- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lajthabalazs #54746 üzenetére
Ezzel ugyanott tartasz lassan, ahol én. Még mindig nem tudom, pontosan mi az, amit hallani akarok, de tudom, hogy keresnem kell. Sok tárgyi tudást kaptál: csilliónyi jó erősítő van, leírták már, hogy kicsit több kéne, ahhoz, amit keresel, mert erőt akarsz, de részletességet és finomságot is egyben a rendszeredtől, ez ennyiből nem hozható ki (kb mint az olcsó, megbízható és hibamentes autó esetében, valamelyik nem lesz a listán találatkor).
Jó erősítőket gyártott a Roksan--tól a Nad-ig rengeteg gyártó, de ezeket nem fogod megtalálni a húsz ezres kategóriában.30-40 ezer között már találsz olyan erősítőket, amik kedvedre lehetnek. Te is felmehetsz az apró hirdetéseket túrni, AVX-en például, vagy a HIFI Piac-ot. A jobb erősítő lehet például a YAMAHA is, sokszor leírtam már, egyik kedvencem, tud részletes is lenni, de nagyon nagy erő lakozik benne, Pl az A sorozat, vagy esetleg az AX sorozat, 500-tól felfelé. Könnyen vehetők mellé hangdobozok, azaz nem kell kiszolgálni, a jót meghálálja, a rosszabbat feljavítja, elhiteti, hogy jó...
Minden márkának megvan a jó és rossz sorozata, előbb gondold át, mit is szeretnél és mennyiből, nem hajt a tatár.
Évekig hallgatható rendszert szeretnél, pár hét nem oszt, nem szoroz,cserébe nagyobb siker valószínű. A Yamaha megvár a többivel együtt ( na jó, a Caspian m2-es 40 ezerért már nem... )
Szerk: érdemes menned és határt húznod, általánosságban egy 150 ezres rendszer jobban fog szólni g-c-e körülmények között, mint az 50 ezres rendszer bármilyen ABC-t felsorolva, illetve a stílus jegyeiket magukon hordozzák.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest