- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
most ez saját vélemény lesz mert nekem is hasonló alapokon van a konfigom.
én is agyaltam rajta hogy mi lenne ha csak egy AGP-s karit vennék, meg megkínálnám vagy 2 GB rammal.aztán szétnézegettem és sajna vannak olyan tesztek, ahol a E6700-as procinál is lekorlátozódik a VGA teljesítménye, namost akkor nekem lehet a csillagos égig húzott P4-es Prescottom, még így is rohadt kevés a E6700 alapteljesítményéhez.
Tuti nem tudnád kihajtani a kártyából ebbe konfigba a teljesítmányét mert rengered dologban korlátozódna.
sztem érdemes elpasszolni az egész gépet (táp az jó, azt hagyhatod) ,és ha eladod akkor darabonként, mert egybe ló***t se adnak érte sajna
egy új gépet kisebb ráfizetéssel ki lehet hozni és az igencsak jobb teljesítményt fog adni.
ha nem is Intelt veszel, akkor AMD-t a takarékosság miatt,de akkor is jóval jobban jársz, minthogy a jelenlegibe ölöd a pénzed.
egy kisebb C2D proci alá teszel egy Gigabyte DS3-as lapot meg 2*1GB ramot, meg akkor ezt a HD2600XT-t és hidd el ég és föld lesz a különbség, pláne ha még jól megcibálod majd a procit.
sztem ígyg jársz a legjobban, és mint írtam is , ez saját vélemény.
mivel én is ebbe a cipőbe járok, ezért csak a saját példámat írom le, mert én is hasonlóképpen fogom alakítani. csak én jóval többet szánok az új gépre.

remélem segítettem valamennyit
-
pisti
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Barátnak 30k-ért 7600GT-t. Nem lehet túl jó barát.
Én már ennél a résznél elkezdeném újragondolni a dolgot.
[Szerkesztve] -
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Erre vmi vélemény?
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest