- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
A két passzív hűtéses kártya elég forrófejű (MSI, Gigabyte), a Sapphire pedig egész halk és hatékony hűtést csinált (önmagához képest mindenképp). Sztem vagy a Gigabyte vagy a Sapphire. A Sapphire FULL verziós ezért drágább egy kicsit, de ha olcsóbban akarsz venni, akkor keress egy LITE verziót. Ezt már 22k-ért is megkapod, ráadásul nem kell bütykölni a hűtését.
gaborbol: A Sapphire FULL verziós, úgyhogy ahhoz is kapsz játékot (Episode Two, Team Fortress, Portal)
-
gaborbol
őstag
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
"Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.
3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).-Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik."
-Msi nem volt még nálam,de elénzve a képeket róla,a hűtése nagyon soványkának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest