Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Óvatosan a mai NO-val! Az S905W2 elszállt frissítéskor,az S905X2 friss telepítéssel sem indul.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz pinnacle #100692 üzenetére
Gyorsítótár maradhat 20MB, az olvasási faktor legyen 7 vagy 10X-es.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pinnacle
nagyúr
válasz nfsu17 #100695 üzenetére
Erre egyből felment a Matrixal ellentétben. Nézd meg légy szíves, hogy neked mennyi előtöltést mutat. Nekem maradt a 8mp. Kár, hogy a Youtube Előzményeket nem tudják megoldani. Fejlesztő azt javasolta hozzak létre egy listát és ahhoz adjam hozzá ha valamit meg akarok nézni.
Köszi blakey! Írd már meg légy szíves, hogy milyen boxal van neked 40°C. Kíváncsi lennék, hogy ezt alapból tudja vagy módosított házzal, ventivel. Nekem a Max+ 71°C-os volt venti nélkül. Igaz performance az alapbeállítás.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100686 üzenetére
Nem telepítettem még ezt a beta1-et, de lehet mindjárt szükség lesz rá, mert nem megy az addon...pontosítva az addon megy, a feliratkozások (a csatornák) mennek, abban tudok videót keresni, de maga a fő feliratkozások (ahol ugye hozza az összes feliratkozás videóit időrendben) menü alatt nincs semmi...üres.
neki sem jó [link] -
cof
veterán
válasz pinnacle #100692 üzenetére
CE 20.3 teljesen jó erre a box-ra mivel semmi előnye nincs ezen az Omega-nak DV támogatás hiányában. Amúgy felesleges átírni mert már a 20 MB is baromi sok ha csak nem Mbit akar lenni. Bár ez látom egyébként is csak lokális előtöltésre vonatkozik. A YT meg inputstream adaptive-ot használ.
Szóval akkor jelenleg jó? Akkor friss kiírás CE 20.3, aztán újból belakni a rendszert.
Az advancedsettings.xml tartalma amúgy nálam csak ennyi:
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>314572800</memorysize>
<readfactor>8</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is abban bízom, hogy nem lehet egyszerre 2 rossz készülékem. Felraktam a 21.0-Omega_nightly_20240126-t. Ezen van már általános Gyorsítótárazás, idáig ezt nem láttam. Igaz csak Matrixot használtam. YT-on továbbra is 0 a Forward, viszont 8mp-et jelez, az talán csak elég lesz. Gyorsítótárat átírtam 20MB-ról 96MB-ra, de nincs változás. Sajnos erre nincs Confluence. Nekem jobban tetszik az a felület.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz pinnacle #100690 üzenetére
Azért én kipróbálnám egy szűz CE-vel is még ezt a YT-os témát. Gondolom te is mint sokan ráfrissítetek ha újdonság van, és visztek át minden beállítást a friss rendszerbe. Hátha bekavar valami.
Szerintem ez a ház jobban néz ki a Vontar-hoz, igaz kicsit drágább. [link]
Plusz megspékelném még egy termosztáttal is [link] 55-60C amit rá lehet csavarozni a gyári bordára, és csak akkor kapcsolna a ventilátor ha eléri ezt a hőfokot. Láttam erről modding képet talán CE fórumon, de most hirtelen nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! TV-m nem tudja, nem akarok a boxon Androidra váltani, kár, hogy kiegészítőként nincs CE-re. Viszont az tényleg furcsa, hogy senkinek nincs ilyen akadásos YT problémája, csak nekem az X96Max, Max+ -al.
Vontar X4 az ajánlott házzal, venti nélkül mennyire melegszik? Írták, hogy hangos a ventije, igaz 12V-al már jó.
Nem tudom, hogy ha veszek Vontar X4 vagy a X96Max Plus Ultra legyen. Gondolom az utóbbihoz jó az X96Max+ háza, annak teljesen csendes a hűtése.[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Mert ő ce-re keres yt-ot, te viszont androidra valót ajánlasz. Megjegyzem a STN valóban sokkal jobb bármelyiknél.
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
nfsu17
veterán
válasz vargalex #100679 üzenetére
Elméletileg nem, vagy én nem jöttem rá. Nem is látja az eszközt (mármint a fülest). Ha BT füles van rácsatlakozva, akkor a pulse progi látja, így állítani is lehet.
Az analog PCM meg ALSA-n megy, ahhoz van alsamixer, amit telepítettem is, puttyon keresztül bele is lehet lépni (nem GUI, mint a pulse), minden maxon van ott elvileg.
Másik boxon majdnem jó, de a hangja elég fapados, pedig a füles jó, mert mobillal kiváló, ugyanaz a zene boxon meg elég "egyszerű" minőségű. Hallgatható, de inkább nem erőltetem így -
blakey
titán
válasz ginola #100678 üzenetére
Semmiképp, tiszta telepítés, minden a nulláról.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz aldebaran #100674 üzenetére
Majdnem mindig a belső a legjobb/leggyorsabb megoldás.
Néha azonban a boot lassabb lehet onnan. Az csak próba után derül ki.
99%-ban teljesen jó az sd is és/vagy pendrive, normál használat esetén nincs észrevehető sebességkül.cof
Közben a másik boxon kipróbáltam a fülest.
Annyival jobb ott, hogy kb 75% hangerőn már van hangereje rendesen, feljebb nem is akarnám tolni.
De a minősége elmarad attól, amin mobilon van.
Gyengébb a basszus, kevésbé minőségi.
Lehet elengedem ezt az ügyet[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
üdv!
az normális, hogy H96 pro+, S912 box (CE 9.2.8) ezt a videot szaggatva játssza le? (gondolom a 10 bit, HEVC-vel lesz baja)
más video-k, amik ugyanígy 23,976 FPS-ek szaggatás nélkül mennek
Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main 10@L4@Main
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 52 min 54 s
Bit rate : 1 532 kb/s
Width : 1 920 pixels
Height : 960 pixels
Display aspect ratio : 2.000
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 10 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.035
Stream size : 580 MiB (82%)
Default : Yes
Forced : No
Color range : Limited
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
cof
veterán
válasz nfsu17 #100670 üzenetére
Van értelme vmivel próbálkoznom, hogy használni tudjam a fülest, vagy engedjem el?
Esetleg köss rá egy PC-s hangszórót aminek van jack kimenete. Vagy egy USB-s hangkártya is megoldás lehet, hátha minőségibb mint ami a box-ban van. Nekem így van kivezetve az analóg hang, mivel a Tanix TX3-on nincs analóg kimenet. [link]
Még a hang előerősítéssel is próbálkoznék azért amit lejátszás közben lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
A CE-nek (Omega) mindegy, hogy belső tárhely, SD vagy pendrive-on fut? Írás/olvasás között van különbség? Mértétek már? Esetleg valamelyiket jobban kedveli?
Jelenleg belsőn van a 19.5, pendrive-on az Omega, de tervezem, hogy backup-nak marad a 19.5 és SD-re rakom a pendrive-ról az Omega-t és azt fogom elsődlegesen használni.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
blakey
titán
válasz ginola #100669 üzenetére
922X-re CE-NG kell, ha jól tudom.... - + az NO is jó, ott a hozzávaló dtb is. Tehát az új kernel által is támogatott.
-
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100667 üzenetére
A 100585-ben linkeltem az ng omegát...a CE-t.
De hogy bonyolítsuk, van NO omega is, de én azt még nem próbáltam.
Omegas yt-om nincs, gondolon nexus jó neki. Nem próbáltam..............
De nekem is lenne ''hangos'' kérdésem mindenkitől.Van egy egész jó apple vezetékes fülesem...jack.
Tv-re rákötve bármilyen fülest, van egy nagy alapzaj...súg. ez így nettó használhatatlan. Mondjuk 12 éves tv, lehet ennyit tud.
Boxra rákötve nincs súgás.
Ellenben marha halk, max hangerőn is alig szól. Bármilyen fülest dugok bele.
Ez is ennyit tud? Használja vki így fülessel?
Sosem vágtam a hanggal kapcsolatos témát, kép az ami jobban érdekelt mindig.
Van értelme vmivel próbálkoznom, hogy használni tudjam a fülest, vagy engedjem el?
Mobillal kiválóan szól, szuper. -
blakey
titán
válasz ginola #100659 üzenetére
Ha nem kell a DV és jól megy rajta a CE-NO, akkor nem feltétlenül éri meg lecserélni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz nfsu17 #100666 üzenetére
Köszi! Én nem is használok szinte semmit, csak a YT-ot. Netflix is működik Widevine frissítés után.
Omegas YT-ot linkelnéd? Matrixhoz, Nexushoz ugyanaz van, látom most jött ki az új verzió. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, de a Max+ -ot is azért vettem, mert a Max-on akadt a YT. Az viszont fura, hogy mobilnetről meg nem volt semmi probléma. Miben lehet más a DIGI mobilnetről, mint hálózatról?
MeCool M8S Pro+ -hoz csak azért kértem remote.conf-ot, mert hátha van olyan, amivel nincs probléma. Ha azzal is akad, akkor tényleg a táv a hibás. -
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100662 üzenetére
Nekem matrix alatt se volt ennyi gond a YT-al, mint neked.
Ettől még érdemes a nexust feltenned...sőt, már akár omegát is tehetsz.
Van a YT addonból egy nagyon módosított új verzió.
Leia már nem támogatott rég, matrix se, csomó addon nem fog menni előbb utóbb.Tehetsz más remote confot a távhoz, de arra nem gondoltál hogy hw-es a hiba...ergo a táv rossz?
-
junkpod
veterán
Sziasztok, sajnálattal tapasztalom, hogy a háttérben mindig történik valami. Most a Kodi addonok bosszantanak.
Hónapok óta bosszantott, hogy valamiért a sorozatokat nem olvasta be, sok elnevezést probalgattam mire rájöttem, hogy a scraper csere szükséges.
Most az open subtitles húzta be a féket és megszüntette az API -t a nem VIP tagoknak. Erre van orvosság? Más források?Box's don't touch!
-
xcsabo
senior tag
Sziasztok. Adott egy vontar x96 max+ doboz. CE 20 van rajta. A legfrissebb. Sd-kártyára van telepítve. Mostanában belefagy a kikapcsolásba. Nem kapcsol ki egyszerűen a távval. Találkozott valaki ilyennel?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #100635 üzenetére
MeCool M8S Pro+ -al semmi akadás sincs. CE 9.2.8 ng, Youtube 6.2.8.26~alpha8, InputStream 2.4.8.1. Akkor ezek szerint nem a DIGI, ASUS 65P-vel van a gond, hanem a Matrixal. Gondolom az kizárható, hogy a X96 Max, Max+ box a hibás. Kipróbálom majd Nexust, talán azzal jobb lesz. Egyébként a Matrix, Nexus miben jobb, mint a Leia? Ha átlagos felhasználás mellett semmiben, akkor lehet azt rakom fel inkább.
MeCool M8S Pro+ távirányítója sokszor csak 2 vagy több gombnyomásra reagál. TV távra azonnal. Van valakinek olyan remote.conf-ja, amivel nincs ilyen probléma? Nekem ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz nfsu17 #100653 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam a lehető leglassabb DIGI mobilnettel néztem meg. 1 óra alatt semmi akadás nem volt 0,6-1,4Mb/s-nél. Akkor ezek szerint a DIGI vagy az ASUS 65P miatt van. Én az utóbbira tippelnék. Azért kíváncsi lennék bárki tapasztalt DIGI-nél olyan problémát, hogy megáll a Youtube, majd egy idő után begyorsulva utoléri magát?
Korábban linkelt internet stabilitás program lehet mégsem jó, igaz tegnap semmit semmi gond nem volt 4 óra alatt, de ma pár perc után 2x is jelzett a Bitdefender.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bomizo #100656 üzenetére
Ha elkészül a stabil Coreelec Omega verzió, akkor -gondolom- az 905X4 -es eszközök már tudják kezelni a dolby visiont, de a nagy felbontású hangokat is? - ezért minek várni? A hangok eddig is jól működtek, az A311D2 boxokon volt gond a TrueHD-val, de az NO alatt már megoldódott. Dolby Vision csak azokon a boxokon van/lesz, amikhez van licensz, a többin csak HDR10, HDR10+, HLG lesz.
-
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
Melyik ma az ajánlaott lejátszó eszköz:
dolby vision, TrueHd filmek lejátszására? (a hang fontos lenne, nem PCM, hanem valóban TrueHD -t kellene átadni az erősítőnek)
Ha elkészül a stabil Coreelec Omega verzió, akkor -gondolom- az 905X4 -es eszközök már tudják kezelni a dolby visiont, de a nagy felbontású hangokat is?
Köszönöm! -
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100649 üzenetére
Ezért írtam, hogy adj neki mobilnetet, és zárd ki a router/digi hibalehetőséget.
Most ha van 100 mb neted, akkor ne bszd el rá, akkor vidd a boxot más lakásba.
Én semmi extrát nem állítottam, advancedsettings fájlom sincs, mint sokaknak.
Hogy tovább fejeljem a dolgot, én a matrixról frissítettem nexusra, még csak szűz telepítés sem volt.
Szóval nálam lehetne hiba emiatt akár.
Ha gondolod letöltök neked ytról egy nálad hibás videót és nézd meg offline. Akkor meglátjuk hogy hálózat oldali gond van e.
De írtad hogy minden más oké, szóval ezt akár offolhatjuk is -
hunaqua
addikt
válasz hunaqua #100646 üzenetére
ház HK1 és Vontar X
https://vi.aliexpress.com/item/1005004242254798.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.132.2e131802BWlFqE&gatewayAdapt=glo2vnm
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
pinnacle
nagyúr
válasz nfsu17 #100647 üzenetére
Köszi! Ezt a programot ajánlották stabilitás mérésre. Elméletileg nincs gond. Illetve nem tudom, mert az mondták packet loss értékei 0 közeliek legyenek. Rx jó a Tx viszont magas. Viszont Google, Cloudfare (ennél az ipv6-ot is beállítottam) DND-el is akad a lejátszás pár perc után. Ezt akartam megnézni. Megáll, majd begyorsulva utoléri magát. "Skippel."
Szerintem nálam valami beállítás hiba vagy készülék hiba lesz. Mondjuk fura, hogy se az 96Max se a Max+ nem jó.hunaqua ezt a házat linkelnéd? Lehet veszek egy Vontar X4-et, hátha azzal jó lesz.
Ez a Youtube akadás másnál is előfordul, vagy csak egyedi problémám? Nem tudom mi lehet a gond, hogy kettő készülékkel is ugyanúgy megvan, DNS szerver csere sem segített, próbálok másik boxot szerezni, ha azzal is gond van, akkor router hiba lesz talán.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100643 üzenetére
Forward:0
De alul, a timeline-on látszik az előtöltés...amit nem tud a kodi szabályozni, adhatsz neki egy gigabájtot is.
Nézd meg egy 4 perces videoklipnél...elindítod..és a halványszürke csík megindul..de nem megy végig, ha pause a video..ha nézed, akkor mindig lép előre -
hunaqua
addikt
Azért lehet normális házat is kapni az Ali-n Vontar X4-hez. Van hozzá nagy borda és venti is. A ventit nem is raktam bele. Van átlátszó vagy fekete vagy "tej" szín is.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz szeva000 #100640 üzenetére
Pedig pár napja írtam, hogy CE függő is. Az említett boxon most a Mátrix helyett az Omega 21.0 van és 4k hdr sem megy feljebb 57 C foknál. Míg előtte 69c fok is volt. Csak ámulok. Igaz csak alap CE semmi + hókusz pók. Én biztos minden beugró részt kivágnák. Aztán mivel leszedhető a teteje fekete fóliával amit az autóknál is használnak bevonnám ha nem tetszik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pinnacle
nagyúr
IPv6 be van kapcsolva, de kikapcsolva sem volt jó.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi cof, nfsu17! Megt tudnátok nézni a Keymap Editor, Általános - Other - Player Debug-al, hogy nálatok mennyi a buffer? Nálam 0, az ATV Ötöt leszámítva. Egyébként találtam valami beállítást, ahol lehet növelni a buffert, de most nem találom. Youtube-ban 100MB, de nem ez volt az. Matrix 19.5.0, Unofficial version: v7.0.2.2 for Kodi v19 (Matrix) van rajta, Official-al sem volt jó. 19.0.7.1 ImputStrem Adaptive.
Egyébként minek a jele ez a lefagyás, majd begyorsulás? Nem pont az, hogy kifogyott a buffer?
Ha másnak nincs ilyen problémája, akkor nálam valami egyedi lehet az internet vagy a router miatt. Egyébként azért vettem X96Max+, mert az X96Max ugyanígy fagyott, de az legalább nem melegedett.
DIGI fórumban olvastam, hogy Nálam a routeren van megadva: 1.Google, 2. Cloudfare, így megy vagy 5-6 éve stabilan és gyors is. Lehet ez lesz a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Beni2360 #100639 üzenetére
Jaja, én is meglepődtem, de ez tudatosan van csinálva. Az élettartamot rövidíteni kell
Én meg már idegbajt kapok, el van tűnmve az x4 a vámolás után. Azóta már 5 csomagom megjött Express one csomagkövetéssel, ami később lett feladva, ez egy hete megállt a vámkezelés befejezésénél itthon.
Na mindegy, csak ideér és én tuti a bordákat átalakítom. Persze az is veszett fejsze nyele, ha nem tud szellőzni egy jobb hűtéssel. Ahogy mondod, kell egy kis átalakítás a házon.
Amúgy ez as W2-es H96 is felül full zárt, de közel se melegszik úgy. 75fokig tudtam felhúzni. Azon is csak egy 30X30X5mm-es borda van.... még
Hosszú távon nem fog jót tenni a közel 100fok ( az X4 elég közel járkál hozzá ), meg fognak repedezni a forrasztások. De akinek ez jó így, én megértem, nem erőszak semmi.
A 40-50fokot meg nem hiszem el. -
Beni2360
félisten
válasz szeva000 #100529 üzenetére
Néztem szetszedős videót a wontar x4-ről, először képről úgy gondoltam, hogy fent körbe a ricniknél ki van vágva a bemélyedéseknél. De a videóban látni, hogy nincs. Én biztos avval kezdeném, hogy finoman ki reszelném. Van egy A95X max boxom aminél szintén felfelé néz a proci és a tetején körbe rések vannak a szellőzésre.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nfsu17
veterán
válasz pinnacle #100635 üzenetére
A YT-nál nem tudjuk állítani a buffert, az addon készítője sem, google miatt. De ettől még van egy 30s körüli előtöltése.
Nálam továbbra is hibátlan a lejátszás.
Digi net, lan, x96max plus, nexus 20.2, legfrissebb widevine
Viszont nem a legfrissebb YT addon, hanem talán eggyel régebbi béta. De a korábbiakkal sem.volt gond.
Ha minden friss, akkor ötletem sincs, hogy mitől lehet.
Nem tudsz wifin adni neki mobilnetet egy kis tesztre? -
cof
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz btraven #100628 üzenetére
VONTAR X4-el nincs probléma Youtube videóknál? Nem tudok rájönni mi a probléma, de X96 Max, Max+ lejátszásnál egyformán megakad pár másodpercig, majd begyorsulva utoléri magát. Nagyon bosszantó. Bp, XIII. kerület, Gigabites DIGI, ASUS 65P routerrel. Sebességgel nincs probléma, stabilitással lehet, mert néha a Zoom, meg más program is jelzi, hogy megszakad, instabil a kapcsolat. Viszont TV-s Youtubenál nincs gond. Szerintem az a gond, hogy 0 a buffer. Forward 0-án áll. Érdekes módon az ATV Ötnél, viszont van előtöltés, az alsó sávon is látszik. Nem tudom mi lehet a gond, készülék, Matrix, instabil internet kapcsolat, kiegészítő beállítás, a maximum 100MB-ra van állítva, de jó lenne megoldást találni.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz tobias40 #100630 üzenetére
Ebben a kategóriában a Vontar X4 ajánlott .
......csak nagyon ronda.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Beni2360
félisten
válasz btraven #100628 üzenetére
A delfines táv nem jó, a szögletes + táv szuper.
Igen USB-s változat de mindegyik boxhoz jó még a Windowst is kezeli.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
btraven
őstag
VONTAR X4 [link]
Blacklit keyboard i8 - ez mire jó? Érdemes ezt hozzávenni? USB portba kell dugni a rádióvevő részét?
-
Beni2360
félisten
válasz gyűrű #100624 üzenetére
kevertem a Matrix 3-l.
A mod5-nél csináltál valami változtatás, az merre van? Vagy ezt is keverem?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz gyűrű #100621 üzenetére
Érdeklődnék, hogy most frissen lett az Omega 21.0 b2 telepítve és a te MOD v5. Ól adtam, hogy kijött a beta3-s verzió érdemes frissíteni? És mivel? Válaszodat előre is
Nekem a feliratok letőltésével van gondom, hiába vagyok regelve az oldalon.[ Szerkesztve ]
-
-
gyűrű
addikt
válasz gyűrű #100566 üzenetére
aldebaran #100564
A libreelec javította a hibát, amit a Coreelec is átvett, a mai ne nightlyban már jó ismét, frissíthető az omega, nem öli már meg az embuary helpert.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ott szerintem a wifi rendszerrel, chippel lesz a gond. A sebesség mérés egy fix méret 1x letoltését mutatja míg film nézés közben folyamatos adat folyam van és ott már a wifi hálózat telítettsége is közre játszik. De írod is, hogy kábelen semmi gond, tehát nem a tartalék a hibás.
Az X96 mini már nem mai cucc, elfáradt.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nem értem mi köze a wifihez, a boxon belül a memóriába mennyit és milyen gyorsan tölti be az anyagot?
-
ham_
tag
Sziasztok, más is találkozott olyannal, hogy wifi-n közel sem tudja a speed tester által mért sebességgel feltölteni a cachet a Kodi videolejátszás közben? (így egy idő után akadozik a lejátszás, hiába növelem a cache méretet az advancedsettings.xml-ben)
(X96 mini + coreelec) -
Beni2360
félisten
válasz ztibor #100615 üzenetére
Én anno bementem a számtek boltba és kértem bontásól bordákat. Mondtam, hogy hova kell, kihozott egy marékkal. Na meg a kíselejtezett Vidi kártyáról szedtem le vörösréz bordat.
-
ztibor
senior tag
válasz kaciokos #100614 üzenetére
Ma megérkezett a Vontar X4 4/128, 49$-ért megérte lecserélnem a régi S905W lejátszómat.
Felraktam simán rá a CE-t, várom a hűtőbordát hogy megérkezzen és kicseréljem.
Szóval eddig elégedett vagyok vele.Viszont a kérdésem az lenne hogy a 128Gb-os belső memóriát megtudom címezni ha pl CE alol szeretnék oda letölteni valamit pl torrentről?
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
7+ éve használok egy Beelink M18-at. A kép HDMI-n a TV-re van kötve, a hangot viszont eddig a mini jack AV kimenetből nyertem, mert egy olyan erősítőre volt kirakva, aminek csak analóg (RCA) hangbemenete van. Ettől függetlenül korábban a doboz a HDMI kimeneten is küldte a hangot, de a TV-t egyszerűen 0-ra halkítottam, és így működött évekig.
Most viszont szeretném a TV-n is hallani a hangot, de legnagyobb csodálkozásomra hiába hangosítom fel a TV-t, úgy néz ki, hogy a Beelink M18 HDMI kimenetén nem jön ki a hang, csak a kép. Ha kihúzom a HDMI kábelt a Beelink-ből, és bedugom a laptopomba, a TV kap képet és hangot is, tehát a kábel és a TV rendben van.
Próbáltam több alkalmazást a Beelink-en (kodi, YouTube böngészőben, zenelejátszó), de egyik se küld hangot. A Beelink beállításaiban találtam egy olyan opciót, hogy hova küldje a digitális hangot, de az eddig is HDMI-re volt állítva.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Nerazim #100611 üzenetére
Még az S905W2 is. Elvileg az új NO verzióban is benne van. Az X már nem lesz ezekben támogatott.
Illetve ha van sima S905W a fiókban az is tudja még.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Nerazim #100611 üzenetére
Szia.
CE esetén:
[link]
A download részig lemész, ahol látod kéken, hogy 20.3 nexus
Rákatt
Majd: select your device
És ott feljön egy csomó név
Ami lényeges általában nekünk.
S905X-től felfele.
X2
X3
X4
Ezen boxokból van a legtöbb. De csak azért, mert noname kínai boltokból ilyeneket veszünk óccóért.
Homatics, meg társait most nem vettem ide, azokból úgyis kevesebb van. Amúgy az is is X4.
X4-KLibreElec oldalát is megnézheted, mert az kicsit másabb lista lesz. De ebben a fórumban az nem annyira népszerű rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz AiRLAC #100608 üzenetére
Nem lesz támogatott CE alatt már az S912. Az NG fejlesztés végével kifut az S905X és a sima S905W is.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz nebancsa #100607 üzenetére
Felejtős, mivel nem támogatott már.
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/tag/9.2.8Ez az utolsó CE rá. Ezen Leia kodi lenne. Ami már rég nem támogatott.
Már az utódja sem, a matrix sem frissül.
Most nexus-on vagyunk.
De már jön az omega kodi is lassan (mármint az első végleges release)LibreELEC oldalán kell böngészned, és azt az oprendszert feltenni
https://wiki.libreelec.tv/hardware/amlogic -
addikt
válasz nebancsa #100607 üzenetére
CE-ből a 9.2.8 volt az utolsó ami támogatta a 912-t. Most a LibreELEC 11 visszahozta a kísérleti támogatást ezekre a régi (905/912) chipekre, meg talán a CoreELECnél is lesz majd valami (bár erre most nem találok linket)
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Van egy fióklakó S912 procis tvbox-om, szeretném felrakni rá a Coreelec-et. Ott elakadtam már hogy nem találok S912 nevű img-t filet.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
X96Max+ Eddig frankón működött minden , most nem érem el a pcn tárolt adatokat smb n!
Amikor meg akarok nyitni egy mappát felugrik a felhasználónév , jelszó ablak. Hiába állitom be az adatokat , ujra felugrik az ablak. Alpbol be van állitva pedig az öf. ban leirt módon , és eddig müködött! Próbáltam ujra hozzáadni akkor is felugró ablak! A win 10 ben megvan a felhasználói fiók!
Valami ötlet valakinek?
üdv -
hunaqua
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest