Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
2600 Pro és XT
Nincsen probléma, én is XT-t vettem, csak arra akartam rámutatni, hogy a kicsi árkülönbségnek az az oka, hogy a két kártya egyáltalán nincs messze egymástól. Fizikailag lényegében tök egyformák, egyedül az a különbség, hogy a Sapphire-nál az XT kapja a legjobban sikerült GPU-kat, a gyárilag húzott Pro a következő csomagot, és a sima Pro a ''legsilányabbakat''.
F.E.A.R.
rocket:
Igen, a memória elsőre tényleg soványnak tűnik, de ennek ellentmondani tűnik az, hogy 400MB-nál több fizikai memóriát eddig még nem használt nálam (sőt, a virtual address space sem haladta meg a 600MB-ot). És egyébként a 7300GT-n alig volt észrevehető a szaggatás, a két config között csak 3 különbség van:
- Az alaplap (i865 helyett VIA 890-es chipset, és persze AGP (sőt, AGI...) helyett PCIe)
- A videokártya
- A windows (qrva ATI, semmi kedvem nem volt a w2k-t XP-re upgrade-elni)
GuMipOkE:
Egy kicsit megnyugodtam, kezdtem azt hinni, hogy valami banális hülyeség van a kártyával kapcsolatban. Milyen verziójú Catalyst-et / drivert használsz?
Általában: a szaggatás jól köthető ahhoz, amikor új területre lépek egy pályán (azaz ha körbe szaladgálok, akkor teljesen sima), vagyis minden bizonnyal az tart a vártnál sokkal több ideig, amikor új textúrákat tölt fel a videokártyára. Így sem ismerős senkinek?
Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest