- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
VR, Olasza:
Hát, fene tudja, lehet, hogy igazatok van. Bár, én ezt a 2600XT-t is hosszabb fejtörés után vettem meg, nem a pénz miatt, hanem mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg kell-e nekem - de aztán az Oblivion meg a R6:V meggyőzött, hogy kell
. Viszont idén év végén / jövő év elején annyi változás várható (DX10 játékok, új nVidia GPU, R600 ráncfelvarrás, Phenom, C2D-k új sockettel, DD3 RAM-ok, whatever), hogy addig nem akarok semmi komolyabbat venni, amíg nem látom, hogy van vagy fél tucat játék, ami után csorog a nyálam, és a 2600XT-n diavetítés jelleggel megy. Sajnos a 45, amit Olasza írt, az inkább 100 (alaplap+processzor+memória+HDD+táp+kitudjamivelleszgebasz) - ez már nem ugyanaz, mint hogy vettem 10k-ért egy alaplapot.
PS: akár az Intelhez, akár az AMD-hez ragaszkodás távol áll tőlem - de ugyanígy pártsemleges vagyok GPU fronton is...
Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Viszont idén év végén / jövő év elején annyi változás várható (DX10 játékok, új nVidia GPU, R600 ráncfelvarrás, Phenom, C2D-k új sockettel, DD3 RAM-ok, whatever), hogy addig nem akarok semmi komolyabbat venni, amíg nem látom, hogy van vagy fél tucat játék, ami után csorog a nyálam, és a 2600XT-n diavetítés jelleggel megy. Sajnos a 45, amit Olasza írt, az inkább 100 (alaplap+processzor+memória+HDD+táp+kitudjamivelleszgebasz) - ez már nem ugyanaz, mint hogy vettem 10k-ért egy alaplapot.