Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Eiffel torony elutasított tervei, thanks Toochee:
Kattints a képre a nagyobb változathoz
-
Jövő májusban viszont a szokásosnál is izgalmasabb lesz az utazásunk. Biztosan nem tudjátok, de mi mindig autóval megyünk, és ráadásul nem is autópályán. Ez azért van így, mert én minden percét élvezni szeretném az utazásnak. Ha látunk egy bájos tavat, egy szép rétet, vagy egy idegen városrészt vagy piacot netalán útközben, mi bizony megállunk, jókat csavargunk, magunkba szívjuk a látványt, és gyönyörködünk benne. Magát az utazást is egy nagy kalandnak élem meg, és minden részét el szeretném raktározni mélyen a lelkemben. Hazafelé pedig direkt nem is foglalunk szállást magunk, hogy egyrészt meglepetés legyen, másrészt így nagyon izgalmas. Így történt ez idén is. Nagyon vérpezsdítő volt. Mindent el fogok követni, hogy jövőre ugyanilyen izgalmakban bővelkedő utazásunk legyen.
Videó: [link]
Szóval jövő májusban nem csak Párizsba megyünk. Az útvonal, amit tervezünk:
5-6 nap Párizs - annyi hely van még, mi felfedezetlen, hogy nem lesz unalmas.
2 nap Normandia - a híres partaszállás helyszínei ugye, a "D" nap: Omaha beach, Utah beach, Gold beach, Juno beach, Sword beach. Az Európai történelem nagy helyszíne ez. Az ide vonatkozó Call of Duty részeinek helyszíneit is meg fogjuk keresni, Normandia Carentan, stb.
2-3 nap Cannes esetleg Marseille - majd északról le délre. Hiszen Luc Besson Taxi filmjének utcáit mindenképp látni kell, ahol Daniel és Émilien oly jól megnevettetett minket.A hazautat még nem tudjuk....
Kattints a képre a nagyobb változathoz

-
Mi is vettünk kint, vagyis csak az asszony ilyen 4-5 centiseket, de égett az arcom, mert vagy 20-at vett. Én inkább tollat vettem a ismerősöknek. Abból jövő májusban még kell vegyek, mert nagyon fogyó eszköz.
Képzeljétek, amikor előszőr kint voltam Párizsban, akkor még ha jól emlékszem nem volt az Eiffel torony körül üvegkerítés. Ha jól emlékszem. Most már ugye csak pénzért lehet még a lábához is bemenni. 2002 körül volt az első.
Ja, és ahányszor kint voltam, mindig épp volt valami balhé, és mindig tele volt a város gépfegyveres rendőrökkel. Ezt mindig kifogtuk sajnos. Ennek ellenére szeretem.
-
ddekany
nagyúr
AI...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neeeee......besza, behú....ezt nem is tudtam
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
woodworm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Brutál az a bazári hangulat, menekültünk is gyorsan, jobb a tornyot csak a távolból nézni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)