Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Írtam a gyártónak egy mailt...
'Dear New World Interactive!
I would use their game on Steam if it launched...
My system:
Windows 11 Professional 24H2
10400F
16 GB DDR4
1660S
The system freezes when starting BattlEye, only restarting helps!
Many people on the Internet are complaining about the problem.
I installed MS Visual C++. When I tried to launch the game, it resulted in a complete system crash.
I was only able to restore Windows from a saved image file.
Please let me know if there is a solution to the problem.
I would like to use their game.' -
UserX
addikt
Szia!
Köszönöm a kedvességed!!!
Egyelőre nem tartok rá igényt! Ezt magamnak kell utána nézelődni és kitapasztalni, ha elég időm lesz. Egyelőre az 'Inlisted' kielégít...
A 'Day of Infamy' viszont nem hajlandó indulni!!!
A 'Battleyed'-el van gondja=BSOD. A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, de működő megoldást még nem találltam...Mondjuk nincs abban semmi csoda, szerintem, hogy egy 2004-es anticheat nem indul 2025-ben!
10400F, 16 GB DDR4, 1660S... -
UserX
addikt
-
péjé
őstag
Én tolom rendületlenül de xboxon így nem tudok mit mondani a vga problémákra. próbáltam az enlistedet is, hát nálam marad inkább b terv.....-)
A squad44 talán már inkább de ott a környezet nem annyira jól sikerült mint a hll-ben.
Van még baja ennek a játéknak de még mindig jó 2 év után is nekem. A szerverválasztóval lehet keresni olyant amin min 30-as emberkék játszanak. Ami idegesítő amikor senki nem kommunikál meg láthatóan fogalmuk sincs mit is kellene/lehetne csinálni...:-) -
UserX
addikt
válasz
PeeterssoN #317 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon láma vagyok, bocs!!! Van ebben a játékban RT???
RTX 3060 8GB-al nagyon laggolt (írtam is ide), RTX 3070 vitte, mint kés a vajat, de azt kihasználatlanság miatt eladtam. Koca vagyok...
Most 1660S-el szintén lagg nélkül megy, viszont pl. a fegyver nem tükröződik. Szép a grafika, de nem olyan, mint ahogy a 3070-re emlékszem, de lehet hogy tévedek...
Közben volt egy frissítés is.
Szerk.: Az EPIC-es verziót használom, mert ingyen volt AddOn-okkal, bár a Steam-eset megvettem. A -DX12 nincs beállítva.
Booocsánat a hülye kérdésért, de köszönettel venném, ha valaki megválaszolja! -
zoltang
csendes tag
válasz
// Chaka // #311 üzenetére
Elnézést kérek én is lassú voltam, mert már 2 nappal előtte láttam a hírt...
2023 Karácsonyán vettem meg kisebb akcióban (50%) pár DLC-vel egy csomagban (Steam, PC).
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka // #312 üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-) -
// Chaka //
tag
Régi barátommal első ismerkedésként 5 órát játszottunk a HLL-el, és nagyon bejövős. Van vagy 4000 óra COD2 és 4 csapatjáték mögöttem, ezért nem szokatlan a játék szelleme. Körülbelül hány órát érdemes szólóban vagy a kollégával kiscsoportban játszani, amíg érdemes becsatlakozni egy nagyobb közösségbe?
-
zoltang
csendes tag
Ingyen beszerezhető egy ideig!
[https://store.epicgames.com (Sale ends 1/9/2025 at 5:00 PM)]
-
UserX
addikt
Köszi, az első tipped megint csak hozott pár FPS-t, felment 90-re is, de mihelyst mozdítom az egeret, hogy körbenézzek, jön a lag!
Pedig ellen még csak sehol sincs!
Holnap még kipróbálom a második verziódat, most megint felcseszett!!!
És estleg megnézem 'Medium' grafikán...
Ha nem megy, nem erőltetem tovább. Elrakom pár évre... -
Curtain
senior tag
Hát igen több az fps de több a lagg is dx12-n. Esetleg próbáld meg windowed fullscreen-en és az anti aliasing pedig legyen a community taa. Ha visszaálsz dx11-re (csak töröld az indítási opciókból amit beírtál) akkor pedig fullscreen legyen szintén a community taa-val. Keress rá reddit-en hogy "hell let loose low fps, bad performance, low gpu usage" Még a fullos gépeken is problémás ez a játék. Ez ilyen sajnos. Nagyon rosszul van optimalizálva és nem is próbálják javítani. Tele van vele a net.
-
UserX
addikt
Szia!
A -dx12 valamennyit segített a játékon. 40-80 FPS között mozog, ami már jó lenne, de 1-2 másodpercre folyamatosam teljesen lefagy a játék.
A grafikai beállításokat levettem EPIC-ről HIGH-ra, de talán így még lassabb, bár másik szerveren teszteltem (A netem 1000/300 szóval azzal nem lehet gond!).
Akkor hardverfejlesztéssel sem jutnék sokkal előbbre??? Most nem akarok költeni, de szeretnék játszani, koca módon. Érdekes a BFV-el nincsennek ilyen gondok!
Szeretem a WWII-s multikat, évekig DOD:S ment, de azt már a kutya sem használja és amúgy is eljárt felette az idő! -
Curtain
senior tag
Igen írtam is a DirectX 12-es megoldást. Nekem Amd-n az OpenGL vált be, így egész tűrhetően fut. Pc-n a legnagyobb baj hogy a játék nem használja ki a hardvert. Pl a vga 50-60%-on malmozik max és ilyenek. Egyedül az új pálya fut rendesen, ott 100% a vga kihasználtság és ez meg is látszik az fps-en.
-
UserX
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
péjé: Az ajánlott mószert kifogom próbálni!
Curtain: Az összes opciót 'High'-ra tegyem, első körben?
A fejlesztés nekem is megfordult a fejemben...(i7, 4070) vagy azt mondod, hogy értelmetlen? Azért durva, hogy egy 2019-es játék ennyire öli a PC-t! -
péjé
őstag
Így viszont már értem hogy miért nem vernek szanaszét (annyira)a pc-s arcok amikor együtt játszunk, jobb is ez így...:-)
-
péjé
őstag
Steamnél van egy ilyen trükk nem tudom tényleg működik-e...
First open steam, right click on Hell Let Loose and select Properties. This will force the game to use DirectX 12 which will help increase FPS and force the game to use all of the available CPU Cores, by default the game will only use one single core which will limit the performance available.
Én régóta mindent xbox series x-en játszok mivel ellustultam...:-)
Szeretem ezt a játékot, mikrolagok vannak itt is, a kezdetek óta sokat reszelgettek a játékon, hibákkal együtt is jó a játékélmény. -
Curtain
senior tag
Iszonyat szarul van optimalizálva a játék. Még csúcs konfigokkal is szívnak sokan. A cpu, vga páros csak malmozik annyira nincs kihasználva. Tele van vele a reddit. Nekem high beállításon full hd-ben megvolt a fix 75fps vsync-el pár iszonyú nagy laggtól eltekintve. (rtx 3060 12gb, i5 12600kf, 16gb ddr4 3200mhz.) Lecseréltem a vga-t egy jóval erősebbre (Rx6800) de ezzel is kb ugyanúgy fut. Egyedül a Mortain pálya ahol sokkal több fps-em lett. (ez használja ki leginkább a hardvert) Pálya függő is. Esetleg kipróbálhatod hogy dx12-ben indítod a játékot. Több fps-ed lesz viszont a mikrolaggok is meg fognak szaporodni. Nem tudsz vele mit tenni, ez ilyen sajnos.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Remélem, hogy van itt valaki...
Megvettem a játékot Summer Sale keretében.
Tegnap jutottam oda, hogy tesztelem. FPS: 20-24
A gépem:
10400f
2x8GB DDR4 RAM
RTX 3060 8GB
75Hz
Az NV a következő beállításokat tette:
A kérdésem:
Mit/miket és mennyire vegyek lejjebb, hogy játszható legyen???
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Curtain
senior tag
Most el leszek a Squad 44-el de figyelem a frissítéseket a hell let loose-hoz. Ha jön valami optimalizáció akkor teszek vele még egy próbát.
-
Curtain
senior tag
Köszönöm a segítségeket de akármit állítok, teljesen akkor sem szűnnek meg ezek a laggok. Net is tele van hogy az enyémnél sokkal erősebb gépeken is ez a helyzet. Elengedem ezt a játékot addig amíg nem optimalizálják rendesen. Tegnap megvettem a Squad 44-et (ex Post Scriptum) , ez vaj simán fut magas beállításokon is és simán hozza a Hell let loose grafikáját és hangulatát.
-
Curtain
senior tag
válasz
PeeterssoN #289 üzenetére
Köszönöm! A Dx12-t próbáltam már de nálam nem hozott javulást. Még megpróbálom a másik kódot hogy használja az összes magot. Ha úgy sem lesz jobb akkor hanyagolom szerintem. Egyszer csak rendberakják majd. A ping nálam is ugrál már a szerverválasztóban is. Kb 30-ról 80-ra majd vissza és így tovább.
-
PeeterssoN
őstag
Alapból dx11 fut a játék.
Ha még nem tetted volna meg:
Játék neve jobb klikk
-tulajdonságok : általános
-indítási opciók beírod: -dx12 -USEALLAVAILABLECORES
Sokat segített.Érdemes 144Hz vagy magasabb frekvenciájú monitort használni.
Személyes tapasztalat:
Digi1000 nettel is fos ping értékek, mig a legtöbben stabilan 56 vagy alatta.
Nekem a szerverválasztóban 14-17 pingérték, belépés után 88-92.
Amúgy igen; még mindig rosszul optimalizált.
Esetleg lehet mókolni pár dolgot cfg meg ilyenek, bár én ezeket elengedtem, mert vagy jó vagy nem. Rakat van fent a neten. -
Curtain
senior tag
Megvettem pc-re a játékot de kb játszhatatlan olyan fps dropok vannak. Közepes beállításokkal meglenne a fix 75fps (vsync) de gyakran brutálisan meg megakad 1-1 másodpercre. Ennyire rosszul lenne optimalizálva? A gépem: i5 11400f, rtx 3060, 16gb 3200mhz ram. Minden más játék tökéletesen fut magas beállításokon. (pl Pubg, warzone..)
-
péjé
őstag
válasz
PeeterssoN #286 üzenetére
Xboxos szervereken azt vettem észre hogy a német-angol stb nyugat-eus játékosok lagja kb fele akkora mint a mienk...gondolom van pár szerver ott, azokon játszunk mi is.
Itt kb 90-100-as értékig elfogadható a játék, van hogy 40-60 között is akad szerver, felette keresek mást.
Nézd át nálad lehet-e vmit javítani a hálózaton. Ha máshol viszont tuti jó a ping akkor nincs ötletem. -
péjé
őstag
válasz
PeeterssoN #284 üzenetére
Én xboxom tolom , ott is probléma a lagg, sajna ez egyelőre általános probléma, pc-s játékosok ráadásul tudnak válogatni a szerverek között.
Esetleg nézd meg a saját hálózatodat, én korábban direkt leállítottam NAS-t mindent ami a hálón lógott hogy tudjak értelmes pinggel játszani, váltottam routert és javult a helyzet.
Adjál abszólut prioritást a pc-nek a routerben, hátha ez kicsit segít. -
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Másnak is akadozik mostanában a játék? 1060 6gb váltottam rx 6600 8gb-ra. Az nvidia kártyámmal is voltak megtorpanások de ennyi nem, mint most.
Más:
Gigabites netem van, a szerverválasztónál 15ms-től írja a szervereket. Magyar szerveren is, viszont játék közben 80-100ms-t ír miközben más magyar játékosnak 56-64ms. Miért van ez? -
Q3sHHA
csendes tag
válasz
Aprósólyom #281 üzenetére
a squadod leadere kidobhat a squadból a kommunikáció vagy együttműködés hiányában.
A szerverről is kidobhatnak a szerver adminok afk-ért. A játék közbeni leavelésért publikus gamben senki nem fog csúnyán nézni, vagy szidni. folyamatos a ki be lépés, jönnek helyetted úgyis. A klán háborúkon vagy házi bajnokságainkon természetesen nem nézzük jó szemmel, de azok előre egyeztettet időpontokban egyénenkénti jelentkezés útján történik.A probléma inkább, hogy vagy tele szerverre csatlakozva ki kell várnod a sort (akár 5-10 perc) vagy meccs végét. Vagy egy seedelő szerverre csatlakozva nem a teljes élményt átélve tudsz játszani míg meg nem telik a szerver. Ezért játszani akkor érdemes ha minimum van 1-1.5 órád rá.
-
Aprósólyom
addikt
A hosszú meccsektől tartok... Úgyhogy lehet elengedem ezt a címet.
A pontokat leszarnám... nem motivál sehol sem semmilyen weapon advancig system, vagy battle pass, vagy bármilyen digitális jutalom...
Sokkal inkább érdekel, hogy én leszek-e a köcsög csapattárs-e vagy nem, aki alkalmanként kilép, mert nem tudja végigjátszani. Egyrészről, egy kis community esetén ez meglehetősen kardinális kérdés, illetve szimplán nem akarok p*cs lenni.
Egyébként létezik jelentési lehetőség AFK-ra/leavingre? Mert ha igen, akkor valószínű foglalkozik ezzel a dev. team. -
.LnB
titán
válasz
Aprósólyom #276 üzenetére
Szombat reggel leültem egy meccsre. Olyan hosszú volt, hogy már indulnom kellett volna, a meccsből meg volt még 10 perc. Ha kilépek, buktam volna az egész előrehaladásomat.
Végül még nyerünk is, de számomra is nagyon hosszúak a meccsek. Itt nincs az, hogy leülök egy gyors körre. Ezzel rendesen előre kell tervezni.
-
péjé
őstag
válasz
Aprósólyom #278 üzenetére
Nem, itt nincs bot csak kevesebben lesznek a szakaszban.
Alapjában arra kell készülnöd hogy fontos a kommunikáció...alap angollal el lehet boldogulni de akkor mondjuk ne akarj kommander lenni mert szétszednek...:-)
PC-n lehet találni magyar klánokat, velük lehet menni játszani. Csapattársaiddal tudsz beszélni, a kommanderrel csak a szakaszparancsnok. Ha másik szakaszból van melletted vki akkor azt hiszem 5-10 méterig hall téged.
Elsőre állj be sima lövésznek és figyeld a többieket, menet közben rájössz mi miért történik, nekem kellett vagy 10 óra mire kb tudtam mi-merre. Érdekes keveréke ez a játék a lövöldözős és a stratégiai játékoknak...az látszik hogy amelyik csapat rutinosabb, jobban kommunikál az általában győz is, hamar leszoksz majd a rohangálós hentelésről mert kinyírnak gyorsan. -
péjé
őstag
válasz
Aprósólyom #276 üzenetére
kb 40-60 perces meccsekre lehet készülni, ha kilépsz akkor azt hiszem nem írja jóvá a szerzett pontokat.
Elvileg 5x30 perc amikor el kell foglalni az ellenfél 5 pontját, max 30 perc van egyre, ha előbb megvan akkor megy tovább foglalnia kövezkezőt, ha a védő fel tud tartóztani 30 percre akkor elbukja a támadó fél a meccset hiába foglalt el akár 4 pontot előzőleg.
A warfare mecsen ott szintán 5 pont van, lényeg hogy ki foglalja el előbb mind az ötöt, ha oda-vissza meg a foglalgatás akkor 90 perc után akinél van az előny az nyert. -
Aprósólyom
addikt
Most kezdtem el informálódni erről a címről, mert szembe jött velem a Steam-en. Szimpatikusnak tűnik a koncepció a hardcore jellege miatt.
Ami eddig nem derült ki számomra, de kardinális kérdés, hogy kb. mennyi ideig tart egy match?
Találtam 25 perces full match videót, de találtam 1ó20p-eset is.Ha tényleg előfordulhat bő 1órás meccs, abból "fél időben" ki lehet lépni komoly következmények nélkül?
Sajna simán lehet, hogy egyszerűen nem lenne lehetőségem végigjátszani 1 órát egyhuzamban. -
péjé
őstag
Nekem ráment kb 10 óra játék meg egy csomó guide olvasgatás/nézegetés mire képbe kerültem aztán függő lettem...:-)
Pár hentelő tini rohangál de gyorsan kikopnak, inkább azok játszanak akik élvezték a BF-ben meg a COD-ban a hardcore verziót...nincs csilivili bóvli villogás meg röpködés...mondjuk ennek is megvan a maga tábora de ők nem ide járnak...:-) -
.LnB
titán
Ezt a YT-ot linkeltem én is.
RHA igen. Megtaláltam már a szerverüket, tegnap ott is játszottam.
Csak még nem jutottam dűlőre a játékkal kapcsolatban, tetszik is, meg nehéz is. Ez hatványozottan az a játék, ahol kell a kommunikáció, a csapatmunka. Minden multiplayer lövöldére igaz ez nagyjából, de itt eszméletlenül. -
.LnB
titán
Megvettem a játékot PC-re. Korábban PS5-ön már próbáltam. Nem mondom, hogy beleszerettem a játékba, de elkezdtem utána nézni, hogy megtanuljam a játékmenetet. Nem egyszerű játék. Nagyon el kell vonatkoztatni a COD és BF játékoktól.
Na, számomra ezek a dolgok segítettek a tanulásban:
Hell Let Loose Hungary Youtube csatorna videói
Szerintem mindegyik videó igényes, de a két hosszabb Training podcast talán a legjobb.
HLL New Player Guide
(pdf formátumban) Aranyos, pofás kis user manual kezdőknek. -
KisTücsök
addikt
van valami magyar közösség? Sokan, egy szerón, kommunikálva, stb.
De jöhet külföldi is.
-
szabolint
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában szokott valaki játszani ezzel a játékkal? -
Fitzgerald
veterán
Latency kapcsán szerintem arról van szó, hogy ez egy pici indie játék ami pár hónapja jelent még csak meg konzolokra, idővel majd dolgoznak ezen is.
A Series S meg a One X-nél is gyengébb hardver (a GPU-ja biztosan gyengébb mint a One X-é még ha a CPU része modernebb is), valószínűleg ennyit bír... -
péjé
őstag
sziasztok,
ahogy elnézem itt mindenki pc-ről nyomja, van aki xboxról játsza? xbox series s-nél azt vettem észre hogy szinte mindig nekem a legnagyobb a latency érték, ue. más játékoknál pl. BF1, BFV teljesen jó értéket mutat, gigabites netem van amúgy. A másik hogy ennél a boxnál ennek a játéknak hát nem a legjobb a grafikai megjelenése hogy finoman fogalmazzak. Ez javulhat vagy ez a gyengébb konzol miatt van? köszi -
voodoo98
addikt
Nézegettem mindenhogy, de úgy nézem, hogy a DX12 egy minimális extra blur-t rárak. Hiába állítgatok bármit, DX11-ben jobb. Viszont a performancia DX12-ben jobb. DX11-ben sem rossz már annyira, de itt-ott azért jócskán beesik (kevés a gpu usage).
Clarity TAA nagy jigges, villognak háttérben a fák (AA algoritmus miatt). -
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #262 üzenetére
Egyébként azt kell, hogy mondjam, hogy néha "szarok" a min fps értékek, látok 60-70fps-t is DX11-ben. De összességébén érezhetően jobb (főleg MW Warzone és BF2042-ben!)
Viszont DX12-ben nagyon jól fut. Még a stuttering se annyira érezhető. Csináltam is egy összehasonlító videót: link
(elég gagyi tudom és csak 1080p, full kezdő vagyok videókészítésben!De a lényeget mutatja)
De a leírásban ott van külön-külön is 4k-ban.
(lehet, hogy csinálok egy új, jobb összehasonlító videót, de a YT-on is találtam már egyet)Viszont azt vettem észre, hogy nagyon picit ugyan, de DX12 blurosabb. Rajta van a Community AA és Nvidia sharpening. Reshade-t nem engedi az Easyanticheat.
Ezzel lehet vmit kezdeni?
-
Fitzgerald
veterán
Én nem vettem észre különbséget teljesítményben (sem a stuttering kapcsán) akár ki van kapcsolva a SAM, akár be.
ADS-nél még mindig be-be szaggatt nagyon ritkán, de ez is map illetve szerver függő.Hát ja, 12900k-val el tudom képzelni, hogy nem szarok a minimumok.
Nálam is hasonlóan nézett ki a dolog amikor 5800x-re váltottam 3700x-ről, nem is gondolná az ember hogy 1440p-n is ennyit számíthat az erős proci... -
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #259 üzenetére
9900k->12900k, ram kb ugyanaz, csak 16->32.
Viszont a minfps-ben és stutteringben is szerintem jobb lett a helyzet, de néha leesik stabilan az fps. Összességében jobb. DX11.
DX12-t kipróbálom windowed módban. -
Pet84
tag
válasz
Fitzgerald #259 üzenetére
Sikerült rájönnöm nagy nehezen, a radeon kártyám valamiért nem komálta hogy be van kapcsolva a smart access memory, ezt biosból kikapcsoltam. És láss csodát azóta tükörsimán megy igaz kevesebb átlag fps-el de kit érdekel. Teljesen más élmény így egy meccset végigtolni mint hogy minden egyes alkalommal szaggat a kép pláne célzásnál, úgyhogy végre élvezem is a játékot.
voodoo98
Nem, ilyen probléma nem volt. -
Fitzgerald
veterán
válasz
voodoo98 #258 üzenetére
Attól függ miről cseréltél. Ha valami régebbi/gyengébb konfigról váltottál a mostanira, akkor ja, az már nyilván önmagában elég lehetett a komolyabb élményhez.
Nálam annyi történt mostanában, hogy a 3200-as CL16-os ramomat 3600-as CL14-re cseréltem, de ez még az utolsó update előtt volt, és 1440p-ben a gyorsabb/szorosabb időzítésű ram amúgy sem nyom olyan sokat a latban mint alacsonyabb felbontásokon, procilimites közegben. Főleg nem egy középkategóriás VGA mellett.
Proci, VGA, SSD meg ugyanazok mint update előtt (5800X, 6700 XT).Amúgy kicsit korán örültem, mert bár a próbált mapok egy jó részén valóban konzisztensebb a teljesítmény, azért még mindig van olyan map, amelyen továbbra sem az (Stalingrad magasan kiemelkedik ezek közül), de összességében még ezeken is jobb, mint néhány hónapja volt.
DX12 nálam windowed fulscreen-ben nem crashelget.
Fullscreenben csinálta anno, azért is váltottam windowed-ra.Az úgy valid szerintem, nagyon sokáig borzalmas állapotban volt a játék teljesítmény szempontjából. Még idén, az év első felében is. De már elég sokat faragtak a teljesítményen is. Ha be-beakad még bizonyos mapokon, az "normális", illetve nem a te gépeddel van a probléma (feltételezem hogy kellően erős géped van, ha átlag 100 felett az fps).
-
voodoo98
addikt
válasz
Fitzgerald #256 üzenetére
-
Pet84
tag
válasz
Fitzgerald #256 üzenetére
Hi!
Én még most kezdtem el a játékot. Sikerült úgy beállítani hogy átlag 100 fps felett legyen de azért laggok előfordulnak meg-megröccen a kép nálam. SSD van meg 16 gigaram.
DX12 bekapcsolva. Kinek mi ezzel a tapasztalata? -
Fitzgerald
veterán
Na, megtörtént a csoda úgy tűnik. Nem akarom elkiabálni, de tegnap nyomtam két meccset az új update-el (Carentan, Hill 400), és soha nem volt még ennyire sima a frametime grafikon, illetve konzisztensen magasan a GPU kihasználtság.
ADS közben sem szaggatott, nem is hittem a szememnek.
Nem tudom mi a helyzet a többi mapon, de majd játszom hétvégén pár meccset, és meglátjuk. -
Gyuri44
aktív tag
válasz
PeeterssoN #253 üzenetére
Helló.
Én pc játszom,add meg a neved és felveszlek. -
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Van aktív csapat vagy klán vagy bárki aki játszik pc-n? Jó lenne magyarokkal is játszani.
-
Zilko87
tag
válasz
bexinho23 #248 üzenetére
1. Spawn pontot a Squad Leaderek tudnak csinálni. Két fajta van belőle: Outpost- erre csak a szakasz tagjai születhetnek. Garrison-ide bárki születhet, viszont feltétele 50supplies, ellenséges területen viszont 100supplies. Supplie box dobható Supportként(50supplies), teherautóból kidobható(100supplies), és a commander tud lekérni levegőből..
2. Gyakorlatilag igen, az foglal vagy véd akik többen vannak. Adott a középső pont, tételezzük fel hogy az enemy már elfoglalta, ebben az esetben nektek támadni kellene és törekedni rá hogy a fekete körön belül legyetek, de azt is érzékeli ha csak az enemy territoryban vagytok... Egy katona a fekete körben felér 3 katonát körön kívül.
3. Egyedileg nem fejleszthető, de kasztonként feloldható több összeállítás.
4. Azt hiszem 11 map van.
5.-6. Két játékmód van: Warfare és offensive. Warfare másfél órás abban az esetben ha egyik csapat sem viszi el az 5 foglalható pontot. Mindig csak a következő aktuális pont foglalható. 2-2 ről indul és a kör elején a középső pontért indul a csata.
Offensive: támadók-védők. Mindig csak egy pont aktuális, 30perce van a támadóknak behúzni egy pontot, ha nem sikerül akkor vége a körnek, ha sikerül felnyílik a következő pont, és újra van 30 percük elfoglalni azt....7. Folyamatosan jönnek a patchek és a tartalmak, Pc-n már egyre jobb!
-
.LnB
titán
Tegnap Normandiában én is "túráztam egy nagyot", mentem össze-vissza a pályán.
Bejártam az egész mapot. És nem nagyon találkoztam senkivel. Nem igazán értettem, hogy mit is kellene csinálnom. De a végére úgy vettem ki, hogy az ellenfél támadott, mi meg az utolsó pontot védtük. De nem tudtunk visszafoglalni más pontokat. Végül kiírta, hogy nyertünk. Mondom oké.
-
bexinho23
őstag
Köszi.
Ma kipróbálom. Fura amúgy a játék, mert legutóbb bekerültem egy olyan pályára, ahol 1 óra alatt sem találkoztam ellenséggel. 15-20 fős csoportokban vonultunk a pályán pontról pontra, mint a vadak... Remélem ráfekszenek a játék javítására, mert összességében nem lenne rossz.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tegnap behúztam a játékot PS+ keretében, így azonnal ki is próbáltam. Látványra tetszik, a mozgást meg kellett szokni, de elfogadható, a hangok és a hangulat viszont kiváló. Több ezer órányi BF multi után nyilván teljesen más élmény fogadott, de összességében bejön.
Tegnap közel egy órás játék alatt 16 embert szedtem ki, 4x haltam, egyhuzamban 9 ellenséget likvidáltam. Majdnem meglett a sorozatban 10 likvidálás trophy
Tudom, ennek a játéknak nem ez a lényege, de egy idő után ráuntam, hogy a társak össze-vissza kolbászoltak. Nem tapasztaltam semmi összjátékra való hajlamot. Pedig egy darabig haladtam is két sráccal, de aztán teljesen szétváltak. Ráadásul egyik halálom után a pálya elejére spawnoltam, egy társam meg kilőtt...
Lenne több kérdésem is, mert csak a mélyvízbe ejtettem magam, így nagyon sok minden még átláthatatlan számomra, és nem is igazán értem:
1. Hogyan lehet Spawn-pontot telepíteni, hogy ne keljen mindig a világvégére megszületnem? Volt csapattárs, aki egyszer-egyszer letett, de azokat hamar megsemmisítették.
2. Ha elérek egy ellenséges pontra, hogy tudok foglalni? Tegnap az utolsó pontra érve nem történt semmi, majd megjött két társam, azonnal megkezdődött a foglalás. Viszont kilőtték őket, így megint abbamaradt. Hasonlóan történik mint a BF-ben, hogy minél többen vagyunk a foglalandó területen, annál gyorsabban megy a "csík"?
3. Lehet a karakterünket fejleszteni? Pl. több medkit, fegyver kiegészítők, stb...
4. Hány pálya érhető el? Egy erdei, középeurópai jellegű pályán kezdtem.
5. Hány órás átlagban egy kör? Az első brutálisan hosszú volt. Nem az elején estem be, de így is egy óráig elhúzódott.
6. Hány játékmód érhető el?
7. Várható bármilyen fejlesztés, vagy ez marad ebben az állapotban? (gyakori furcsa röcögések ps5-ön)
-
Baboka
tag
sziasztok,
nem láttam visszamenőlegesen, de van itt már egy kialakult közösség? szívesen csatlakoznék ha igen heti 1-2 meccsre.
-
tankraid
aktív tag
Na nem bírtam és behúztam a game-et. Eddig egy kört mentem nagyon bejött csak c@rt nem tudok még..
-
tankraid
aktív tag
válasz
Fitzgerald #244 üzenetére
Köszönöm majd rájuk nézek. HLL pedig mindenképp próbás lesz. Remélem nem kell sokat várni....
-
Fitzgerald
veterán
válasz
tankraid #243 üzenetére
Ott van még a Squad esetleg, vagy az Insurgency: Sandstorm. Post Scriptum nagyjából megdöglött, szóval II. VH-s témában a Hell Let Loose maradt kb., ha mil-sim jellegű shootert keresel.
Ezek közül talán a Squad-al játszanak a legtöbben, de az is csak néhány ezer játékost jelent, picik ezek az indie shooterek.
Ott is 100 fős meccsek vannak, viszont az a játék jóval hosszabb ideig volt early accessben mint pl. a HLL, szóval kiforrottabb, több benne a tartalom.Patch kapcsán:
A Stalingrad map tényleg sokkal jobban fut, de a random dropok, stuttering továbbra is megvannak, főleg ADS közben. Ez még nem az a peccs.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Fitzgerald #242 üzenetére
Értem, köszönöm. Erős gondolkodás van. Sajna Tarkov kezd kicsit kopni, sajnos Arma meg már elég megkopott az R6 Siege már messze nem az mint régen a sok ugrálós, becsúszós lövöldék meg valahogy nem az én világom. Szóval jó lenne még valami komolyabb téma.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
tankraid #241 üzenetére
Hello, gyakran van ingyenes időszak, általában a nagyobb frissítésekkel egy időben.
Ha idegenekkel játszol akkor elég vegyes általában a csapat, ahogy kb. az összes multis lövöldében. Játékos van elég.Más:
Megjött ma a performance patch, kíváncsi vagyok. Remélem nem a max. fps-t tolták fel, hanem a brutális dropokat igyekeztek eliminálni. -
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Bocs ha már volt kérdés de vagy ingyenes próba időszak vagy akció szokott lenni?
Meg van mindig annyi játékos és értelmes csapat, al csapat h élvezhető ilyen szezonból a game?
Egy ideje nézegetem már gameplay-eket de ott is pl. Mindig csak 2-3 ember infozik vagy irányít.Köszi, köszi!
-
voodoo98
addikt
Azt irjak a legutobbi Briefben, h meg van a fix a stutteringre. Hat kivancsian varom, mert igy tenyleg jatszhatatlan. Patch16ban jon ki, de elotte PTE-n tesztelik.
PTE-re hogyan lehet bekerulni?
-
Gyuri44
aktív tag
Én is kíváncsi vagyok mi lesz,az útitervet elnézve lesznek újdonságok szép számmal.
-
Fitzgerald
veterán
Ezt sokan szeretnénk, de ugye az új tartalommal lehet elsősorban visszahozni a játékosokat.
Post Scriptum többek között azért döglődik, mert nem vették komolyan ezt a dolgot.
Ezek az indie taktikai shooterek általában nagyon gyenge lábakon állnak, erősen rétegműfaj.
Ha kicsit bővülne a csapat, akkor lehet jobban meg tudnák osztani az erőforrásokat, de ahhoz meg eladások kellenek, vagy a kiadónak kéne több pénzt beletenni a dologba.
Mindenesetre kíváncsi vagyok hol fog tartani a játék mondjuk egy év múlva. -
Gyuri44
aktív tag
válasz
Fitzgerald #232 üzenetére
Ne legyen pár hónapig új tartalom,csak feküdnének neki inkább teljes erővel az optimalizálásnak.
-
Fitzgerald
veterán
Stalingrad mindenkinek szar, főleg ott a vágányoknál.
GPU kihasználtság van hogy 20%-ra (!) is leesik.
Fejlesztők azt írták Steam-en, hogy készül már a hotfix.
Kursk relatíve jól fut, HLL-mércével mérve legalább is.
Ez a játék még 100+ FPS-el is gyakran olyan, mintha 30-al futna.
Régi mapok közül csak Carentan-t és Sainte-Marie-du-Mont-ot próbáltam (mást nem is nagyon lehetett, most mindenki az új mapokon nyomja), ezeken mintha stabilabb és magasabb lenne a framerate, mint korábban.
Korai volt még az az 1.0, ennek a játéknak még legalább egy évnyi early access kellett volna...Amúgy a Kursk szerintem rohadt jó map lett. Gyors, nagy nyílt terekkel.
De azért ott a német állásoknál közelharcra is van lehetőség a kis épületekben. -
Gyuri44
aktív tag
Nektek hogy fut most a játék? stalingrad pályán nekem kemény fps laggok vannak.
-
Rony949
őstag
Július 27-én startol az új nagy (Keleti front) update. Ez nagyon várós számomra.
-
Gyuri44
aktív tag
Ez is igaz,de ha meg tudnák oldani,hogy mellette jól is fusson azzal ők is(hírnév) meg a játékosok is nyernének.
Válasz akart lenni,nem új hozzászólás.
-
Rony949
őstag
Az optimalizációval egyetértek, de a fizika TÚL nagy falat lenne egy ilyen apró csapat számára.
Ha jobban megnézed manapság, a DICE-on kívül nem is nagyon foglalkozik más csapat a rombolhatósággal. Rengeteg meló van vele és ha a HLL rombolhatóság nélkül így fut, képzeld el mi lenne ilyen fizikával.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Fitzgerald #226 üzenetére
Tényleg nekifeküdhetnének jobban az optimalizálásnak,mert akár milyen beállítást alkalmazok ez a hülye akadozás nem akar elmúlni. Van mikor jobb picit de a tökéletestől még messze van.
Meg a rombolhatóságra is rágyúrhatnának,szerintem még jobban feldobná a játékot,ha rá lehetne borítani az ellenfélre a házat.(mint a bc2-ben) -
Fitzgerald
veterán
27.-én elvileg kilép early access-ből a játék, és jönnek az első keleti fronttal kapcsolatos tartalmak. Azért remélem lassan jut erőforrás optimalizációra is, még mindig szégyenletesen fut a játék.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
PeeterssoN #223 üzenetére
Elvileg az adminok állítják ezt be a szervereken,ha nem kommunikálsz automatán kirak azt hiszem.Engem is kidobott pár szerver de,átmentem egy másikra ott nem volt gond.(ha esetleg rosszul tudom javítsatok ki) Olyan szervert kell keresni aminek a szabályzatában nincs benne az állandó mikrofon szabály.(commander meg sl-nél persze alap azt szinte minden szerveren kérik)
-
PeeterssoN
őstag
Helló!
Tudja valaki miért dobál ki a játék? Valami bot-ra hivatkozik, bármely szerverre megyek fel egy idő után kirak. -
Pikkolo^^
addikt
Minimum VGA-nak 1050Ti-t ír ami nekem megvan egy i7-3770-es proci társaságában. Mennyire élvezhető ezen a gépen a játék?
Steam-en is akciós, de itt csak 16€.
-
Espla
aktív tag
HUN előtaggal a nevemben játszom, erre van, hogy kidobnak, mondván csak adott nemzetiség lehet a szerveren
lolamúgy folyton lelőnek, frusztráló egy játék
-
ThePW
újonc
Hello
Társaságot keresek Hell Let Loose-ba akikkel lehet játszani, egyedül egy kicsit tré és eredménytelen. Ha valakit érdekel akkor dobjon egy friend requestet steamen, szívesen fogadnám. Steam-> abscissus -
Rony949
őstag
válasz
Zoolee1976 #214 üzenetére
PS se nagyon másabb gépigény ügyileg, de ja, azért próbáld meg.
-
Zoolee1976
aktív tag
Köszi Rony!Közben megvettem a Hell let Looset és 30 perc játék után visszatéritést is kértem.Fasza lenne a játék,de a tanulási görbe túl meredek egyedül és a régi 12 gb ramom miatt akad is rendesen!1280 ban meg nem vagyok hajlandó játszani egy játékkal ami nem néz ki jobban mint pl a Rising storm hd ban.Amúgy a hangulata ott van(a hangok főleg),de sajnos nem tudok most 300k invesztálni egy új gépbe!Még megpróbálom a PS aztán meglátom.
-
Rony949
őstag
válasz
Zoolee1976 #212 üzenetére
Mindkettő minimalista, a Hell Let Loose-ban külön gomb van rá hogy a TELJES HUD-ot eltüntesse a játék.
A HLL-t felhasználóbarátibbnak mondanám. Egy fokkal talán árkádosabb mint a PS, de még mindig nem egy Battlefield szintről beszélek. Én a HLL-ben sok potenciált látok és mai napig folyamatosan jönnek a jobbnál-jobb major update-ek. Szerintem próbáld ki a HLL-t, ha nem tetszik, refundolod.
szerk.: 12 GB RAM-al lehet hogy lesznek problémák, de egy próbát megér.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem hogy ezt érdemesebb e vennem vagy a Post Scriptum ot,ha szeretem a lassú mindenféle neon adatokkal nem teletűzdelt képernyőt játék közben (lásd BF V) viszont a BF 1942 nagy pályáinak a hangulata annó nagyon adta nekem!Alapjában szeretem az autentikus dolgokat, ezért ez a játék adja azt az érzést amit annó dédnagyapáink a fronton átélhettek? Remélem lesz olyan aki mindkettőt próbálta.Ja még annyit hogy egy régebbi vasam van alá!(i5 4570,gtx1060 3gb,12 gb ddr3 1600 MHz,ssd) Előre is köszönöm.
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
Tolja valaki a játékot?
Nagyon jó lett/lesz szerintem, nagyon sokat változott a start óta (2019-06-06).
Ebben a hónap (elvileg) jön az Update 8, abba rengeteg dolgot ígérnek. -
aakosh94
csendes tag
Van itt esetleg olyan aki GForceNOW - n keresztül játsza a játékot?
-
Kupszi
aktív tag
Még mindig sok a crash, tegnapi napon 4-5 mai napon eddig 2. Ez az update se megy zökkenőmentesen. Sőt minnél több update jön annál több hibák jönnek majd elő, szóval a fejlesztők kössék fel a gatyót
-
Rony949
őstag
A nameplate-et én mondjuk levettem olyan 200 méterre. 500 méternél már annyi nameplate van a képernyőn hogy nekem már párszor kitakarta a látóhatáromat és egyszer konkrétan egy ellenséget takart ki.
Megcsinálhatták volna hogy a nameplate legalább akkor elhalványulna, mikor becélzol a fegyverrel, de még ez sincs. Szóval maradt az, hogy inkább lentebb állítottam.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy teljesen megértem azt, aki szintén lentebb veszi a távolságot.
-
Kupszi
aktív tag
Nem is lenne ezzel baj ha figyelnének arra amit mondanak, hogy a névlátótávot vegye fel, nem pedig úgy hagyja és öli ami mozog, értem én. Amikor elkezdtem játszani vele, én is véletlen lelőttem egy társat, írtam kezdő vagyok, és megírta mit vegyek feljebb, megtettem és tessék. Itt sem azzal van baj hogy van aki kezdő, hanem azzal sokan hozzák a COD/BF feelinget, ami itt semmit nem ér. Itt tényleg oda kell figyelni a másikra, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 16GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest