-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
gaben82
üzenetére
Gaben, ez annak köszönhető, hogy áttértem az 1-1 szárnyállásra.
Totál vicc, hogy semmivel nem tapad vagy kanyarodik rosszabbul a kocsi, a fék egy kicsit gyengébb de a végsebesség viszont jóval nagyobb.
Elgondolkodtató, hogy mit csinálnak a CM-nél a mérnökök, mert ez már enyhe kételyre ad okot a hozzáértésükkel kapcsolatban.
Jópár pályán megpróbáltam a új beállítást, több mint 5 tizedet javultam, csekély idő alatt.
Motion, remélem hamarosan elkezdesz "élesben" is TT-zni és ott folytatjuk, ahol a 2011-ben abbahagytuk.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Mini-ITX
- Milyen routert?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest