Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz blattida #32531 üzenetére

    Az biztos, hogy "összeszedettebb" lett az After Crying zenéje Vedres kiválása után, de nekem azért hiányzik az együttesből. A szólólemezein egyébként érdekes módon már egy jóval egyedibb vonalra ment át, kevésbé érződik a "túlzott ELP és King Crimson rajongás". Mondjuk szerintem a Crimson iránt nem lehet eléggé "túlzottan" rajongani - amint azt úgy látom, te is hasonlóan véled. :D Na meg az ELP-től is a Brain Salad Surgery eléggé tökéletesközeli.

    Én részben revideáltam ezt a "Collins okozta a Genesis elkurvulását" közkeletű álláspontot. Az mondható, hogy ő kezdte, de sajnos Rutherford szinte vele egyidőben elkurvult, lásd a Mike and the Mechanics is már régóta nyálzenét játszik, és bár az utóbbi két évtized Tony Banks szólóalbumait még nem ismerem (talonban tartom őket, félvén a csalódástól), a Collins kiválása utáni Genesis album (Calling All Stations) is ugyanolyan nyál, mint a Collinssal készített utóbbiak. Azt hiszem, a fő baj, hogy Gabriel majd Hackett kiválása után már nem maradt olyan öntörvényű tag, aki a határon innen tartotta volna az együttest. Egyébként érdekes megfigyelni, hogy a Hackett előtti Genesis-alapító gitáros, Anthony Philips máig megtartotta a progresszív rock magatartást, nem feküdt le a pénznek. Vissza kellett volna Philips-et könyörögni az együttesbe Hackett kiválása után.

    (#32532) Dorian: Én a Show-t szeretem a legjobban, de persze bármelyiket mindig szivesen hallgatom. Valószínűleg a De Profundis a legeslegjobb albumuk.

Új hozzászólás Aktív témák