- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Asrock P4VM890, a southbridge száma most nincs előttem, de méregettem kicsit (OGLBench), nagyjából hozza a 16x-et. Btw. még az 1GB/sec 4x mellett sem illene 1 másodperces hatásszüneteket tartani, amikor a kártyán összesen 256M RAM van

Vásárlás: igen, igen, csak én akkor már 5000+-t vennék meg 2G memóriát. Alaplap stimmel. + táp + HDD
És a nap vicce: felhúztam egy szűz XP-t, és láss csodát - alig szaggat. Mégsem stutter bug. A perf teszt pedig majdnem a dupláját hozza a 7300GT-nek. Fog ez menni, csak mindig ezek a fogzási bajok. Ha nem ennyire kevés időm lenne rá, még szórakoztatna is... -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni! -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Érdemes megfontolni!