Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Barthezz2 #4099 üzenetére

ki lehetne sorsolni pár fejlövést az ilyen észbajnokok között :W undorító, hogy minden cég ennyire a lehúzásra megy már... pedig "csak" jó játékot kellene csinálni és nem aranyáron adni, aztán kapásból dőlnének megfele az eladási rekordok és ömlene a pénz

pont reggel gondolkoztam munkába jövet, hogy egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek a 2 agysejttel rendelkező hülyegyerekek miatt :( főleg fps-ekkel játszok, de ott is már a totál lineáris pályák a jellemzőek és ilyenkor is gyakran iránytűs segítség van pluszba... (nehogy eltévedjen már a hülyegyerek az egyenes folyosón) mellesleg 99%-ban 1-szer végigjátszós játékokkal van tele a piac, mert annyira kevés tartalommal rendelkeznek így is, hogy semmi újat nem ad következő nekifutásra :( egy f1-es játéknál mondjuk adott amit írtál: fix pályák, fix autók, aztán lehet küzdeni ész nélkül a saját és mások eredménye ellen... évekig el lehet vele lenni, ha jól meg van csinálva... dlc-ket max úgy tudok elképzelni, ha az évek során szériába kerülő új pályákat is kiadnák hozzá... esetleg a régieket is visszamenőleg... persze a régi autókkal együtt... így lehetne nyomni mondjuk a régi német pályán is a régi kocsikkal több kört... én ebben látok fantáziát, de az, hogy szétbontsák a játékot, szerintem egy oltári baromság :W hogy működne ez? választhatsz pár sz@r kocsit és, ha ferrarit/redbullt akarsz, vedd meg? esetleg az alapjátékban csak az első 6 pályán mehetsz és vedd meg a többit külön? :U mégis hogy gondolták ezt?

Új hozzászólás Aktív témák