- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4997 üzenetére
én kicsit később megyek csak! Viszont felvehetitek barátok közé ferqles -t is!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #4983 üzenetére
Mégis elvertél több pályán is, nem kicsivel
Kössz a játékot mindenkinek, jó csaták voltak! -
pityaa23
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4976 üzenetére
a 200as tábla előtt kell fékezni!
Mondjuk én a rajtnál sosem tudom, hogy mikor kezdjem el nyomni a féket
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
A map-ot nem használom, engem csak zavar. ha közel van valaki azt úgy is hallom, vagy látom
Ja és persze vagyok
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4965 üzenetére
Kipróbáltam megy 350 és most mit csináljak ezzel a kormánnyal v beállitással?
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
Most még idesebb lettem hogy látom megy a dolog.
Tuti hogy egy valami nincs jól beállitva mert a jobb lábam már a házalapot nyomja.Amikor kalibrálom a kormányt megnyomom a gázpedált és okézza azt látom hogy alatta további kalibrálási lehetöség van a menü pontban de oda nem enged be.Ez lenne a baj? -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4923 üzenetére
Én kb este 1/2 10 körül tudok csatlakozni, annál hamarább nem hiszem, de hajnalig tudok maradni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4918 üzenetére
Ja az király volt. Pedig bénáztam annyit az elején, na mondom ez elment. Ja meg ha megcsúszol, kicsit elbizonytalanodsz és nem úgy jár a lábad, ahogy kellene. Plusz még természetesen, ha a poros ívre is lesodródsz okoz némi tapadás vesztést pár kanyarig, mert poros lesz a gumi. Szóval igen, ha sokat bénázol nem elég hogy jobban kopik a gumi, még a tapadása sem olyan.
Ezért szeretem ezt a játékot. Konstans köröket kell futni.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4864 üzenetére
Szia Bence!
Elvileg a szombat estét tervezgetjük, akkor lenne egy komolyabb csapatás magyar szeróval. Külön szabály lesz érvényben Rototti és Rolly kollégákra: kizárólag 4-5-6 sebességi fokozatokat használhatnak
Azt javaslom legyen egy előre megbeszélt forgatókönyv, hogy ki és hogyan állítsa össze a szerót, mert ha live-ozunk, tuti fix hogy ki fog fagyni a game előbb-utóbb.
Várom a további javaslatokat!
-
GuruZone
őstag
válasz
Unbaised-Ben #4698 üzenetére
igen-igen, örülök, hogy valaki észrevette
Kedves ez a Red Bull
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #4600 üzenetére
És mikor jönnek az első fejlesztések? 3. versenynél tartok és még nincsen.
Olyan rég játszottam már az első szezonom, hogy nem emlékszem.
A felgumizódásról esetleg valami? -
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4166 üzenetére
Hát az nekem nincs, úgyhogy majd írjátok ki ide a szerver nevét légyszi. (esetleg msn)
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...
Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
-
GuruZone
őstag
válasz
jövő héten leszek, az elmúlt héten és a mostanin délutános voltam
ma este is benézek szerintem .
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sajnos ez gyakori nálam is. Ma is tegnap is meg mindig van volt lesz ilyen. Gyűjtöm a köcsögök listáját, amit szívesen megosztok majd és lehet kifele rugdalni a szerverről.
Ja és persze én kapok áthajtásos büntit, mert neki szorít a falnak meg hasonlók. Szánalmas köcsögök!!! Mennyi versenyemet elba..tak már.Holnap összehozhatnánk akkor házi szervert én ráérek majdan olyan 3-tól, meg délelött picit.
Eddig ezeket írtam fel, mert még nem régen kezdtem a listát:
Rino 2M
champrao
TRX450EX -
Steady74
addikt
válasz
Szia Bence,
Több alkalommal is voltam már fent multizni, igaz csak este tudok játszani, de akkorra már a kis siheder f@szok elmennek aludni, szóval nekem nem volt még ilyen élményem itt. Grid-ben igen, de az mást tészta.
Ha valaki csinál szerót, vagy fent van és multizik, ajánlom ide is kiírni, hátha valaki kedvet kap és csatlakozik.
-
dunc
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #3936 üzenetére
Köszi,azt hittem valami leszorítássál kapcsolatos dolog.
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3674 üzenetére
Gondoltam
, azt elfelejtettem írni , hogy szingapur volt és végig esett az eső!
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3664 üzenetére
igyekszek nem unatkozni ( szabin vagyok )
-
nepszter1
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3664 üzenetére
És azt hol tudom ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3651 üzenetére
Gratulálok!
Szép munka!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3616 üzenetére
olvasom a hsz-eket, és elment a kedvem a peccseléstől, ez inkább pöcsölés..
kérdés az, hogy tudunk-e egymással multizni, ha nm tolom fel a peccset?
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3532 üzenetére
Vigyázni kell a gumikra. Nekem szinte mindig jó a box "jóslata". Ráadásul annak a körnek a végén nem piros gumijaim vannak, hanem 1-2 narancssárga, a többi citrom.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3521 üzenetére
Ne már, ez volt a legnagyobb hiba, és pont ez maradt benne? Az még oké, hogy 1-2autót elenged, de az egész mezőnyt.
Megcsinálhatták volna legalább azt, hogy szól a rádión, hogy sok autót várnak, gyere a következőbe.
-
Zoo123
senior tag
válasz
"szonyúan idegesítő mikor küzdesz a másodpercekért, de a box-ból nem enged ki, mert jönnek 50-60 méterről autók"
Én okosan intézem a boxkiállásomat: utolsó előtti körben -mindig az első helyről- kimegyek, tök egyedül, olyan kihalt a boxutca hogy vágni lehet a csendet, 4-5 másodperc alatt kicserélik a kereket és már megyek is tova!
Olyan viszont van hogy közben utolér a "raj" és csak 2. vagy 3. helyre tudok visszajönni, na ilyenkor jól jön hogy van még 1-2 köröm az élre törni. -
Rototti
senior tag
válasz
Még nem próbáltam a peccsel, de mindenképpen kell benne lenni ilyen "védelemnek", mert az igazi f1-ben is az a szabály, hogy nem engedhet ki veszélyesen.
Múltkori futamon Kubica majdnem elvitte a nyalókást, mert nem az nem akarta kiengedni...
A gond az, hogy kicsit el van túlozva a játékban. -
válasz
Unbaised-Ben #3027 üzenetére
És az ellenfél szintje min volt?
-
D@ni88
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3027 üzenetére
igen, és ha szabad tudni milyen segítséggel?
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3029 üzenetére
Az nem kifejezés. Én lotussal tolom experten, mindenhol az 1. ötben voltam, a spanyol nagydíjon sikerült megcsípni a 23. helyet, a csapattársam előtt futottam be...
Nálam elég ritkák a defektek, ha jól emlékszem először istanbulban jött elő, de egy flashback-el letudtam.
(amíg ezt nem javítják, kénytelen vagyok használni.)
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #3010 üzenetére
Ez pont ugyan így van az életben is és a short weekendnél is!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2842 üzenetére
bocs, mégis működik, hülye voltam és elnéztem a fájlokat
de ettől függetlenül nem jön be, vissza az eredeti -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2761 üzenetére
Én egy ilyen időt toltam versenyen: LINK (minden segítség off, gumiszim on)
És még volt benne, látszik a részidőből, csak nem sikerült kiautózni a végére -
válasz
Unbaised-Ben #2765 üzenetére
Akkor ugyan úgy, mint én.
Hát nem semmi. Megint lesz mit elérnem.. -
válasz
Unbaised-Ben #2761 üzenetére
Az expert mit takar?
Nálam minden segítség OFF, gumi és üzemanyag ON.Amúgy szép idő
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2716 üzenetére
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2589 üzenetére
az úgy nem jó.
épp az előbb kezdtem a 2. szezont, redbullal. iszonyat nagy a különbség ez és a virgin közt.:| -
Wynny
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #2422 üzenetére
köfiköfi
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #2361 üzenetére
Minél szarabb kocsival mész, annál nagyobb a különbség a két keverék közt időben. Virgin-el néha 2.5Mp , Mclaren-el ez 9 tized. Legalábbis nekem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Unbaised-Ben #2296 üzenetére
Ott a kis hamis
LOL.Wynny: 10. körben ezért tuti nem zárnak
ki, hiszen a kör végén még bejöhetsz, és
az utolsó kört megteszed a másik gumin.
Amúgy van egy "Request Pit In" gomb, az
segít, ha az agyadra megy a mérnök... Pl.
amikor a defektes kerék lecserélése után
közvetlenül ki akart hívni újabb cserére. -
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #2254 üzenetére
köszi
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2214 üzenetére
megvan, kösz.
kulfoldi: azt hiszem nem lehet kikapcsolni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2218 üzenetére
Köszi a meccseket!
Azért rázódik összefele a csapat időben.
-
hermanyi
addikt
válasz
és azt tudni mely pályák vagy véletlenszerű ?
-
Ant@
senior tag
válasz
Ez nem jött be.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2185 üzenetére
Azért vagyok lemaradva még 1-2 mp-el tőled. Kb. ennyit jelent a TC. Akkor nem is megyek olyan rosszul segítségek nélkül!
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2160 üzenetére
Segítségek nélkül mész?
-
válasz
Unbaised-Ben #2109 üzenetére
Érdekes volt, bár volt ott bőven más téma is, nemcsak F1 2010.
Azt hiányolom eddig az összes tesztből, hogy nem hosszabb táv után beszélnek róla. Mert a gumikopás, üzemanyag, defekt azért úgy jön elő..
Arról nem beszélve, hogy ők is TimeTrialt nyomtak, ahol valóban 0 szimuláció.. -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1886 üzenetére
Nekem isjólesett, köszi,csak volt egy box utca büntim, valami miatt
Most mennem kell, holnap kemény nap lesz melóhelyen, legközelebb ujra itt! -
Menyus911
tag
válasz
Unbaised-Ben #1854 üzenetére
Kovalainen mit keres a 3.dik helyen a Lotusal?
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
LOL Kovalainen 3.
-
AMD_ok
őstag
válasz
? mit keressek?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1709 üzenetére
Hát ja! Azt nem értem, hogy miért nem kell elengedni azt aki gyors körön van?
Meg ha kicsúszok nem kezdek el tolatgatni az ideális íven. -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1696 üzenetére
Logitech Formula Force EX
-
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1672 üzenetére
Második számú pilótát akarnak belőled csinálni.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1436 üzenetére
Nincs kiírva, hogy live: bognar1.
Jó, gta4: bognar1 van kiírva, de most nekem nem ugrik be rögtön, hogy az is live-ot használ.
Köszi egyébként! -
forise
tag
válasz
Unbaised-Ben #1370 üzenetére
Az is elég idegesítő szerintem, mikor leköröz egy gyorsabb autó. Ha csak egy kicsit veszek vissza a tempóból, akkor a szerencsétlen aki addig ugye gyorsabb volt tököl mögöttem. Ha meg már drasztikusabban lassítok, akkor meg jó pár másodpercet eldobok, de ugyanez nem igaz az ellenfeleknél, mert az előttem haladó nem veszít annyi időt. Vagy ha én próbálok erélyesebben előzni és egy kicsit megtolom az ellent, akkor mindjárt figyelmeztetést kapok, viszont ugyanez fordítva nem érvényes.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1359 üzenetére
Szuper!
Akkor eddig két fő! Várjuk még a jelentkezőket!
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1247 üzenetére
Sikerült beállitani a gumikopást,rögtön kaptam is egy defektet pedig a 7.helyen voltam lotusal
-
proof88
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1277 üzenetére
lehet, hogy kicsit bugos a játék
kerékvetőket amúgy elkerülted?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1127 üzenetére
Traction controll-tól miért parázik mindenki?
én gamepaddal kikapcsolom akkor kormánnyal mi a para, ok hogy írták hogy nem jó a pedál stb, de nemhiszem hogy mindenkinél fennáll ez a probléma.
-
válasz
Unbaised-Ben #1100 üzenetére
Én is most jöttem rá erre. Eddig folyton elütöttem..
Egyébként én kilőttem, hogy magától kapcsoljon speed limitet box-ba, de így is bekapcsolNálatok?
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1079 üzenetére
Csak pár körel késöbre szeretném állitani a kerékcserét,az elözö versenyen beáltam ahogy kihivtak a 2helyröl és 22.mentem vissza
-
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1051 üzenetére
Nagyon durván vezethetsz, mert én eddig 1 azaz egy defektet kaptam, egy kb 70%-os prime gumival mentem ki, practice-re, és ott kb a 15 körben durrant Melbourneben
Óvatosabban kell vezetni, kevesebb blokkoló kerék, kevesebb kerékvető
Csak akkor durvulni, ha igazán kell a jó idő.
-
pcguru1
őstag
válasz
Köszi
Lenne még egy kérdésem,hogy lehet beállitani hogy a kerékcsere akkor legyen amikor én akarom
-
válasz
Unbaised-Ben #1054 üzenetére
Azt én is figyeltem már, nem jöttem rá milyen számok azok ott..
-
frame>24
addikt
válasz
agyam eldobom ettől...
Esetleg egy komplett 1.3-as overhaul mod nincs hozzá rögtön???nagyon megváltozott ez a mese
-
Pepi79
tag
válasz
Unbaised-Ben #622 üzenetére
Nem tudom Motaba kollégának milyen példánya van, de jelzem, hogy már ma is meg lehetett venni az eredetit PC-re.
(#581) Steady74
Egyébként valóban nem egy RFactor az autók fizikája, de szokható.
Komolyabb gondom vele, hogy valamiért nálam nincs ffb egyáltalán.
-
Motaba78
addikt
válasz
Unbaised-Ben #614 üzenetére
"Fel kell fogni hogy nincs ingyen az online móka..."
senki nem is mondta ezt, csak kérdés volt, mint próba volt felvetve a dolog,
dirt2 megvan origiba, ez meg még meg sem jelent csak demo változat van mindenkinek
és jó lenne nem személyeskedni... -
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #610 üzenetére
Nemcsak a rázóköveket, hanem a féket is, továbbá kikapcsolt kipörgésgátló esetén termeled a slipet rendesen.
Az előnyért fizetni kell, az előbbiek nálad hatványozottan jelentkeznek és ezért a sok defekt. Talán esőben megúszod kevesebbel..
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #477 üzenetére
Ez rendben van, csak hát ugye a 2010-es pesbe is megvannak az új átigazolások szóval ezt patch formájában is lehetne éltetni évekig és nem új részként/játékként kiadni. Egyszerűen ide még annyit se tudnak újítani mint pes-be hogy pl új mozgások gólörömök, cselek stb.
Nah mind1 én fix hogy nem adok azért évente 10ezret mert új csapatok lesznek vagy az adottak megváltoznak, meg módosul egy két szabály. -
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #396 üzenetére
Nagyon jó ez a videó
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #380 üzenetére
Hát jah, ha viszont szimulátor lesz akkor max nem játszok vele, azt levan tudva.
-
hossszú
őstag
válasz
Unbaised-Ben #374 üzenetére
Persze nem úgy értettem, nem lesz újdonság és annyira nem lesznek rajta az emberek mint most. Én is játszom több éves játékokkal most újból a GRID van a porondon de a nyáron a Colin McRae Rally 2 is elővettem.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #354 üzenetére
Mindenképpen meg fogom venni, a játékot, mert majd szeretném neten is kipróbálni hús vér emberek ellen. Na nem profik ellen, mert én se vagyok az
.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #354 üzenetére
PC +1
És a kormány abszolút jó ár/érték aránnyal bír! Jó választás!
-
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #329 üzenetére
A Box kiállás egy kicsit gagyira sikerült, de amúgy a többi jónak tűnik.
-
hossszú
őstag
válasz
Unbaised-Ben #338 üzenetére
Eddig még nem rendeltem meg
gondoltam nincs rá szükség.
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #329 üzenetére
Ejha, remek vidik, sok minden kiderül ezekből. Egyre inkább hajlok a vételre. Az AI-k mozgása néhol fura volt, de a multiban ez úgysem érdekes...
Végre láthattuk azt is, hogy mi történik, ha elfogyasztjuk a gumikat...Alig várom, hogy multiban csapathassam. Remek meccsek lesznek, privátban biztos, "rankeden" meg majd elválik.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #325 üzenetére
Rosszul írtam, nem 9 motort használhatsz fel, hanem 8-at egy szezonban. Másrészt nagyon komolynak ígérkezik számomra, egyedül csak az autó fizikája dönt számomra...
THX Sonja! -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #295 üzenetére
Hát én személy szerint játszani akarok és nem autót vezetni ahogy az életbe.
Az is jó élmény biztos de nem fogok csak azért kormányt venni hogy szimulátorokkal játszhassak. -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #234 üzenetére
sztem is inkább konzolra lesz ez igaz, mert az monitorok tényleg 60 hz-en mennek...Legalábbis nagyon remélem, hogy inkább az lesz a plafon pc-n fps-ban
-
Rototti
senior tag
válasz
Hmmm, próbáltam már Gridben 30 fps-el menni, hát azt simán szaggatásnak éreztem. Autós játékoknál 40-től kezdődik az élvezhető kategória. De reméljük a legjobbakat.
-
bandiie
aktív tag
válasz
omfg, így nem lehet jó köröket futni és ez tapasztalat.
persze tudom, hogy a 24-et már folyamatosnak látja az ember, de az nem ugyanaz. ki lehet próbálni, milyen kört tudsz futni rfactorba 30 fps-en, meg milyet 100 felett. sokkal másabb, nem lehet leírni, tényleg csak kipróbálni.amúgy hol van ez angol nyelven, "hivatalosan" ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Hát azért ez nem annyira tetszik(30FPS), de majd meglátjuk. Legalább 60 lehetett volna, mert min. ennyi egy LCD frekvenciája. A GRID is nagyon szép 60FPS-el és úgy gondolnám, hogy legalább ennyi képkocka szükséges egy jó autós játéknak. Na de ők a profik ebben, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
-
dugojancsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #212 üzenetére
a játékban tűzpiros, de lesz még élőben is
jó kis videók ezek, remélem azért Rumblepad 2-vel is jól vezethető lesz a FerrariRolly, először én is csak virágboltival fogok gyakorolni, aztán ha jönnek a jobb idők, jöhet az online bajnokság
-
werszomjas
addikt
válasz
Unbaised-Ben #194 üzenetére
igen, erre gondoltam, a dirt2-ben kifejezetten tetszett a törés, remélem itt is lesz azért hasonló színvonal, de igaz, hogy a videókon ebből semmi nem látszik, kikapcsolt töréssel tesztelnek
Lassan leporolom a kormányt és jöhet a száguldás
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #197 üzenetére
Lesz ott hely nyugi. Majd addig keresgélünk!
És nem rohanok, csak már tűkön ülök. Ha kijön elkezdem a tesztelést+karriert, aztán lehet zúzni a multit!
-
Fortissimus
őstag
válasz
Unbaised-Ben #171 üzenetére
koszi, ez nagyon jo!
mar alig varom... -
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #178 üzenetére
Én meg megszereztem a "Sleep well" achievementet: Aludj el a szezon összes versenyén!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Király video, de csak nekem tűnt fel, hogy az esőben csak Vettel húz maga után vízfüggönyt? Miért van ez, tudja valaki?
-
GuruZone
őstag
válasz
igen, épp én is linkelni szerettem volna. Sok-sok gameplay Interlagosból és Monacoból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest