Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
Megnéztem az Asus-t (3 év gar) is 25,4k és a Sapphire-nak LITE verzióját (2 év gar) is és az 22,7k.
Nekem régen volt MSI 7600GT-m azon hűtő már eleve zajos volt, de a hűtésével nem volt gond. A 22,7k nagyon kedvező ár.
Egyébként athomi jól mondja valóban nem akarok házventit ráeszkábálni a kártyára.
Inno nál is volt rossz széria de ott a 7600 inno sorozat amit mindenki nagyon szeretett és ajánlott. Én meg megvettem az msi kártyámat és rögtön csrélhettem a hűtést mert elég zajos volt. Az előtte lévő Gigabyte x600pro-m meg beadta a kulcsut és ezen is le kellett cserélni a hűtést mert zajos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest