- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- CPU léghűtés kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz Pelican #30399 üzenetére
Számomra azért lenne fura ez, mert egyrészt ext4 a microSD második partíciója is, másrészt ext4 legalább kernel space driverből megy, az NTFS/exFat, ami userspace fuse driver, azaz még nagyobb overhead...
Persze meg lehet próbálni linux közeli xfs, btrfs filerendszereket is.
Ugyanakkor szerintem a linkelt post-ban nem az ext4-et nem ajánlják, hanem az USB-t bármilyen filerendszerrel (persze a journal kikapcsolása javíthat a sebességen, bár a default mount opciókkal olvasásban nem igazán marad le az ext2-től, az ext3-at pedig meg is előzi, pl: 1, 2). Inkább NFS-t javasolnak.
Ha jól sejtem, Csicsóka linuxos lévén valószínűleg a tesztelt pendrive-on valamilyen linuxos filerendszert használ (gondolom ext4-et), mégis kihajtja az USB2 sebességet...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Pelican
őstag
válasz djnice #30357 üzenetére
Épp akartam linkelni én is, mert hetente elhangzik itt, hogy ext4-re kell formázni a boxra dugott hdd-t, pedig ez a legkevésbé ajánlott az LE fejlesztők szerint.
-szabi-
Mint bármelyik androidon, a beállítások, infóknál tudod megnézni a verziót.
Androiddal szerintem felesleges kínlódni, mikor LE alatt kifogástalanul működik.[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
a2d2
addikt
válasz szabi__memo #30394 üzenetére
Magyarul akkor tegyek próbát 7-es android alatt is a 16-os Kodival hátha a váltás is megy és a hardveres gyorsítás is. Leszedem majd akkor valami külső helyről.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
a2d2
addikt
Srácok most nézem csak hogy amlogic gépeken + 6-os androidon nem túl jó választás a 17-es KODI:
[link]
Mi a helyzet 7-es androidnál? Megjavult a hiba?
Csak mert jelenleg a Kodi nem akar átváltani 60Hz-ről, az SPMC pedig tökéletesen átvált.
Továbbra is a 16-os Kodi ajánlott amlogic boxokhoz? (mielőtt elkezditek: kell az android nekem).Az SPMC-nél van még egy apró problémám hogy nem tudom bekapcsolni mindkét hardveres gyorsítást mert beszaggat a kép. Kodi alatt megy szépen csak ott meg nem vált a frekvencia.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #30387 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a normális minőségű HDR -> SDR konverzió erőforrás igényes és mindig jár valami kompromisszummal, elég ha ránézel a vapoursynth-es implemetációra, itt is van 3 féle lehetőség: [link]
Nem gondolnám hogy a jelenlegi lejátszók minőségi konverziót végeznek. A 10 bit - 8 bit még dither-rel megoldható valamelyest, de amúgy is nem sok TV-ben van 10 bites panel.(#30391) pinnacle: Az hdmi capture volt.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz szabi__memo #30389 üzenetére
Persze az lenne az igazi.
djnice azt, hogy csináltad a médialejátszó topikban, hogy ugyanazt a filmkockát mutattad, különböző beállítással. Lehet itt is úgy meg tudnánk nézni van-e különbség. Kodiban, hogy lehet időpontra, filmkockára ugrani?
Nekem azt mondták, hogy 4k-n még az FHD anyag is jobban néz ki, mint FHD-n, mondjuk nem tudom, hogy lehet ez igaz. Az SD viszont rosszabb, mint FHD-n. MM-ben láttam az SD reklámanyagot, nekem nem volt rosszabb 4k-n sem. Ott mondták, úgy lehet megnézni, hogy VA vagy IPS a panel, hogy meg kell pöccinteni. VA villan egyet. TV topikban a Sony VA-t ajánlották. Nekem az fakó volt oldalról. Mostani Panasonic G10, G20 TV-m képe nekem bőven jó, ez "hagyományos" LCD nem LED-es. Igaz tényleg nem tud feketét, de ez csak sötétben látszik.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Youtube-on ki lehet próbálni, hogy ugyanaz a felvétel 4k-n, vagy FHD-n néz jobban ki. Persze lehet egyszerre kellene nézni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #30386 üzenetére
Próbálok osztani/szorozni, hogy akkor most a színtér upgrade miatt megéri e mégis a 4K verziót nézni a FHD TV-men, vagy sem...
Ugye akkor nemcsak 4K->FHD, HDR->SDR, hanem 10bit->8bit downscale-ről is beszélünk. Vagy ez utóbbi máshogy működik?
És ha igen, akkor az eleve 8bit-re és SDR-re konvertált 4K verziót érdemes nézni, vagy a lejátszóra bízni a konvertálást és inkább az eredeti HDR/10bit-est?
Amúgy ezek szerint van SDR-es 4K BD is, csak akkor elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #30385 üzenetére
Én még nem találkoztam 4K SDR anyaggal amióta a remuxok megjelentek és elvileg ilyen lemez sem létezik.
Ha esetleg van ilyen, az 99% konvertálva lett HDR-ből. -
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30383 üzenetére
mint írtam igen, DE...
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30381 üzenetére
De, de hol látsz 4:4:4 FHD tartalmat?
Vagy úgy érted, majd ő átkódolja a 4k videót sok-sok renderidővel?És melyik lejátszó viszi ezt? (erről nincs infóm, de pc-n sok meghasal)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30379 üzenetére
Kódolhatod akárhogy, egy 4:2:0 FHD sosem lesz 4:4:4 minőségű, amit gyak. látsz egy jó 4k->FHD scaling után.
-
consono
nagyúr
W95-re tett valaki LibreElecet már? Csak nem hagy a vezérhangya békén Van arra valami egyszerű megoldás, hogy az Androidos Kodi alól minden beállításomat áttegyem LE alá? Nincs kedvem újra belakni mindent....
"Mechazilla has caught the booster."
-
tag
válasz sugarforce #30146 üzenetére
köszi
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett! Posta csak előreutalás esetén! 21 év tapasztalata: Hogyan ismerheted fel a komolytalan vevőt? Képet kér a termékről. Képet csak indokolt esetben küldök, ha a termék jellege vagy állapota megkívánja.
-
Beni2360
félisten
válasz Márton #30372 üzenetére
a 4k anyagok nagyon pengén néznek ki egy fullhd tv-n is - Ezt sokan cáfolják, pedig én is ezt vallom, jóval szebb a képe.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Márton
nagyúr
válasz frankdelgado #30371 üzenetére
azért ne légy ilyen biztos ebben
a 4k anyagok nagyon pengén néznek ki egy fullhd tv-n is, mint egy mozgó fotókönyvEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
frankdelgado
őstag
válasz frankdelgado #30355 üzenetére
Közben nèzelődtem, azt irjàk, h az s905x 4k 60 fps, az s905w mek 4k 30 fps. Engem ez nem èrint, mert amig a tv meg nem döglik, addig csak full hd lesz. Egyèbkènt meg talàn 1 ezressel dràgàbb az xes x96, csak nagyobb egy kicsit.... akicsin viszont 7.1 a nagyon pedi 6 os android van...
[ Szerkesztve ]
-
-
Digitalis
senior tag
válasz djnice #30357 üzenetére
Köszi. Tényleg ez még Gábor Áron idejében a Popcorn A-100 időkben is így volt, úgyhogy akkor marad az ext3 vagy exFat konvert
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
mexel
veterán
Írtam privit. Sajnos anno sok 812-vel szívtam, hoztak jó párat javítani romcsere után mert tégla lett mind. Sok klón volt, és legtöbb ilyen csak azzal az androidos rommal ment ami gyárilag rá volt ekecselve
( ebay-es vásárlások, dzsunka utánzatok, összevissza ram és wifi volt bennük, ami éppen kéznél lehetett)
Úgy kellett a belseje fotójának alapján felkutatgatni hogy melyikhez mentette el valaki a "gyári" romot, és ha sikerült megszerezni akkor jó esetben működésre lehetett bírni. Van jó pár ilyen romom elmentve, a nyák alapján lehetne válogatni közülük, leginkább úgy sikerült helyrehoznom őket, 1 db kivételével, volt egy amivel nem lehetett mit kezdeni, de szerintem ott a box is hibás lehetett.
Az említett típushoz még nem volt szerencsém[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Ja, értem. Nem, működik rendesen az LE, csak nem frissít. Benne van az update mappában a LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.2.3.tar fájl, de újraindítás után simán elindul az előző verzió, nem frissíti.
-
kmarci25
veterán
Az LE telepítése nem sikerült, ugye? Ha igen, akkor próbáld meg a kártyára újra felírni a szükséges fájlokat, ahogy az összefoglaló is írja. Ilyenkor minden esetben formázza a kártyát a program, amivel kiírod az image-et, ezért nem értem a kérdésedet...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
a2d2
addikt
válasz cinemazealot #30349 üzenetére
Basszus rossz link marad a vágólapon
A 29959-re keresem a választ.@DoItYourself: hidd el kerestem már de nem egy ismert típus (S812-es Instabox MX4 Phantom).
Ami a hivatalos oldalán van az is elszáll usb_burning_tool feltöltés közben.
Viszont ha létezik valami minimalista android recovery rom, amiről tudnék utána zip-et telepíteni akkor vissza tudnám tenni az eddig működő verziót.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Digitalis
senior tag
Egy torrent megosztással működő 1TB ntfs hdd-t vennék ki a gépből és raknám a box mellé. (3.5" USB rack, külön táppal)
Kérdésem:
- érdemes-e ext4-re átkonvertálni a vinyót, illetve lehetséges-e egyáltalán az ntfs-->ext4 konverzió adatvesztés nélkül?
- boxon, transmission-hoz a meglévő megosztandó adatokat simán betallózhatóm-e majd?Köszi
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Gondolkozom egy x96 miniben (2 gigàs) ràadàsul most occó is. Torrent, full hd mèdia lejàtszàs hdd ről lenne a cèl. Az sem volna hülyesèg ha az asszony tudna online sorozatokat nèzni vele, legalàbb nem mondhatja, hmegintvalami hülyesèget vettem. Gondolom erre van a kodi, de ennek mèg jobban utànanèzek. Szóval eleinte gyàrival hasznàlnàm aztàn majd kiművelem magamat. Erre tudok gigabites usb lan adaptert rakni a gyorsabb letöltès èrdekèben? Az összefoglalóban nem ajànlott kategória az s905w. Mièrt?
A segítsègeteket előre is köszönöm.
-
Rfuelek22
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem felraktam libtorrentet, ha futtatásra megyek mindig azt irja "failed to import"
Próbáltam már repo-ból felrakni, külön is .
Olvastam Kodi fórumban egyik kollégának router beállításokkal volt a baj.Próbáltam mobilnettel is, mindig ugyanezt hibát dobja.
Akinak van bármilyen ötlete szivesen fogadom.
Köszönöm a segítséget
Alfawise H96pro+ -
DoItYourself
Topikgazda
válasz koozed #30343 üzenetére
Ha Android TV OS van rajta, akkor a Play áruház csak a tévére optimalizált appokat hozza fel, mivel nincs érintőképernyő. A Fruit Ninját lehet egyébként másképp is játszani? Ha felrakod az Aptoid TV-t, akkor lesz egy második alkalmazásboltod is, vagy apk-ból is telepíthetsz appot egy fájlkezelővel.
A HDMI CEC beállításokat itt találod a Kodiban, kapcsolgasd:
System -> Settings -> System -> Input Devices -> Peripherals -> CEC adapter
Kábellel is lehet gond, ha van másik próbáld ki.(#30349) cinemazealot:
(#30347) a2d2: a pontos típus ismeretében keress rá romot, lelőhelyek a 31. pontban vannak felsorolva.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
74panzer
csendes tag
válasz Johnny198612 #30331 üzenetére
Nekem denon 2311 van és DTSMA és TRUEHD is van nem kellett semmit mókolni.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Olyan gyorsn pörög a fórum hogy elvesznek az infók lassan.
Ha valaki tudja erre a választ dobna egy PM-et?
Létezik pl olyan rom ami csak egy recovery-t dob fel a gépre?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Celtis
veterán
válasz Johnny198612 #30342 üzenetére
Nálam állandó probléma többféle kábellel és eszközzel is, hogy kontakthibás a HDMI csatlakozó. Épp csak hozzáérek, és elmegy a kép, vagy eleve ki kell támasztani, hogy feszüljön valamilyen irányba a csatlakozó.
A Meecollal is volt ilyen gondom, szét is szedtem, mert gyanús volt, hogy rossz a HDMI csatlakozó forrasztása.
Viszont az X96 és a hozzá adott HDMI kábel kifogástalan. -
jézusom
addikt
Üdv!
Megjött egy GT1 ultimate box, nagyon rendben van így külsőleg, tényleg minőségi cucc.
Van egy ilyen HDMi beállítás hogy 4k/smtpe ez micsoda?
A self adaptation az ilyen auto freki állítás, vagy mire jó?
-
koozed
csendes tag
Sziasztok! Végre megjött a Mecool M8S Pro+ és van pár bosszantó gondom vele, hátha van megoldás. Telefonról a YouTube cast hibát jelez, de ha YouTube-on belül tv kóddal indítom akkor jó. Ilyenkor kétféle lehetőség jön fel, mint Mecool M8S Pro+ és YouTube de csak a YouTube - al megy.
A Google apps megy, de csomó minden hiányzik, hiába vagyok bejelentkezve. Pl. Fruit ninja... Erre van megoldás?
Hogy tudok xbox 360 kontrollert csatlakoztatni? A tv cec nem működik, raspberry vele ment. A légegér zavar be vagy valami beállítás kell? Köszi előre is. -
Johnny198612
tag
válasz DoItYourself #30336 üzenetére
Lehet igazatok lesz a HDMI kábellel. Érintkezési probléma lehet ez, h néhány szál összetört a kábelben vagy ilyesmi? Vagy jobbat kéne vennem? Mire figyeljek?
Azon kívül, kipróbálom holnap a másik aljzatot a TV-n is és az erősítőn is.
Most átszaladtam pár beállításon és semmi.. Viszont elkezdtem kapcsolgatni a film beállításnál a passthrought, és kb. 8dikra egyszer csak átvitte.. ment szépen. Kapcsolgattam tovább, és megint eltűnt.Újratelepítést is szívesen megpróbálom más verziókkal ha más nem marad. De ez esetben a beállításaimat hogy tudom kimenteni, h ne kelljen mindent elölről? :S
A remote.conf-al sokat sz*vtam, azt tudom hol van, meg a keymap.xml, de mit tudok még menteni és honnan?Köszi ismét.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
-
Beni2360
félisten
Sajnos más ötletem momentán nincs.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Volt egy ilyesmi probléma régebben: ott is a Denon erősítővel és a HD hangokkal volt vmi gond. Nem tudom, hogy megoldotta-e djherby, egy privátot megér megkérdezni.
Próbáld ki másik HDMI kábellel és/vagy az erősítőn másik aljzatban is.Még a 7-es LE verzióknál volt ez a megjegyzés minden buildnél:
CAUTION: If you use a device tree from a previous build, you may experience audio stuttering issues, no passthrough or no audio at all.Lehet érdemes lenne egy új LE telepítést csinálni egy másik SD kártyára a legfrissebb 8-assal.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
-
ReFleXx
addikt
ezek a medialejatszok mennyire alkalmasak twitch streamek nezesere?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Johnny198612
tag
válasz Beni2360 #30288 üzenetére
A "Sync playback to display" alapból sem volt bekapcsolva. :/
Mégsem megy a DTS-HD MA pasthrough-val (hangáteresztés)
Kipróbáltam viszont számítógépről ugyanazzal a filmmel, ugyanazzal az erősítővel.. még a windows media player is megugrotta ezt a szintet Simán megkaptam a DTS-HD hangot.
Más ötlet esetleg, mielőtt kétségbeesem?
-
Márton
nagyúr
válasz vargalex #30323 üzenetére
Libre:~ # lsusb
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
Bus 001 Device 003: ID 1ea7:0064
Bus 001 Device 002: ID 0bda:a811 Realtek Semiconductor Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hubLibre:~ # lsmod
Module Size Used by
8812au 1395553 0
8189es 1157163 0
cfg80211 365310 2 8189es,8812au
wifi_dummy 806 0
mali 198536 5
amlvideodri 12586 0
videobuf_res 5402 1 amlvideodri
videobuf_core 16491 2 amlvideodri,videobuf_res
videodev 148821 1 amlvideodri
media 25119 1 videodev
dwc_otg 232127 0
fbcon 37495 0
bitblit 4484 1 fbcon
softcursor 1184 1 bitblit
font 7287 1 fbconmondj vmi biztatót
-
Márton
nagyúr
válasz Csicsóka #30319 üzenetére
Oh, picit szájbarágósabban és minden kérésed teljesítem
LibreELEC (community): 8.2.1.1 (S905.arm)
Libre:~ # isusb
-sh: isusb: not found
Libre:~ # ismod
-sh: ismod: not found+ info: már 18MB/seccel is megy LE-ről PC-re másolás, a másik irány (ami ugye fontosabb lenne) 10 fölé nem megy. Na majd közelebb viszem a routert, ha muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem így kell kérdezni, mert nem S912 vagy S905 specifikus. Milyen rendszer fut az eszközödön? Ha azt tudod akkor lehet tá keresni, pl. Android TV.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
NLui
csendes tag
Helló! S912 - eshez tud valaki megoldást a telefonról történő távirányításra? M8s pro 3/32
Szöveg bevitel miatt 🤔🙄
Összefoglalóban csak S905 - ről van szó. Esetleg ötlet 💡? Köszi -
őstag
válasz tobias40 #30290 üzenetére
Köszi, előbb keresek egy jól működő adót mert én TV kimenetét szeretném hallani. A 3.5-ös csatit.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
blakey
titán
válasz #27682560 #30306 üzenetére
Igen, elég sok anyagnál szoftveres a dekódolás és erősebb a banding valamint lejátszás közben bármilyen infosáv esetén az anyagok erősen döcögnek illetve elég sok anyag csak úgy simán akadozik, remélhetőleg minden javításra kerül és akkor nem lesz gyengébb.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Sziasztok!
S912 procis készüléken, a libreelec gyengébb valamiben mint 905-ön? -
darvinya
titán
Akinek van ilyen légegere [link], meg tudja mondani, hogy működik érintő felületén a 2 ujjas nagyítás?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Márton
nagyúr
No vettem egy 2e Ft-os ac-s sticket, LE8 felirsmeri simán az eszközt, mindkét wifi sávot.
Fel-le 10-12MB/s értékkel másolok rá PC-ről, remélem 80mbit 4k-ig jó leszek
(3 méterre az Archer C2 AC750 router-től)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ztsoft
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 5 2600, 32GB, GTX 1080 8GB, 1TB SSD
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest