-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz Franky2Ster #20096 üzenetére
sd kártyán szeretnéd futtatni?Vagy magán a boxba flash-elni?2/8Gb a boxod?
S802-S812[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
S905 boxok-ok esetén (A95X), ha USB sticket teszek bele gyenge belső WIFI miatt, akkor fog működni? LibreELEC van rajta.
Illetve mely usb-s wifi chipset-ek támogatottak?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz mihione #20097 üzenetére
Semmi különös, valószínűleg a filmek nevében van valami olyan plusz karakter, amivel nem tud mit kezdeni. Vagy egyenként felismerteted őket a név kézi megadásával, vagy átnevezed. (És legközelebb, mikor beszerzed a filmeket, figyelsz a nevekre. )
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mihione
őstag
válasz korcsi #20095 üzenetére
Igen,átraktam külön mappába a filmeket és a sorozatokat így hol listázza őket hol nem,van amikor csak egy két fájl van benne de van amikor az összes,viszont scraper által listázott filmek menüpont alatt indítható csak nem mindet ismerte fel...
Nem tudom mi ez de nagyon bosszantó...Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Franky2Ster
senior tag
MXQ M10 S812 telepítésében ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Az el flashelés az már megy USB Burning Tool újraélesztés is.
De ,hogy felvarázsoljam rá a LibreELEC vagy OpenELEC-et az már nem megy.... -
mihione
őstag
Hali!Lenne egy láma kérdésem,tegnap megjött egy x96 box beüzemeltem megismerkedtünk,viszont egy olyan gondom van hogy pcn megosztottam vele a letöltés mappát de semmit sem jelenít meg belőle,viszont ha direkt egy mappát osztok amiben közvetlen van film úgy látja.Ergo mintha nem érzékelné az almappákat vagy nemtudom,hogy kell ezt beállítani?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
e90lci
senior tag
-
Joshi
titán
"A Dolby vision csak HDMI-n jön ki."
A 4K@30Hz-hez elég a HDMI 1.4, de a HDR-hez már minimum a HDMI2.0 kell és 10bites kijelző. Dolby Visionhoz kijelző oldalról is meg kell felelni. A tévéd szerintem a HDR-t se tudja, esetleg a 10bit-es kijelző miatt a sima HDR-t meg tudja jeleníteni. A meta adatokat biztosan nem kezeli. -
tjnet
aktív tag
Feltenném még egyszer a kérdést?
4K HDR1000 (bt 2020,bt 709) médialejátszóként működik-e az s905, a s905x vagy s912 libreelec alatt (hang optikán jönne ki) NAS-ról gigabites hálózaton keresztül lenne táplálva. Egy 55JU7000 tvre. (45 - 90 Gb-os 4K filmek lejátszására kéne mivel sajna a SAMSUNG lejátszója akadozva játsza le.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Pelican
őstag
válasz Franky2Ster #20079 üzenetére
Miért nem LibreElec-kel próbálkoztál?
Egy gyári Androidot kell visszarakni rá először.
Ha Buda elég közel van neked, akkor megcsinálom szívesen.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
blakey
titán
válasz Indiant #20080 üzenetére
Hétvégére elkészül egy jobb változat, a hangok is rendbe lesznek téve.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pelican
őstag
-
Franky2Ster
senior tag
Valaki tudna segíteni valószinű,hogy elszoftvereztem egy MXQ-t.
Csak villágít a kék led és ennyi hiába csinálok bármit. -
blakey
titán
válasz dugesz77 #20074 üzenetére
[link]
Majd ha azt írják, hogy jól működik akkor kipróbálhatod.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dugesz77
őstag
A tegnap megjelent nougat wip az miben más mint az eddigiek?
-
hanesz005
csendes tag
K1 plus S2/T2 vason LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.2a-I szoftverrel a thoradia service.transmission-8.1.10 mindig input/output error-t ír letöltésnél. Külső usb- re töltök. Tud ebben vki segíteni?
onlány
-
Csicsóka
őstag
válasz kmarci25 #20069 üzenetére
Vagy az egész /storage-t kell megosztani, és akkor elérhető, szerkeszthető minden, SMB-n. Így nem kell szenvedni a kodi fájlkezelővel, távoli gépről lehet dolgozni.
Megoldás egyszerű, a Configfiles megosztott könyvtárban kell létrehozni egy samba.conf fájt, az alábbi tartalommal:
[global]
server string = LibreELEC
workgroup = WORKGROUP
netbios name = %h
security = share
guest account = root
socket options = TCP_NODELAY IPTOS_LOWDELAY
max protocol = SMB2
min receivefile size = 16384
deadtime = 30
mangled names = no
syslog only = yes
syslog = 2
name resolve order = host bcast wins
printcap name = /dev/null
load printers = no
browseable = yes
writeable = yes
printable = no
encrypt passwords = true
enable core files = no
passdb backend = smbpasswd
smb encrypt = disabled
use sendfile = yes
strict allocate = no
allocation roundup size = 0
[Storage]
path = /storage
available = yes
browsable = yes
public = yes
writable = yesReboot után már az egész /storage hálózaton keresztül elérhető lesz.
-
twingos
tag
válasz Technoman #20061 üzenetére
ebbe az addonba már én is belefutottam többször is.
Nekem az megoldást jelentett, hogy WinSPC-vel beléptem a /storage/.kodi/addons és /storage/.kodi/userdata/addon_data mappába, itt töröltem az addon mappáját.
Ezt nem próbáltad esetleg?üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
dethroner
veterán
Légyszi, nekem is írjátok meg a megoldást [link]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Technoman
őstag
válasz junkpod #20039 üzenetére
Sajna nem tudtam, mert még a skin váltásig sem tudtam eljutni (már a szám első mp-ében lefagyott az LE)
Gondolkoztam, aztán kitaláltam hogy visszateszek vmi oldszkul Le-t (jelen esetben a 7.0.3.012-t (ami nekem teljesen használhatatlanul jelent meg, nem volt főmenü, csak egy üres sáv (!)) Utána visszatettem a 8.02a-t. Így már sikerült valahogy törlésre bírn,i ezt a rohadt WavefromHue-t. Most már müxik is a dologOkulásképpen, akinek beragad egy app, ami lefagyasztja a rendszert és nem tudja törölni, de nem akarja újra rakni az LE-t, az próbálja ki ezt a megoldást
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Kis helyzetjelentés, működik a Beelink GT1-es ROMokkal a Pendoo MiniMx Pro. A 9377-es wifis romot kell használni. Wifi megy, bluetooth megy, most játszottam egy kör Asphaltot gamepaddal. Csak ha esetleg valakinek szintén megtetszene.
-
pkollar
tag
válasz DoItYourself #20013 üzenetére
Köszi, azt természetesen végigböngésztem, és mivel ott nem találtam ezért érdeklődtem külön, hátha valaki már megtalálta (64 bites LE S912-re).
Egyébként az igaz, hogy 64 bites LE alatt megy a Chrome,( és 32 alatt meg nem megy, amit sajnos tapasztaltam)? Azt szeretném megoldani, hogy pl egy pair miatt ne kelljen másik eszközt bekapcsolni, hanem LE alól is chrome-ban megoldani a pairt.
Vagy esetleg létezik olyan kiegészitő amivel lehet LE alatt pl openload pairt megcsinálni?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Shingen #20050 üzenetére
Lehet használni csak 2 partíció van, egyik a rendszeré a másikat eléred LE alatt vagy hálózatból.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Shingen
addikt
Hali!
Miért van 16GB sd tettem az LE-t, aztán lett belőle egy 500MB LE.
Többi adatrész hová tűnt az sd-ről, miért nem lehetne az LE mellett használni?
風林火山
-
gyuri152
csendes tag
Néztem az összefoglalót a UPC Horizon GO-val kapcsolatban. Nekem elindul az app csak nem játszik le semmit se. Hogy tudnám lejátszásra bírni?
[ Szerkesztve ]
-
gyuri152
csendes tag
válasz baandii #20034 üzenetére
Egy darabig úgy használtam, de elvetettem az ötletet, mivel nagyon lassan jött a torrent (router gyengesége miatt). Nem kifejezetten torrentre való ez meg is látszott. A lejátszás viszont tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
-
scope2007
addikt
Hali
Segítséget szeretnék kérni
Hogyan tudnám telefonról a youtube-ot kivetiteni?Cuccok :
Philips 46pfl8008s
Beelink mini mx3 (Androiddal, és van memkartya csak libreeleccel is)
Telefon oneplus one 7.1.1 AndroidValamiért nem párosodik a telefonon megnyomva a tartalomatkuldes részt
Sorry, első ilyen próbálkozásom
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
tthom
senior tag
Sziasztok ismét!
Kipróbálnám a GT1 firmware-t ezen a Pendoo-n. a TWRP szépen felment, de az USB Burning Tool-al való img flash leáll
Erase bootloader/Lowper/Identify/Error result
Van valakinek tippje, hogy mi lehet? Nézi a Burning Tool az eszköz azonosítót és nem engedi?
Köszönöm!
-
Nerazim
őstag
válasz Shingen #20037 üzenetére
Szia!
Ezt az öf olvasd el itt le van írva és képekkel illusztrálva, hogy hogyan kell.
Rendszer>beállítások>kiegészítők>telepítés zip fájlból>hely megadása[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
darvinya
titán
válasz DoItYourself #20035 üzenetére
…
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DoItYourself
Topikgazda
PH! cikk: Amiko A4, egy magyar, androidos set-top box (S905)
DVB tuneres játékos Conax kártyaolvasóval, ilyen azt hiszem még nem volt S905-el.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
baandii
senior tag
van itt esetleg olyan aki routerre rádugott hdd-re torrentezik és onnan játsza le a filmeket kodi/libreelec-cel?
-
kmarci25
veterán
válasz gulac12 #20029 üzenetére
Pakold fel nyugodtan a 8.0.1-es verziót. Nekem az l változat van most fenn. Én is ódzkodtam tőle, de kb 5 perc volt megszokni az Eustary skin-t (de ha nem akarod megszokni, akkor meg vissza lehet tenni a Confluence-t is), és teljesen jól működik.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
gulac12
tag
A jelenleg elérhető LibreElec 7.0.3.012 verziók között az összefolaló 62a. pontjában ajánlott "j" verzió már nincsen, csak "k" és "l" változat található. Ezek már az összefoglalóban jelzett “hibrid” verziók Nougat kernellel? Megbízhetó-e ezek működése, vagy inkább a "j" verzió ajánlottabb? Vagy pedig a 7 verziók már felejtősek, jobb választás lenne inkább a 8.0.1? A 8.0.2 még igen új, ezzel még várnék, egy stabil LE-re kérek szépen javaslatot.
-
Beni2360
félisten
válasz Technoman #20027 üzenetére
Próbáltad egy esetleges újbóli telepítést, hát akkor már engedi törölni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Technoman
őstag
válasz junkpod #20026 üzenetére
Sajna nem tudom kikapcsolni sem, mert az app mappájában csak 3 dolog (beállítás/frissítés/auto frissítés) aktív.
A kikapcsolás és a törlés szürkében van.
A mappát hol találom, mert néztem a PC-n a Libreelec és a Kodi mappát is, de ott nem találtam ilyeneket.
\\LIBREELEC\Userdata\addon_data/visualization.shadertoy is üresNem tudom, hogy megemlítettem, hogy a telepítésnél kifagyott, így kénytelen voltam a boxot kikapcsolni, lehet, hogy ez csinálja a gubancot?
thx -
Beni2360
félisten
válasz Technoman #20021 üzenetére
Nálam is volt régen hasonló afférom de már nem tudom, hogy javult meg. Sorry nem tudok segíteni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dethroner
veterán
Egy dolgot szeretnék nagyon megoldani. YT-os videók, amik bekapcsolható felirattal rendelkeznek, mit kell ahhoz csinálni, hogy a felirat megjelenjen? Sehogy sem tudom odavarázsolni, legfeljebb azt az üzenetet kapom hogy nincs feliratszolgáltatás telepítve Pedig a videó elindítása után ott egy kis üzenet, miszerint helyi felirat elérhető. Na jó, de hogyan?
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vond
MODERÁTOR
Felnyestem én is ezt a 8.0.2a-t. Látszólag jónak tűnik, viszont visszatért a korai 8-as verziókban tapasztalt sötétebb képernyő jelenség. Mondjuk az első videó indítás után helyrejön most is.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Technoman
őstag
Köszi Beni2360
Át is neveztem mkv-ra játszotta is, de letöltöttem egy vizual appot, a WavforHue-t, azóta, ha rászeretnék menni a fájlra és lejátszani, lefagy (!) a Minixem (azaz az LE) Megpróbáltam törölni, se ki van szürkítve a törlés gombja. Hogy tudom ezt a francot törölni?
A prog telepítésnél is furcsa volt, mert ltöbb percre lefagyott, így kikapcsoltam (lehet, hogy emiatt ragadt be)
Nem szeretném újra rakni az LE-t.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz janisjoplin1 #20019 üzenetére
Ennek a release-nek semmi értelme.
-
janisjoplin1
tag
Na meglett az első film amit nem visz a Beelink mini mxiii ii -om,Hang van,de kép nincs.
LibreELEC 8.0 j.k.l.egyik sem viszi.A 8.0.2a-t ráfrissítettem az l-re,és megbolondította a gépet.Újra kellett rakni a rendszert.Ja a cím majdnem lemaradt:
Moana.2016.1080p.HQ.12bit.BluRay.DTS.x265.HEVC-PSA.mkv -
Pelican
őstag
Jönnek a BT2020-as 4k HDR 10bit HEVC releasek, de nekem a 8-as LE mindegyiket szörnyen mutatja (nincs fekete, nincs kontraszt). Az utolsó Jarvissal persze tökéletes. Nálatok jók?
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Beni2360
félisten
-
Technoman
őstag
.mka kiterjesztésű fájlt, az LE nem ismer (8.0.2a)?
Most futottam bele egy ilyenbe.
thx[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
-
csucsotke
aktív tag
Írtam fentebb a tv-boxomról, ami lefagy. Kipróbáltam, forrasztottam usb-kábelt 1,5mm-es dróttal, és egy blitzwolf 5 portos, 2,4A-s táppal tápláltam meg. Talán esélyesebben próbál bekapcsolni, mint a saját tápjával, de nem sok eredménnyel. Ha sokat pihen elsőre elindul, kéken világít, usb doctorral mérve 0,23A vesz fel és az áramfelvétel így is marad a fagyás alatt. Aztán van hogy pirosan marad a led, csatlakozás után, ilyenkor 0,14A. Ha felfut időnként, akkor 0,6A-t vesz fel, amíg le nem fagy. Van hogy a táplálás csatlakozása után piros a led, de ha úgy hagyom, mondjuk egy fél óráig, akkor esélyes hogy bekapcsol, de felfutás közben éppúgy lefagy. Néha képes felfutni az andoid, és működni is rendesen, pár percig. Utalhat ez valamire szerintetek, illetve van értelme reklamálni(4 hónapja vettem)?
-
samyr
csendes tag
Sziasztok!
Most jött egy Mini M8S II 2+8-as.
Gearbestes rendelés.
Az volna a gondom hogy folyamatosan újra indul.
Fél percenként.
Megnyomtam az alján a resetet úgy indítottam.
Bejött a recovery menü talán.
Ha az a menü jön be, akkor nem indult újra.
Nem tudtam mit nyomjak, inkább ki húztam.
Volna valami ötletetek mi lehet a gond? -
pkollar
tag
Üdv!
Van már s912-re 64 bites LE?
Ha igen hol lelhető fel?[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Hali!
8.0.1l LE van fent, édeklődnék ehhez melyik service.downloadmanager.transmission zip való?
Hol lehetne leszedni a megfelelőt torrenthez?
風林火山
-
azbest
félisten
válasz hpeti2 #19999 üzenetére
Mivel drm és hdcp van a weteken, így elvileg a tabletes netflix app is képes lehet fullhd-ra vele. Ha viszont a tévés appot akarod használni, akkor azt apk-ból kell telepítened és kézzel frissíteni, ha szükséges.
Nem a sávszélesség, hanem a másolásvédelem, az amin elvérzik a legtöbb olcsó box.A chromecast2 fullhd [link], spotify chromecaston [link]
Youtubeon biztos vannak videók a használatáról. Meg azt hiszem linkeltem már a chromecast topicot -
blakey
titán
válasz RedCat #20003 üzenetére
iOS eszközön a Kodi app-pal az "i" hosszanyomásával hozom elő. A másik a ctrl+shift+O vagy a keymapben létrhozol egy sort
<key id="251">playerdebug</key>
-
blakey
titán
válasz Indiant #19989 üzenetére
Sajnos az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján ilyet már nem lehet kijelenteni, van amelyik boxon jól működik és van amelyiken nem. Semmilyen anomáliát nem tapasztaltam, sőt 2 film és néhány sorozatrész megnézése után nem láttam semmilyen "frame skip"-et sőt az infósávba is drop0, skip0 fogadott.
(#19999) hpeti2
Az a jópár az inkább néhány a rengetegből, 480p-ben biztos menni fog minden boxon. Esetleg körül kéne nézni, hogy van-e valamilyen app ami a Netflixet HD-ban játsza le.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...