- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh.
Úgy döntöttem, utánajárok ennek a bios mizériának, ami az ati 2xxx és 3xxx szériáját lengi körül. Pár napja állítólag kijött ATi-tól egy javított bios a 38xx szériához, amiben megoldották a 857,25MHz fölött tapasztalható GPU órajel visszaesést. A mai napon küldtem a Sapphirenak egy levelet, tudva hogy ha elkezdem, egy életre buktam náluk a garanciát.
Tue, 27 Nov 2007 08:29:43 -0600
Hello! I have a Sapphire HD2600XT 256MB gDDR3. There is a bios bug with the GPU PLLVCO. This is an ATi bug, ATi some days ago corrected this with a new bios on HD38xx. Maybe this corrected on HD2600Pro/XT? Thank You!A válasz nem késlekedett.
Tue, 27 Nov 2007 08:59:08 -0600
please contact eutech@sapphiretech.com regarding this issueBár szeritem nem fogalmaztam tisztán, talán értették. Holnap összeszedem minden angoltudásom és meglátjuk mit hoz az élet, hátha megoldok egy problémát megint, ami sok embert érint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest