Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz Pelican #30399 üzenetére
Számomra azért lenne fura ez, mert egyrészt ext4 a microSD második partíciója is, másrészt ext4 legalább kernel space driverből megy, az NTFS/exFat, ami userspace fuse driver, azaz még nagyobb overhead...
Persze meg lehet próbálni linux közeli xfs, btrfs filerendszereket is.
Ugyanakkor szerintem a linkelt post-ban nem az ext4-et nem ajánlják, hanem az USB-t bármilyen filerendszerrel (persze a journal kikapcsolása javíthat a sebességen, bár a default mount opciókkal olvasásban nem igazán marad le az ext2-től, az ext3-at pedig meg is előzi, pl: 1, 2). Inkább NFS-t javasolnak.
Ha jól sejtem, Csicsóka linuxos lévén valószínűleg a tesztelt pendrive-on valamilyen linuxos filerendszert használ (gondolom ext4-et), mégis kihajtja az USB2 sebességet...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Pelican
őstag
válasz djnice #30357 üzenetére
Épp akartam linkelni én is, mert hetente elhangzik itt, hogy ext4-re kell formázni a boxra dugott hdd-t, pedig ez a legkevésbé ajánlott az LE fejlesztők szerint.
-szabi-
Mint bármelyik androidon, a beállítások, infóknál tudod megnézni a verziót.
Androiddal szerintem felesleges kínlódni, mikor LE alatt kifogástalanul működik.[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
a2d2
addikt
válasz szabi__memo #30394 üzenetére
Magyarul akkor tegyek próbát 7-es android alatt is a 16-os Kodival hátha a váltás is megy és a hardveres gyorsítás is. Leszedem majd akkor valami külső helyről.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
a2d2
addikt
Srácok most nézem csak hogy amlogic gépeken + 6-os androidon nem túl jó választás a 17-es KODI:
[link]
Mi a helyzet 7-es androidnál? Megjavult a hiba?
Csak mert jelenleg a Kodi nem akar átváltani 60Hz-ről, az SPMC pedig tökéletesen átvált.
Továbbra is a 16-os Kodi ajánlott amlogic boxokhoz? (mielőtt elkezditek: kell az android nekem).Az SPMC-nél van még egy apró problémám hogy nem tudom bekapcsolni mindkét hardveres gyorsítást mert beszaggat a kép. Kodi alatt megy szépen csak ott meg nem vált a frekvencia.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #30387 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a normális minőségű HDR -> SDR konverzió erőforrás igényes és mindig jár valami kompromisszummal, elég ha ránézel a vapoursynth-es implemetációra, itt is van 3 féle lehetőség: [link]
Nem gondolnám hogy a jelenlegi lejátszók minőségi konverziót végeznek. A 10 bit - 8 bit még dither-rel megoldható valamelyest, de amúgy is nem sok TV-ben van 10 bites panel.(#30391) pinnacle: Az hdmi capture volt.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz szabi__memo #30389 üzenetére
Persze az lenne az igazi.
djnice azt, hogy csináltad a médialejátszó topikban, hogy ugyanazt a filmkockát mutattad, különböző beállítással. Lehet itt is úgy meg tudnánk nézni van-e különbség. Kodiban, hogy lehet időpontra, filmkockára ugrani?
Nekem azt mondták, hogy 4k-n még az FHD anyag is jobban néz ki, mint FHD-n, mondjuk nem tudom, hogy lehet ez igaz. Az SD viszont rosszabb, mint FHD-n. MM-ben láttam az SD reklámanyagot, nekem nem volt rosszabb 4k-n sem. Ott mondták, úgy lehet megnézni, hogy VA vagy IPS a panel, hogy meg kell pöccinteni. VA villan egyet. TV topikban a Sony VA-t ajánlották. Nekem az fakó volt oldalról. Mostani Panasonic G10, G20 TV-m képe nekem bőven jó, ez "hagyományos" LCD nem LED-es. Igaz tényleg nem tud feketét, de ez csak sötétben látszik.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Youtube-on ki lehet próbálni, hogy ugyanaz a felvétel 4k-n, vagy FHD-n néz jobban ki. Persze lehet egyszerre kellene nézni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #30386 üzenetére
Próbálok osztani/szorozni, hogy akkor most a színtér upgrade miatt megéri e mégis a 4K verziót nézni a FHD TV-men, vagy sem...
Ugye akkor nemcsak 4K->FHD, HDR->SDR, hanem 10bit->8bit downscale-ről is beszélünk. Vagy ez utóbbi máshogy működik?
És ha igen, akkor az eleve 8bit-re és SDR-re konvertált 4K verziót érdemes nézni, vagy a lejátszóra bízni a konvertálást és inkább az eredeti HDR/10bit-est?
Amúgy ezek szerint van SDR-es 4K BD is, csak akkor elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #30385 üzenetére
Én még nem találkoztam 4K SDR anyaggal amióta a remuxok megjelentek és elvileg ilyen lemez sem létezik.
Ha esetleg van ilyen, az 99% konvertálva lett HDR-ből. -
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30383 üzenetére
mint írtam igen, DE...
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30381 üzenetére
De, de hol látsz 4:4:4 FHD tartalmat?
Vagy úgy érted, majd ő átkódolja a 4k videót sok-sok renderidővel?És melyik lejátszó viszi ezt? (erről nincs infóm, de pc-n sok meghasal)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz szabi__memo #30379 üzenetére
Kódolhatod akárhogy, egy 4:2:0 FHD sosem lesz 4:4:4 minőségű, amit gyak. látsz egy jó 4k->FHD scaling után.
-
consono
nagyúr
W95-re tett valaki LibreElecet már? Csak nem hagy a vezérhangya békén Van arra valami egyszerű megoldás, hogy az Androidos Kodi alól minden beállításomat áttegyem LE alá? Nincs kedvem újra belakni mindent....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tag
válasz sugarforce #30146 üzenetére
köszi
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett! Posta csak előreutalás esetén! 21 év tapasztalata: Hogyan ismerheted fel a komolytalan vevőt? Képet kér a termékről. Képet csak indokolt esetben küldök, ha a termék jellege vagy állapota megkívánja.
-
Beni2360
félisten
válasz Márton #30372 üzenetére
a 4k anyagok nagyon pengén néznek ki egy fullhd tv-n is - Ezt sokan cáfolják, pedig én is ezt vallom, jóval szebb a képe.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Márton
nagyúr
válasz frankdelgado #30371 üzenetére
azért ne légy ilyen biztos ebben
a 4k anyagok nagyon pengén néznek ki egy fullhd tv-n is, mint egy mozgó fotókönyvEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
frankdelgado
őstag
válasz frankdelgado #30355 üzenetére
Közben nèzelődtem, azt irjàk, h az s905x 4k 60 fps, az s905w mek 4k 30 fps. Engem ez nem èrint, mert amig a tv meg nem döglik, addig csak full hd lesz. Egyèbkènt meg talàn 1 ezressel dràgàbb az xes x96, csak nagyobb egy kicsit.... akicsin viszont 7.1 a nagyon pedi 6 os android van...
[ Szerkesztve ]
-
-
Digitalis
senior tag
válasz djnice #30357 üzenetére
Köszi. Tényleg ez még Gábor Áron idejében a Popcorn A-100 időkben is így volt, úgyhogy akkor marad az ext3 vagy exFat konvert
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
mexel
veterán
Írtam privit. Sajnos anno sok 812-vel szívtam, hoztak jó párat javítani romcsere után mert tégla lett mind. Sok klón volt, és legtöbb ilyen csak azzal az androidos rommal ment ami gyárilag rá volt ekecselve
( ebay-es vásárlások, dzsunka utánzatok, összevissza ram és wifi volt bennük, ami éppen kéznél lehetett)
Úgy kellett a belseje fotójának alapján felkutatgatni hogy melyikhez mentette el valaki a "gyári" romot, és ha sikerült megszerezni akkor jó esetben működésre lehetett bírni. Van jó pár ilyen romom elmentve, a nyák alapján lehetne válogatni közülük, leginkább úgy sikerült helyrehoznom őket, 1 db kivételével, volt egy amivel nem lehetett mit kezdeni, de szerintem ott a box is hibás lehetett.
Az említett típushoz még nem volt szerencsém[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Ja, értem. Nem, működik rendesen az LE, csak nem frissít. Benne van az update mappában a LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.2.3.tar fájl, de újraindítás után simán elindul az előző verzió, nem frissíti.
-
kmarci25
veterán
Az LE telepítése nem sikerült, ugye? Ha igen, akkor próbáld meg a kártyára újra felírni a szükséges fájlokat, ahogy az összefoglaló is írja. Ilyenkor minden esetben formázza a kártyát a program, amivel kiírod az image-et, ezért nem értem a kérdésedet...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
a2d2
addikt
válasz cinemazealot #30349 üzenetére
Basszus rossz link marad a vágólapon
A 29959-re keresem a választ.@DoItYourself: hidd el kerestem már de nem egy ismert típus (S812-es Instabox MX4 Phantom).
Ami a hivatalos oldalán van az is elszáll usb_burning_tool feltöltés közben.
Viszont ha létezik valami minimalista android recovery rom, amiről tudnék utána zip-et telepíteni akkor vissza tudnám tenni az eddig működő verziót.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Digitalis
senior tag
Egy torrent megosztással működő 1TB ntfs hdd-t vennék ki a gépből és raknám a box mellé. (3.5" USB rack, külön táppal)
Kérdésem:
- érdemes-e ext4-re átkonvertálni a vinyót, illetve lehetséges-e egyáltalán az ntfs-->ext4 konverzió adatvesztés nélkül?
- boxon, transmission-hoz a meglévő megosztandó adatokat simán betallózhatóm-e majd?Köszi
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Gondolkozom egy x96 miniben (2 gigàs) ràadàsul most occó is. Torrent, full hd mèdia lejàtszàs hdd ről lenne a cèl. Az sem volna hülyesèg ha az asszony tudna online sorozatokat nèzni vele, legalàbb nem mondhatja, hmegintvalami hülyesèget vettem. Gondolom erre van a kodi, de ennek mèg jobban utànanèzek. Szóval eleinte gyàrival hasznàlnàm aztàn majd kiművelem magamat. Erre tudok gigabites usb lan adaptert rakni a gyorsabb letöltès èrdekèben? Az összefoglalóban nem ajànlott kategória az s905w. Mièrt?
A segítsègeteket előre is köszönöm.
-
Rfuelek22
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem felraktam libtorrentet, ha futtatásra megyek mindig azt irja "failed to import"
Próbáltam már repo-ból felrakni, külön is .
Olvastam Kodi fórumban egyik kollégának router beállításokkal volt a baj.Próbáltam mobilnettel is, mindig ugyanezt hibát dobja.
Akinak van bármilyen ötlete szivesen fogadom.
Köszönöm a segítséget
Alfawise H96pro+ -
DoItYourself
Topikgazda
válasz koozed #30343 üzenetére
Ha Android TV OS van rajta, akkor a Play áruház csak a tévére optimalizált appokat hozza fel, mivel nincs érintőképernyő. A Fruit Ninját lehet egyébként másképp is játszani? Ha felrakod az Aptoid TV-t, akkor lesz egy második alkalmazásboltod is, vagy apk-ból is telepíthetsz appot egy fájlkezelővel.
A HDMI CEC beállításokat itt találod a Kodiban, kapcsolgasd:
System -> Settings -> System -> Input Devices -> Peripherals -> CEC adapter
Kábellel is lehet gond, ha van másik próbáld ki.(#30349) cinemazealot:
(#30347) a2d2: a pontos típus ismeretében keress rá romot, lelőhelyek a 31. pontban vannak felsorolva.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
74panzer
csendes tag
válasz Johnny198612 #30331 üzenetére
Nekem denon 2311 van és DTSMA és TRUEHD is van nem kellett semmit mókolni.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Olyan gyorsn pörög a fórum hogy elvesznek az infók lassan.
Ha valaki tudja erre a választ dobna egy PM-et?
Létezik pl olyan rom ami csak egy recovery-t dob fel a gépre?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Celtis
veterán
válasz Johnny198612 #30342 üzenetére
Nálam állandó probléma többféle kábellel és eszközzel is, hogy kontakthibás a HDMI csatlakozó. Épp csak hozzáérek, és elmegy a kép, vagy eleve ki kell támasztani, hogy feszüljön valamilyen irányba a csatlakozó.
A Meecollal is volt ilyen gondom, szét is szedtem, mert gyanús volt, hogy rossz a HDMI csatlakozó forrasztása.
Viszont az X96 és a hozzá adott HDMI kábel kifogástalan. -
jézusom
addikt
Üdv!
Megjött egy GT1 ultimate box, nagyon rendben van így külsőleg, tényleg minőségi cucc.
Van egy ilyen HDMi beállítás hogy 4k/smtpe ez micsoda?
A self adaptation az ilyen auto freki állítás, vagy mire jó?
-
koozed
csendes tag
Sziasztok! Végre megjött a Mecool M8S Pro+ és van pár bosszantó gondom vele, hátha van megoldás. Telefonról a YouTube cast hibát jelez, de ha YouTube-on belül tv kóddal indítom akkor jó. Ilyenkor kétféle lehetőség jön fel, mint Mecool M8S Pro+ és YouTube de csak a YouTube - al megy.
A Google apps megy, de csomó minden hiányzik, hiába vagyok bejelentkezve. Pl. Fruit ninja... Erre van megoldás?
Hogy tudok xbox 360 kontrollert csatlakoztatni? A tv cec nem működik, raspberry vele ment. A légegér zavar be vagy valami beállítás kell? Köszi előre is. -
Johnny198612
tag
válasz DoItYourself #30336 üzenetére
Lehet igazatok lesz a HDMI kábellel. Érintkezési probléma lehet ez, h néhány szál összetört a kábelben vagy ilyesmi? Vagy jobbat kéne vennem? Mire figyeljek?
Azon kívül, kipróbálom holnap a másik aljzatot a TV-n is és az erősítőn is.
Most átszaladtam pár beállításon és semmi.. Viszont elkezdtem kapcsolgatni a film beállításnál a passthrought, és kb. 8dikra egyszer csak átvitte.. ment szépen. Kapcsolgattam tovább, és megint eltűnt.Újratelepítést is szívesen megpróbálom más verziókkal ha más nem marad. De ez esetben a beállításaimat hogy tudom kimenteni, h ne kelljen mindent elölről? :S
A remote.conf-al sokat sz*vtam, azt tudom hol van, meg a keymap.xml, de mit tudok még menteni és honnan?Köszi ismét.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
-
Beni2360
félisten
Sajnos más ötletem momentán nincs.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Volt egy ilyesmi probléma régebben: ott is a Denon erősítővel és a HD hangokkal volt vmi gond. Nem tudom, hogy megoldotta-e djherby, egy privátot megér megkérdezni.
Próbáld ki másik HDMI kábellel és/vagy az erősítőn másik aljzatban is.Még a 7-es LE verzióknál volt ez a megjegyzés minden buildnél:
CAUTION: If you use a device tree from a previous build, you may experience audio stuttering issues, no passthrough or no audio at all.Lehet érdemes lenne egy új LE telepítést csinálni egy másik SD kártyára a legfrissebb 8-assal.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
-
ReFleXx
addikt
ezek a medialejatszok mennyire alkalmasak twitch streamek nezesere?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Johnny198612
tag
válasz Beni2360 #30288 üzenetére
A "Sync playback to display" alapból sem volt bekapcsolva. :/
Mégsem megy a DTS-HD MA pasthrough-val (hangáteresztés)
Kipróbáltam viszont számítógépről ugyanazzal a filmmel, ugyanazzal az erősítővel.. még a windows media player is megugrotta ezt a szintet Simán megkaptam a DTS-HD hangot.
Más ötlet esetleg, mielőtt kétségbeesem?
-
Márton
nagyúr
válasz vargalex #30323 üzenetére
Libre:~ # lsusb
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
Bus 001 Device 003: ID 1ea7:0064
Bus 001 Device 002: ID 0bda:a811 Realtek Semiconductor Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hubLibre:~ # lsmod
Module Size Used by
8812au 1395553 0
8189es 1157163 0
cfg80211 365310 2 8189es,8812au
wifi_dummy 806 0
mali 198536 5
amlvideodri 12586 0
videobuf_res 5402 1 amlvideodri
videobuf_core 16491 2 amlvideodri,videobuf_res
videodev 148821 1 amlvideodri
media 25119 1 videodev
dwc_otg 232127 0
fbcon 37495 0
bitblit 4484 1 fbcon
softcursor 1184 1 bitblit
font 7287 1 fbconmondj vmi biztatót
-
Márton
nagyúr
válasz Csicsóka #30319 üzenetére
Oh, picit szájbarágósabban és minden kérésed teljesítem
LibreELEC (community): 8.2.1.1 (S905.arm)
Libre:~ # isusb
-sh: isusb: not found
Libre:~ # ismod
-sh: ismod: not found+ info: már 18MB/seccel is megy LE-ről PC-re másolás, a másik irány (ami ugye fontosabb lenne) 10 fölé nem megy. Na majd közelebb viszem a routert, ha muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem így kell kérdezni, mert nem S912 vagy S905 specifikus. Milyen rendszer fut az eszközödön? Ha azt tudod akkor lehet tá keresni, pl. Android TV.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
NLui
csendes tag
Helló! S912 - eshez tud valaki megoldást a telefonról történő távirányításra? M8s pro 3/32
Szöveg bevitel miatt 🤔🙄
Összefoglalóban csak S905 - ről van szó. Esetleg ötlet 💡? Köszi -
fecus
őstag
válasz tobias40 #30290 üzenetére
Köszi, előbb keresek egy jól működő adót mert én TV kimenetét szeretném hallani. A 3.5-ös csatit.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
blakey
titán
válasz #27682560 #30306 üzenetére
Igen, elég sok anyagnál szoftveres a dekódolás és erősebb a banding valamint lejátszás közben bármilyen infosáv esetén az anyagok erősen döcögnek illetve elég sok anyag csak úgy simán akadozik, remélhetőleg minden javításra kerül és akkor nem lesz gyengébb.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Sziasztok!
S912 procis készüléken, a libreelec gyengébb valamiben mint 905-ön? -
darvinya
titán
Akinek van ilyen légegere [link], meg tudja mondani, hogy működik érintő felületén a 2 ujjas nagyítás?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Márton
nagyúr
No vettem egy 2e Ft-os ac-s sticket, LE8 felirsmeri simán az eszközt, mindkét wifi sávot.
Fel-le 10-12MB/s értékkel másolok rá PC-ről, remélem 80mbit 4k-ig jó leszek
(3 méterre az Archer C2 AC750 router-től)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ztsoft
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest