Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teplic
tag
válasz DoItYourself #2096 üzenetére
Köszi!
Ha nekem nem megy a kikapcs/bekapcs vele ezzel várható javulás? 003 van fent.
Valamint, ha felülírom 004-re, akkor után is kell a resetet nyomni neki ugyanúgy, mint egy fresh install esetén, vagy elég csak felülírni? -
-
JEEMBO
aktív tag
válasz DoItYourself #1551 üzenetére
Hali!
Van 5let, hogy mit teszteljek az Android 6.0.1-es (eladó MXQ Plus) kütyümön?
Üdv!
"Jó pap is holtig butul"
-
őstag
-
Csicsóka
őstag
válasz DoItYourself #2092 üzenetére
Felülírós frissítés 7.0.2.004 letölthető.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz DoItYourself #1805 üzenetére
Friss kszaq féle LE verzió 7.0.2.004 jelent meg. A ki/bekapcsolás és a memória problémák még nincsenek javítva.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
#2048 ha7at:
Mikrofonbemenet egyik lejátszón sincs, ha jól emlékszek. Külső, USB-s hangkártyával meg lehet próbálkozni. A lidiben most hétvégén láttam a kacatsátorban karaoke szettet 4 ezerért.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Ezt írja a hirdetésben: OS: Android 7.0
Nem vagyok up-to-date, már megjelent a 7-es Android?
A termékképek között kétféle távirányító is látható, gyanús.
Egyébként nem láttam még S912 procis játékost sehol, még hírben is csak elvétve. Ha ennyiért azt kapod amit hirdetnek, akkor ok, de gyanítom, hogy nem ez lesz a dobozban.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
őstag
-
-
vargalex
Topikgazda
-
ha7at
tag
A95x em van hogyan lehet mikrofont csatlakoztatni hozzá sehogy sem találom segítenétek?
-
envagyok
veterán
válasz PainKiller13 #2077 üzenetére
Usb apa-apa kábelt én egy Micro usb-usb kábellel és egy Micro usb-usb átalakítóval oldottam meg
-
DoItYourself
Topikgazda
Új játékos: MXQ Pro G9CX szétszerelés a cnx-en. 1G/8G alap felszereltségű S905X procis doboz, 6-os Androiddal.
-
DoItYourself
Topikgazda
Felraktam a topik összefoglaló alapvető kérdésekkel foglalkozó részét. Ha kimaradt vmi vagy pontatlan, kérem jelezzétek itt vagy privátban.
Folytatás következik, ahol a telepítésekről, frissítésekről lesz szó részletesebben.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
junkpod
veterán
-
Csicsóka
őstag
válasz PainKiller13 #2077 üzenetére
Még az is megeshet, hogy ez a ROM nem lesz rootolva. Hátha...
-
PainKiller13
őstag
válasz Csicsóka #2074 üzenetére
Nem megy sajnos, valaki linkelte a te leírásod, a beelink fórumban fent van hogy hogy kell romolni, viszont USB apa apa kábel kéne hozzá, ami nekem nincs, de szerzek és legalább egyszerű a menet, utána meg valszeg eladom és veszek olyat ami nincs rootolva és gyors. Ezzel is befürödtem csesszemeg...
Ez remélem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
2 nap teszt után (s905 MiniMX libreelec) visszaraktam a pi-t. Képpel-hanggal semmi gondom, csak random fagy, és a cec is hol megy, hol nem.
Még egy kicsit kell fejlődni... -
Csicsóka
őstag
válasz PainKiller13 #2073 üzenetére
Vhogy nem ugrik be mire gondolsz. Nem emlékszem hogy android témában írtam volna unroot-al kapcsolatban.
De ha már recovery-ben jársz, factory reset esetelg megoldás lehet. -
PainKiller13
őstag
válasz PainKiller13 #2072 üzenetére
Ha nyomom a resetet miután rádugom a powert akkor bejön a recovery, amiben tudok adbbe meg különböző dolgokba menni. Ez a csicsóka leírás kicsit kínai nekem, illetve mintha ez MXQ-ra lenne nem erre.
-
baandii
senior tag
válasz PainKiller13 #2070 üzenetére
amit #2065 interstate76 javasolt új rendszert esetleg azt még megpróbálhatod...
-
PainKiller13
őstag
Sajnos az unroot nem ér semmit, másik rendszer kell rá, ha egyáltalán létezik.
Jól jártam, eladtam az MXQ-t amin ment de tetülassú volt, ez gyors de nem megy rajta.
Van még esetleg valami ötlet?
-
erzol
őstag
válasz interstate76 #2067 üzenetére
Igaz nem próbáltam még használni.
Itt írja az UPC, hogy rootolt eszköz nem támogatott. -
erzol
őstag
válasz PainKiller13 #2062 üzenetére
MXIII rootolva érkezik, ezért nem megy a horizon go.
Itt egy leírás, ami talán jó lehet, de ez telefonokhoz van.
A supersu-ban van teljes unroot funkció, viszont ezt még nem próbáltam, nem tudom van-e hatással a box működésére.[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz PainKiller13 #2064 üzenetére
Én a gyárival használom, szóval sajnos nem tudok biztosat mondani Horizon Go-ügyben. Viszont ezt linkelték itt korábban olyan fw-ként, amivel android alatt is kadenciahelyes a médialejátszás. Azt nem tudom, hogy a Horizon Go megy-e rajta, de azt igen, hogy TWRP-vel kell feltenni.
Ha kipróbálod, feltétlenül írd meg a tapasztalataidat!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
PainKiller13
őstag
válasz interstate76 #2063 üzenetére
Az szuper, de gondolom lehet rá másikat tenni, ebben tud valaki segíteni?
-
interstate76
addikt
válasz PainKiller13 #2062 üzenetére
Azt hiszem, azzal az android verzióval senkinek sem működik, amivel az MXIII jön. Az enyémen sem megy (írtam is korábban).
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Megjött az ajánlott mxIII, fel is raktam rá a horizon got de azt írja hogy sajnos a videót jelenleg nem tudjuk lejátszani. 4101
Van valakinek ötlete hogy mitől van?
-
Beni2360
félisten
válasz tsilver #2059 üzenetére
Fentebb (lentebb) rákeresem a csicsóka és köztem zajló shetelésre ott találsz egy linket ahonnan az eredeti remote.conf utasítást le lehet tölteni és a régit előbb kimenteni majd ezt bemásolni helyette. Hátha segít nekem teljesen hiányzott az SD kártyáról ez a file.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tsilver
aktív tag
válasz Csicsóka #2042 üzenetére
nekem a felülírás sem hozott eredményt se távvezérlővel kikapcsolni, újraindítani sem mechanikusan kikapcsolni nem tudom,
Minden rendben megy amúgy, bár nem értem mert bootoláskor pirosan kiírja, hogy kernelt nem tudta betölteniAudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
interstate76
addikt
válasz junkpod #2055 üzenetére
Én nem a médiaplayeri tulajdonságokra gondoltam, hanem arra, hogy RK-vonalon nem volt olyan mini PC-m, amire ne kellett volna custom fw a normális működéshez, és amlogic CPU-s eszközök esetén is kerestem már fw-t 1-2 mini PC-hez. Az S905-ösökkel eddig jó tapasztalataim vannak, de olyasmit Beelink eszközökön kívül eddig nem olvastam itt, hogy valaki maximálisan elégedett a gyári droidjával. Ill. de, csak a KIII-asról elfelejtkeztem. Ezek szerint több is van, nemcsak ezek - biztos bekerülnek majd az összefoglalóba. Hasznos lesz, kevesen olvasnak el minden hsz-t (többek között én sem), különös tekintettel az új érdeklődőkre.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz junkpod #2055 üzenetére
nincs 24p
Manapsag mar mindegyik lcd tv tudja.
Csak az emberek elfelejtik kikapcsopni a truemotion szappanopera szeru effekteket es persze rogton kerdezik, hogy hol vannak a dobozon beigert tobb szaz hertzek..[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
junkpod
veterán
válasz interstate76 #2051 üzenetére
Az enyém úgy jó ahogy van, droidnak, átlag usernek.
Átlag user nem rendelkezik HD hangok megszolaltatasara alkalmas rendszerrel illetve nincs 24p tv-je és vagy soha nem látta a kadencia gondokat.Box's don't touch!
-
gabywap
tag
válasz DroiDMester #2053 üzenetére
Szia! Még én nem olvastam olyanról, hogy csak 1500-on menne a CPU.
De itt sem panaszkodott még ilyenről senki.
[link]
Nem tudom milyen van neked rajta android az alapján majd tudnak segiteni de ezt találtam.
[link]K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valakinek Egreat MXQ Pro 4K gépezete?
Van ehez is valami féle okosítás, vagy frissebb FirmWare? És az létezik hogy csak MAX 1500MHz -en jár benne a S905 SOC
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz interstate76 #2051 üzenetére
K1-em van, (már nem sokáig, mert a lányomé lesz) tisztességesen meg van rajta csinálva a droid, A Vega ROM pedig az MXQ Pro+ dobozomon megy, teljesen jól használható. K3-ról itt olvastam korábban.
-
Csicsóka
őstag
válasz interstate76 #2047 üzenetére
K1, K3, Tronsmart Vega is használható droiddal érkezik, ezeken nem feltétlen sürgős a ROM csere.
-
dethroner
veterán
válasz interstate76 #2047 üzenetére
De ha kell segítség ilyen custom fw felrakásához, gondolom ebben a nagyon pörgő topikban kapok segítséget, ugye?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
interstate76
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz dethroner #2045 üzenetére
Működésben vagy program futtatásban észrevehető az hogy melyiken van 1 és melyiken 2GB ram?
Hát persze ugyan úgy észre vehető mint egy számító gépem.
Csak film nézésre elég az 1 Gb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dethroner
veterán
válasz vargalex #2044 üzenetére
Mivel úgy látom összességeben nem drágák ezek a dolgok, így nem létfontosságú hogy a legolcsóbb legyen Tehát ha ugyanaz a proci van mindben, ugyanaz a rendszer fut rajtuk, így biztosan ugyanazok a programok telepíthetőek rájuk. Eddig jól sejtem? Látom van amiben van tv tuner is, na az nekem nem kell Működésben vagy program futtatásban észrevehető az hogy melyiken van 1 és melyiken 2GB ram?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Csicsóka
őstag
válasz gabywap #2041 üzenetére
És akkor most a felül írós módszer megoldotta a problémát?
Amúgy érdekes ez a jelenség, mert az MXQ Pro + dobozomra egyből a 003-at tettem fel, és ott nem volt ilyen hiba. A sima, nem tuneres K1-et meg egyből felülírtam, ott nem is vacakoltam az újra húzással. Ment is minden, mintha semmi sem történt volna. -
-
-
törölt tag
válasz dugesz77 #2033 üzenetére
Mennyi dollárban az Afa határ? Mert amit olvastam itt a külföldi rendelések topickaban ott 22€ van megadva eu-n kívüli rendelésnél dollárban. Így ha átállítom €-ra pénznemet a rendelésnél a gearbesten pont 22.35€-ra jön ki az a95x dollárban meg 25,29$, ami már áfa és illeték köteles. A kedvezménypontom meg nincs a gearbesten, mert eddig csak a tinydealről meg coolicoltól rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz #88470784 #2032 üzenetére
A = USD 23.18 - belefér ezt nem fogják vámolni 99% .:-)
nekem a mini mx 40 dodo volt és simán megkaptam.
Ven de most töröltem le. keress rá itt a név alapján: mini mx és megtalálod. De szerintem a mostani 002 végü általános 905 egy próbát megér és ha jó frissíteni a 003-al. Csicsókát kérdezd ő tudja linket[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz #88470784 #2032 üzenetére
Banggoodon is pontokat beváltva 24,64 $ elhozható. illetve meg kell próbálni egy 1080 pontba kerülő 10/5 $ kuponnal mert akkor 24 $ körül elhozható az meg áfahatár alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dugesz77 #2030 üzenetére
Mostanáig kerestem a hozzá szólást. de megelőztél.
De azért ezt észbe tartom ha az uj készülékemen gondok lennénken a 003 verzióval. Vagy addigra javítják.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Beni2360 #2029 üzenetére
És tényleg,igazad van. Én is pedig ezt csináltam elsőre a felülírós változatot és ott nem volt gond(Csicsóka ). El is felejtettem.
-
Beni2360
félisten
válasz dugesz77 #2028 üzenetére
Én a K1-re a 002 tettem és később csak kicseréltem az SD kártyán levő fileket amit csicsóka ajánlott. Így minden maradt és ment a K4 is. keress rá a cheteléseimre és ott megtalálod a kiegészítést amiről beszélek. Működik a táv rendesen. A reboot nand-ra is átvált.
-
dugesz77
őstag
válasz DoItYourself #2022 üzenetére
Most volt egy kis időm kipróbálni.
002 img: megy az újraindítás,megy a Reboot from NAND(tehát újraindítva Android töltődik be), saját távirányítójával kikapcsolható. Ami nem megy az a bekapcsolás távirányítóról.
003 img: itt semmi nem megy. Menüből kikapcsolható,újraindítható,reboot nand-ra is leáll. de utána nem történik semmi. csak kék led világít és ennyi. Vártam 5 percet(tv lekapcsolt már sleepbe) . semmire nem reagál csak ha kihúzom a tápcsatit.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz envagyok #2024 üzenetére
Az itt linkelt - (#2017) dugesz77 - van fent és mint látod alul nekem csak sima K1 pluszom van.
Tv-t a Tv-n nézek. Vagy van dedikált DVB-C boxom pluszba.Az S meg szintén a TV-ben van de a tányért már vagy 4 éve leszereltem a ház szigetelésekor.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gabywap
tag
válasz envagyok #2024 üzenetére
Sajna még nekem sem, nem is az a gond hanem azt mondja nem futa PVR azaz elsem indul, a tvheadend például. Mert ha futna akkor már lenne webinterface is. Tehát valami oknál fogva nem indulnak el....
csiribá: Igen a PVR lenne tvheadend vagy VDR hasomnlóak lehet telepiteni mint irtam nem fut. Nekem van EVO Xfinity itt még ezen XBMC van a gépen és az kezeli a tvheadend. Majd ma lefotózom hogy is néz ki.
https://tvheadend.org/boards/5/topics/8524
Jó lenne rájönni miért nem lássa a tunereket benne, a kicsi kinai biztos tudná.
[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
Beni2360
félisten
válasz #88470784 #2019 üzenetére
NEXBOX A95X ha vannak pontjaid akkor éppen belefér a keretbe. = USD 23.18 - és ráér.:-)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dethroner #2015 üzenetére
Hát volt MXIII G és Mini mx behalt, van K1 plus egy Rpi2+B és BD lejátszóm 10 db újra írható lemezzel ha nem boldogulnék.útban van egy NEXBOX A95X
Na most nem csak gép hanem szoftver függő is a dolog. De mint írtam nem mindegyik 3D ISO indul el Pl a Jurassic World elindult míg a hetedik fiú meg nem. Most töltöttem le az AVATART 3D isoba és az sem indul. De ez megy végleges lemezre a projektor is ezt szeretiBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
azozo
senior tag
Nekem is most jött meg egy A95X
Eddig jómüxik csak ha a Libreelec jó akkor inkább azt teszem rá ugyis gyermeknek lesz majd csak youtubera (pluginnal) és rajzfilmek nézésére Persze valami gyermek szűrő is kellene... -
Zirowe
nagyúr
A korabban linkelt 1gb-s a95/a95x-re is van teljeserteku OE/LE?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Beni2360
félisten
válasz dethroner #2010 üzenetére
Azért a 3D ISO nem olyan egyszerű és tiszta dolog. Mert akkor nem várnának az 50k lejátszókra és a további drágaságokra he 14k-ból megvolna. Nagyon sok múlik az ISO fájl elkészítési módján. Pl nálam az egyik megy a másik meg nem csak 2D-ben.
-
junkpod
veterán
válasz interstate76 #2009 üzenetére
Freki váltás nem megy neki 13-assal. De 60hz-n is élvezhető. Többi ok.
Box's don't touch!
-
dethroner
veterán
Köszönöm srácok Szóval bátran vágjak bele egy ilyen kütyü vásárlásába, meg lehet oldani a 3D iso fájlokat is?
Látom nagyon pörög a topik, pár nap alatt végigrágom az eddigi hozzászólásokat és kiválasztok valami szerkezetet és majd kikérem a tanácsotokat is.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Teplic
tag
Libreelec alatt nektek felmentek a movieshark kiegészítők közül a BHTV és NVTV? libtorrentet feltettem az említett 2 kiegészítőt is, de hibát ír. Droid alatt tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz dethroner #2003 üzenetére
A 3D-rol megfelelő tv hiányában nem tudok nyilatkozni, az is lehet, hogy tudja.
Az LE - OE páros olyan specko Linux oprendszer ami egy lejátszó progit (kodi) futtat.Az spmc nem támogatja teljesen az S905-öst, meg a hivatalos kodi is jobb, de az igazi megoldás android alatt a vidon.me (ezek mind kodi variansok)
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Teplic
tag
válasz dethroner #2005 üzenetére
Kodi mellé fel tudod tenni az SPMC-t, olyan, mint a Kodi, kiegészítők is kompatibilisek.
"Basic Bluray 3D iso playback (experimental; amlogic)"
[link] vagy play store-bol is letoltheto, SPMC-re, ha rákeresel.
kodi fork: kb. azt jelenti, hogy egy a kodi alapjain készült másik program. -
dethroner
veterán
Á, minek kell nekem okoskodni, ha nem értem a választ
Szóval egy ilyen S905-ös cucc, amin android fut, azon a média lejátszó program az a Kodi, ugye? És mi az a fork?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz junkpod #1973 üzenetére
És ha a vas tudná a 3D iso-t kezelni, akkor mik a lehetőségek? OE és LE rendszer nem mond semmit, sajna. Eddig mindig az egyszerűbb végén fogtam meg a dolgokat, routerre is mindig csak gyári fw-t raktam, és mindig jó volt a pc-ről lejátszani au iso fájlokat, kisebb mkv-kat meg a tévé beépített playerrel. Csak már kicsit uncsi a pc asztalt kiterjeszteni, lejátszótól függően átkapcsolni az spdif kábelt, és egy másik fontos szempont, szeretném a tévétől elvenni a netet mielőtt a samsung úgy dönt hogy reklámokat mutogat a menüben. És ha nem kéne netet adni a tévének akkor egy ilyen kütyü végre tényleg FHD felbontásban tudná kirakni a youtube-ot a tévére, mert a drága samsung azt is leszedálta 720p-re.
-
Teplic
tag
ssh-n nyomok reboot-ot a libreelec-nek, de csak halt-ol.. csak áramtalanítás után tudom újraindítani. így nand-ról sem tudok bootoloni, amíg a kártyát ki nem veszem..
Mikor indítom, libreelec logo megjelenik, majd kernel üzenetek az elején 1 valamit nem tud elindítani.Köszi dugesz77! akkor nem csak nálam probléma, nem reszelek rajta
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Igen a LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.002 változatnál még működött az újraindítás a leállítás után mondjuk azt sem lehetett távirányítóval bekapcsolni, most az új 003 változatnál nem megy semmi, leállítás után csak a kék led világít. Mivel olyan nagy a fogyasztása szerintem ez is 0-24-ben fog menni mint az RPi2.
Majd javítják gondolom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest