- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Unbaised-Ben senior tag válasz  werszomjas

üzenetére werszomjas

üzenetéreÉn olyan kormánnyal játszom, és tökéletes vele(szerintem a legjobb kormány ár/érték arányban)... mire lennél pontosan kíváncsi? A nyalókás emberre visszatérve, nehéz úgy kimenni az utolsó előtti körbe amikor lágyon kezdem, és 3 kör alatt felfogy a gumi. 
 De inkább kezdeném az elejétől, akit érdekel az olvassa el.
 Expert fokozaton megyek, szóval semmi segítség, legend AI. Hungaroring pálya.
 Időmérőt csak úgy tudom megnyerni hogy lágy gumival megyek, ez sikerült is, irány a versenypálya...
 Ha jól emlékszem 13-14 körös volt a verseny.1. próbálkozás: A lágy gumival azt írta a box hogy 5 kört kibírok, utána boxba kell mennem kemény keverékért, ez meg is történt első próbálkozásra, igaz az 5. kör elején már 3 túlságosan kopott(vagyis piros) gumival kezdtem a kört. Kör közepe már mind a 4 gumi kopott volt, ami valljuk be nem ajánlott. Csúszkáltam, így visszaestem 1. helyről a 2-ra. Megyek a box-ba, erre mikor pont mennék ki jön egy konvoj, persze hogy nem enged ki, pedig a konvoj előtt szerintem simán kifértem volna, eléggé távol voltak... Álltam és néztem, 4 ms helyett lett 18 ms... Gratulálok gondoltam magamba... Akkor jött a restart race! 2. próbálkozás: Minden ugyanúgy, csak a 4. körben, szintén ugyanaz, igaz akkor közelebb is voltak, azon nem csodálkoztam, bár megjegyzem akkor is nyugodtan kiengedhetne, hiszen honnan tudjam mikor optimális  3. próbálkozás: 3. körben mentem ki, a box-ban éppen kifértem az egyik williams előtt, gondoltam is magamban, hogy csoda történt, de a csoda sokáig nem tartott, mert simán visszaestem a 4. helyre, hiszen túl korán mentem ki a box-ba, ennyi a történet... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automobilista 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest