s belaktam. Viszont nem tudom zsebben hordani, tök mindegy mi van rajtam, rövidnadrág, farmer, szövetnadrág, mikor előveszem kiírja hogy túl sok helytelen feloldási kísérlet s 5-10 percekre de volt már hogy 50 percre is kizárt a telefonból amíg újra próbálkozhattam a belépéssel. Ilyenkor kirakom a zsebből kivárom a letiltási időt s utána gond nélkül belép. Ez valami szenzor probléma lehet vagy a kijelző lehet túl érzékeny? Vétlen érintések elleni védelem be van kapcsolva, s feloldásra jelkódot illetve ujjlenyomatot használok. Ugye az elmúlt egy évben mivel nem volt zsebben hordva semmit se vettünk észre hogy bármi baj lenne csak most derült ki. Plussz van egy másik A34 a családban feleségem cégese, rengeteget használja de nála ilyen zsebes gond egyszer sem volt.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Most nézem, hogy édesanyám készüléke valami 2,5GB-os frissítést jelez. Lehet erről tudni valamit, tapasztalatok? Köszönöm!
-
lac10
csendes tag
A34 5g , hogy lehetne elérnem azt, hogy alapból csengjen, de ha tömegben vagyok, akkor rezegjen és csengjen is. És nyilván kevesebb gombnyomással mint az a megoldás hogy bemegyek a beallitasok/hang menübe és ott bepipalom a csengeskor rezegjen opciót.
Én, dacára a tényleg sokrétű beállítási lehetőségeknek, ezt nem tudom megoldani. Valaki? -
Ablakos
őstag
Ez nem egy telepíthető alkalmazás?
-
mrbego
aktív tag
Üdv,
a telefon beállításai között keresném a spamvédelmi funkciót de nem találom.
Lézezik, hogy ilyen nincs az A34-nél?
Az én A52s-emen van ilyen:
-
csabai022
tag
Jött frissítés,megkaptuk a karikázva keresést. Jól működik!
-
blue eyes
tag
Sziasztok
Visza szeretném zárni bootloadert, kérlek segítsetek.
-
Ablakos
őstag
Gmail által kezelt levél fiokoknak a widgetjei nem frissulnek egy ideje. Ha a widgetre kattintassal elindítom a gmail alkalmazast akkor lefrissül.
Van akinek ez jól működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Gombászkönyvek egyben
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest