Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz ftc #2505 üzenetére

2600 Pro és XT
    Nincsen probléma, én is XT-t vettem, csak arra akartam rámutatni, hogy a kicsi árkülönbségnek az az oka, hogy a két kártya egyáltalán nincs messze egymástól. Fizikailag lényegében tök egyformák, egyedül az a különbség, hogy a Sapphire-nál az XT kapja a legjobban sikerült GPU-kat, a gyárilag húzott Pro a következő csomagot, és a sima Pro a ''legsilányabbakat''.

F.E.A.R.
    rocket:
    Igen, a memória elsőre tényleg soványnak tűnik, de ennek ellentmondani tűnik az, hogy 400MB-nál több fizikai memóriát eddig még nem használt nálam (sőt, a virtual address space sem haladta meg a 600MB-ot). És egyébként a 7300GT-n alig volt észrevehető a szaggatás, a két config között csak 3 különbség van:
    - Az alaplap (i865 helyett VIA 890-es chipset, és persze AGP (sőt, AGI...) helyett PCIe)
    - A videokártya
    - A windows (qrva ATI, semmi kedvem nem volt a w2k-t XP-re upgrade-elni)

GuMipOkE:
    Egy kicsit megnyugodtam, kezdtem azt hinni, hogy valami banális hülyeség van a kártyával kapcsolatban. Milyen verziójú Catalyst-et / drivert használsz?

Általában: a szaggatás jól köthető ahhoz, amikor új területre lépek egy pályán (azaz ha körbe szaladgálok, akkor teljesen sima), vagyis minden bizonnyal az tart a vártnál sokkal több ideig, amikor új textúrákat tölt fel a videokártyára. Így sem ismerős senkinek? :F

Aktív témák