Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
nem sokan dicsérik

hétvégén toltam a 11 et online és nagyon komolyakat csatáztunk
A 12 öt kipróbáltam és kontrolerel jobb időket mentem mint G27 el ez szerintem sokat elárul ,hogy hogyan van megírva a játék . Van az aszfalton 2m széles sáv ahol van viszonylagos tapadás és szerény véleményem szerint az sem az ideális íven van
de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .
Szóval én nem vettem meg és nem is fogom megvenni maradok a jó kis 11 nél és azzal megegyetek .
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .