Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nincs valakinek egy MECOOL M8S PRO Plus boxa, mert átvenném? Kivéve ha hibás ...
"csak a zene van"
-
blakey
titán
LE fórumán van egy leírás: LE9.0 remote configs ir-keytable Amlogic devices
(#38098) RedCat
Ezt nem nagyon értem, Harmony-t használok, de semmilyen remote.conf nem kell az új verziókhoz Minix, Tanix, Mecool esetén, beállítottam a boxokat amiket használok és simán működik, semmilyen külön mókolás nem kell. LE8 esetében illetve OSMC-nél kell egy remote.conf másolás ahhoz, hogy a távok működjenek, de csak akkor ha nem másolja ki megfelelően Android alól, pl. Minixnél jót másol át.[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dugesz77
őstag
Árban talán ez MXQ Pro németektől most 28$(nem is nagyon láttam mást 30 alatt) Mintha vett volna már innen is valaki ilyet.
De én egy kicsit feljebb tolnám az ár sávot 45 $ körül már van "rendes" 905X-es is 2/16-os kiépítésben (M8S Pro+ például fejlesztői támogatottsággal, egészen használható droiddal)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
M8S Pro+-hoz nem kell semmilyen remote.conf meg már amúgysem azzal működik a táv. Nálam mindkét Mecool-on egyből működött a táv.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
Tudtok ajánlati valami S905(W/X) (1/8) max. $30 körül, ami gyorsan és/vagy olcsón itt van? Eu raktár, vagy olcsó eu express, vagy ilyesmi.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dave0825
őstag
válasz junkpod #38078 üzenetére
Csak belepörgettem, de ott elég is volt, hogy 16GB-os elvileg a modell, de csak 12-t lát (azt gondolta, hogy a procira van telepítve a rendszer?! ), a 16GB-os pendrive-ból csak 14GB-ot. "Érdekes" Nem tudom, hogy ebben mi az érdekes, ez sima matek, de legyen..
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #38072 üzenetére
Próbáld ki azt amit nerég linkeltem, ez már a közzétett verzió, próbáld ki, hogy milyen S912-n, nekem tetszik, bár még vannak apróbb gondok, de majd megjavulnak.
-
Hyena
senior tag
válasz blakey #38084 üzenetére
Kosz a tajekoztatast, este kiprobalom a beelink gt1-en , ha azon jol szuperal akkor a mecoolt is updatelem erre hatha megszunik a hang kimaradas.
Mar arra is gondoltam, hogy valami hardveres oka van ennek. Elment az esze az erositonek? De mas forrasnal nem csinalja. Vagy a hdmi kabel rossz vagy maga a box defektes...?
Erdekes , hogy meg nem jelent meg a vegleges Kodi 18, a 17 anno mult februarban mar megvolt marciusban mar 17.1nel jartunk.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #38085 üzenetére
Jó, ha megírtad az SD-t/Pendrive-to akkor a megfelelő dtb-t kell kimásolni a device tree mappából és felülírni a meglévőt. Távirányító nem fog működni minden boxon, szóval azzal valószínűleg lesznek gondjaid, nem néztem meg, hogy milyen távokat támogat gyárilag, Mecool, Minix Tanix működik, ott semmit nem kell csinálni.
-
blakey
titán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy Alfawise S95 boxom, és sajna a távirányítója hasonló jeleket bocsát ki mint a TVé... Ettől függetlenül rendben van. Kérdés az lenne, ha veszek egy másik hasonló boxot (Tanix TX3at néztem most), akkor azzal is így fogok járni, vagy csak annyit tehetek, hogy reménykedhetek a legjobban?Szerk.: Most nézem, a TX3hoz ugyanígy kinéző távirányítót adnak...
Akkor nézelődök még...[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
junkpod
veterán
Funny: http://nezdmitrendelsz.blog.hu/2018/04/13/z69_pro_teszt
Box's don't touch!
-
Beni2360
félisten
válasz blakey #38008 üzenetére
Szia! Feltettem a 912 boxra. A keymap editor nem működik nem memorizálja a gombokat.
Egyelőre ez az első gyors teszt. Amúgy a szokásos dolgok megvannak, mást még nem találtam.
Na beolvastattam a NAS-t délelött és most a zidoo x10-ben levő vinyó tartalmát a végin lefagyott és kb 2 perc után vissza jött de a beolvasott média tár eltűnt.Még a könyvtár struktúra filmek-sorozatok is eltűntek amit kiválasztottam.
Újra indítás nem indul.
Áramtalanítom. Most visszajött minden a média tár is.
A filmcodec infónál 1080px ír ki.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Veron
addikt
Tudnátok segíteni (ismét) a Mecool M8S Pro Plus-szal kapcsolatban?Egyszerűen nem értem ezt a Mecoolt.
Egyérszt minden kikapcsolás után visszavált kínai nyelvre, nem lehet angolon hagyni.
Valamint egy idő után (nem tudom a TV kikapcsolásának van-e köze hozzá), magától kikapcsol, nem hagyja futni a Fludot. Pedig a Fludban is és magában az OS-ben is be van állítva, hogy ne kapcsolja ki magát.
Láttatok már ilyet? Borzasztóan idegesítő mindkettő.
Kösz![ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
L4CI2
aktív tag
válasz Gabisan #38064 üzenetére
Szerintem vagy alapból rossz volt a wifi modul vagy megrepedt a forrasztás (dobálhatták szállításkor) ha nincs gari én ellenőrizném a forrasztást a wifi modulon.
De akár cserélheted is már volt aki csinálta és sikerrel járt.
(#23743) Upo
(#23753) Upo
Vagy ha sehogy se megy lehet venni usb wifi adaptert is és ahoz semmi + hegesztés nem kell ha olyat veszel minek van drivere LE alatt.
azért mielőtt szétgányolod nézz körül jobban menübe ahogy blakey írja[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Gabisan #38064 üzenetére
Van Wifi kapcsoló, nyilván nem tanulmányoztad a Menüt, stb. LibreELEC alatt vannak a rendszer kapcsolói. Enyémen működik, bár nem használom a Tanixot.
-
blakey
titán
válasz Gabisan #38054 üzenetére
Ha nem kapcsol be illetve hamar kikapcsol akkor hibás eszközt kaphattál, nem lesz túl meleg az eszköz? Próbáld meg LibreELEC-kel, hátha azzal jó.
-
Gabisan
tag
Ezen a videon laátszik a probléma és a taviranyito is.
Gabisan®
-
dethroner
veterán
válasz krsanko #38048 üzenetére
Neked is, és még azoknak akik a youtube lassúsággal küzdenek. Találtam egy félmegoldást. Keressetek nektek jobban megfelelő régebbi yt verziókat. Én most az 5.3.10 verziót tettem fel. Eredménye, a keresés és a lejátszás megkezdése is szélvész gyors az 5.5.1-hez képest. Tehát nagyon használható lett. Viszont vannak hátrányok is. Hiába állítok be saját api key-t, állítok be DASH-t, párosítom a fiókom, marad a 720p minőség, kikapcsolás után vagy be van kapcsolva a DASH vagy nincs, random, de akkor is csak 720p, apy key-t elfelejti, mindig rákérdez a nyelv és ország varázslóra és bele lehet botlani bizonyos videóknál az invalid parameters üzenetbe Szóval lehet próbálkozni, lehet van olyan régebbi verzió ami mindenben jó, én is keresgélek még, ez ad egy kis reményt hogy talán használható lesz ez a szar yt.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
darvinya
titán
válasz Gabisan #38054 üzenetére
Eredeti távirányítón van SETUP gomb, azt megnyomva normál Android beállításokba visz, ott kapcsold be WiFi-t.
Itt nézd meg beállításainál (3 pötty jobb felül), hogy milyen egyéb WiFi beállításai van.
Csak számokból álló jelszót kedveli elsősorban.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Gabisan
tag
válasz darvinya #38053 üzenetére
Termeszetesen ezzel tisztaban vagyok koszi.2,4Ghz t is sugaroz a router.Es attol fuggetlenul mas ssid ket kene latnia,mar ha a wifi bekapcsolna vegre.De nem is kapcsol be,disabled(letiltva) et ir ki a rendszerben.
Hiaba probalom bekapcsolni kb 10 masodperc utan magat kapcsolja ki.Gabisan®
-
Gabisan
tag
Feltoltottem az enyémről is egy videot melyen latszik a jelenseg.Mi lenne a megoldás erre?
[ Szerkesztve ]
Gabisan®
-
t.zolka
aktív tag
Srácok! Nincs meg valakinek a LibreELEC-S905.arm-8.90.3.img.gz?
-
Gabisan
tag
Ma jott meg kinabol egy Tanix TX3 Mini2/16GB s cuccom,de a wifi nem megy rajta.Bekapcsolom a wifit es 10 sec utan kikapcsol es persze nem lat semmit,mivel be sem kapcsolodik.Kiprobaltam Mexel Fórumtárs leírása alapján az ő általa modositott Dual bootos cuccot,azzal sem megy a wifi,csak halozatrol megy a net rajta.Ugyanezt produkalja ,mint itt egy X96-on.Valaki erre megoldást ?
Gabisan®
-
krsanko
tag
válasz dethroner #38044 üzenetére
Az API key beírása után is kell egyszer egy dupla aktiválás,de utána már nem kell.
Tehát API key-ments el egy jegyzettömbbe mind a három kódot (API,ID,Secret),majd a key gyártás végén az egészet egy json fáljba,írd be a megfelelő XML-be az API key 3 sorát, a regoldalon leírják,hogy pontosan melyik sorba és írd felül a json fájlt is.Én tök láma vagyok angolból,de a google fordítóval,simán sikerült mind a három lépést megcsinálni.
Box újraindul,youtube indítás dupla aktiválás,és kész.Ha ezek után változtat a Google,akkor amikor indítod a youtube-t,és be akarsz lépni a saját fiókodba,megkérdezi hogy felülírja e a Te általad kreált json fájl-lal,ok.Néha kéri utána is a dupla reg-et,de én nem szoktam megcsinálni,megy rendesen.
A sebességet úgy látom el kell fogadni.Lehet boxfügggő,netfüggő,vagy bármi más,még nem tudtam rájönni.
Amíg nem volt saját Api key-em egy-két nap után már nem játszott le bizonyos videókat,amióta megvan a key és rendesen van aktiválva is ,azóta ez nem fordult elő.[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz DoItYourself #38045 üzenetére
pontosság kedvéért a fogpiszkáló széles beelinkhez, tű kell
Ez a zipes indítás mit takar? Én img filet teszek az sdre.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dgyuri0123 #38038 üzenetére
Egy 2.5" külső hdd ha gyárilag nincs arra konfigurálva, hogy lekapcsoljon akkor az nem fog semmilyen aktív hubnál kikapcsolni. A plusz áramot nem a box kapja hanem a hub és a hdd azt érzékeli, hogy áram van a rendszerben hiába kapcsolod ki a boxot. Ez nem a hub hibája. Vehetsz akármilyet az áram alatt lesz amíg ki nem kapcsolod.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dethroner
veterán
válasz krsanko #38043 üzenetére
Már kétszer csináltam api key-t, de ugyanúgy csesztet a dupla kódbeírással. De mondjuk ezt le is szarnám, minek lépnék én be oda, csak ne tökölne a kereséssel. Nem lehet hogy valami biztonsági beállítás, vagy tököm tudja mi lehet a gond?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
krsanko
tag
válasz Lacko66 #38035 üzenetére
Megcsináltam a Te általad javasolt beállításokat az MPEG-DASH-on,de nekem nem igazán vált be.
Előnyei nálam:talán egy kicsit gyorsabb,van 1080p is.
Hátránya:elég jól láthatóan nem igazán jól működik az auto frame,főleg a 25fps-s klippeknél,reccen a kép,olyan droidosan ill.a klipp elején a kép és a hang szinkronja néha neheze találja meg egymást.
Nincs 4K-s tv,ill.a procim elég szépen felkonvertálja 1080p-re a képet,így én maradok a kikapcsolt MPEG-DASH-nál.
Kösz a tanácsokat -
fledtamas
tag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani hogy transmissionben több letöltési hely közül is lehessen választani.
Már csak ez az egy beállítás hiányzik nekem -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Beelink mini MXIII egyszer csak nem akart sd-ről bootolni. Volt valakinek ilyen? Elvileg droid felületen látom az sd-t, onnan nem lehet elindítani a libreelecet?
Volt egy pár önfrissítése a LE-nek, meg a droidnak is, próbáltam újra rakni az sd-t, de hiába.
Van valami ötlet?
-
dawil
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Beelink mini MXIII-as modellem. Lehet ezzel lejatszani USB-re csatlakoztatott DVD iroba helyezett lemezrol is filmet, vagy csak USB-s HDD-rol jatszik le? Ha lehet, akkor mik a bevalt tipusok, markak?
Elore is koszi!
Összecsukható babakocsimat szétnyithatóra cserélném!
-
blakey
titán
Szerintem próbáld meg az OSMC-t, nálam nem volt semmilyen hang kimaradás, az új CE-k egész jók lesznek még a Leia alfa ellenére is, de azért még vannak apróbb hibák, szerencsére nem bosszantóak, ráadásul S912-n próbálgatom.
-
dethroner
veterán
válasz krsanko #38030 üzenetére
Én most nem állítottam be azt, hogy kérdezzen rá minden alkalommal a felbontásra, így most szerencsére magától indul minden ami elérhető FHD-ban Viszont a sebesség botrány, egy keresés kb 1 perc. Utána a találatokból már magához képest gyorsan, kb 5mp alatt elindul a kiválasztott videó. De minden rendszerindítás után be kéne jelentkezni, nem jegyzi meg a fiókom. Franc se fog minden alkalommal kétszer párosítani.
-
Lacko66
tag
válasz krsanko #38030 üzenetére
Most annyit változtattam, hogy az Inputstream adaptive beállításoknál a Stream selection-t Auto-ra állítottam és bekapcsoltam az Overrie hdcp status-t és az Ignore display resolution-t. Így a 4k videók alapból 2560x1440-ben indulnak, nem kell a videofolyamok közül kiválasztani a felbontást.
Azt, hogy a videók betöltése között miért van annyi szünet nem tudom mitől lehet.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Hyena
senior tag
Regebben irtam , hogy MECOOL M8S PRO Plus keszuleken az aktualis stabil libereelecet hasznalva elofordul, hogy filmet nezve 1-2 masodpercre elmegy a hang. (tehat 1-2 orankent egyszer).
Anno azt hittem, hogy a kep szinkornizalasat inditas leallitasrol mindigre allitva megoldodott a problema de sajnos nem.
Rendszeresen elofordul ez a dolog a filmet visszatekerve ugyanazon a helyen masodszor mar nem csinalja, nem tudom reprodukalni a dolgot.
Teljesen kiszamithatatlan mikor hol dobja a hibat.
Probaltm a ha hangkodolast bekapcsolni , az altalaban bevett atengedes helyett de az sem segit.
Vagy mennyire ajanlott hasznalni a 8.90es alfa verziokat updateljek arra hatha megszunik a problema?
Nekem mar nincs otletem mit tegyek. Esetleg valami mas lehetoseg?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
blakey
titán
Épp az okozza az egyik problémát, hogy sok adat LE marad, de remélhetőleg minden megoldódik, szóval igen, működni fog, bár személy szerint ilyen esetekben a tiszta telepítés híve vagyok, még belakott rendszer esetén is, S912 friss telepítés volt, szóval a frissítési hibákkal nem találkoztam.
-
krsanko
tag
válasz Lacko66 #38006 üzenetére
Igen a 8080-as port ott van.Én is sötétben tapogatózom,gondoltam hátha köze van a kettőnek egymáshoz.
A pause dolgot még nem próbáltam,este megnézem.Viszont a gyorsaság sajnos nem változott,MPEG-DASH nélkül és azzal is hol gyorsabb,hol lassabb.A leglassabb akkor,amikor a saját fiókómba lévő klippeket egymás után folyamatosan akarnám lejátszani.A klippek vége és az új betöltése között néha 15-20 másodperc is eltelik,ugyanez a drodon egy pillanat. -
blakey
titán
válasz korcsi #38027 üzenetére
Majd lesz publikus verzió is, gondoltam megosztom a megjelenés előtti verziót, hogy lássátok, aki letöltőtte az tudja tesztelni, még vannak hibák amit javítani kell. A publikus verziók máshol is lesznek, nem Megán lesznek megosztva.
-
dethroner
veterán
Próbálok kreálni egy új youtube api key-t, hátha Ennél a Where will you be calling the API from? kérdésnél mit válasszak? Other UI (e.g. Windows, CLI tool, vagy Other non-UI (e.g. cron job, daemon, vagy valami mást a legördülőből?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz dgyuri0123 #38022 üzenetére
USB hub van már? Én ma próbáltam az Ewent EW1134-t. Természetesen ahogy sejtettem, ha a hub be van dugva külső táppal pörgeti a hdd-t akkor is amikor a box-ot lekapcsolom.
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #38022 üzenetére
Látom, hogy nem látjátok, vannak típusok amik hivatalosan támogatottak, azokkal semmit nem kell csinálni, "out of the box" működnek a többihez kell majd hekkelni, de már nem remote.conf fájllal.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #38017 üzenetére
Nemrég linkeltem CoreELEC megjelenés előtti "hivatalos" verziókat, azokon van már 10 bit, stb, távra nem tudok mit írni, Mecool, Minix biztosan támogatott.
S912 tulajoknak üzenem, hogy a CE 8.90.0 már nagyon használható verzió S912-n is, szóval kezd jól működni, mindenesetre a dirtyregion hack szinte kötelező valamint a Deinterlace-t is ki kellett kapcsolnom, hogy jók legyenke bizonyos videók, most már nagyon szépen teszi a dolgát, Clipping/banding nagyon jó.(#38021) Hyena
, még javítgatnak, csak belsős megosztásra volt, GH fent van de nem publikus, írok ha már van javított verzió. Még egy-két LE ikont el szeretnének tűntetni, meg LiveTV-re is van valami javítás.[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
válasz dgyuri0123 #38013 üzenetére
Más:
A legegyszerűbb megoldás windows alatt az img.gz felírására: Etcher[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz blakey #38014 üzenetére
Köszi, telefonnal sikerült. Szóval leszedtem egy 8.2.3.1-et, fogpiszkálóval simán el is indult Eminenten, de nem látta a távot. Innen kezdődött a kálváriám. Hiába na, valamit mindig elrontok. Bár leginkább az a verzió érdekelne, amin lesz alapból 10 bitre állítható felület.
"csak a zene van"
-
L4CI2
aktív tag
Windows-on diskpart https://youtu.be/q9nc1PAhieQ csak ésszel vele adatvesztésért feleltséget nem vállalok..
-
Hyena
senior tag
Probald ezzel!
Eloszor tedd rendbe a particiokat majd formazhatod...
https://www.easeus.com/partition-manager/harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
blakey
titán
Tedd be a boxba és Android alatt formázd meg, hátha, esetleg telefon, tablet is jó lehet. Írhatnék bonyolultabb megoldásokat is, de lehet, hogy így is megoldódik.
-
dgyuri0123
nagyúr
Srácok. Azt hiszem elszúrtam egy sd kártyát. Felraktam LE-et, de szerettem volna másikra cserélni, mert nem lett jó, viszont a kártyát már nem lehet sehogyan sem formázni. A tartalmát töröltem, így már az sem látszik, ami rajta volt, de nem is tudok ráírni. Szóval, akkor kuka ez a kártya vajon? Sehogyan sem tudom üresre varázsolni, ez a lényeg...
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz Pelican #38011 üzenetére
Most még az, hiszen valahonnan el kellett indulni és a munkájuk nagy része onnan származik, de nem áll szándékukban kötödni az LE-hez.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz krsanko #38003 üzenetére
Nálam is ez volt, amikor a DASH-t kiválasztottam elsőre borzadály volt a minőség. Ha mindent jól belőttél, indítsd újra a Box-ot. Írtam is picit feljebb, hogy az újraindítás után már 1080p lesz a DASH kiválasztás után.
-
pinnacle
nagyúr
válasz sugarforce #37999 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a Beelink MXIII-al van a gond, illetve azzal, hogy MXIII II, MECOOL M8S Pro+-al külső merevlemezzel próbáltam, ami az össze fotó rajta volt. Lehet azért az sok volt, amikor a mappákba csak egy pillanatra léptem be, és ha nem jelent meg azonnal a minikép már léptem is tovább.
Kodi csak azon mappán kezd el miniképeket létrehozni, ahova belépek, vagy ha hozzáadok egy Fotó mappát, almappákkal, akkor az összes almappát indexeli? Lehet ha beléptem valahova, akkor kilépés után folytatta az indexelést.Érdekes, hogy barátodnak x96-al nem volt semmi gondja, L4CI2-nak is 3mp telt el két kép váltás között, illetve le is fagyott.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Na, van egy megjelenés előtti tesztverzió, ki lehet próbálni. CE 8.90.0
-
blakey
titán
válasz Csicsóka #38001 üzenetére
Lesz, de nem most, most igyekeznek kiadni egy első verziót ami még korábbi munkákon alapul, szóval most ilyen szempontból nem lesz nagy változás de a jövőre nézve az a cél. Minden a fejlesztőkön múlik.
-
Lacko66
tag
válasz krsanko #38003 üzenetére
Az a 8080-as port nem a Rendszerbeállítások - Internetelérésnél van ? Nálam ott a proxy ki van kapcsolva. A YouTube - MPEG-DASH beállításoknál van engedélyezve a Proxy port. Az 50152-es portot nem én írtam be, gondolom automatikusan választhatta ki.
Egy 4k video indításakor nálam is először 256x144-ben indul, nyomok egy pause-t, a videofolyamok közül kiválasztom a 2560x1440-et, a felbontás átáll erre és folytatom a lejátszást.
Arra még nem tudtam rájönni, hogyan kellene beállítani, hogy alapból a legnagyobb elérhető felbontással induljon egy video.[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
tamasgal
senior tag
válasz DoItYourself #38002 üzenetére
Megrendeltem Kínából ezt, köszönöm szépen!
-
tamasgal
senior tag
válasz DoItYourself #38002 üzenetére
Köszönöm szépen, sajna sehol nem találok EU raktárban.
-
krsanko
tag
válasz Lacko66 #37972 üzenetére
Nálam az MPEG-DASH beállításnál-második kép-a proxy port beállítás nincs.S905 LE 8.2.1.1.
A beállításokban engedélyeztem a proxy használatot de teljesen más a port (8080).
Mi lehet a gond?
Ha bekapcsolom az MPEG-DASH-t,a videó indításkor rákérdez a minőségre,ha az MPEG-DASH választom akkor egy jó kis vhs minőséget kapok
Ha HD-t akarok ki kell kapcsolnom.[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz blakey #37998 üzenetére
Lesz Debian vonalra átállás? Mert ezek még mind a régi OE alapon építkező verziók. Nincs lényegbeli különbség. Ugyan úgy csak read only fájlrendszer, ami nagyrészt a GNU.org ról származik, és mint eddig, a build környezetben fordul forráskódból.
OSMC hírek.
A napokban felvetődött reboot to nand probléma kapcsán sikerült megoldani, hogy lesz ilyen lehetőség az OSMC-ben is. Eddig ez nem működött megfelelően, ezért nem került bele az 1.0-ba.
A teljes initrd rendszer átalakítás alatt áll, az eddigi Linux indítási metódus helyett, az LE-nél és az eredeti Vero 4K-nál is alkalmazott android boot image megoldás lesz. A módosítás fő oka az, hogy így egyszerűbben lehet majd a folyamatosan frissülő CE kernelt használni, mivel Kszaq, és egyéb LE vonal halott, nekem sem kell így kernelt forgatni.
Jelenleg már megy is, az utolsó kszaq LE kernel vele, SD átméretezés, eMMC-re telepítő még nincs benne.
A Nexbox A5 (S905X) bizonytalankodás, fagyás is teljesen megszűnt, hasít, mint kés a vajban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest