Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Alapvetően nyugodtan vezetek, igaz keményen is, használom a rázókat, hírtelen tekerem a kormányt, motorfékkel majdhogynem blokkoló gumikkal fékezek, én ezt szeretem
Ezeket például RFactor-ban sose tudtam kontrollálni, mint itt, mikor hogy vezessek, agresszívan vagy nyugodtabban. Akkor meg végképp lassítok egy kicsit ha szarok a defekttől 
Visszatérve a deffektre: Nem azt látom hogy elkopik a gumi, hanem csak durr, előjel nélkül, ma malaysiában(carrier) pont kb a 9. körben (5. köre volt a keményebb guminak) kigyorsítás után a kerék durr, elszállt, szerencsére vagyok olyan pimasz
, hogy beállítottam a flashbacket, ami eredetileg nem is lenne azon a fokozaton
, így visszatekertem az időt, ugyanott folytattam, és érdekes módon nem durrant szét az első gumim, betudtam fejezni a versenyt, volt még 3 kör. Szóval mintha megtalálnák valami törmeléket, vagy egyszerűen csak randomba kapnám a defektet...Egyébként én teljes mértékben kezdek megbarátkozni a játék fizikájával, egyáltalán nem rossz.

Gumikopás, melegedés realisztikus, sokan panaszkodtak a törésre, de szerintem ez még bőven belefér, nem egy roncsderbi játék ez kérem szépen. Hangulata is tetszik!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezeket például RFactor-ban sose tudtam kontrollálni, mint itt, mikor hogy vezessek, agresszívan vagy nyugodtabban. Akkor meg végképp lassítok egy kicsit ha szarok a defekttől 
, hogy beállítottam a flashbacket, ami eredetileg nem is lenne azon a fokozaton