-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz Ferenczi Áko #99704 üzenetére
Filmet folyamatosan tud lejátszani, csak borítókat tölti lassan? Ez elég furán hangzik.
Nem erről van szó? -
Celtis
veterán
válasz Ferenczi Áko #99698 üzenetére
A médiatárban böngészéskor jönnek be lassan a borítók?
-
Celtis
veterán
válasz ClydeMasterHard #99542 üzenetére
Köszi.
Most egy öreg Mecool M8S(?) S905X rev b boxot használok CE 9.2.8-cal. Tulajdonképpen amir kell megfelel (SAT receiver) csak stabilitási problémák vannak. Nyilván nem vészes, ha évek óta napi használatban van, csak gondoltam nyugdíjazom. Olyanba nem akarok beleugrani, amelyiket eleve barkácsolni kell, hogy talán stabil legyen.Lehet amúgy ezekre az öreg boxokra új CE-t rakni?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Az összefoglaló nagyon régen frissült. Van valami népszerű vagy bestbuy box mostanában?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Átnéztem az összefoglalót, de kicsit elavultnak érzem, ezért megkérdezem, hogy manapság melyik konkrét lejátszót (milyen SoC) érdemes venni CE-re? Érdemes külföldről rendelni, vagy itthon is elérhető hasonló áron?
S905-ös boxaim vannak (X96 és Meecol M8s), de az előbbivel gondok vannak, és cserélném korszerűbbre 4K HDR tv mellé.
-
Celtis
veterán
válasz tsilver #55912 üzenetére
A mentés szempontjából mindegy, hogy a kártyán vagy a belső memórián vannak az adatok. Ha kártyán csinálsz mentést, azt a memóriába is visszaállítja és fordítva.
Ha egy új kártyát teszel be frissen telepített rendszerrel, akkor a kártyáról fog elindulni, de ha a kártya STORAGE partíciójának törlöd a nevét, akkor megint a belső partíciót fogja használni.A lényeg, hogy a rendszer a neve (STORAGE) alapján találja meg az adat partíciót. Ha a kártyán ezt a nevet törlöd, a belsőt meg így nevezed el, akkor a belsőt fogja használni. Utána ott van még pár parancs, ami a kártyáról minden adatot átmásol, a könnyebbség kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz urobee #55906 üzenetére
Azt javaslom, hogy ne a teljes rendszert tedd át, csak az adat partíciót. Az itt leírt módszer az adatokat is átmásolja.
De ha bárhogy is oldod meg a rendszer átrakását, ha csinálsz most a Coreelec settingsben egy backupot, majd az átköltözés után egy restore-t, akkor minden megmarad. Időnként egy backup amúgy sem árt.
-
Celtis
veterán
Használ valamelyikőtök Samsung TV-vel HDMI-CEC-en ilyen boxot? A szomszédnak ilyen van és pár hete nem működik jól. Amikor következő nap bekapcsolják a TV-t, nem megy a CEC. A TV menüjében kell ki/bekapcsolni minden nap. Utána jó. Az a gyanú, hogy a TV 1270-es szoftverfrissítése hozta be a hibát, mert semmi más nem változott. Tudja valaki megerősíteni vagy cáfolni?
-
Celtis
veterán
válasz Roland861010 #55368 üzenetére
Az automatikus frissítés bekapcsoláskor fut le.
Ha nincs kikapcsolva a box, akkor soha.
A filmeknél be kell hívni az oldalmenüt (skin függő bal vagy fel gomb) és a médiatár frissítést választani. -
Celtis
veterán
Ugyan nekem másmilyen boxom van, de nem hiszem, hogy bármelyik képes lenne rá. De nincs ezzel semmi gond. Még jobb is, ha bekapcsolod a TV-t és nem kell várni, hogy a box feléledjen, habár tapasztalatom szerint legalább 10 másodperc, mire a CEC vezérlés megy, miután a box képe már megjelent.
De nem kell aggódnod, jó ez így. Hosszú évek óta CEC-et használok.
-
Celtis
veterán
A CEC-cel nem lehet készenlétből bekapcsolni a box-ot.
A megoldás viszont pofonegyszerű: nem kell soha sem kikapcsolni. Teljesen felesleges is lenne. Legfeljebb az áramfogyasztás lehetne indok, de az is minimális és készenlétben sem nulla. Talán 1 W-ot ha spórolsz (havi 30-40 forint)
A CEC menüben (Beállítáosk/rendszer/perifériák) érdemes beállítani, hogy a TV kikapcsolásakor állítsa le a lejátszást. -
Celtis
veterán
Ez így nem (teljesen) igaz. A kszaq féle "community" buildekből valóban az utolsó, de azóta épülnek félhivatalos build-ek is követve a normál LE release ciklusokat. Ezekből szándékosan hiányzanak a Kodi és kernal patchek, ami a kszaq féle és a CE buildekben benne van.
Szerintem ma a CE a jó választás.
-
Celtis
veterán
válasz Indiant #55125 üzenetére
Most már egyből menni fog, mert mindkettő STORAGE nevet használ. Egyéb esetben az új rendszer normál SD-re telepítése után ugyanúgy meg kell csinálni az átnevezést (SD partíció név törlése, belső partíció megfelelő névre átnevezése) majd a restart után látja az új rendszer a belső memórián lévő korábbi adatokat. Másolni nem szabad!
A probléma akkor van, ha sima update-tel akarsz régi LE-ről CE-re menni, akkor nem indul el az új rendszer , mert nem találja a partíciót. Ilyenkor az SD-re képfájlból telepítést kell csinálni. Lásd fent.
-
Celtis
veterán
válasz tobias40 #55122 üzenetére
Akkor rossz partíciót neveztél át. és a Kodi nem tudott elindulni. Szerintem nincs gond.
Elvileg be tudsz lépni ssh-n vagy még bent is vagy. Továbbra is ezeket a parancsokat add ki egyesével
e2label /dev/mmcblk1p2 ""
e2label /dev/data "STORAGE"
systemctl stop kodi
mkdir -p /tmp/data
mount -o rw /dev/data /tmp/data
cp -pPRv /storage/. /tmp/data
umount /tmp/data -
Celtis
veterán
válasz tobias40 #55117 üzenetére
Több gond is lesz itt. Először is ne indítsd újra!
CE van a boxon?
Ha igen, akkor úgy tűnik, hogy nem a belső memóriát, hanem az SD partíciót nevezted át.
Így csinálhatod vissza:e2label /dev/mmcblk1p2 "STORAGE"
Ha Libreelec van a boxon, akkor nem csináltál semmit.
Ami miatt írtam, hogy több gond is van az az, hogy a belső flash is el van nevezve "DATA_EMMC" néven. Nem vagyok benne biztos, hogy mi van, ha ezt átnevezed.
Ha mégis nekifutsz nagy baj nem lehet, ezeket a parancsokat kell egyesével kiadni CE esetén
e2label /dev/mmcblk1p2 ""
e2label /dev/data "STORAGE"
systemctl stop kodi
mkdir -p /tmp/data
mount -o rw /dev/data /tmp/data
cp -pPRv /storage/. /tmp/data
umount /tmp/data -
Celtis
veterán
válasz spgabor #55110 üzenetére
[HOWTO] Boot from SD card, use internal memory for data
Én így használom, és hatalmas a különbség. SD kártya, belső flash Hozzáteszem, hogy ez egy fiókban talált régi SD kártya.
-
Celtis
veterán
válasz sugarforce #55107 üzenetére
Köszi a választ. Felmerült bennem is valami hardveres megoldás, kiherélt TV vagy ilyesmi. Nem gondoltam volna, hogy ilyet gyártanak és árulnak is.
Ettől függetlenül egy parancssori megoldás jobb lenne.
-
Celtis
veterán
Szakértő urak!
Lehet valahogy force-olni konzolon a HDMI kimenet formátumát?
Azért kérdezem, mert van egy amlogicos boxom, amit kijelző nélkül használok. Távolról AML-VNC-vel lépek be rá és kezelem a Kodi felületét ha szükséges. A 9-es LE és CE verzióknál sajnos az van, hogy ha a bootoláskor nincs kijelző kötve a boxra, akkor nem ad ki jelet a HDMI-n. Sajnos ilyenkor az AML-VNC-n belépve is csak egy fekete négyzetet látok. Valahogy rá kéne vennem a boxot, hogy adjon képet vagy elérni, hogy azt higgye van rajta kijelző.
-
Celtis
veterán
válasz szabi__memo #54946 üzenetére
Gyakorlatilag bármilyen HDMI kábel megfelel. Az a lényeg, hogy a TV HDMI-ARC bemenetét kösd össze a hangprojektor HDMI OUT csatlakozójával. Így a hangprojektoron nem csak a hangerő szabályozás fog működni, hanme a TV-vel együtt fog be- illetve kikapcsolni automatikusan.
Nem tudom milyen hangprojektorod van, de érdemes lenne a boxot a hangprojektor HDMI IN bemenetére kötni (a TV és a box közé beiktatni), mert a TV-n feltételezhetően nem mennek át a többcsatornás hangok, így bekötve viszont direktben megkapná. A hangprojektoron így is mindig a TV-n épp nézett forrás képe szólna (ezt is a CEC tudja)
-
Celtis
veterán
válasz szabi__memo #54934 üzenetére
A CEC eleve a HDMI kábel egy csatornája. Optikán nincs CEC. A box és a tv között megy is a CEC mert HDMI - n vannak összekötve. Viszont a hangerő szabályozást a sondbarnak kéne végeznie. A régi tv-ddel egyéb módon működött a hangerő, talán infrán.
-
Celtis
veterán
válasz szabi__memo #54922 üzenetére
HDMI-n kell összekötni a TV-t és a soundbart, hogy működjön a CEC.
-
Celtis
veterán
Azért nevezem hibának, mert
- nem az optimális képfrissítési frekvenciát választja a Kodi whitelist nélkül. 25p film esetén a 25Hz-et kéne választania még akkor is ha az 50Hz is kompatibilis.
- más felbontás/képfrissítést választ a Kodi, akkor is, ha egyébként az a felbontás/képfrissítés is engedélyezett a whitelistben, mint amit whitelist nélkül választana. Szerintem semmiképpen nem jó ha a 3840 x 2160 24p filmet 4096 x 2160 24p-ben tolja ki úgy, hogy whitelistban engedélyezve van a 3840 x 2160 24p is és whitelist nélkül ezt is választja.
- szintúgy, a whitelistben az összes fullHD és 4k felbontást engedélyezve az SD tartalmat is 3840 x 2160 50p-re konvertálja, ami kompatibilis ugyan, de az optimális az 1920x1080 50p lenne, amit egyébként választ whitelist nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Valaki tudja, hogy pontosan hogyan működik ez a felbontás/képfrissítés whitelist dolog?
- ha a whitelist nincs bekapcsolva, akkor ugye a 3840 x 2160 25p-t, 50Hz-en játssza le, ami hiba. Minden más OK. TV adások fullHD-ra méretezve.
- ha a whitelistben mindent bekapcsolok, akkor az SD TV adásoknál nagyon alacsony felbontásba vált.
- ha a fullHD alatti felbontásokat kiveszem, akkor az SD adásokat is 3840 x 2160 50p-re konvertálja
- ha csak a fullHD és a 31 Hz vagy alatti 4k felbontások vannak engedélyezve, akkor a 3840 x 2160 24p filmet 4096 x 2160 24p-ben küldi ki.Próbáltam windows-os notebookon, de ott bármit állítottam csak 3840 x 216030p jött ki.
Ez nem gömbölyű.
-
Celtis
veterán
válasz #99499520 #54773 üzenetére
És mint írtam, ha tanácsos, ha nem 1080p ben futtatni a guit, nálam így minden 4khdr sávos!!!
2160p guival viszont nem!Kipróbáltam ezt a GUI felbontás dolgot, de nálam semmi hatása a lejátszásra, csak a whitelist beállításoktól függ, hogy lejátszáskor a Kodi milyen felbontást és képfrissítési frekvenciát választ.
Megjegyzem, nem is tűnne logikusnak ha összefüggne.(4k 30hz ig 10 bitet ír a kodi, 30hz felett 8bitet ír most és nem sávos)
Nálam is 30Hz felett korlátoz az erősítő miatt és 8 bitre vált. Viszont a sávosodásnak egyértelműen a 8 bithez van köze. Megintcsak megmagyarázhatatlannak tűnik a tapasztalatod. -
Celtis
veterán
válasz blakey #54745 üzenetére
Szerintem itt valami félreértés lesz. Mivel a lejátszó nem interpolál, semmi jelentősége, hogy a 24 vagy 25fps-es forrást natívan vagy duplázva küldi el. A TV ígyis-úgyis ugyanazt a kockát jeleníti meg öbbször egymás után (feltéve, hogy nincs bekapcsolva interpoláció) Ha van interpoláció a TV szempontjából szerintem még rosszabb is a duplázott forrás képkocka.
Ezt megerősíti a gyakorlat is. A 4K 50Hz leiltásával a CE-ben, sikerült rávenni, hogy a videót natív 25Hz-cel küldje a TV-re. Így átmegy a 10 bit az erősítőn de semmivel sem szaggatottabb a kép. Természetesen a 25fps-ből adódó darabosság megvan, de ez megvolt 50Hz-es lejátszás esetén is, sőt talán így 25Hz-cel egyenletesebb a darabosság.
A segítségetekkel - amiért nagyon hálás vagyok - sikerült megértenem és megoldanom a problámát.
Azt ugyan pont nem értem, hogy a CE miért erőlteti az 50Hz-et 25fps-es forrás esetén, főleg, hogy nem csinál ilyet 24(23.9x)fps-nél. Viszont a whitelist segítségével ez áthidalható.
Az is kiderült, hogy a TV tudja a dolgát, ha az 50Hz 10-bithez bekapcsolom az enhanced HDMI módot. Továbbá az is, hogy az erősítőn viszont ez nem megy át. Utóbbinak még utána nézek.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Megvizsgáltam amit mondtatok.
- A beállítások/rendszer/coreelec alatt nincs bekapcsolva a 8 bit
- A beállítáosk/lejátszó/videó menüben nincs bekapcsolva a szinkronizálás a kijelzőhöz.
- Csináltam egy képet a másik HDR filmről, ahol megy a 10 bit az erősítőn keresztül- rákötöttem a boxot közvetlenül a TV-re (Sony 65XF9005) és újraindítottam tápelvétellel. Ugyanúgy 8 bites és 50fps a lejátszás.
- kipróbáltam a HDMI3 portot is, ami tud "enhanced format" (18Gbps)-t, és be is kapcsoltam ezt. Így 10bit 50fps a lejátszás.
- Ezek után újra az erősítőre kötöttem a boxot, és így sajnos megint 8 bites lett a lejátszás.Az erősítő típusára egyébként rosszul emlékeztem. Valójában HTR-4069. Szerintem ezen át kéne mennie a 10 bitnek.
Ami viszont kérdés, hogy miért nem megy az eredeti 25fps? Nem támogatja a TV?[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz blakey #54717 üzenetére
Ezzel a videóval jelentkezik a probléma.
Most fogom kipróbálni, amit tanácsoltatok.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz blakey #54711 üzenetére
Egy másik HDR videónál 10 bitet ír a CE és a kép is jó.Ki fogom próbálni a boxot közvetlenül a TV-re kötve.
(Amúgy honnan tudja a box, hogy az erősítő nem tud 10 bitet? Vagy az erősítő menet közben kivesz két bitet?)Nem állítottam el a színmélységet, nem is emlékszem, hogy lenne ilyen beállítás, de ellenőrizni fogom.
Majd jelentkezem az eredménnyel.
-
Celtis
veterán
válasz Pelican #54701 üzenetére
Ó, elsiklottam felette, bocs.
A box Yamaha HTR-4068 erősítőn keresztül van a TV-re kötve. Az erősítő specifikációja szerint ilyen módokat támogat HDMI-n:
The unit is compatible with the video signals of the following resolutions:
• VGA
• 720p/60 Hz, 50 Hz
• 480i/60 Hz
• 1080i/60 Hz, 50 Hz
• 576i/50 Hz
• 1080p/60 Hz, 50 Hz, 30 Hz, 25 Hz, 24 Hz
• 480p/60 Hz• 4K/30 Hz, 25 Hz, 24 Hz• 576p/50 Hz
• 4K/60Hz (YCbCr4:2:0), 50Hz (YCbCr4:2:0A TV HDR módba vált
Felkerült a legutóbbi nightly amiben az O gomb a színmélységet is kiírja. Ezt mutatja:
Úgy értelmezem, hogy a lejtászás 8 bites színmélységgel történik, annak ellenére, hogy az anyag a mediainfo szerint 10 bites, és mással lejátszva nem is csíkozódik.
Próbáltam más HDR filemt, és ott a boxon ment a 10 bites lejátszás. -
Celtis
veterán
#54681-re valaki?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van egy S905X-es Meecol M8S+ boxon CE 9.0.1-gyel. Most tűnt fel egy HDR videónál, hogy ha ezzel játszom le, akkor látványosan sávosodnak a lágy színátmenetek, míg a TV beépített lejátszójával jó a kép. Azt gondolom, hogy kisebb a színmélyég valamiért. Ez korrigálható valahogy vagy ennyit tud a box?
Még az az érdekes, hogy ha normál gradiens tesztábrát nézek, azon nem látszik ilyen hiba és különbség sem a beépített lejátszó és a box képe között.
-
Celtis
veterán
válasz Ejelhar #27299 üzenetére
Én is belefutottam ebbe a nulla gomb problémába, megtaláltam ezt a logot is, amiből látszik, hogy nincs lemappelve a gomb. Viszont nagy segítség volt, hogy leírtátok, hogy a magyar billentyűzet kiosztás 0->Ö az oka.
Szerintem elég jó megoldást találtam rá. Egyszerűen a remote.conf fájlban szerkesztettem át a 0 gombhoz tartozó sort, hogy az oldalsó numpad 0/Ins gombjának scancode-ját küldje. Tehát# 0x01 11
0x01 82Az első sor volt az eredeti, ott a sor elejére tett # kikommenteli.
Helyette a második sort lép érvénybe. Így billentyű kiosztástól függetlenül a nulla az nulla lesz. -
Celtis
veterán
válasz DoItYourself #32060 üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topikot, de mit értesz ezalatt, hogy nem ilyen tudatos? Gondolod, hogy valaki lesz@rja, ha nem jön meg a rendelt cucc?
BTW, a tracking szám alapján a posta felvette a csomagot, tehát valamit feladott. -
Celtis
veterán
válasz DoItYourself #32052 üzenetére
Én sem aggódom a pénzem miatt, hiszem visszakapom, csak akkor ebben mi az üzlet az eladónak?
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Hol van ebben a trükk?
-
Celtis
veterán
válasz junkpod #30794 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy túl sok a hozzászólás, és nehéz követni. Illetve ha felteszek egy kérdést, az úgy elsüllyed, hogy csak na.
Ha nem olvasom vissza egy egy hsz előzményét nem is derül ki, hogy milyen operációs rendszerről van szó. Így nehéz másnak segíteni.
Továbbá feltételezem, hogy az androidosokat nem igazán érdeklik az LE-es problémák és fordítva.Miből áll egy új topikot nyitni? Mi a hátránya, ha az egyik téma átköltözik?
-
Celtis
veterán
Érdemes lenne szerintem kettéválasztani ezt a topicot androidos és libreeleces témákra. Így követhetetlen.
-
Celtis
veterán
Úgy láttam az x96-on működik a wifi LE alatt is. Mivel alapvetően vezetékes kapcsolattal hazsnálom, gondoltam kipróbálom a wifi tetheringet a lefedettség javítására. Meg is jelenik az SSID, de kapcsolódni nem lehet hozzá. (nem jelszó hiba) Van esetleg valami trükkje vagy mondjak le róla?
-
Celtis
veterán
Itt off, de ha két TV-d van, akkor nagyon javaslom, hogy kövesd a példámat.
Nálam egy dupla tuneres sima Wetek Play van a padláson. A házba nem jön le koax kábel. Ezen weteken fut LE alatt egy Tvheadend szerver. A TV-k mellett pedig most már sima S905x boxok LE+HTSP kliens. Emellett a hálózaton bármelyik PC-n vagy akár távolról a neten keresztül is tudok TV-zni.
Te megteheted azt, hogy egy második box helyett veszel egy USB tunert, és rádugod a mostani K3-ra.
-
Celtis
veterán
válasz kungzi #30490 üzenetére
Libreelecnek bőven elég az 1G RAM, ez tuti. Ha SD kártyáról futtatod, akkor a tárhely méret is mindegy. Tehát az 1/8GB-s megfelel.
Viszont, ha a Librelecnek beállítod, hogy a belső emmc-t használja a /storage-nek, akkor gyorsabb lesz a rendszer, és bármiylen kicsi SD kártyát is használhatsz, viszont a tárhely méretét értelemszeűen a belső tárhely korlátozza, de még ekkor is kényelmesen elég az a 4-5GB, ami az LE-nek marad az android mellett.Továbbá én a 905x-en venném egy ethernet adapterrel.
-
Celtis
veterán
válasz Johnny198612 #30342 üzenetére
Nálam állandó probléma többféle kábellel és eszközzel is, hogy kontakthibás a HDMI csatlakozó. Épp csak hozzáérek, és elmegy a kép, vagy eleve ki kell támasztani, hogy feszüljön valamilyen irányba a csatlakozó.
A Meecollal is volt ilyen gondom, szét is szedtem, mert gyanús volt, hogy rossz a HDMI csatlakozó forrasztása.
Viszont az X96 és a hozzá adott HDMI kábel kifogástalan. -
Celtis
veterán
válasz muranyig #30106 üzenetére
Igen, nekem is ilyen Tplink van, és hibátlanul működik.
Ami a hibát okozhatta nálad az vagy
- egy kontakhibás LAN kábel (nem tud a gigás link feljönni, csak 100M-án) A minap pont ilyennel szívtam itthon.
- a lassulást a média kiszolgáló okozhatta (NAS?) esetleg egy másik művelet pl. letöltés miatt. -
Celtis
veterán
válasz SunMount3r #30047 üzenetére
Nekem van mind a kettő. Az X96 jobban tetszik. Ahhoz használható HDMI kábelt adnak, van extra infra vevője, fali rögzítője, optikai kimenete, reszet gombja. Nekem a másikon volt kontakhiba problémám is a HDMI csatlakozóval.
-
Celtis
veterán
Itt van leírva a telepítés menete.
Ha rám hallgatsz, akkor követed az első linken leírt "[HOWTO] Boot from SD card, use internal memory for data" részt. Így elég lesz egy fiók aljában talált 1-2GB-os tetűlassú SD kártya is.
-
Celtis
veterán
Ma megjött az X96. Simán felment a Libreelec, a /storage pedig át lett állítva a belső emmc-re. Parádés. Ilyen gyors LE backup-ot és visszatöltést még nem láttam.
A 4K HDR ezzel is akad, de az USB Ethernet adapter teszi a dolgát, habár a PC->box irány kicsit hektikus.
-----------------------------------------------------------
Server listening on 5201
Accepted connection from 192.168.10.23, port 35973
[ 5] local 192.168.10.21 port 5201 connected to 192.168.10.23 port 35974
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[ 5] 0.00-1.00 sec 21.5 MBytes 181 Mbits/sec
[ 5] 1.00-2.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 2.00-3.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 3.00-4.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 4.00-5.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 5.00-6.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 6.00-7.00 sec 22.1 MBytes 186 Mbits/sec
[ 5] 7.00-8.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 8.00-9.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 9.00-10.00 sec 22.3 MBytes 187 Mbits/sec
[ 5] 10.00-10.03 sec 787 KBytes 187 Mbits/sec
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ 5] 0.00-10.03 sec 0.00 Bytes 0.00 bits/sec sender
[ 5] 0.00-10.03 sec 223 MBytes 186 Mbits/sec receiver
Server listening on 5201
iperf3: interrupt - the server has terminated
c:\Users\Apa\Desktop\iperf-3.1.3-win64>iperf3.exe -c 192.168.10.23
Connecting to host 192.168.10.23, port 5201
[ 4] local 192.168.10.21 port 51025 connected to 192.168.10.23 port 5201
[ 4] 0.00-1.00 sec 1.25 MBytes 10.5 Mbits/sec
[ 4] 1.00-2.00 sec 10.8 MBytes 90.2 Mbits/sec
[ 4] 2.00-3.00 sec 20.8 MBytes 174 Mbits/sec
[ 4] 3.00-4.00 sec 11.4 MBytes 95.3 Mbits/sec
[ 4] 4.00-5.00 sec 12.0 MBytes 101 Mbits/sec
[ 4] 5.00-6.00 sec 12.2 MBytes 103 Mbits/sec
[ 4] 6.00-7.00 sec 26.6 MBytes 224 Mbits/sec
[ 4] 7.00-8.00 sec 14.6 MBytes 123 Mbits/sec
[ 4] 8.00-9.00 sec 23.2 MBytes 195 Mbits/sec
[ 4] 9.00-10.00 sec 14.0 MBytes 118 Mbits/sec
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ 4] 0.00-10.00 sec 147 MBytes 123 Mbits/sec sender
[ 4] 0.00-10.00 sec 147 MBytes 123 Mbits/sec receiver
iperf Done. -
Celtis
veterán
válasz Peugeot308 #29776 üzenetére
Ha a XI./ XXII. kerület neked útba esik, és elhoznád, akkor én belenéznék. Ha javítható, akkor ingyen megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Szerverterem Bontás
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Belépő Gamer PC! i5-7600K / GTX 1070 Ti / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 500w/
- Asus ROG B360-F (box) + i7 8700 + 16Gb (4x4) Corsair Vengeance 3000MHz RAM KIT + 256GB új NVMe SSD
- Dell T5810: Intel Xeon E5-2680 V4 (14/28T - 3.30GHz), 32-512GB DDR4 ECC, 500GB SSD, W11 Pro
- i5 6600K - Z 170 Pro4S - 1050Ti - 16GB Ram - Komplett számítógép
- HP ProDesk 600 G5 SFF i3-8100 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / Win 11 / Garancia + Számla!
- Félkonfiig (Intel i5-12500, ASUS H610M-K, 32 GB DDR5, 1 TB SSD)