Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Valahogy ez az X96 max, ultra, plusz stb teljesen beleégett mindekibe, mert anno volt egy ilyen ésazóta akínaiak minden második boxot annak neveznek, és mindenki gyártja aki éri. Én személy szerint inkább tanic vagy vontar párti vagyok, a tapasztalatok alapján azok stabilabb gyártási minőséget képviselnek, nincs meglepi ha gyártótól vesz az ember. (x96 pl bangoodról és hasonlókról tiszta szerencsejáték szerintem)
-
mexel
veterán
válasz gyűrű #105056 üzenetére
Én nem értem az embereket, el vannak tájolva sokszor, és mindig mindent frissíteni akarnak, pedig ami jó azt kátr bántani. Egy TV boxnál meg pláne nem látom értelmét a legújabb rendszereknek, szerintem még mindig a 9-es droid a legjobb filmre, azt lehet legjobban tuningolni, mindent belerakni amit kell. Tökéletes az afr, és egy csomó dolgot már megoldottak. Az újabbakkal még várni kell, ez nem egy telefon hogy a biztonsági frissítések miatt annyira kelljen egy legújabb android De ez ilyen általános őrület, minden kis programból az kell akkor is fejlesztenek ha nem kellene Én sok mindenből igen régi, nem frissülő programokat használok pc-n
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Közben megvan a repo, nem tudtam hog a dontpanic-ban van. Így már jó lesz.
HA kikapcsolom a direct play és direct stream-et akkor a kép is jó. Ilyenkor az történik hogy a box ( CE) lejátszóját használja? -
mexel
veterán
Sziasztok. Kaptam egy kis időre egy plex hozzáférést, és gondoltam kipróbálgatom. Sajnos a PKC-t nem tudtam omegára felrakni, nem találtam megfelelő verziót. Feltettem a pannal 0.7.9rev4 verziójú PLEX-et. Ez működik, van plex felület és lát is mindent ahogy kell, de van videó amit hibásan játszik le.
Ez jó verzió, vagy van jobb megoldás? Repo-t nem találtam hozzá, így nem is frissül gondolom.
Mit érdemes kipróbálni aminek megvan a plex felülete, és frissül és jó is? -
mexel
veterán
Jött egy frissítés YT addonhoz és azt írja kell API kulcs. Van API kulcs, a frissítés előttig működött. Másnál is előjött ez? 7.1.1.4 azt hiszem
-
mexel
veterán
Sziasztok. Nagyon régi CE nighly-kat megtalálok valahol? 2021_12.15_eit keresek. Valahol meg kell legyen de nem találom a gépemen.
Vagy ezeket törlik már? Az archiv részben nem láttam ilyen régit[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz blakey #104814 üzenetére
Ez nem túl jó hír. Igaz én ebből nem sokat veszek észre mert szinte semmi kieg nincs fent nekem, én szinte "csak" sorozatozásra használom. Ráadásul én a kommersz boxot, te úgy tudom komolyabbakat. Sima alap filmre még mindig nagyon kó azt hiszem, nekem az androidos kodi nem jön be mostanában, láthatónak tartom a képminőség csökkenést
-
mexel
veterán
Szerk, HDMI spliterről kérdeztem volna mit érdemes de sok találat van, mazsolázok előbb, de hogy legyen is valami:
A 64 bites NE verziók X4 boxokon érdekes dolgokat produkálnak, pl induláskor nincs hang ha a hangtovábbítás engedélyezve van, kell egy második indítás is.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz avena71 #104676 üzenetére
Szerintem nyugodtan szedd le a droidot. Ha kell vissza lehet tenni ( csak akkor tedd ezt ha meg tudod csinálni!)
nfsu: hivatalosan nem megy fel dualban X4-re a CE még.
De:
Fel lehet egyébként tenni dualban teljesen más módon, ezzel kísérleteztem mostanában, már működik, csak elakadtam egy kis (?) problémánál. Sajna annyira nem vágom a CE partíciókat és nem frissül a rendszer így dualban automatikusan, itt elakadtam[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Más: Omega ne.aarch64 alá van qbittorrent? Mintha Csicsóka 20.1.0 verziója nem akarna müxeni. Vagy nálam van a hiba? Egyelőre nem indul. ( Volt még érdekes tapasztalatom nekem is ezzel a 64-es verzióval, de még jó párszor tesztelem mielőtt leírom. Talán csak véletlen hibák, több boxra újonnan feltelepítem és próbálom)
-
mexel
veterán
válasz gyűrű #104660 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Végre meglesz a különbség. Egyszer segítettél ebben, azóta én azt a skint használom, csak az már igen régi és egyszerűen nem találtam mit módosítottam akkor.
Sajna 2x1TB ssd-m odalett éppen amikor a biztonsági másolat készült, sok adattal együtt amin ez is rajta volt. -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104653 üzenetére
Az anyagok teljesen random típusúak, nincs tipikus aminél jelentkezik. Bármi lehet, bármilyen felbontás, minőség. Van amikor egy sorozat évad ugyanolyan részei összevissza hol jók hol akadnak, és nem tudom megismételni, ami egyszer akad, lehet máskor nem. Ezért nehéz kitalálni. Debug infót látod nem néztem, a npokban kerestem hol tudom hozzáadni, köszi a segítséget, régebben mintha nem lett volna bent a keymap editorban - vagy csak én nem láttam. Most hozzárendelem egy gombhoz és ha akad megnézem eldobál-e valamit.
Egyébként én 720p és 1080p anyagokat nézek, általában virágbolti sorozatok. De ahogy írtam mindegy mi az, nem volt minta aminél előjön. -
mexel
veterán
válasz blakey #104651 üzenetére
Egyetértek ezekkel amit írtál. És tény hogy én pl a "kommersz" boxokkal találkozom, én pl nem is foglalkozom a márkásabb társaival ( én nem nézek mást csak sorikat, régebbieket, 4k-t szinte soha, filmet évente ha egyet)
Nekem bőven elég az ilyen box, sokaknak csak online filmezésre kell, ( őket nem sok minden zavarja)
Tudom hogy ezek a boxok messze kívül esnek már a fejlesztők látóköréből és nehéz is lenne nyomon követni hiszen annyi féle van. Én igyekszem egy gyártótól venni és max 2-3 típust, mert irtó sok gagyi, fake stb hulladékba futottam bele amikor elkezdtem tezstelni. Ezzel már nem is kísérletezek, maradok az alsó kategória megbízható gyártóinál, ami nem sok. De itt is van különbség nyilván.
A logot megpróbálom valamikor majd eljttatni hozzájuk ha lesz valami érdekes benne.
Most ismét kipróbálom az Unpause-t, az biztos hogy már a logoja is más mint amikor használtam, biztos frissült. Meglátom mi lesz.nfsu17: lehet hogy jelzem majd én is ha lesz amit jelezzek úgy hogy tudjanak is kezdeni ezzel valamit.
Érdekes, nekem a hang-lép elcsúszás, illetve késés megjavult egy ideje, az Omegában nem találkoztam ezzel. Én az miatt használtam az Unpause-t egyébként, így nem maradt le pár mp a hangból.
Egyetértek hogy csak nagy respect a fejlesztőknek és bárkinek aki bármit is próbál tenni ezért a rendszerért, de azzal is egyetértek amit mondjuk odaszúrásnak ( idézőjelben) szántál.
Plusz én sem leszólásként vagy nyavajgásként írom ezt a hibát párszor, csak talán így nem merül feledésbe De én is úgy vagyok vele ( és ezért sem veszek drágább eszközt) hogy egy 35-40 dodós készülék ezt tudja hozni ezzel a rendszerrel, mert egy-két ilyen élhető kis hibát leszámítva az egyik lejátszó rendszer lesz belőle szerintem. ( emlékszem amikor az XBMC-el indultunk htpc-n, azért az első verziók igencsak kezdetlegesek voltak) -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104648 üzenetére
Bármi jó, és megköszöntem anno hogy ajánlottad az Unpauset, de akkor is írtam hogy sok boxnál milyen hibákat tapasztaltunk. Ez lehet hogy virágbolti release hiba és azért ugrott vissza az elejére, de akkor is így volt ( most kíváncsi leszek, nem követtem mikor frissítették)
Minden segítség mindig jó és úgy vélem egy kérdés nem csak a kérdezőnek segít hanem másnak is aki később rákeres.
Nekem régóta van ez a problémám függetlenül mindentől, és erre még nem volt semmi megoldás vagy javaslat ( kivéve az Unpause).
Anno próbáltam írni a fejlesztőknek de hamar lezárták azzal hogy nincs ilyen hiba, erről is volt szó itt is régebben, ez több éves sztori, plusz volt pár nightly aminél úgy tűnt megjavult, sőt most az omega végleges 21-nél is.
Ha lenne itt megoldás nem csak én örülnék azt hiszem. Én is folyamatosan keresem az okát, de már kezdem feladni, csak a napokban felmerült hogy a vfd.conf okozza, azonnal teszteltem is 2 eszközön és úgy tűnt hogy valóban jó, de aztán mégsem.
Sokaknál talán azért sem jön elő mert nyugodtan van idejük végignézni egy filmet vagy sorozatrészt, nálam ez szinte esélytelen, mindig meg meg kell állítsam. ( nem szerencsés de ez van)
Az alap hibalehetőségek kiszűrésén már bőven túl vagyok, de van egy szint aminél jobban nem tudok sajna belemenni a CE-be, ott elfogy a tudásom az a kevés is ami talán van.
A segítségeket pedig mindig köszönöm, most is. Ha hasznos, ha nem -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104641 üzenetére
Hmm. Szóval a fő baj az hogy adok el boxot, mellete kb 100 embernek segítettem telefonon már órákon át beszélve hogy mit hogy telepítsen, milyen boxot vegyen, hogyan kezelje az ssd-t stb stb. Fogalmad sincs mennyit telepítettem minden ellenszolgáltatás nélkül, idegen boxokat, éjjel, telefonon, személyesen. itt is van pár használó akinek megtettem, elég sok.
Nem ebből élek, sokaknak van szüksége rá mert nem tudják feltenni. És nagyon nagyon sok mindenkinek ingyen és bérmentve, elég sok időt áldozva erre segítek ebben. Van aki ismeretlenül idejön, hoz boxot és telepítem neki, van aki évek utzán visszajön és kap új rendszert, stb stb és ingyen.
Nem tudtam hogy ez bántja a szemed hogy adok is el boxot ( megjegyzem amikor az androidokat készítettem és minden típusból rendeltem, sok fake box volt ami tégla lett, igen sok TB hdd van még mindig a szekrényben a rendszerekkel( androidok), a régi boxokhoz is mert ha valakinek kell szoktam adni, ez nem ingyen volt, amit eladok abból ez kb visszajön. Az időm bőven nem. ( mennyi is az órabér manapság?) Így hogy van kész droidom és ce is így sem 10 perc feltenni, és sok idő elmegy ezzel.
azt azért ne várja el senki hogy én megvestzem a boxokat ( most is lenyúltak kettőt, van ami hibás stb stb) és telepítem, dolgozok vele és beszerzési áron odaadom.
Az hogy meg mennyire értek hozzá, nem akarom hogy te minősítsd így látatlanul. Azt hiszem pár dolgot megcsináltam már a rendszerrel ami ezt bizonyítja...
Keresni szoktam, ne alacsonyíts le erre a szintre. Úgy kezdem mindig mindehol kb. Kb a HWSW megjelenése óta fórumozok, sejtem hogy hogyan szokás kezdeni.
Amiket pedig kérdezek korántsem az eladott boxoknál jelentkeznek, hanem nálam, ( ez a kettő kb) vagy olyan kérdések formájában amikkel megkerersnek, és olyanok is akik nem vásároltak tőlem. Szóval ezt kérlek ne.
De ha ennyire fáj hogy adok el boxot akkor kérlek ugord át amit írok, biztos van aki tud és akar is válaszolni ha olyan a téma amit tud.
Nem tudtam hogy ez az addon a szívügyed, de ismét kpróbálom met ha csak ez a megoldás marad és már működik akkor használom majd. De eddig nem sikerült a dolog.
És nem nagyon szoktak reklamálni, max kérdezni a vevőim és hálásak lenni hogy kapnak valamit amit ők idő vagy ilyen féle tudás hiányában nem tudnak és nem si karnak megcsinálni. Ne félj, nem használom a felszíneidet senkinél, nem más munkáján akarok keresni. Ebben benne van a sajátom is bőven, az androidban pláne.
( most éppen s912-re próbálok szabadidőmben ce-t varázsolni belsőre, vagy libreelecet ha sikerül, mert jó lenn ha ez működne - de ez hosszú folyamat. kb előlről kell kezdenem a dual telepítést ami már elkészül az ceemmc előtt.)
Mindenesetre örülök hogy leírtad, már tudom akkor mi van a begyedben, elengedem, gondolj amit akarsz rólam, aki ismer úgyis tudja mi a helyzet.
A munkáidat köszönöm annak ellenére hogy nem használom, de jól néz ki a képek alapján. Terveztem hogy tesztelem.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz blakey #104637 üzenetére
Tudom hogy mit csinálsz és tudom miben veszel részt, hiszen itt ez nem titok. Én nem is írtam hogy bekapcsoláskor kapkodva indítok valamit, ez teljesen random, bármikor előjöhet egy filmben, sorozatban, és nem klikkklikk van, hanem megállítom pause-val a lejátszást mert pl cseng a telefon, és pár perc múlva lesz egy klikk amikor elindítom. És onnantól akad. Ez irtó sok embernél van, ha itt visszaolvasunk itt is sokan írják, de még több embertől hallom hogy idegesíti őket. Tőlem kérnek segítséget, ezért tudom, mert én telepítettem a rendszert nekik.
Gondoltam pár beállításra, amit be szoktam kapcsolni, de azokat kiszűrve is megvolt, sőt alap rendszerrel is teszteltem és úgy is. most a vfd.conf nélkül is próbáltam. Néztem a hőfokokat, nem ment 72-73 fölé, 75-nél szokta a magokat lassítani, de itt még a közelében sincs ilyenkor ( csináltam egyedi hűtést is, az sem sagített).
Mindentől független, mintha pause után nem térne vissza rendesen a képfrissítés, vagy nem olvasná a tárhelyet ( próbáltam hálózatról, usb-s ssd-n, belső tárhelyről, ugyanaz - nagyon sok kört futottam vele már és nem jövök rá)
Nagyon szeretném megoldani a problémát, és nem ilyen alap dolgok okozzák mint pl a performance mód...
Több tv, több beállítás, plazmától az ips paneleseken át az oledig mindenhol jelen van.
És rendszerről rendszerre jön ez tovább, talán a mátrix utolsó előtti kiadás volt az utolsó amikor jó volt. De nehéz tesztelni mert van amikor 30 indítás után is jó, aztán egyszerre meg elszáll. Az unpause is ilyen volt, ott a release -kre gyanakodok, mert van amibe nem lehet rendesen tekerni, léptetni, főleg a végük felé, talán ott akadt meg az Unpause is, de azt elengedtem hamarabb, úgysem szeretm ha sok minden fut feleslegesen -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104634 üzenetére
Ne haragudj de miért akartok beállítrani hülyének? Már több száz boxot telepítettem CE-vel, készítettem androidokat, régebben amikor nem volt még dual csináltam ( segítséggel köszi Csicsóka) dual telepítőt, láttam már pár Openelec, Libreelec, Ce rendszert a-tól cetig, szétszedve és összerakva, igen sok részét piszkáltam már, ( igaz 1-2 éve erre semmi időm) nem a levegőbe beszélek és hasraütésszerűen kitalálom hogy ezt tette az Unpause Jumpback. Máshol is olvastam erről, és nem csak 1 boxon véletlenül történt így. Ezért nem használom egy ideje. Kb 2 - 3 évig használtam, egy ideg hibamentes volt, aztán kezdődött ez. Fél évig nem foglalkoztam vele, nem használtam, utána megint használtam, megint ez történt. Azóta nem használom. Lehet hogy most jó, és teszek is megint egy próbát vele.
ez egy dolog.
A másik viszont hogy nem ezzel a kiegészítővel kellene megoldani egy elég sarkalatos problémát, a pause utáni akadást ami kb mindenkinél jelen van. ( kivéve itt 1-2 tag)
Én nem fikázom a CE-t mert szeretem és használom, a legjob lejátszó proginak tartom jelenleg, de azért nem leszek elfogult és ha van valami hiba le merem írni. Ne legyünk már elvakultak, hogy jaj én fiam, hibátlan.
Az komolytalan hogy ezt már leírtam itt kb 5x, neked is, és úgy teszel mintha nem is olvastad volna. Pedig normálisan leírtam a hibajelenséget és az előfordulási rátát is. -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104631 üzenetére
Ez is több boxon is megvolt, ezért nem használom már kb 1 éve. Régebben mindig felrtaktam, igaz ez nem az akadást szüntette meg leginkább hanem a hangkésést ( később indult a hang mint a kép és így lemaradt vmi mindig) és sokáig nem jöttem rá miért ugrik vissza a sorozatrész elejére pause után. Aztán egyszer kiderült hogy az unpase jumback miatt. Szintén több boxon ( nem 1-2 db-ról beszélek hanem több tucat és kb 4 -5 típus, tehát nem egyedi)
-
mexel
veterán
válasz blakey #104623 üzenetére
A szaggatás a nem megfelelő kezelés? Nem értem
Performance módban van, és a kezelés annyi hogy megy a film és nyomok egy pauset. Aztán valamikor újraindítom. és 10-ből kb 5x akad. Hol kicsit hol nagyon. Szerintem ez megfelelő kezeléés egy médialejátszónál hogy a pillanatállj funkciót használnám. Mondhatni alap dolog.
Azt tudom hogy nálad ilyen alap hibák soha nem jönnek elő, de kb mindenki másnáél igen, ha visszaolvasunk igen sokan írták már, nem csak én.nfsu: igen az megoldja ha visszatekerek vagy kilépek és újraindítom, de egy lejátszónak nem így kellene működnie és ez már a matrix vége óta jelen van
-
mexel
veterán
válasz nfsu17 #104548 üzenetére
Teszteltem ezt a vfd.conf és akadás dolgot. Gondoltam talán ez okozza a pause utáni akadást is, mert az brutál jelen van minden lejátszónál ami megfordul nálam. Sajna a vfd.conf kiiktatása ebben nem segített
Irtóra szeretném tudni mi okozhatja, mert minden ismerőstől aki amlogic boxot használ CE-vel azt hallom hogy nagyon idegesíti őket, nem értem hogy nem jött még rá senki ez mi lehet. Konkrétan full alapdolog, nem valami extra, ez "csak" a sima akadásmentes lejátszás lenne.
Mindent kipróbáltam de semmi. Full random milyen anyagoknál teszi, és nem egy box, hanem kivétel nélkül mind ami nálam megfordult, és nem tv lesz mert másnál is akad. Nem kicsit, nagyon.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Egy kérdés:
A Player debug info - t el lehet érni keymap editorban? A process info az megvan tudom, de erre nem emlékszem -
mexel
veterán
válasz blakey #104050 üzenetére
Szia! Most jutott odáig a dolog, hogy az ismerősöm rákötötte a TEC-ra usb-n a boxot. Be is állította amit írtál, 384kHz-ig minden pcm jel, és kiválasztotta spdif nek. ( usb lejátszó nem látszik csak spdif akármiként)
Ami a gondja: dsf fájlok lejátszásakor az erősítője pcm-et ír most ki nem dsd-t. A zidoo-ról lejátszva dsd-ként ismeri felaz erősítő. Lehet hogya box most is átkonvertálja? Hogyan lehetne elérni hogy ne nyúljon a box a hanghoz, csak átküldje az erősítőre? -
mexel
veterán
válasz gyűrű #104558 üzenetére
Ilyen fullos skin van sima omega NG és NE -hez is? Kipróbálnék egyet én is
Vagy ez lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Mivel nincs oled vagy egyéb jó tv-m, meg kell kérdezzem: annyival jobb a DV mint pl a HDR10 hogy érdemes ennyire ragaszkodni hozzá?
-
mexel
veterán
válasz Joshi #104458 üzenetére
Nekem nem DV-s de ahol most vagyo ott egy 55" TCL 735c vagy valami hasonló ami elvileg tudja a DV-t.
Tegnap próbaképpen letöltöttem virágboltból kb az első 20 dovi film sampleját, és sok testfájlt máshonnan. A tesztfájloknál a P5 nek mondottak valóban csak hibásan mennek, a FEL és a P7-ből volt ami ment volt ami nem vagy hibásan, a P8 és sok más ment jól. Legalábbis amennyire én sejtem.A letöltött UHD dovis remux samplek viszont mind mentek, ott nemvolt gond. ( nem tudom azok milyenek egyébként, nem ellenörizgettem mediainfoval)
Nagyfejű: nem állítottam be így semmit, nem tudtam hogy kell, ma kipróbálom mi a változás.Mikrofon: Akkor végül most sima nem támogatott boxra is jó ez a megoldás? Mintha arról lett volna szó hogy az csak néhány típushoz kell. Ez egy mezei X96 max S905X4 és egy Vontar X4. Plusz azt sem tudom a tv mit tud.
-
mexel
veterán
Leszedtem egy csomó tesztfile-t majd megnézem mi történik. Főleg ha kiderül majd hogy a tv nem is dv-s
-
mexel
veterán
Nem DV képes tv-n lila piros volt a kép kettő sample-val. Ez nem tudom mit jelent
-
mexel
veterán
Nem kellett volna valami új menüpontnak megjelennie a CoreElec menüben? Mert nem történt ilyen.
-
mexel
veterán
Ja, van valami jó tesztfájl amivel meg tudok nézni mindent amit kell? Vagy tesztfájl csokor
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz gyűrű #104442 üzenetére
Bocs hogy ennyit kérdezek de abszolút nem követtem a DV szálat mert nem érintett, de most nem karok félrevezetni vaélakit mert kérdezett. Én úgy emlékeztem van már DV a sima mezei boxokra is.
Közben találtam dovi.ko -t amit be kell másolni storage-ba sima NG verzióba akár 905x4-hez is- Kérdés ez vajon működik-e, mert én nem tudom kipróbálni
( azt sem tudom mi az a fel -le stb)[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Hopp abban a verzióban nem látok sima 950x4-et. Vagy rosszat választottam. Ebben csak 922-es ugoos van
Melyik kell mezei S905x4-re? Van azokra DV verzió? Elvileg van ha jól emlékszem[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok.
S905X4 boxon ha valakinek kell a DolbyVision akkor melyk CE-t érdemes felrakni? Mintha láttam volna valahol DV-s verziót, igaz most nem találom hirtelen
Illetve mit érdemes még ahhoz feltenni?
Sima box nem Homatics vagy tsaiSzerk: ha jól mlátom csak NG Nexushoz van?
Ehhez kell vmi build még amikről itt szó van?[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok. X96 Max + ultra boxhoz van valakinek vfd.confja? A sima nem jó
-
mexel
veterán
Köszönöm, akkor nem szenvedek az iptv-vel, valamiért az volt bennem hogy lehet felvenni vele. A TVheadend-el pedig nincs kedvem mókolni, a digi online lett volna a cél, tuner nélkül
-
mexel
veterán
Megpróbálom mégegyszer , talán a homaticsok mellett van még más élet is
Hogyan lehet felvenni iptv simple ben a műsort, előre beállítva? Van felvételek menüpont csak felvételi lehetősíget nem találokDigi online t csak a szervlet megoldással lehet hozzáadni iptv simple hez?
-
mexel
veterán
Youtube Kids nek megfelelő lehetőség van a Kodi-ban Coreelec-ben? Használ ilyet valaki? Én nem tudom mi az...
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Még egy kérdés. Hogyan lehet felvenni iptv simple ben a műsort, előre beállítva? Van felvételek menüpont csak felvételi lehetősíget nem találok
-
mexel
veterán
Hali. Digi online t csak a szervlet megoldással lehet hozzáadni iptv simple hez?
-
mexel
veterán
Ismét kérdeznék
IPTV Simple-ben működik normálisan a felvétel, időzítve? Lehet egyáltalán? Vagy USB-s tunerről? ( ott TVheadend-el) -
mexel
veterán
válasz Beni2360 #104250 üzenetére
Igen, ez úgy van, hogy a kedvencekhez hozzá vannak adva a fájlok, és ott lehet "tallózni" ha bármi eszközt rádugnak a boxra. Ezzel nincs gond. Az a gond, hogy a Fájlok mappához nem lehet tartalmat rendelni, illetve én nem tudok. Ha azt meg lehetne oldani hogy ott csak videófájlokat mutasson, az lenne a jó
-
mexel
veterán
válasz Beni2360 #104244 üzenetére
Ezt megnézem majd, köszi! De arra gondolsz hogy rendeljem a mappához a tartalmat? Mert ha a fájlok mappához lehet ilyet rendelni oké, de ha a videót tartalmazó mappáhot kell akkor ez nem jó, ahogy mondtam, mindig más és más eszköz lesz rácsatlakoztatva, és aki kezeli nem fogja olyankor már hozzárendelni. Úgy lenne jó ha általánosan, mindenhol videók-ként kezelné a rácsatlakoztatott eszközöket
-
mexel
veterán
Erre vajon van megoldás? Én nem találtam:
"Azt meg lehet valahogy tenni hogy CE-ben ha fájlokat néz valaki és onnan játszik le videót, akkor ne látszódjon a mellé rakott felirat fájl? ( pl srt fájl)
Nincs semmi hozzárendelve a mappákhoz, random pendrive-okról játszanak le" -
mexel
veterán
Azt meg lehet valahogy tenni hogy CE-ben ha fájlokat néz valaki és onnan játszik le videót, akkor ne látszódjon a mellé rakott felirat fájl? ( pl srt fájl)
Nincs semmi hozzárendelve a mappákhoz, random pendrive-okról játszanak le -
mexel
veterán
válasz nfsu17 #104183 üzenetére
A g30-at nem láttam, az első volt az nem volt valami jó és azt hiszem ami nekem volt nem volt tanítható a bekap soló. Ez a g30 jobban néz ki, köszönöm, lehet mindegyik g-sből tesztelek egyet.
Igazából az lenne a legjob ha lenne full infrás amin minden gomb tanítható ( nekem van olyan) csak az csúnya, valami jobb minőségű kellene. Itt minden gomb üres gyárilag, be lehet bármire bármit tanítani, de nem találok másik ilyet, pedig egyszer mintha valaki ajánlott volna egyet -
mexel
veterán
Sziasztok! melyik volt az a távirányító amit itt ajánlottatok, hogy a bekapcs gombja infrával tanítható és atbbi rádiós?
-
mexel
veterán
Talán lehet ezt kérdezni: használ valaki iptv-plan-t? Ha igen azt be lehet integrálni az iptv simple-be? Azaz lehet ott nézni a sok csatornát valahopgy? Műsorújságot már meg sem kérdem
-
mexel
veterán
válasz Flowtation #104120 üzenetére
Tv t állítsd csaj. A ce n soha nem kell képméretet állítani, kivéve valami nagyon régi rissz felbontású tv n esetleg
-
mexel
veterán
Sajna igen régen mdosítottam már ilyesmit, nem emlékszem hogy vajon a box bekapcsolásához tudom moódosítani a bekapcsológomb kódját? Azaz másik táv bekapcsológombját hozzá tudom adni valahogy? Régen mintha valahogy uboot cserével megoldottam volna droidos boxokon.
Coreelecnél nincs valami egyszerűbb megoldás? Ugyanolyan típusú box csak a régenbbi, eltérő kódú távot kellene hozzá használni mert a mostani ütközik a projektorral -
mexel
veterán
válasz joydrv #104086 üzenetére
Ezt sima omega nightlyra is fel lehet tenni? Hol találom pontosan?
joydrv: én is gyanakodtam hálózatra, de aztán a box belső tárhelyét használva is ugyanez a hiba maradt, így a hálózati gondot elvetettem. És nem minden filmnél sorozatnál jön elő, teljesen random, nem találtam összefüggést sajna.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz gyűrű #104084 üzenetére
Igen, használtam, és írtam is hogy akár jó lenne ha nem okozna hibákat. Ha használom, igen sok esetben pause után beakad és visszaugrik a fájl elejére úgy hogy nem is jegyzi meg hol tartottam. Így macerás nagyon. Többször kísérleteztem vele, mindenféle beállítással de nem jött össze, ez a hiba mindig fennált. Ezért nem jó megoldás sajnos.
-
mexel
veterán
válasz blakey #104079 üzenetére
Köszi! Ezzel már kísérleteztem amikor akadozott a pause után, de nem tudtam pontosan mire is kell ez
nfsu17: én is ez miatta állítgattam de erre nem volt megoldás. valamit egyszer állítottam és sokáig nem jött elő, de fogalmam sincs mi volt az. Engem az bosszant nagyon, ez a pause-akadozás.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Joshi #104038 üzenetére
Nem azt mondtam hogy a zidoo komoly, hanem hogy van "komoly " hangrendszere. Én nem hallgatnék Zidoo-ról és hasonlóról zenét - nagyon komolyan - de normál hallgatásra bőven megfelel sztem sok egyéb is, igaz az én rendszerem egyéb okokból szétszedve vidéken pihen hangfalak nélkül. (luxman-nal kezdődik az alaprendszerem, CD300-es fülessel stb, csak hogy elejét vegyük most ennek az offolásnak ismét - nem az volt a kérdés mi számít jó audiophile rendszernek, akit érdekel úgyis tudja, de azért az alatt is létezik hallgatható zeneeszköz)
Nem ez volt a kérdés tárgya, ne térjünk el ismét[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Joshi #104031 üzenetére
Én most csak tesztelem, valaki kérdezte hogy lejátsza-e a dsd-t. Komoly rendszere van, most egyZidoo 1000-et használ. ( vajon egy kínai box tud olyan hangot? Nem hiszem)
Blakey: Köszi, közben teszteltem, ha közepesre teszem nekem sem akad, csak magasra vettem, azt hittem az jobb lesz -
mexel
veterán
Egy kérdés, talán valaki használja ilyenre is a CE-t. DSD fájlokat illetve DSF kiterjesztésűt hallgatnék. Van hozzá audió dekóder plugin, SSF/DSF plugin, de ha azt felteszem csak átuforja a fájlokat. Anélkül lejátsza, de "csak" 128-as dsf-ig, a 256-os akadozik már. ( illetve ha az újravételezés minősége a hangbeállításoknál közepesen marad ( - én magasra tettem mert van aminél úgy jó - akkor lejátsza a 256-ost is)
Az a plugin mire jó, vagy hogyan kell használni?
Ja és ha zenére kell és sztereó DAC-ra van kötve a box akkor legyen bekapcsolva a hangtovábbítás, vagy ne? Hogy lesz jobb a zene minősége ilyen fájloknál?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest